Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

graved1gger

Кіберпанк одна з небагатьох ігор де повноцінно реалізована підтримка всіх фіч дуалсенса на пк.
І адаптивні триггери, і вібрації,  і звуки з динаміків додаткові. І ще хуйзна що)
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 16 Серпень 2025, 01:16:04А до чого тут консольна версія? Воно таке саме і на пк версіях.
Ти коли підключаєш геймпад до компа - підтягуються всі ті самі геймпадні налаштування шо і на консолі.

Точно? Во всех играх? Даже если игра 2015 года?
Калибровка геймпада - да, подтянется. Но вот автоаим может и не появиться.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 16 Серпень 2025, 07:23:52Точно? Во всех играх? Даже если игра 2015 года?
залежить що розраби зробили.  В дуже старих іграх може взагалі геймпад не підтримуватися. Але  в більшості випадків якщо гра підтримує геймпад і на консольній версії є автоеім,  то і в пк теж буде є
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Від якого фаркрая я ригав? Наче фк4 - там є.

T1000

Другий фар край - амно
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

Edd.Dragon

Цитата: OzzyZig від 15 Серпень 2025, 23:02:02а ще котрий день не можу завантажити вам фоток на імгур чи імжшак.
 :'(
https://postimages.org/

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 16 Серпень 2025, 07:23:52Точно? Во всех играх? Даже если игра 2015 года?
Та ви без айма/підрулювання стіками хєр шо зробите. Буквально потрібні роки тренування, щоб пальці під час азарту контролювали мікроскопічні переміщення. Рулі ж не дарма здорові, перетворюючи надцать градусів поворота осі в адекватний по довжині хід рук. Тобто айм є принципово, якщо гра робилась під стіки, а не просто прикрутили підтримку для галки.

Інше питання, чи він однаковий. Є ряд прияин з яких на ПК воно може бути не таке як на консолі
https://www.reddit.com/r/FortniteCompetitive/comments/1bcxvx2/aim_assist_is_significantly_stronger_on_console/#:~:text=Console%20has%20rotational%20aim%20assist,usually%20just%20a%20playstation%20player.

Edd.Dragon

Тобто ще раз: сама будова контролера (дуже міліпіздричний хід стіків та курків) змушує реалізовувати їх трансляцію в віртуальні дії виключно через асісти. Інакше не буде ніякого аналогового відчуття.

Edd.Dragon

BYD хоче випустити супер-е-кар з 4х750 лошадєй. Вага при цьому - 2500 кг. Макс. швидкість - 350км.

Ну і нахуя? Ладно б 1500 кг на 3000 коней... А так дойде до 10 тон на 10 000 коней на 10 колесах  ;D

Dmytro

Цитата: graved1gger від 16 Серпень 2025, 09:20:41залежить що розраби зробили.  В дуже старих іграх може взагалі геймпад не підтримуватися. Але  в більшості випадків якщо гра підтримує геймпад і на консольній версії є автоеім,  то і в пк теж буде є
Резик 4 НЕ римейк порт на ПК - настройка гейпада была, а вот автоаим я не помню.

Сейчас играл Резик 4 на Боксе римейк - есть автоаим но он как-то плохо работает, можно все равно мазать. В Дедспейсе к примеру наводка на противника еткая и не промажешь.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 16 Серпень 2025, 10:03:29Та ви без айма/підрулювання стіками хєр шо зробите.
Сможем и уже можем. Ты не путай подруливание и автоуправление тормозами так чтоб колеса/руль не блокировались когда на скорости тормоз в пол.
Не помню как это у авто называется. Вот его я юзаю, да.

Dmytro

Управление ставлю для геймпада, то которое перед реалистичным, котороые чисто для руля.

OzzyZig

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 16 Серпень 2025, 10:11:12Тобто ще раз: сама будова контролера (дуже міліпіздричний хід стіків та курків) змушує реалізовувати їх трансляцію в віртуальні дії виключно через асісти. Інакше не буде ніякого аналогового відчуття.
Тим часом дуалсенс і керування прицілювання аксклерометром))
Мені як людина, яка як і ангел не може шутери стіками, аксклерометр зайшов краще,  воно інтуативніше.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 16 Серпень 2025, 15:09:15Резик 4 НЕ римейк порт на ПК - настройка гейпада была, а вот автоаим я не помню.

Сейчас играл Резик 4 на Боксе римейк - есть автоаим но он как-то плохо работает, можно все равно мазать. В Дедспейсе к примеру наводка на противника еткая и не промажешь.
В рімейка є еім асіст і на боксі і на пк.
І наскільки я розумію він зав'язан на рівні складності.
лесом ти приплітаєш гру 2005го року - я не знаю.  Ти б ще Вольфенштайн 3д приплів. Ах да,  про Вольфенштайн - в нових всюди є з геймпадом.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 16 Серпень 2025, 10:11:12Тобто ще раз: сама будова контролера (дуже міліпіздричний хід стіків та курків) змушує реалізовувати їх трансляцію в віртуальні дії виключно через асісти. Інакше не буде ніякого аналогового відчуття.
та безразлично цілитись,  на стіках переміщення наче далбайоб

finalplayer

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 16 Серпень 2025, 15:11:35Сможем и уже можем. Ты не путай подруливание и автоуправление тормозами так чтоб колеса/руль не блокировались когда на скорости тормоз в пол.
Не помню как это у авто называется. Вот его я юзаю, да.
вот именно, что не путай. абс-ы всякие и в реальных тачках есть.

