Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

Volan

Цитата: Dmytro від 17 Червень 2025, 22:13:41Потому уточняю много ли у Вас бизнеса, что работает именно внутри Беларуси, а не лезет в рашку?
Я просто в іншій сфері працюю. Тому, нажаль, з кол-центрами не підкажу. Але думаю достатньо і тих, що працюють на внутрішньому ринку

Dmytro

Цитата: Volan від 17 Червень 2025, 22:54:29Я просто в іншій сфері працюю. Тому, нажаль, з кол-центрами не підкажу. Але думаю достатньо і тих, що працюють на внутрішньому ринку
А ты Лукашенку видел живую?
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Edd.Dragon

У 2016 році в «24 годинах Ле-Мана» Toyota була на порозі історичної перемоги після того, як домінувала більшу частину перегонів на своєму гібридному TS050. Але коли до фінішу залишалося трохи більше трьох хвилин, сталося нещастя - у їхнього автомобіля-лідера, №5, на останньому колі раптово відключився двигун. Porsche, що їхав другим, скористався моментом і здобув перемогу на гібридному #2 919, завершивши один з найдраматичніших поворотів в історії Ле-Мана.
Це було жорстоким нагадуванням про золоте правило перегонів на витривалість: «To finish first, first you must finish».

Translated with DeepL.com (free version)

graved1gger

там хонда в кісмас зібралась
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

aNGeL

Цитата: graved1gger від 18 Червень 2025, 10:41:54там хонда в кісмас зібралась
Тікає від Маска.
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Edd.Dragon

Десь приблизно 100 компів, в яких досі старі Сігейти та Самсунги на 250 гіг (все інше - 500 гіг, 1000 гіг, або ССД).
І десь приблизно раз на два місяці один з них вмирає під натиском Десятки, Хрому та товстих сканованих pdf-ок

Якщо процес прискориться, можна буде виявити саму надійну 250-ку на районі!

finalplayer

Цитата: Edd.Dragon від 18 Червень 2025, 14:19:15І десь приблизно раз на два місяці один з них вмирає
не стартуют?

Mantikor

Цитата: Edd.Dragon від 18 Червень 2025, 14:19:15Десь приблизно 100 компів, в яких досі старі Сігейти та Самсунги на 250 гіг (все інше - 500 гіг, 1000 гіг, або ССД).
І десь приблизно раз на два місяці один з них вмирає під натиском Десятки, Хрому та товстих сканованих pdf-ок
Якщо тенденція збережеться, зможеш через ~16 років замінити все на SSD. (якщо вважати що дохлі вінти ти мінятимеш на SSD)

Edd.Dragon

Volan

Цитата: Dmytro від 18 Червень 2025, 04:55:50А ты Лукашенку видел живую?
Ні. Нажаль, чи на щастя

Dmytro

Крайтек обосрался с обновлением и ивентом.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Edd.Dragon

блин, а шо правда, що

- This is shit - це лайно
- This is THE shit - це круто

???

Чи це тільки у британців, а не у всіх англомовних?

Dmytro

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від Сьогодні в 10:46:06блин, а шо правда, що

???

Ні, то не круто, то потужне лайнО!
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Mantikor

???

ЦитатаIn North American slang, prefixing the article the to shit gives it a completely opposite definition, meaning the best, as in, for example "Altered Beast is the shit". Other slang words of the same meaning, such as crap, are not used in such locutions.
Це тільки в американців, і тільки для слова "shit".
https://en.wikipedia.org/wiki/Shit#Positive_attitude

Edd.Dragon

Цитата: Mantikor від Сьогодні в 10:56:44Це тільки в американців
А, отак навіть
Северо-американский сленг
Ок тоді, можна забути

meΛkuu

Цитата: Dmytro від Сьогодні в 10:52:11
О, у нас на ближайшем заводе такой был

graved1gger

???

правда. скоріш навпаки.
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від Сьогодні в 10:58:09А, отак навіть
Ок тоді, можна забути
не можна. бо педівікія підпьоздує трошки

але навіть пісня була

graved1gger

самка, на ютубі зацензурена версія

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від Сьогодні в 10:58:09А, отак навіть
Ок тоді, можна забути
до речі якщо можна забути, то
ass це для тебе це ж тільки віслюк, же, да?)))

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 13:09:20до речі якщо можна забути, то
ass це для тебе це ж тільки віслюк, же, да?)))
Взагалі не в курсах як у них віслюк!

aNGeL

finalplayer

какое уродство. Убил место для мыши и клавы и их проводов. Я бы хотел снести со стола всё и плоский монитор 43"+ присобачить к стене (в стиле телеков самсунг арт). Стена это монитор, картина, окно в инет, как сказал автор видео.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від Сьогодні в 14:23:04Взагалі не в курсах як у них віслюк!
британською англійською - ass = віслюк. і коли британець каже шо ти есс, мається на увазі що ти впертий як віслюк. але зараз вживається в обох варіантах. яке коли розуміти по контексту. але для жопи є arse
американською англійсько - ass = жопа.