Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

OzzyZig

взагалі я на форум прийшов заради едіка
і хто ще тут лишився з позачатних

Xella

Цитата: OzzyZig від 06 Березень 2025, 12:45:02обама, постав аватарку
бо ти від дмитра не відрізняєшся нічим
запахом

OzzyZig

Цитата: Xella від 06 Березень 2025, 12:46:38запахом

ти встиг обнюхати їх обох?

Несподівано

graved1gger

Цитата: OzzyZig від 06 Березень 2025, 12:34:46бо ангел криворіг хамелеонний.
на людях збоценець, а один на один - пуритан.
до чого це?
озя, шо там по токсичності?
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Цитата: OzzyZig від 06 Березень 2025, 12:45:02обама, постав аватарку
бо ти від дмитра не відрізняєшся нічим
знову токсичність
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Цитата: OzzyZig від 06 Березень 2025, 12:49:08ти встиг обнюхати їх обох?

Несподівано
та  штош такоє

Обамка

Цитата: graved1gger від 06 Березень 2025, 12:53:48озя, шо там по токсичності?
в чаті - дуже

graved1gger

от мені от треба на чердаку зашити те що прибивав після пожежі і ті залишки шо вилетіли, бо вітер гуляє просто жесть.
на вихідних буду розважатись

OzzyZig

Антон втратив почуття гумору взагалі.

OzzyZig

graved1gger

теплі чоботи не дарма купував, доки морози були, то працювати на вулиці прям кайф, чисто мембранних було мало, ноги мерзли. але я трошки затягав їх за майже два тижні... ще походу склом трошки шкіру різанув, не глибоко і дірки нема, але є коцка... а були нові ж)) хоча я зараз їх почистив, намазав мазюками для шкіри з мембранами, майже як нові стали, крім коцки від скла

graved1gger

Цитата: OzzyZig від 06 Березень 2025, 13:01:55Антон втратив почуття гумору взагалі.

можливо.

graved1gger

двері вхідні в хату це походу десь 20-25к буде, і це без монтажу.
але це папізже. нехай потеплішає і через кілька зарплат... в принципі коробку зафіксувати можна і можна до осені жити, але краще влітку поміняти

graved1gger

Обамка

Цитата: graved1gger від 06 Березень 2025, 13:06:08двері вхідні в хату це походу десь 20-25к буде, і це без монтажу.
але це папізже. нехай потеплішає і через кілька зарплат... в принципі коробку зафіксувати можна і можна до осені жити, але краще влітку поміняти
сильно побило хату?

aNGeL

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

graved1gger

Цитата: aNGeL від 06 Березень 2025, 13:13:25Монтаж там 1-2к грн
та я взагалі сам думав поставити)
зняти стару, підмазати де порвало анкерами і ставити нову

graved1gger

Цитата: Обамка від 06 Березень 2025, 13:09:05сильно побило хату?
загалом ні.
могло бути гірше, наприклад якби пластикові вікна з рамами повністю випали, а не походу просто піна тріснула тому у місцях стику зі стіною тріщнки на відкосах... ну і там де оці металеві приколи за які вікна і тримають, там над ними шуткатурка трохи відламалась.
я поки заклеїв відкоси мохнатою стрічкою, потім якось буду трошки обколупувати і штукатурити, але це в останню чергу

Обамка

Цитата: graved1gger від 06 Березень 2025, 13:18:20загалом ні.
могло бути гірше, наприклад якби пластикові вікна з рамами повністю випали, а не походу просто піна тріснула тому у місцях стику зі стіною тріщнки на відкосах... ну і там де оці металеві приколи за які вікна і тримають, там над ними шуткатурка трохи відламалась.
я поки заклеїв відкоси мохнатою стрічкою, потім якось буду трошки обколупувати і штукатурити, але це в останню чергу

