Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

graved1gger

Кіберпанк одна з небагатьох ігор де повноцінно реалізована підтримка всіх фіч дуалсенса на пк.
І адаптивні триггери, і вібрації,  і звуки з динаміків додаткові. І ще хуйзна що)
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Dmytro

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 01:16:04А до чого тут консольна версія? Воно таке саме і на пк версіях.
Ти коли підключаєш геймпад до компа - підтягуються всі ті самі геймпадні налаштування шо і на консолі.

Точно? Во всех играх? Даже если игра 2015 года?
Калибровка геймпада - да, подтянется. Но вот автоаим может и не появиться.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

graved1gger

Цитата: Dmytro від Сьогодні в 07:23:52Точно? Во всех играх? Даже если игра 2015 года?
залежить що розраби зробили.  В дуже старих іграх може взагалі геймпад не підтримуватися. Але  в більшості випадків якщо гра підтримує геймпад і на консольній версії є автоеім,  то і в пк теж буде є
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Від якого фаркрая я ригав? Наче фк4 - там є.

T1000

Другий фар край - амно
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

Edd.Dragon

Цитата: OzzyZig від 15 Серпень 2025, 23:02:02а ще котрий день не можу завантажити вам фоток на імгур чи імжшак.
 :'(
https://postimages.org/

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від Сьогодні в 07:23:52Точно? Во всех играх? Даже если игра 2015 года?
Та ви без айма/підрулювання стіками хєр шо зробите. Буквально потрібні роки тренування, щоб пальці під час азарту контролювали мікроскопічні переміщення. Рулі ж не дарма здорові, перетворюючи надцать градусів поворота осі в адекватний по довжині хід рук. Тобто айм є принципово, якщо гра робилась під стіки, а не просто прикрутили підтримку для галки.

Інше питання, чи він однаковий. Є ряд прияин з яких на ПК воно може бути не таке як на консолі
https://www.reddit.com/r/FortniteCompetitive/comments/1bcxvx2/aim_assist_is_significantly_stronger_on_console/#:~:text=Console%20has%20rotational%20aim%20assist,usually%20just%20a%20playstation%20player.

Edd.Dragon

Тобто ще раз: сама будова контролера (дуже міліпіздричний хід стіків та курків) змушує реалізовувати їх трансляцію в віртуальні дії виключно через асісти. Інакше не буде ніякого аналогового відчуття.

Edd.Dragon

BYD хоче випустити супер-е-кар з 4х750 лошадєй. Вага при цьому - 2500 кг. Макс. швидкість - 350км.

Ну і нахуя? Ладно б 1500 кг на 3000 коней... А так дойде до 10 тон на 10 000 коней на 10 колесах  ;D