Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

meΛkuu

Нема таких
Сам жду и никак не дождусь

OzzyZig

Цитата: aNGeL від 28 Лютий 2025, 11:09:47Те що йому вірити не можна я вже давно зрозумів.
так то так
але народ сильно бугуртить навколо

Vlad1

«Дайте мені Волю, або поцілуйте мене в дупу!»

OzzyZig

OzzyZig

Edd.Dragon

В кінці сольник прикольно вийшов

Миха

Цитата: meΛkuu від 01 Березень 2025, 17:03:20Нема таких
Сам жду и никак не дождусь
А що, 4060 вже закінчились?
В случае атаки ботов - три красных свистка вверх.

Г О Ш А

Цитата: Edd.Dragon від 28 Лютий 2025, 23:18:20Де їх плавить? Плавить нові роз'єми що на 300 ватт чи скільки там?

Цитата: graved1gger від 01 Березень 2025, 02:50:53я хз про що гоша

я шось подумав що це переходнік під нові відяхи,нові плавить да,в них площа контакту роз"єма тонша,і як грейв пише система живлення самої відяхи бомжацька.

інженерам треба ідею підкинути,шоб не горіло то ставити силову розетку,шось тіпа такого як в мене на грануляторі під 380.

Процессор AMD Ryzen 5 5600,Материнка MSI B550-A Pro,GeForce RTX 4060,32 ГБ DDR4-3200

фред

Не ссыте, пендосы сами в шоке)
¯\_(ツ)_/¯

фред

Цитата: Г О Ш А від 01 Березень 2025, 21:51:39я шось подумав що це переходнік під нові відяхи,нові плавить да,в них площа контакту роз"єма тонша,і як грейв пише система живлення самої відяхи бомжацька.

інженерам треба ідею підкинути,шоб не горіло то ставити силову розетку,шось тіпа такого як в мене на грануляторі під 380.

и кабель силовой с трансформатором подвести))
¯\_(ツ)_/¯

Edd.Dragon

Цитата: фред від 01 Березень 2025, 22:09:14Не ссыте, пендосы сами в шоке)
Ну да. Поносят Зелю на чем свет стоит.
А еще подловили на "ссука" и решили, что это он премьера обозвал )

OzzyZig

OzzyZig

meΛkuu

Цитата: Миха від 01 Березень 2025, 20:31:57А що, 4060 вже закінчились?
Close enough, но не настолько лучше 1660 супер, чтоб бежать в магазин.

Wolf256

Цитата: фред від 01 Березень 2025, 22:09:14Не ссыте, пендосы сами в шоке)
Меня только одно радует в этой всей ситуации, что они настолько наглые и дебильные что ускоряют процесс того когда их выбросят на мусорку к хуям. Но людей, которые оказались в заложниках у двух пидорасов (союз Маск-Трамп) жаль.

Ебатель диванов, вице-президент Вэнс на этих выходных хотел с семьей на лыжах покататься. Встретили его так, что он съебался сразу же. Дебилам главное не мешать
Не двуглавый, а кровавый ждет его оpeл,
И застынет он в веках под гримассой боли.

graved1gger

Цитата: Wolf256 від 02 Березень 2025, 16:21:26. Встретили его так, что он съебался сразу же.
поїхав на кавказ на лижах кататись?
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Edd.Dragon

Перебирав сьогодні коробку з коробками від старих компонентів, знайшов отакий скарб!

Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Флешка на 256 мб
Мєдлєний вайфай (доречі, в комплекті з крутим юсб-подовжувачем, нажаль юсб 2, так шо валяється)
Піплнет
І тадам! Перехідник від попередньої His 280X, який нікуди було притунуть для карти з 6+8 і БП з 6+6, а тепер він якраз для карти з одним 8 пін.
Паста кпт-100500. Я нею кажись Жифорс 8800GT перемазував, коли через роки здалось, що температурка стала зависока. Ковпачок тріснув... Але паста здається не висохла!

;D

OzzyZig

Цитата: Edd.Dragon від 02 Березень 2025, 18:57:48Перебирав сьогодні коробку з коробками від старих компонентів, знайшов отакий скарб!

Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Флешка на 256 мб
Мєдлєний вайфай (доречі, в комплекті з крутим юсб-подовжувачем, нажаль юсб 2, так шо валяється)
Піплнет
І тадам! Перехідник від попередньої His 280X, який нікуди було притунуть для карти з 6+8 і БП з 6+6, а тепер він якраз для карти з одним 8 пін.
Паста кпт-100500. Я нею кажись Жифорс 8800GT перемазував, коли через роки здалось, що температурка стала зависока. Ковпачок тріснув... Але паста здається не висохла!

;D
давно ти в коробку не заглядав. Такі раритети лежать

graved1gger

Цитата: OzzyZig від 02 Березень 2025, 20:26:26давно ти в коробку не заглядав. Такі раритети лежать
пффф в мене хата раритетів
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Dmytro

Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Dmytro

Цитата: Wolf256 від 02 Березень 2025, 16:21:26Ебатель диванов, вице-президент Вэнс на этих выходных хотел с семьей на лыжах покататься. Встретили его так, что он съебался сразу же. Дебилам главное не мешать
Нормальное у вас правительство, что там быдлу не нравится?
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

OzzyZig

Цитата: OzzyZig від 01 Березень 2025, 19:16:05
Це я вчора вирішив піти в гори. Бачите вершину? Я повинен був піднятись.
Але нестача досвіду і несподіваний рівень снігу в горах були проти моїх бажань. Зрозумів, що треба мати лижі для подібного випадку. До якогось моменту йти міг, а потім нога стала провалюватись у сніг на половину чобота, на всю висоту, до коліна, по пояс. І тут то я вирішив, що не здамся і це лише маленький відрізок такий. На жаль відрізок був не маленький і сил більше не ставало, а витрачений час відносно відстані, не задовільняли мене. Гори перемогли, я програв. Довелось повертатись на зворот.
Нє, я звісно добрався до одного лісового будиночку, гіршого за виглядом та станом, ніж на фото. Взяв дві великі дошки, спробував прив*язати шнурками до чобота. І так йти по снігу. ;D  Ідея прекрасна, але зазнала невдачі. І тоді я остаточно здався  :'( 

Dmytro

Цитата: OzzyZig від 02 Березень 2025, 21:22:18Це я вчора вирішив піти в гори. Бачите вершину? Я повинен був піднятись.
Делал желтый снег?
Кстати а как с мусором в горах? Люди тупо срут и оставляют мусор там?

OzzyZig

Цитата: Dmytro від 02 Березень 2025, 21:30:18Делал желтый снег?
Кстати а как с мусором в горах? Люди тупо срут и оставляют мусор там?
вже не перша італійська гора. Чистота, що не може не радувати.

Це не еверест, тут не дохнуть пачками  ;D

Так, жовтий сніг я зробив.

Edd.Dragon

Цитата: OzzyZig від 02 Березень 2025, 20:26:26давно ти в коробку не заглядав. Такі раритети лежать
ага. десь ще валяється стара мильниця Коніка

а от старого БП, який до Чіфтека був, щось не знайшов... Він мабудь залишився в Києві як непотреб.

Мишу знайшов Афротек 720 чм яка там. Та шо длінненька така була. Боже, яке воно пошарпане і які кнопки ватні (7 років щоденного юзання). Нашо залишив?...

А ще є дві планки по 2Gb DDR2 800. В часи DDR2 я таких навіть і не бачив

А так загалом викинув купу непотрібних коробочок та блістерів.

Edd.Dragon

А йопта! У мене виявляється є DVDRW Nec!  :D
я й забув, що він у мене був колись

Edd.Dragon

Цитата: OzzyZig від 02 Березень 2025, 21:22:18Це я вчора вирішив піти в гори. Бачите вершину? Я повинен був піднятись.
Але нестача досвіду і несподіваний рівень снігу в горах були проти моїх бажань. Зрозумів, що треба мати лижі для подібного випадку. До якогось моменту йти міг, а потім нога стала провалюватись у сніг на половину чобота, на всю висоту, до коліна, по пояс. І тут то я вирішив, що не здамся і це лише маленький відрізок такий. На жаль відрізок був не маленький і сил більше не ставало, а витрачений час відносно відстані, не задовільняли мене. Гори перемогли, я програв. Довелось повертатись на зворот.
Нє, я звісно добрався до одного лісового будиночку, гіршого за виглядом та станом, ніж на фото. Взяв дві великі дошки, спробував прив*язати шнурками до чобота. І так йти по снігу. ;D  Ідея прекрасна, але зазнала невдачі. І тоді я остаточно здався  :'( 
А як би там була совкова парта, то сідушки з фанери буди б якраз!