:(

graved1gger

зараз по плану чердак і паралельно підібрати нові замки на старі дідівські двері... бо там дверями норм, а ось замки розлетілись)) далі двері вхідні. потім вже як піде

graved1gger

Цитата: graved1gger від 06 Березень 2025, 13:21:34бо там дверями норм, а ось замки розлетілись
одні двері закрив старим дідівськім методом - на товсті цвяхи чи шматки арматури ))

graved1gger

найбільше зайобує прибирання. єбане скло всюди. в дворі під хатою поприбрива, але ще з вулиці треба і з іншого боку... з  сараю теж повилітало... там і раму трошки провернуло)

aNGeL

Цитата: graved1gger від 06 Березень 2025, 13:14:54та я взагалі сам думав поставити)
зняти стару, підмазати де порвало анкерами і ставити нову
не дуже раджу
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Wolf256

@фред
Голова госдепа США пиздить про те що війна в Україні це проксі війна США та підорахії
І робив цю заяву намазавши якусь хyйню на лоба, піздец

Країною керують паціенти дурдому
Не двуглавый, а кровавый ждет его оpeл,
И застынет он в веках под гримассой боли.

Wolf256

АХАХАХАХАХАХ
Американський алкоголь, який дуже популярний в Канаді вже тупо наказали забрати з полиць
Не двуглавый, а кровавый ждет его оpeл,
И застынет он в веках под гримассой боли.

Dmytro

Цитата: Обамка від 06 Березень 2025, 12:42:05Dmytro, а ти на ікбоксі пробував грати в танки? (modern armor)
Нет, зачем. Танки на ПК прекрасно идут, хбокс мне для того, что не пойдет на ПК.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Edd.Dragon

Цитата: meΛkuu від 06 Березень 2025, 10:26:41У нас нема не-дешмана.
Акцизы такие, что весь масс-маркет в одну цену стоит.
Кукурузную Nikita попробуй. Похмелья нет

Edd.Dragon

Цитата: OzzyZig від 06 Березень 2025, 13:01:55Антон втратив почуття гумору взагалі.

так ви його так заїбете своїми срачами, що людина втратить будь яке бажання до життя! не то шо гумор

Xella

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 06 Березень 2025, 15:15:14що людина втратить будь яке бажання до життя!
це вже було

Xella

Цитата: Edd.Dragon від 06 Березень 2025, 15:15:14так ви його так заїбете своїми срачами, що людина втратить будь яке бажання до життя! не то шо гумор
там немає давно срачів, на віхідних взагалі практично не пише ніхто

Xella

А так загальний авітаміноз зимовий призвів до виходу Криса, Грейва, Озіка і Сануки. Тому Обама среться лише, інші на одному боці +-. Але Обама вже і з Гаєвом среться, тому хз. Я теж хотів лівнути поки не було роботи, але вже почав працювати тому мабуть не лівну, бо сруться зазвичай до обіду лише, а я тоді працюю

Xella

Обамка

Цитата: Xella від 06 Березень 2025, 15:20:59А так загальний авітаміноз зимовий призвів до виходу Криса, Грейва, Озіка і Сануки. Тому Обама среться лише, інші на одному боці +-. Але Обама вже і з Гаєвом среться, тому хз. Я теж хотів лівнути поки не було роботи, але вже почав працювати тому мабуть не лівну, бо сруться зазвичай до обіду лише, а я тоді працюю
:-X

фред

Цитата: Wolf256 від 06 Березень 2025, 13:53:47І робив цю заяву намазавши якусь хyйню на лоба, піздец
как мне пояснили это какой то ритуал у католиков перед постом, лучше бы зелёнкой помазал, там явно вавка.
А ещё лучше трампу бы помазали, глядишь не промахнулись бы те.
¯\_(ツ)_/¯

