Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

finalplayer

T1000

AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

Обамка

aNGeL

Цитата: фред від 29 Березень 2025, 13:14:06самые загадочные персонажи уже тут не пишут, остались обычные черти...
Частина воює
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Г О Ш А

Процессор AMD Ryzen 5 5600,Материнка MSI B550-A Pro,GeForce RTX 4060,32 ГБ DDR4-3200

Обамка

aNGeL

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

finalplayer

Обамка

finalplayer

Цитата: Обамка від 29 Березень 2025, 15:50:58Может мы тебе на новую материнку скинемся?
что бы я отколебался? )

Обамка

Цитата: finalplayer від 29 Березень 2025, 15:58:40что бы я отколебался? )
Ну чо ты так сразу. Может помочь хотим хочу?

Dmytro

Цитата: Обамка від 29 Березень 2025, 15:03:58ЛЕГЕНДА
Может он тоже дошел до центра Зоны, и мы это когда-то узнаем.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Dmytro

Цитата: Dmytro від 29 Березень 2025, 16:03:20Может он тоже дошел до центра Зоны, и мы это когда-то узнаем.
О-Сознание наверно охуеет если он к ним присоединится...
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Wolf256

Не двуглавый, а кровавый ждет его оpeл,
И застынет он в веках под гримассой боли.

Wolf256

Wolf256

А что реально с Дромом и Бупом?

Wolf256

Цитата: Dmytro від 29 Березень 2025, 16:03:20Может он тоже дошел до центра Зоны, и мы это когда-то узнаем.
Я не смог доиграть в Сталкер 2 потому что в какой-то момент заебался пиздовать эти дистанции пишарусом

Обамка

Цитата: Wolf256 від 29 Березень 2025, 16:18:38А что реально с Дромом и Бупом?
Тут больше вопрос к @graved1gger

Dmytro

Цитата: Wolf256 від 29 Березень 2025, 16:20:22Я не смог доиграть в Сталкер 2 потому что в какой-то момент заебался пиздовать эти дистанции пишарусом
Ты просто не понял и не оценил как и куда и когда ходить. Там на каждом пути можно фармить или искать разные объекты интереса.

Wolf256

Цитата: Dmytro від 29 Березень 2025, 16:53:51Ты просто не понял и не оценил как и куда и когда ходить. Там на каждом пути можно фармить или искать разные объекты интереса.
У меня после проеба Залессья уже началось падение мотивации, дальше играл как мог

фред

¯\_(ツ)_/¯

фред

Цитата: Обамка від 29 Березень 2025, 15:03:58ЛЕГЕНДА
аффторчик...
Короче много их было, сколько именно помнит лишь флудилка.
¯\_(ツ)_/¯

Dmytro

Цитата: Wolf256 від 29 Березень 2025, 16:56:57У меня после проеба Залессья уже началось падение мотивации, дальше играл как мог
А, ну такое. Я играл когда это уже было пофикшено. Когда буду снова проходить - уже походу многое новое пофикшено.

Обамка

Сталкер Коля кажись из банов не вылазил в свое время и такой минусовой кармы я еще не видел тогда. Где-то рядом был Дожик. Легендарные срачи за Аниме-раздел... Ох.

aNGeL

Цитата: Обамка від 29 Березень 2025, 15:50:58Может мы тебе на новую материнку скинемся?
Обміняємо на саундбар

T1000

AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

graved1gger

Цитата: T1000 від 29 Березень 2025, 15:02:26Guru-of-3d :(
підор.
Якщо сумуєш за ним, то пошукай на руснявих форумах,  він кілька років там вийбувався,  як і тут.
Царь всєя мелітополь
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Графків і пасфайндер на оверах тусять
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Wolf256

Цитата: graved1gger від 29 Березень 2025, 17:44:16підор.
Якщо сумуєш за ним, то пошукай на руснявих форумах,  він кілька років там вийбувався,  як і тут
Він реально хуєсосіна тотальна

Wolf256

Цитата: фред від 29 Березень 2025, 17:12:54аффторчик...
Короче много их было, сколько именно помнит лишь флудилка.

