Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

graved1gger

Цитата: graved1gger від 06 Березень 2025, 19:10:36дімка, я от після роботи, по суті за годину випив літр пива і от відчуваю шо мені вже харашо і більше не треба.
а тепер вже й голова болить
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Обамка

Озя правий, не треба все сприймати так серйозно.

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 06 Березень 2025, 22:50:04а тепер вже й голова болить
оооо, галіма старчєська тєма
чи то від токсикозу, чи то просто тиск підскакує
як сцуко пить з цими приколами?!!!

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 07 Березень 2025, 00:07:02оооо, галіма старчєська тєма
судини спочатку розширюються,  а потім звужуються...  От мабуть на оце звуження і болить.

Та як як. Або лягати спати бухим і погано спати.
Або пити от як я з 18 до 19,  протверезіти і перетерпіти головну біль і тоді вже лягати
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Обамка

зараз вже і без пиття голова періодично болить

фред

Старички)) скоро на пенсию))
¯\_(ツ)_/¯

Edd.Dragon

Цитата: фред від 07 Березень 2025, 07:59:40Старички)) скоро на пенсию))
ага, щаз
вони пенсійний вік мувають частіше ніж я росту!

Обамка

Цитата: фред від 07 Березень 2025, 07:59:40Старички)) скоро на пенсию))
Помітив, що чим більше рухаєшся та маєш фізичної активності - тим краще себе почуваєш. Чим менше - тим швидше починаєш розвалюватися.

Wolf256

Цитата: Обамка від 07 Березень 2025, 08:01:13Помітив, що чим більше рухаєшся та маєш фізичної активності - тим краще себе почуваєш. Чим менше - тим швидше починаєш розвалюватися.
Та це очевидно, по собі теж знаю, от тільки останнім часом єдині рухи які хочеться робити це хуячити головою чи кулками об стінку
Головою перестав, бо так дебілом стати можна, а кулаками кожен день
Не двуглавый, а кровавый ждет его оpeл,
И застынет он в веках под гримассой боли.

Обамка

Цитата: Wolf256 від 07 Березень 2025, 08:11:34Та це очевидно
Не зовсім, тому що межа коли ти вже не можеш спати по 4 години після пиття, а потім йти на роботу і бути огірок - настає дуже непомітно.

Dmytro

Ну у меня повышенное давление и мне это не мешает.

Цитата: Обамка від 07 Березень 2025, 08:13:47Не зовсім, тому що межа коли ти вже не можеш спати по 4 години після пиття, а потім йти на роботу і бути огірок - настає дуже непомітно.
Я работаю сутки-трое и ничего. Бывает что сплю в рабочую смену 2 часа и потом днем не сплю вообще.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

фред

Цитата: Обамка від 07 Березень 2025, 08:01:13Помітив, що чим більше рухаєшся та маєш фізичної активності - тим краще себе почуваєш. Чим менше - тим швидше починаєш розвалюватися.
ага, щаз))
К Тебе ещё не постучались кости, вернее суставы.
Я например уже "дубею" на холодном ветру и если вчера много работал то на утро как камень, не гнусь вообще.
Сказывается лежание на сырой земле и сидение в окопах, такой "досуг" имеет свои сроки.
¯\_(ツ)_/¯

фред

Цитата: Edd.Dragon від 07 Березень 2025, 08:00:45ага, щаз
вони пенсійний вік мувають частіше ніж я росту!
-вечно молодой...
¯\_(ツ)_/¯

graved1gger

Цитата: Обамка від 07 Березень 2025, 08:13:47Не зовсім, тому що межа коли ти вже не можеш спати по 4 години після пиття, а потім йти на роботу і бути огірок - настає дуже непомітно.
але колись було норм!

Dmytro

Цитата: graved1gger від 07 Березень 2025, 09:17:47але колись було норм!
Потому я давно для себя выбрал именно посменную работу чтоб не работать по 5 дней подряд.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

graved1gger

штош. походу і я скоро стану консольщиком

Dmytro

С работой с дома это вообще стало круто.
Хотя раздумья "дотерпеть до офиса или сейчас идти на рынке у метро, чтоб потом не выходить из метро в Макдональдс (не раз было)" давали поездкам в офис особый челлендж.

Вот во времена коровьего вируса было жестко. Все закрыто.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 07 Березень 2025, 09:38:20штош. походу і я скоро стану консольщиком
Скоро можно будет выбирать главного консольщика форума ДПК))!

Dmytro

Сегодня пойду на стадион Динамо (матч Заря - Оболонь), давно там не был. Тот самый туалет за пределами стадиона. Помню его еще до ремонта.