Xella

Цитата: фред від 06 Березень 2025, 16:12:53как мне пояснили это какой то ритуал у католиков перед постом, лучше бы зелёнкой помазал, там явно вавка.
А ещё лучше трампу бы помазали, глядишь не промахнулись бы те.
Ну воно таке, ото на Закарпатті темний тиждень (бо перший тижден посту) зі мною ніхто у понеділок і упити не хотів. Але у четвєрь Юрко вже зі мною накатив.

aNGeL

Цитата: Xella від 06 Березень 2025, 16:15:37Ну воно таке, ото на Закарпатті темний тиждень (бо перший тижден посту) зі мною ніхто у понеділок і упити не хотів. Але у четвєрь Юрко вже зі мною накатив.
Пити це завжди добре.

graved1gger

Цитата: фред від 06 Березень 2025, 16:12:53это какой то ритуал у католиков
вперше таку ерунду чую. батько і всі родичі там пиздець католики... і ніхуя такого ніколи не було і в монастирі коли жили теж не було такого

graved1gger

мені подобається автозаміна. ахуєнна!

Обамка

Цитата: graved1gger від 06 Березень 2025, 16:27:29мені подобається автозаміна. ахуєнна!
лесом(с)

graved1gger

meΛkuu

Цитата: Edd.Dragon від 06 Березень 2025, 15:09:03Кукурузную Nikita попробуй. Похмелья нет
Та я горівкою в нуль не упиваюсь.

Для себе беру батьківську руку, бо нема дозатора, зручно хабанєровку прямо в пляшці настоювати.

aNGeL

graved1gger

дімка, я от після роботи, по суті за годину випив літр пива і от відчуваю шо мені вже харашо і більше не треба.

Xella

Цитата: graved1gger від 06 Березень 2025, 19:10:36дімка, я от після роботи, по суті за годину випив літр пива і от відчуваю шо мені вже харашо і більше не треба.
розвиток толерантності до алкоголю — потрібні більші дози, щоб отримати той самий ефект, який він спричиняв раніше

Edd.Dragon

Цитата: Xella від 06 Березень 2025, 20:24:23розвиток толерантності до алкоголю — потрібні більші дози, щоб отримати той самий ефект, який він спричиняв раніше
хз
я як пив часто - ніякої толерантності не розвилось
толерантність тільки завдяки толковій закусі без солодкого. шашлички-машлички. жирні салатіки. помідорчики. тоді можна вдуть нормально і 300 горілки, а не до 150. і вранці норм буде.

а пиво я пью тільки влітку. і жодного разу в житті не вдув 3 літри. бо організму пох чого то 3 літри. хоч води, хоч пива. тим паче газованого пива. третя півлітра вже ледь влазе. а у кого після першої півлітри з організму виходить літр - тому звичайно норм. мені ж влітку норм, коли працюєш, літри поту виходять - пью все, що не горить.

ну і винце з ролами або наливка з тоніком - для кайфу.

короче, мій організм від перепивання як в 22 страждав, так і зараз (звичайно ж). Не пити - набагато вигідніше і для мозку, і для самопочуття.

Але помірні сабантуї з горілкою мають бути. Вода ніхуя не дезинфікує. А спірт і його пари - тєма.

Edd.Dragon

Цитата: Wolf256 від 06 Березень 2025, 07:31:23Жаль что нам с Фредом придется больше платить за элементарные вещи и машины из-за этого долбоеба оранжевого
Американские банки стали предлагать сделки с рублем

Якшо ти не йдеш в рашку - рашка йде за тобою. Хоч на край всесвіту. Готуйте валянки.

Г О Ш А

Навєрно свої кровно зароблені долляри пора потрохи міняти на товар ...
Процессор AMD Ryzen 5 5600,Материнка MSI B550-A Pro,GeForce RTX 4060,32 ГБ DDR4-3200

aNGeL

finalplayer

Цитата: Edd.Dragon від 06 Березень 2025, 21:37:23Якшо ти не йдеш в рашку - рашка йде за тобою. Хоч на край всесвіту. Готуйте валянки.
вообще-то Трамп пра-...-правнук Сусанина