Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

finalplayer

Ещё от перцовки у некоторых печёт

finalplayer

Может не с той стороны принимали  :)

Dmytro

Острое это хорошо. И диарею вызвать помогает.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Г О Ш А

а блін точно,в мене в школі так було )

Процессор AMD Ryzen 5 5600,Материнка MSI B550-A Pro,GeForce RTX 4060,32 ГБ DDR4-3200

фред

Цитата: Г О Ш А від 08 Квітень 2025, 17:07:25а блін точно,в мене в школі так було )

у меня круче было, просто никто не знал где класс информатики был, только избранные)
¯\_(ツ)_/¯

meΛkuu

Цитата: Wolf256 від 08 Квітень 2025, 00:37:15Ты, наверное, просто достаточно острые блюда не ел, без обид
dobry kebab piecze 2 razy, да

Dmytro

Цитата: meΛkuu від 08 Квітень 2025, 17:38:12dobry kebab piecze 2 razy, да
Может и трижды, если учесть работу дегустатора испражнений.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

OzzyZig

Цитата: aNGeL від 07 Квітень 2025, 22:03:25
о нарешті завершення

але остання частина була так собі. Навіть під пиво важко йшла

OzzyZig

все залежить від страви гострої.
одна норм, інша пече.

Я раніше ніколи не вірив у подвійну пекучість. А потім якось відчув і сильно.

Діра так горіла, що затикав вологими серветками  ;D 

graved1gger

Цитата: фред від 08 Квітень 2025, 07:22:18The Original Huy Fong Sriracha, 17 OZ Hot Chili Sriracha
Этот соус попробуй и расскажи как ты в туалет сходил.
З.ы. он вкусный, хоть и острый.
нема значення наскільки воно гостре.
В тебе або перетравлюється або ні.
Срірача смачна і нічо не пече.
Я ж тебе не відправляю на шріланку жерти макарони з відром чилі пасти,  що в тебе сльози течуть і вся морда червона горить наче температура 40.
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

В друзів від гострих в кфц пече.  Мені пох.

graved1gger

Але ви мені нагадали.
Якісь хімозні польські горішки типу гострі в паніровці чи як воно - я зжер пачку, воно не те щоб було гостро коли їв,  але коли виходило припікало.

Обамка

Цитата: graved1gger від 09 Квітень 2025, 13:22:34Але ви мені нагадали.
Якісь хімозні польські горішки типу гострі в паніровці чи як воно - я зжер пачку, воно не те щоб було гостро коли їв,  але коли виходило припікало.

вчора зʼїв такі, але наші
не пекло

aNGeL

Цитата: graved1gger від 09 Квітень 2025, 13:17:37В друзів від гострих в кфц пече.  Мені пох.
Приїзжай в гості - я тобі особливого соуса капну.
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

aNGeL

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

фред

Цитата: aNGeL від 09 Квітень 2025, 19:05:56Приїзжай в гості - я тобі особливого соуса капну.
пусть ко мне приедет, я капну) у меня Мексика под боком))
¯\_(ツ)_/¯

finalplayer

Цитата: aNGeL від 09 Квітень 2025, 19:05:56Приїзжай в гості - я тобі особливого соуса капну.
сразу на анус, шоб не пиздели, что не печёт )

OzzyZig

Цитата: finalplayer від 09 Квітень 2025, 20:48:12сразу на анус, шоб не пиздели, что не печёт )
вкрав мій жарт

OzzyZig

Edd.Dragon

Кстати, у меня в корпусе (тоже Чифтек, межпрочим) давно уже заедает кнопка питания. Не отжимается нормально, если полностью нажать, а не еле притронуться.

