Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 13 Червень 2025, 22:31:53ий цим теплом взагалі можливо воду назад підігріє
не підігріє.
воно настільки швидко продуває, шо те повітря фізично не може забрати все тепло ні з першого, ні з другого.

this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 13 Червень 2025, 22:31:53накожен радіатор має подаватись свіже повітря
в ідеалі. та для коня в вакуумі.

а в реальності - он глянь на сучсну тенденцію де всі ставлять здорові 360 радіатори на морду чи на бокову панель корпусів на вдув і радіють МАМА Я ВАДЯНЩІК, вдуваючи відносно тепле повітря з радіатора в корпус. і чогось такі сетапи стоять роками в людей і ніхто не здох.
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Цитата: graved1gger від 13 Червень 2025, 23:56:42не підігріє.
воно настільки швидко продуває, шо те повітря фізично не може забрати все тепло ні з першого, ні з другого.

женщина легкого поведения, ви хтось хоча б міряли температуру на радіаторі, а потім температуру наприклад на кришці корпусу при працюючих вентиляторах?

graved1gger

питання як проганяти те повітря.
і якщо ти крутиш ті всі вентилятори на всі їх умовні 3к обертів, то радіатори фізично не віддатуть стільки шоб підігрівати сусідні радіатори.
так ефективність менше.
так краще з вулиці свіже на кожний брати.
але є певні обмеження.
звісно, якщо крутити 800 обертів, то тоді буде прогрівати, в мене навіть при 50 градусах на відясі на 800 обертах верхня кришка трошки тепленька коли довго щось кручу.
але якщо поставити 2000 обертів, ще й ліміт до 300 ватт підняти, то верхня кришка тупо не встигає нагріватись. там десь 15мм між радіатором і верхньою сіточною кришкою.

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 13 Червень 2025, 23:56:21так, ефективність менше ніж свіже повітря з кімнати.
але чи не безразлично?
і я все ще майже впевнений що воно краще за турбінку коли відяхи варяться в тій коробці
з турбінками воно б мабудь і не стало

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 13 Червень 2025, 23:58:45в ідеалі. та для коня в вакуумі.

а в реальності - он глянь на сучсну тенденцію де всі ставлять здорові 360 радіатори на морду чи на бокову панель корпусів на вдув і радіють МАМА Я ВАДЯНЩІК, вдуваючи відносно тепле повітря з радіатора в корпус. і чогось такі сетапи стоять роками в людей і ніхто не здох.
так якщо в тебе в пустій коробці водянки і на проц, і на відяху, то якби і пофіг, що ти туди підігріте повітря заганяєш. Радіатор водянки продувається ж назовні?

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 14 Червень 2025, 00:08:38питання як проганяти те повітря.
і якщо ти крутиш ті всі вентилятори на всі їх умовні 3к обертів, то радіатори фізично не віддатуть стільки шоб підігрівати сусідні радіатори.
так ефективність менше.
але є певні обмеження.
звісно, якщо крутити 800 обертів, то тоді буде прогрівати, в мене навіть при 50 градусах на відясі на 800 обертах верхня кришка трошки тепленька коли довго щось кручу.
але якщо поставити 2000 обертів, ще й ліміт до 300 ватт підняти, то верхня кришка тупо не встигає нагріватись. там десь 15мм між радіатором і верхньою сіточною кришкою.
От, правильно. Треба поставити бутерброд із трьох кулерів, тоді третій БУДЕ встигати нагріватись!

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 14 Червень 2025, 08:07:44От, правильно. Треба поставити бутерброд із трьох кулерів, тоді третій БУДЕ встигати нагріватись!
Я теоретично можу перевірити)))
Але не хочу комп розбирати.

aNGeL

Цитата: graved1gger від 14 Червень 2025, 00:08:38питання як проганяти те повітря.
так ефективність менше.
але є певні обмеження.
а якщо там турбіна на 5к обертів?)
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

graved1gger

Цитата: aNGeL від 14 Червень 2025, 13:45:55а якщо там турбіна на 5к обертів?)
так не влзаить же)
ну і вода швидше "забирає" тепло з чіпа

OzzyZig

привіт
 хлопці

Xella

graved1gger

Цитата: Xella від 14 Червень 2025, 18:39:38привіт
 хлопець
не ігнорь мене
хлоець

Xella

Цитата: graved1gger від 14 Червень 2025, 18:46:43не ігнорь мене
хлоець
Ой, блин я тебе смахнув в архів ((

Mantikor

Цитата: aNGeL від 14 Червень 2025, 13:45:55а якщо там турбіна на 5к обертів?)
Щоб ви розуміли, нормальні серверні вентилятори мають максимальну швидкість 28000-30000 RPM. В них в рази більший статичний тиск повітря порівняно з звичайними корпусними вентиляторами.
Я спеціально заліз на робочий сервер щоб зробити скріншот
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

aNGeL

Цитата: Mantikor від 14 Червень 2025, 19:05:26Щоб ви розуміли, нормальні серверні вентилятори мають максимальну швидкість 28000-30000 RPM. В них в рази більший статичний тиск повітря порівняно з звичайними корпусними вентиляторами.
Я спеціально заліз на робочий сервер щоб зробити скріншот
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

але ж то у тебе явно не 120мм )
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Mantikor

Цитата: aNGeL від 14 Червень 2025, 20:25:53але ж то у тебе явно не 120мм )
У звичайних серверах нема 120мм вентиляторів. У 2U сервера висота всього 89мм, нема куди його втиснути.

aNGeL

Цитата: Mantikor від 14 Червень 2025, 20:37:33У звичайних серверах нема 120мм вентиляторів. У 2U сервера висота всього 89мм, нема куди його втиснути.
Ну а я мав на увазі "турбіни" 120мм )))