Dmytro

Джинкса со сборкой в криты и Кошька-саппорт. Классика.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 07 Березень 2025, 09:44:55Сегодня пойду на стадион Динамо (матч Заря - Оболонь), давно там не был. Тот самый туалет за пределами стадиона. Помню его еще до ремонта.
це оті засрані зверху?

Г О Ш А

Цитата: graved1gger від 07 Березень 2025, 09:38:20штош. походу і я скоро стану консольщиком
Мені брат віддав ПС 4,собі купив 5 плойку,ми шось з дітьми погралися 2-3 вечора і все,лежитиь, пилюкою припадає,не моє це.
Процессор AMD Ryzen 5 5600,Материнка MSI B550-A Pro,GeForce RTX 4060,32 ГБ DDR4-3200

graved1gger

Цитата: Г О Ш А від 07 Березень 2025, 09:49:52Мені брат віддав ПС 4,собі купив 5 плойку,ми шось з дітьми погралися 2-3 вечора і все,лежитиь, пилюкою припадає,не моє це.
Ну моє не моє - вибору нема - работать негр

Dmytro

Цитата: graved1gger від 07 Березень 2025, 09:49:20це оті засрані зверху?
Ага)). НУ там же ремонт уже давно сделали, сейчас они гламурней.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 07 Березень 2025, 09:52:30Ага)). НУ там же ремонт уже давно сделали, сейчас они гламурней.
пам'ятаю терпіли до кінця матчу і йшли в парк під дерева, бо ну нах той ужос

Dmytro

Цитата: graved1gger від 07 Березень 2025, 09:54:58пам'ятаю терпіли до кінця матчу і йшли в парк під дерева, бо ну нах той ужос
Я еще даже запах помню. И это ж еще стадион полный был, не как сейчас по два сектора.

finalplayer

я мог бы выпить море, я мог бы стать другим...

если б море было пивом...

T1000

Штат Небраска проголосували за Трампа, а тепер через нього ризикують стати банкрутом. Бо там працюють нелегальні мігранти, ну як, працювали. А тепер нема. Ідіоти!
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

aNGeL

Цитата: T1000 від 07 Березень 2025, 10:40:03Штат Небраска проголосували за Трампа, а тепер через нього ризикують стати банкрутом. Бо там працюють нелегальні мігранти, ну як, працювали. А тепер нема. Ідіоти!
Вони і далі працюють, вся тема з депортацією закінчилась на отих десятках літаків на початку, з того моменту тиша повна.
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

graved1gger

показуха для лохокторату і мага-йобнутих... приблизно як у нас в 2019-2020 зеля робив))

Wolf256

Цитата: aNGeL від 07 Березень 2025, 11:20:42Вони і далі працюють, вся тема з депортацією закінчилась на отих десятках літаків на початку, з того моменту тиша повна.
Воно то трохи так, але ось тут вже ОРАНЖЕВЕ ХУЙЛО думає як почати U4U хитати. При тому що нові заявки вже офк закриті.
https://www.reuters.com/world/us/trump-plans-revoke-legal-status-ukrainians-who-fled-us-sources-say-2025-03-06/

Зробити 240 тисяч легальних біженців з України нелегалами бажає помаренчеве чмо

Wolf256

Я взагалі кажу що треба зйобувати NAHUI з цієї країни, dовбойоб я, що її громадянство отримав
Жінка в плачь коли чує ці ідеї, каже що не може бо в неї тут рідня, але в цілому погоджується

Wolf256

Цитата: finalplayer від 07 Березень 2025, 10:06:56я мог бы выпить море, я мог бы стать другим...
Забавно, что группа из родного города моей бывшей девушки, в котором даже доводилось побывать много лет назад
Но стала популярна благодаря фильму, в котором основной локацией является город где живу

фред

Цитата: Wolf256 від 07 Березень 2025, 13:07:51Я взагалі кажу що треба зйобувати NAHUI з цієї країни, dовбойоб я, що її громадянство отримав
Жінка в плачь коли чує ці ідеї, каже що не може бо в неї тут рідня, але в цілому погоджується
тут можно затеряться и послать всех и вся и быть наедине с природой.
¯\_(ツ)_/¯

graved1gger

Цитата: фред від 07 Березень 2025, 14:11:58тут можно затеряться и послать всех и вся и быть наедине с природой.
рембо!