Ну и когда платформу менял, нет чтобы перевесить на ресет и забыть. Решил починить. Пипец, какое все внутри мелкое! Но слава богу - хоть минимум деталек. Пружинка, какой-то кусок скрепки и что-то типа милипиздрического биндера без ушей, который при нажатии скользит по недвижимой пластинке вверх-вниз. Все эти три движущиеся части сразу же вылетели нах. В пальцы нормально взять можно разве что пружинку. Ну благо конструкция простая, без приколов. Что заедало - "биндер" или кусок скрепки - я хз. Назначение этой скрепки я вообще не вкурил и вставить ее как было точно не осилил бы. Поэтому скрепка пошла лесом, а кнопка заработала. Разве что исчез щелчок при нажатии...

Так вот... Пока это все складывал, оторвался провод (я за него не тянул!). Ну я и второй оторвал. Починил блин. Паяльника то с собой нет. При нормальной длине ножек и нормальной капле припоя они там с пол миллиметра провода припаяли. Как оно вообще само не отпало?

graved1gger

Ви походу так і не зрозуміли шо від гостроти не залежить.

aNGeL

Цитата: graved1gger від 10 Квітень 2025, 03:36:11Ви походу так і не зрозуміли шо від гостроти не залежить.
Давай ми на тобі проведемо експерименти і дізнаємося.

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 10 Квітень 2025, 03:36:11Ви походу так і не зрозуміли шо від гостроти не залежить.
На справді залежить від багато чого. Це шлунковий тракт - мало того, що складна система, так ще й не видно ніхєра, що там коїться і де.

Mantikor

Днями отримали на роботі нові ПК, і сьогодні заради тесту підключили 5 моніторів до ПК колеги.
Якщо б знайшли ще один перехідник DP->HDMI - підключили б ще шостий монітор.

Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

OzzyZig

Цитата: Mantikor від 10 Квітень 2025, 23:17:20Днями отримали на роботі нові ПК, і сьогодні заради тесту підключили 5 моніторів до ПК колеги.

жорстко

а якого поляка кухоль на столі ?)))

Mantikor

Цитата: OzzyZig від 10 Квітень 2025, 23:27:03а якого поляка кухоль на столі ?)))
Я не знаю звідки він його дістав

Wolf256

Цитата: Г О Ш А від 08 Квітень 2025, 17:07:25а блін точно,в мене в школі так було )

у нас компів вистачало тільки на пів класу, і через це уроки ділили на хлопців і дівчат)
Не двуглавый, а кровавый ждет его оpeл,
И застынет он в веках под гримассой боли.

aNGeL

Цитата: Mantikor від 10 Квітень 2025, 23:17:20Днями отримали на роботі нові ПК, і сьогодні заради тесту підключили 5 моніторів до ПК колеги.

Поки ще був повноцінний офіс до ковіду я робив колегам сетап з 6 моніторами до одного компа)

meΛkuu

Цитата: Wolf256 від 11 Квітень 2025, 04:06:04у нас компів вистачало тільки на пів класу, і через це уроки ділили на хлопців і дівчат)
В нас було їх 10, тому дівчата ще два роки продовжували нарізати салатики, поки майбутні айтішники вже писали свої перші readln в паскалі

graved1gger

полска стронк!

graved1gger

Цитата: meΛkuu від 11 Квітень 2025, 11:08:33В нас було їх 10, тому дівчата ще два роки продовжували нарізати салатики, поки майбутні айтішники вже писали свої перші readln в паскалі
у нас ніхто нічо не писав. вчитель англійського по суміництву вів інформатику і показував як ворд запускати

Dmytro

Что там по South of Midnight? Играл кто? Вроде игра интересная, но интересует насколько там все приятно сделано так сказать.

aNGeL

Цитата: graved1gger від 11 Квітень 2025, 14:41:06у нас ніхто нічо не писав. вчитель англійського по суміництву вів інформатику і показував як ворд запускати

Я на турбопаскалі кодив і їздив на олімпіади хуярити всяку ерунду в ворді та екселі з паверпоінтом)