Фред, а ты чего к нам в конфу в тг не залетаешь?
Там шок-контнент, но можно мютнуть

Как говорится, что происходит там выдержит не каждый
Ебанина на уровне что там даже моя жена активно сидит
Там градус неадеквата уже не измерить, потому что градусник сломался
Это временами какой-то полу двач

Wolf256

Но в конфе правда pizdec, трэш и неадекват, зато весело капец как по мне ;D

Wolf256

Цитата: graved1gger від 29 Березень 2025, 17:45:21Графків і пасфайндер на оверах тусять
Графкієва бачу час від часу

Wolf256

Цитата: Wolf256 від 29 Березень 2025, 18:00:50Но в конфе правда pizdec, трэш и неадекват, зато весело капец как по мне ;D
Впрочем не зря из неё регулярно ливают люди не выдержав пиздеца

Edd.Dragon

#tdu

Встановив тижні два тому на роботі (Intel G якийсь-там, 2 ядра + GPU другого покоління) TDU.
Ну зірок не хватає з небес, бо ці встройки тянули FullHD так собі на подібних іграх.

Розмір екрану довелось зменшити до 1366х768. Ну і видалити "сміття" (птахи, бумажки, которих в місті просто зашкалює, і ще там щось) та траву - тобто те, що ми оптимізували на одноядерках у 2007-ому.

В результаті за містом стабільно 60 fps, а в місті - 50 fps. Красота! Ну за виключенням розширення і дефолотної фільтрації текстур. Тобто видимість на горизонті - так собі. Десь там шось розмазане все... Опа! Поворот!

Але решта - саме те, чого в ті роки не вистачало! При такому фпс взагалі не заморочуєшся! Чутливість керма - МАКС. Чутливість керування - МАКС. І поїхали! Допоміжні системи - ВИКЛ. Але коли сідаєш на тачки класу B-A, то вже маєш вмикати на МАКС, бо клавою не втримаєш їх при розгоні. А тоді, пам'ятаю, при 25-30 fps і ривках, тестували і різні налаштування чутливості, і різні рівні допомоги, щоб хоть якось їздити. Ну з кермом вже полегше стало, але тим не менш, фрізи в конкретних місцях карти просто бісили. А тепер - ляпота! Багів, доречі, нуль.

Ну короче, катався-катався. А це сьогодні дома нічим було заняться - встановив на ПК малого (Intel i5-10400F + GeForce GTX 1650). Та... Ваще... Там сходу 200+ fps за містом в FullHD. Поставив обмеження 120 fps і фільтрацію 16х.

І тут виясняється, що перемикання швидкостей спрацьовую через раз. Що вверх, що вниз. А я іх ставлю на A,D. Газ тормоз на W,S. Перевіряю поряд кнопки - все працює як треба. Сигнал, газ, карта, камера... Переназначив з A,D на F7,F8 - пофіг, те саме! В редакторі перевірив - A,D працюють як треба. Тобто кнопки не глючать.

Ну звідки таке може бути?! Все інше працює як треба, а глючить тільки перемикання швидкостей. І на робочому компі за два тижні такого не було жодного разу. Ну блин, не з-за відяхи ж це! А система однакова.

Мене це так вибісило!

