Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

фред

МММ... TDU...
Моя тачка там в краторе не стоит случайно? Я там всегда зависал, когда форумчан ждал.
¯\_(ツ)_/¯

Dmytro

Цитата: Wolf256 від 30 Березень 2025, 15:51:46це взагалі пиздець, гра явно криво зроблена в плані механізму ваги, може і ріалізм, але самка, це тупо пиздець коли нічого крім костюма, 2х гвинтівок, пістолета, трохи жрачки, трохи енергетиків, і патронів до зброї ти вже на межі перевантаження. Якщо щось лутаєш то 100% перевантажений відразу, а лутати треба бо купонів завжди кіт наплакав, а ремонт зброї і патрони у бариг коштують дофіга
Есть волшебная бутылочка на затоне. Плюс сейчас казанок плюс энергетики которые эксклюзивные также дают увеличение веса.
Есть вообщето и обычные артефакты которые добавляют носимый вес.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Dmytro

Это как в каком-то соулслайке качать силу и бегать с оружием, пассивка которого прокается от ловкости и жаловаться что у тебя мало урона.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 30 Березень 2025, 17:02:45Есть волшебная бутылочка на затоне.
від неї ригати хочеться
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Г О Ш А

Заказав тютюн в одного чувака,крафтовий,ферментований/чистий,жилкований,мікс трьох сортів і приправляний смаком чорносливу.На форумах в дядька відмінна репутація,хоть і не дешево але вирішив спробувати.
Процессор AMD Ryzen 5 5600,Материнка MSI B550-A Pro,GeForce RTX 4060,32 ГБ DDR4-3200

Wolf256

Цитата: Г О Ш А від 30 Березень 2025, 21:39:26Заказав тютюн в одного чувака,крафтовий,ферментований/чистий,жилкований,мікс трьох сортів і приправляний смаком чорносливу.На форумах в дядька відмінна репутація,хоть і не дешево але вирішив спробувати.
я таке курю

Так, в Штатах немає хуйні на пачках "ви курите? то гроб гроб кладовище"

Edd.Dragon

Цитата: Г О Ш А від 30 Березень 2025, 21:39:26Заказав тютюн в одного чувака,крафтовий,ферментований/чистий,жилкований,мікс трьох сортів і приправляний смаком чорносливу.На форумах в дядька відмінна репутація,хоть і не дешево але вирішив спробувати.
пали контору

Г О Ш А

Цитата: Edd.Dragon від 31 Березень 2025, 09:50:14пали контору
ше посилка не прийшла,може там троціну з циркулярки насипали ) заціню тоді видпишусь.
Процессор AMD Ryzen 5 5600,Материнка MSI B550-A Pro,GeForce RTX 4060,32 ГБ DDR4-3200

Г О Ш А

Цитата: Wolf256 від 31 Березень 2025, 07:09:53я таке курю

Так, в Штатах немає хуйні на пачках "ви курите? то гроб гроб кладовище"
скільки пачка коштує ?

Dmytro

Цитата: graved1gger від 30 Березень 2025, 21:27:06від неї ригати хочеться
Если не нравится функционал игры - игра не для тебя.

Dmytro

Цитата: Wolf256 від 30 Березень 2025, 15:51:46це взагалі пиздець, гра явно криво зроблена в плані механізму ваги, може і ріалізм, але самка, це тупо пиздець коли нічого крім костюма, 2х гвинтівок, пістолета, трохи жрачки, трохи енергетиків, і патронів до зброї ти вже на межі перевантаження. Якщо щось лутаєш то 100% перевантажений відразу, а лутати треба бо купонів завжди кіт наплакав, а ремонт зброї і патрони у бариг коштують дофіга
Покажи скрин или опиши билд с каким играл. Костюм, его апгрейды, артефакты. Апгрейды оружия также его вес уменьшают кстати.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 31 Березень 2025, 10:47:28Если не нравится функционал игры - игра не для тебя.
ні. від неї в прямому сенсі фізично ригати хочеться ірл
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Edd.Dragon

А как вычислить функционал игры?

Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 31 Березень 2025, 11:07:09Функциона́л — функция, заданная на произвольном множестве и имеющая числовую область значений: обычно множество вещественных чисел R или комплексных чисел C. В более широком смысле функционалом называется любое отображение из произвольного множества в произвольное (не обязательно числовое) кольцо.

Функционалы изучаются как одно из центральных понятий в функциональном анализе, а основным предметом вариационного исчисления является изучение вариаций функционалов.

так.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 31 Березень 2025, 10:59:22ні. від неї в прямому сенсі фізично ригати хочеться ірл
Я играл в основном под шофе и мне не хотелось. Бутылку я убрал только уже при финальных боссфайтах, ну когда дрался с тем кто быстро бегает.

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 31 Березень 2025, 11:07:09А как вычислить функционал игры?

Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Слово геймдизайн мне не очень нравится.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 31 Березень 2025, 11:32:27Слово геймдизайн мне не очень нравится.
а до чого тут геймдизайн - це доволі глобальна і обширна хрень
ти мабуть шукав такі слова як:
"функциональность"
"механика"
"фича"

Dmytro

Цитата: graved1gger від 31 Березень 2025, 11:39:31а до чого тут геймдизайн - це доволі глобальна і обширна хрень
ти мабуть шукав такі слова як:
"функциональность"
"механика"
"фича"
Точно.

Wolf256

Цитата: Г О Ш А від 31 Березень 2025, 10:18:15скільки пачка коштує ?
много  :(
18 баксів

graved1gger

Цитата: Wolf256 від 31 Березень 2025, 18:36:31много  :(
18 баксів
ПХПХХАХХАХАХА рілі? так вас лесом

Wolf256

фред

Черти)) чуть не запытали в застенках телеграмма)) некоторые уже факела разжигать начали))
¯\_(ツ)_/¯

graved1gger

Цитата: фред від 01 Квітень 2025, 13:11:10Черти)) чуть не запытали в застенках телеграмма)) некоторые уже факела разжигать начали))
тебе в чатік додали?

graved1gger

с'єл патокав гавна?

фред

Цитата: graved1gger від 01 Квітень 2025, 13:16:33тебе в чатік додали?
ага)
Цитата: graved1gger від 01 Квітень 2025, 13:16:57с'єл патокав гавна?
пока не нашёл, раньше такие океаны были, а сейчас...
¯\_(ツ)_/¯

graved1gger

Обама

T1000

Guru-of-3D забрали на фронт разом із компьютером. Автомат в одну руку, суперПК в іншу - і в АТАКУ! :D
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

graved1gger

Цитата: T1000 від 01 Квітень 2025, 21:41:31Guru-of-3D забрали на фронт разом із компьютером. Автомат в одну руку, суперПК в іншу - і в АТАКУ! :D
він развешо на стороні русні.
казали що він вийобувався на руснявих форумах. ото був би прикол якби якись руснявий пенис з тих форумів завітав до нього в мелік

T1000

AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

Edd.Dragon

А новость про незаконную добычу алмазов под Кловской читали?

OzzyZig

Цитата: Mantikor від 26 Березень 2025, 12:09:36Треба було йти в стоматологи.
Знаю стоматолога-ортодонта, який за рік після інтернатури, в свої 25 років заробив на машину за 27к євро.
так це одна з вічних професій.
вчитися багато дуже, старатися і вірити, що просунеш себе. Тоді і тачки будуть з дівками з коксом між цицьок.

OzzyZig

доброго пше ранку

OzzyZig

як ви, панове?

я ось завершую дивну відпустку двотижневу і знову до праці в суботу.

OzzyZig

так давно не писав на форумі. Настільки відвик з цими соц мережами та телеграмами.
Навією ностальгія та зручність. Як круто тут було проводити час з вами усіма.

graved1gger

Цитата: OzzyZig від 02 Квітень 2025, 10:31:45я ось завершую дивну відпустку двотижневу і знову до праці в суботу.
містер к

Обама

Цитата: OzzyZig від 02 Квітень 2025, 10:31:45як ви, панове?

я ось завершую дивну відпустку двотижневу і знову до праці в суботу.
намана

aNGeL

Цитата: OzzyZig від 02 Квітень 2025, 10:32:27так давно не писав на форумі. Настільки відвик з цими соц мережами та телеграмами.
ось і не відвикай більше
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Dmytro

Dmytro

T1000

Цитата: OzzyZig від 02 Квітень 2025, 10:32:27так давно не писав на форумі. Настільки відвик з цими соц мережами та телеграмами.
Я ніколи не встановлював соц. мережі і телеграм. Так і живу ;)
 А ще у мене фікус.

Обама

Цитата: T1000 від 02 Квітень 2025, 19:22:32Я ніколи не встановлював соц. мережі і телеграм. Так і живу ;)
 А ще у мене фікус.
Розкажи будь ласка - як воно жити без телеграму?

T1000

Дуже добре! Він мені не потрібен-)
Новини з газети, ютуба , або друзі розкажуть. ( при зустрічі)

Dmytro

Цитата: T1000 від 02 Квітень 2025, 20:04:45Дуже добре! Він мені не потрібен-)
Так при чем новости - у меня там 2 конфы по ЗС.

T1000

шо таке "конфа по ЗС" ?

Dmytro

Цитата: T1000 від 02 Квітень 2025, 22:43:55шо таке "конфа по ЗС" ?
Ну чатик в телеге по ЗС.

Xella

Dmytro

Edd.Dragon

А Дуров там участвует?

Обама

Цитата: T1000 від 02 Квітень 2025, 20:04:45Дуже добре! Він мені не потрібен-)
А чи є в тебе якийсь месенджер для спілкування?