Wolf256

Цитата: aNGeL від 11 Квітень 2025, 15:59:36Я на турбопаскалі кодив і їздив на олімпіади хуярити всяку ерунду в ворді та екселі з паверпоінтом)
олімпіада по поверпоінту це сильно

в плані коду ми якусь поєбєнь на делфі писали

Dmytro

Я только по физре на олимпиады ездил.

graved1gger

я по матемаці двічі їздив. а потім забив вчитись

Dmytro

Цитата: graved1gger від 11 Квітень 2025, 18:13:31я по матемаці двічі їздив. а потім забив вчитись
Я не помню, по метеше или не ездил, или 1 раз куда-то рядом ходили. Или то по физике...
Я тогда был школотой и не познал диарею еще.

Dmytro

Dmytro

Wolf256

Цитата: фред від 08 Квітень 2025, 07:22:18The Original Huy Fong Sriracha, 17 OZ Hot Chili Sriracha
Этот соус попробуй и расскажи как ты в туалет сходил.
З.ы. он вкусный, хоть и острый.
Шрірача база, але то фигня
Я тобі такі речі можу підсказати, що там буде реально "як на очку тужився то як лампочка світився"

Wolf256

Цитата: Dmytro від 11 Квітень 2025, 20:36:17@Wolf256

Ось якби це грали на моєму випускному замість оригіналу, я був би дуже за
А взагалі в кінці все скатилось в пляски під "МЛАДШИЙ ЛЄЙТЄНАНТ", 2015 рік, 10 років скоро буде, йобнутись
Пам'ятаю як мені буха однокласниця під час танцю (я єбу нахуя вона до мене полізла, але там вже був той ще градус неадеквату) своєї штукатуркою засрала сорочку, добре що сорочка була херня з базару, бо піджак було б шкода

Dmytro

Цитата: Wolf256 від 11 Квітень 2025, 21:43:22Ось якби це грали на моєму випускному замість оригіналу, я був би дуже за
А взагалі в кінці все скатилось в пляски під "МЛАДШИЙ ЛЄЙТЄНАНТ", 2015 рік, 10 років скоро буде, йобнутись
Младший Leather Man, про него тоже песня есть)).

OzzyZig

позавчора у данії захід сонця. Етапи
несподівано гарно виявилось. І це я ще лінувався і сидів в кабіні та споглядав у дзеркало, після того як став на паузу. Але встиг декілька фото зробити. Ото лише різна фокусна відстань.

Dmytro

Цитата: OzzyZig від 11 Квітень 2025, 22:29:36позавчора у данії захід сонця. Етапи
несподівано гарно виявилось. І це я ще лінувався і сидів в кабіні та споглядав у дзеркало, після того як став на паузу. Але встиг декілька фото зробити. Ото лише різна фокусна відстань.
Найди себе парня блин.

OzzyZig

Dmytro

Цитата: OzzyZig від 11 Квітень 2025, 22:54:27навіщо?
To celebrate and suck some dick.

OzzyZig

Dmytro

Цитата: OzzyZig від 11 Квітень 2025, 23:03:09що святкувати?
Що ти Антоші напишеш пропозицію зустрічатись.

Edd.Dragon

блин...
Ви це теж бачите?

https://epicentrk.ua/shop/mplc-svitlodiodna-lampa-usb-1w-6500k-bilij-38528-1efe3aee-0b59-6492-ad4d-e7fcbef8eff8.html

https://epicentrk.ua/shop/mplc-svitlodiodna-lampa-biom-bu-15-usb-oem-matova-5v-1-5w-6500k-22811250-1efad9ef-6b88-66f0-b7cf-2b0e7fcd138d.html

Ну 20-25 грн я звичайно розумію (5 лампа + 15-20 мінімальна ціна за послугу перепродажу, але в такому разі логічно було б хоча б парами продавати за 30-35 грн. без знижки).

А 150 грн звідки можна взяти і в якому стані має бути покупець, щоб купити, навіть не бачивши інших пропозицій?!!