Обамка

Цитата: Wolf256 від 29 Березень 2025, 18:17:32Впрочем не зря из неё регулярно ливают люди не выдержав пиздеца
Ну ты прям прорекламировал землю обетованну для чувака з Донбаса  :-X

Edd.Dragon

Що цікаво - я її на роботі встановив просто перебираючи старі ігри. А тільки на днях взнав, що TDU Solar Crown вийшла (і взагалі, що у Атарі права викупили, стартонули проект у 2016, почали кодити і дизайнити в 2018, релізнули наприкінці 2024). А тут ставлю стареньку ТДУ і дізнаюсь, що є новенька, яку всі поносять  ;D

finalplayer

Цитата: Edd.Dragon від 29 Березень 2025, 18:27:14Ну звідки таке може бути?!
потестируй на 60 фпс

Dmytro

ВОЗВРАЩАЯСЬ СО ШКОЛЫ НАХОДИШЬ МОНЕТКУ 5 РУБЛЕЙ
@
ПЕРВОЕ И ПОСЛЕДНЕЕ ХОРОШЕЕ ВОСПОМИНАНИЕ В ЖИЗНИ
@
ПРЕДВКУШАЕШЬ КАК ПРИДЕШЬ ДОМОЙ И ПОДЕЛИШЬСЯ ЭТИМ СВЕТЛЫМ СОБЫТИЕМ С МАМКОЙ
@
СХОДУ ПОЛУЧАЕШЬ ОПЛЕУХУ И ПРИЧИТАНИЯ ЧТО ЗАКОЛДОВАННУЮ МОНЕТУ БРОСЛИ ЦЫГАНЕ ЧТОБЫ НАСЛАТЬ РАК ЖОПЫ
@
ОХАЯ, АХАЯ И ПРИЧИТАЯ ЗВОНИТ РАССКАЗАТЬ ВСЕМ РОДСТВЕННИКАМ
@
ЧЕРЕЗ ЧАС ПРИЕЗЖАЕТ БАБКА И СХОДУ ПРЕДЛАГАЕТ ВЫПИТЬ МОЧИ И НАТЕРЕТЬ АНУС ЗЕЛЕНКОЙ
@
ПОНИМАЯ БЕЗЫСХОДНОСТЬ СИТУАЦИИ ПОДЧИНЯЕШЬСЯ
@
НА СЛЕДУЮЩИЙ ДЕНЬ ЧИХНУЛ
@
МАТЬ ЗВОНИТ В РИТУАЛ ЗАКАЗЫВАТЬ ГРОБ

Г О Ш А

Цитата: Wolf256 від 29 Березень 2025, 16:20:22Я не смог доиграть в Сталкер 2 потому что в какой-то момент заебался пиздовать эти дистанции пишарусом

Колеса там не передбаченні апріорі,як ти собі уявляєш рулити уазіком по мінному полю аномаліях ? Локації не стільки великі - скільки скучноваті,розбавлять їх другорядними квестами і все стане пучком. Перший Сталкер став повністью грабельним на патчі 1.6,тут напевне теж так буде.
Процессор AMD Ryzen 5 5600,Материнка MSI B550-A Pro,GeForce RTX 4060,32 ГБ DDR4-3200

Wolf256

Цитата: Dmytro від 29 Березень 2025, 20:47:23ВОЗВРАЩАЯСЬ СО ШКОЛЫ НАХОДИШЬ МОНЕТКУ 5 РУБЛЕЙ
@
ПЕРВОЕ И ПОСЛЕДНЕЕ ХОРОШЕЕ ВОСПОМИНАНИЕ В ЖИЗНИ
@
ПРЕДВКУШАЕШЬ КАК ПРИДЕШЬ ДОМОЙ И ПОДЕЛИШЬСЯ ЭТИМ СВЕТЛЫМ СОБЫТИЕМ С МАМКОЙ
@
СХОДУ ПОЛУЧАЕШЬ ОПЛЕУХУ И ПРИЧИТАНИЯ ЧТО ЗАКОЛДОВАННУЮ МОНЕТУ БРОСЛИ ЦЫГАНЕ ЧТОБЫ НАСЛАТЬ РАК ЖОПЫ
@
ОХАЯ, АХАЯ И ПРИЧИТАЯ ЗВОНИТ РАССКАЗАТЬ ВСЕМ РОДСТВЕННИКАМ
@
ЧЕРЕЗ ЧАС ПРИЕЗЖАЕТ БАБКА И СХОДУ ПРЕДЛАГАЕТ ВЫПИТЬ МОЧИ И НАТЕРЕТЬ АНУС ЗЕЛЕНКОЙ
@
ПОНИМАЯ БЕЗЫСХОДНОСТЬ СИТУАЦИИ ПОДЧИНЯЕШЬСЯ
@
НА СЛЕДУЮЩИЙ ДЕНЬ ЧИХНУЛ
@
МАТЬ ЗВОНИТ В РИТУАЛ ЗАКАЗЫВАТЬ ГРОБ