Xella

Xella

Ех ((

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 02 Березень 2025, 22:37:48ага. десь ще валяється стара мильниця Коніка

а от старого БП, який до Чіфтека був, щось не знайшов... Він мабудь залишився в Києві як непотреб.

Мишу знайшов Афротек 720 чм яка там. Та шо длінненька така була. Боже, яке воно пошарпане і які кнопки ватні (7 років щоденного юзання). Нашо залишив?...

А ще є дві планки по 2Gb DDR2 800. В часи DDR2 я таких навіть і не бачив

А так загалом викинув купу непотрібних коробочок та блістерів.
Я як минулого літа переїзжав в нову квартиру - досить багато такого хлама викинув)
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Dmytro

Встретились.

Edd.Dragon

Цікаво, а як так сталось, що серверні Бродвели (типу https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/91754/intel-xeon-processor-e52680-v4-35m-cache-2-40-ghz/specifications.html) за 9 років скотились з $1500 до 1500 грн., а вживані взагалі до 500 грн.?

Edd.Dragon

Wolf256

Цитата: Edd.Dragon від 03 Березень 2025, 19:29:05Цікаво, а як так сталось, що серверні Бродвели (типу https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/91754/intel-xeon-processor-e52680-v4-35m-cache-2-40-ghz/specifications.html) за 9 років скотились з $1500 до 1500 грн., а вживані взагалі до 500 грн.?
Бо так завжди у світі корпоративного заліза. Це звичайна людина буде думати за що продати свою залізячку, компаніям безразлично і залізо часом на смітник іде тупо
Не двуглавый, а кровавый ждет его оpeл,
И застынет он в веках под гримассой боли.

Mantikor

Цитата: Edd.Dragon від 03 Березень 2025, 19:29:05Цікаво, а як так сталось, що серверні Бродвели (типу https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/91754/intel-xeon-processor-e52680-v4-35m-cache-2-40-ghz/specifications.html) за 9 років скотились з $1500 до 1500 грн., а вживані взагалі до 500 грн.?
Тому що нікому не потрібні.

aNGeL

Цитата: Mantikor від 03 Березень 2025, 19:42:20Тому що нікому не потрібні.
Потрібні і їх скупають за дешево у тих кому вони більше не потрібні.
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

finalplayer

можно какой-то развивающейся стране купить, условные, 10 б\у суперкомпов по цене 1-го суперкомпа, отстающего от новейшего суперкомпа на треть ... ну вы поняли логику?

п.с. создать ядерку и ебануть!

finalplayer

Edd.Dragon

Цитата: finalplayer від 03 Березень 2025, 22:18:09можно какой-то развивающейся стране купить, условные, 10 б\у суперкомпов по цене 1-го суперкомпа, отстающего от новейшего суперкомпа на треть ... ну вы поняли логику?

п.с. создать ядерку и ебануть!
йобнем!

фред

Вот теперь pizdeц...
¯\_(ツ)_/¯

Dmytro

Пишут что горочный, потому одна секция.

graved1gger

Dmytro

Вроде как-то уже кидал эту фотку, но нате снова. Думал в тему со Сталкером запостить, но пусть будет здесь.
Перегон угадайте сами.

фред

Цитата: graved1gger від 04 Березень 2025, 09:57:10шо?
Трамп остановил всю военную помощь, Орбан заблокировал выделение помощи от ЕС.
¯\_(ツ)_/¯

graved1gger

Цитата: фред від 04 Березень 2025, 10:13:00Трамп остановил всю военную помощь, Орбан заблокировал выделение помощи от ЕС.
очікувано

meΛkuu

Цитата: Dmytro від 04 Березень 2025, 09:18:38Пишут что горочный, потому одна секция.

Кацапы наконец изобрели вл40?

Dmytro

Цитата: meΛkuu від 04 Березень 2025, 11:53:03Кацапы наконец изобрели вл40?
Ага). У них был один единственный ВЛ40П, он же ВЛ80С-1066-1, уже списан.

Dmytro

Dmytro

Monster Hunter Wilds

•Xbox SX/PS5 ~720-1080p/60fps

•Xbox Series S ~540-830p/30fps

graved1gger

Цитата: Dmytro від 04 Березень 2025, 13:03:00Monster Hunter Wilds

•Xbox SX/PS5 ~720-1080p/60fps

•Xbox Series S ~540-830p/30fps
;D  ;D  ;D