Xella

Цитата: фред від 07 Березень 2025, 14:11:58тут можно затеряться и послать всех и вся и быть наедине с природой.
проміж банкоматів і пилосмоків

Dmytro

Цитата: Wolf256 від 07 Березень 2025, 13:07:51Я взагалі кажу що треба зйобувати NAHUI з цієї країни, dовбойоб я, що її громадянство отримав
Ты Сином попахиваешь - ищешь где легче и бугуртишь когда встречаешь сложности.

finalplayer

Цитата: Dmytro від 07 Березень 2025, 23:06:21Ты Сином попахиваешь - ищешь где легче и бугуртишь когда встречаешь сложности.
классический аромат - син, дешёвый троллинг  :D

graved1gger

Цитата: Dmytro від 07 Березень 2025, 23:06:21Ты Сином попахиваешь - ищешь где легче и бугуртишь когда встречаешь сложности.
неправда
він шукає речовини коли зустрічає складнощі

Wolf256

Цитата: graved1gger від 07 Березень 2025, 23:33:32неправда
він шукає речовини коли зустрічає складнощі
аахаххаха так, тихо тут  ;D
це вже в минулому

Wolf256

cyka, пацани, ну реально нам хоч везе що Трамп єблан і має команду клінічних імбецилів

Якби та оранжева істота була би типу Хуйла де "курачка па зьорнишку клюет" нам всім пізда була би точно.
А так з цього єбланауса вже всі охуєвають, вони вже буквально сруться в білому домі, Маск з Рубіо
І Трампиня змусив Маска прийти в костюмі прийти

Піздєц надвигається, але шкода людських життів які зникнуть через оранжеву мавпу єбану.

Wolf256

Какой нахyй Син, я вообще не по своей воле (не в плане, что выхода не было, а в плане что не мог не помочь семье, из папы, мамы, брата и сестры (которые ещё мелкими были) ни один не знал английский кроме меня и тд..)
Я не жалуюсь, все заебись, жрачка есть, крыша над головой есть, даже, если захочешь, кокаинум есть, но этим перестал увлекаться после увлекательной поездки на скорой в больницу.
Но толку? Понимаешь, даже у ебучих обезьян ученые выявили чувства эмпатии и жажду справедливости
Так вот среди этого пиздеца я счастливым не буду дай мне хоть все деньги мира.
Я понимаю, что это карикатурное "за державу обидно", но увы, в случае Украины, которая сдала 3й в мире ядерный арсенал это реально на уровне что обезьяна начинает психовать потому что всем дают условный банан, в том числе и ей, а одной нет.
Это что-то слишком базовое

Но смешно, что некоторые обезьяны умнее той, что сидит в Белом Доме сейчас

T1000

А в нас піздеца меньше ага?
 Я думаю шо рижа мавпа довго не просидить в презиках.
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

Wolf256

Цитата: T1000 від 09 Березень 2025, 07:34:03А в нас піздеца меньше ага?
 Я думаю шо рижа мавпа довго не просидить в презиках.
Ебанутость внешней политики это еще одно, что за ебанизм он и его дружки творят во внешней не описать. Скоро реально будут ебальники трампистам быть и срать на капоты тесл

Я не знаю ни одного случай в истории чтобы прездиент так всех zаебал за первые пару недель

Edd.Dragon

Цитата: Wolf256 від 09 Березень 2025, 08:52:29Я не знаю ни одного случай в истории чтобы прездиент так всех zаебал за первые пару недель
Он сделал выводы из первого срока и понимая, что времени мало, показывает всем кто тут альфа и что общественно полезной мимишной херней страдать ему некогда. Нада швыдко касить бабло!

Edd.Dragon

T1000

Ну його вже двічі намагалися завалити. Хоч я думаю шо другий раз то він сам розіграв. Біля вуха петарда і все, виглядає наче підстрелили.

aNGeL

Доїхало до мене пиво з найвіддаленішої від мене точки планети - з Гаваїв

Пиво «Big Wave»
https://bibliary.com.ua/beer/nazva-big-wave/
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

finalplayer

Мошенники нашли новые способы выдавать б/у HDD за новые — Seagate рассказала, как такие выявлять

Цитатаизношенные диски с наработкой от 15 000 до 50 000 часов начали поступать на рынок как новые.

https://3dnews.ru/1119454/moshenniki-nashli-novie-sposobi-vidavat-bu-hdd-za-novie-seagate-rasskazala-kak-takie-viyavlyat

это ли не признак качества? Надо брать проверенные бэушки. Только не по цене новых. Возьму два за треть цены новых.

T1000

У мене Тошиба відпрацював 9000 годин і це 6 років. а 30-50 к годин це скільки?
 Якшо б вони 1млн. дійсно відробили, ато шльоп - і іздох.