Репецты об Бабы Сраки это классика, выпить мочу, получить химический ожог от йода, зеленку в анус
Меня сестра бабушки вообще буквально бензином (блин, не шучу) пыталась лечить, что был за ритуал я ебу

graved1gger

а піздувать ці дистанції пішкарусом до найближчого бариги коли ти забитий лутом по самі помідори?
хе-хе-хе

Edd.Dragon

Цитата: finalplayer від 29 Березень 2025, 19:25:19потестируй на 60 фпс
звичайно ж vsynk поставив і оптимізацію багвтопотока виключив

фіг

шось наклацав в результаті, наче попустило при пкремиканні вгору. чи то адаптивний vsync поставив, чи ще щось

graved1gger

самка самка самка
Вінда на ноуті оновилось.  Ця фигня ставить макс яскравість на око відсотків 40 на макаимумі.  Якого хуя.
Перестввлялв драйвер виявляв драйвер - пенис. Яскравість зжерло

фред

Цитата: Wolf256 від 29 Березень 2025, 17:50:19Фред, а ты чего к нам в конфу в тг не залетаешь?
Там шок-контнент, но можно мютнуть

Как говорится, что происходит там выдержит не каждый
Ебанина на уровне что там даже моя жена активно сидит
Там градус неадеквата уже не измерить, потому что градусник сломался
Это временами какой-то полу двач
а тут кто будет?
А вообще мне даже приглос никто не шлёт, видать я там лишний.
¯\_(ツ)_/¯

meΛkuu

Цитата: Edd.Dragon від 29 Березень 2025, 18:27:14#tdu
Точно, треба на развалах диск пошукати, бо свій же про.бав

graved1gger

Цитата: graved1gger від 30 Березень 2025, 01:07:07самка самка самка
Вінда на ноуті оновилось.  Ця фигня ставить макс яскравість на око відсотків 40 на макаимумі.  Якого хуя.
Перестввлялв драйвер виявляв драйвер - пенис. Яскравість зжерло
розібрався.
якийсь конфлікт екрана від ануса і амд софта.
коли ставиш амд софт, навіть якщо чисто драйвер, то включається якась фигня vari bright при тому в налаштування амд софта її нема чогось.
зато якщо ставити старий драйвер з сайта ануса під мій ноут - то все ок.

Dmytro

graved1gger

вже років 10, але всьо нікак

graved1gger

Цитата: graved1gger від 30 Березень 2025, 14:56:32вже років 10, але всьо нікак
так і бить. запілив тему.

Wolf256

Цитата: graved1gger від 29 Березень 2025, 23:40:59а піздувать ці дистанції пішкарусом до найближчого бариги коли ти забитий лутом по самі помідори?
хе-хе-хе

це взагалі пиздець, гра явно криво зроблена в плані механізму ваги, може і ріалізм, але самка, це тупо пиздець коли нічого крім костюма, 2х гвинтівок, пістолета, трохи жрачки, трохи енергетиків, і патронів до зброї ти вже на межі перевантаження. Якщо щось лутаєш то 100% перевантажений відразу, а лутати треба бо купонів завжди кіт наплакав, а ремонт зброї і патрони у бариг коштують дофіга