а я тебе о том, что стик отклоняется на сраный сантиметр влево и сантиметр вправо. И в этом сантиметре 128 градаций влево и 128 градаций на сантиметр вправо. В отличии от хорошего джойстика, где палка в 10 раз длиннее и отклонение сантиметров 5, и руля, где эти 128 градаций ложаться на длину дуги в десятки сантиметров. Мышь тоже как настроишь - но это обычно 10-20 см. А  на стиках - микроскопический сантиметр и наверное еще меньше на курках.

Прямая трансляция стиков в поведение на экране будет выдавать просто дичайшую дичь. Потому преобразование твоего инпута со стиков всегда и по определению проходит через "интеллектуальный" алгоритм, сильно искажвющий реальность. А когда речь о стрельбе, то это еще критичнее становится. Игра просто обязана понимать, куда ты целишься, чтобы доводить или вовремя тормозить твое движение. Иначе твое наведение будет похоже на рандом с примесью твоего желания. Просто потому что "одно и то же" микродвижение пальца имеет большой разброс на таком масштабе.

aNGeL

Цитата: Dmytro від 16 Серпень 2025, 15:11:35Не помню как это у авто называется. Вот его я юзаю, да.
ABS
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

aNGeL

Цитата: graved1gger від 17 Серпень 2025, 01:35:39на стіках переміщення наче далбайоб
Як бухий Дмитро)
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Dmytro

Цитата: graved1gger від 17 Серпень 2025, 01:35:39та безразлично цілитись,  на стіках переміщення наче далбайоб
Да, там можно как собака бежать вперед чуть боком.
Кстати в некоторых случаях в игрока на стиках попасть сложней потому его движения чаще бывают непрямолинейными.

Dmytro

Кстати да, если кто слышал - в матче Челси - Кристал Пелас не засчитали гол Пелас со штрафного. Вот почему.

https://football.ua/england/561455-chomu-gol-eze-ne-zarakhuvali-use-cherez-malovidome-pravilo.html
Це викликало здивування серед уболівальників, але, як виявилося, рішення арбітра Даррена Інгленда було цілком обґрунтованим. Суддя навіть зробив офіційне оголошення для глядачів:

"Після перегляду, шість гравців команди гостей знаходяться менш ніж за один метр від стінки під час удару. Таким чином, це непрямий вільний удар, і гол не зараховано", — пояснив Інгленд.

Причина скасування — порушення Правила 13 Міжнародної ради футбольних асоціацій. Згідно з ним, якщо троє або більше гравців команди, що захищається, утворюють стінку, то всі гравці атакувальної сторони повинні перебувати на відстані не менше одного метра від неї під час виконання штрафного.

Це правило діє з сезону 2019/20. Його мета — уникнути тактичних маніпуляцій і зіткнень у штрафному, які не приносять користі грі та лише затягують час.

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 18 Серпень 2025, 08:09:49Да, там можно как собака бежать вперед чуть боком.
Доречі, в гоночках це одна з переваг для тих, хто користується контролером роками і може вижати з нього максимум. При чому, це ще було навіть в TDU.

Ось, у чувака є руль, але ганяє на гейпаді з макс. асістами:

Edd.Dragon

Физика угробила TDU2! Азаза!

Все б нічого, але відео 2024 року ;D
Коли вже... чи не пох?!

Edd.Dragon

Коротко о многообразии GT

Edd.Dragon

Тест шайб (з 14:50)

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 18 Серпень 2025, 09:43:42Ось, у чувака є руль, але ганяє на гейпаді з макс. асістами:

Я в Тест Драйв не играл, но вот в Форца Моторспорт максимальные ассисты скорее мешают, они где-то замедляют тебя, хотя без них на скилле можно было бы пройти агрессивнее и быстрее некоторые повороты.

Dmytro

Cronos: The New Dawn
вот что жду

И Silent Hill F.

Edd.Dragon

https://nnmclub.to/forum/viewtopic.php?t=1813361

Юридическая тяжба вокруг блокировщиков рекламы длится в Германии уже больше десяти лет. Крупный издатель Axel Springer судится с компанией Eyeo, разработчиком Adblock Plus. До недавнего времени суды в основном вставали на сторону Eyeo: в 2022 году Гамбургский апелляционный суд признал, что расширение не нарушает авторских прав, а лишь даёт пользователям возможность самим решать, как отображать страницы.

Однако 31 июля 2025 года Федеральный верховный суд Германии частично отменил это решение и вернул дело на новое рассмотрение. Теперь нижестоящему суду предстоит подробно выяснить, какие именно элементы сайта изменяются блокировщиками — байткод, объектный код или другие части, — и подпадают ли они под защиту авторского права. Итоговое разбирательство может занять ещё несколько лет.

Mozilla выражает надежду, что Германия не станет второй страной после Китая, где блокировщики рекламы фактически запрещены. В противном случае это не только лишит пользователей контроля над собственным онлайн-пространством, но и создаст опасный прецедент: под ударом могут оказаться любые расширения, повышающие безопасность и приватность. В долгосрочной перспективе это способно затормозить инновации и изменить саму природу интернета, сделав его более закрытым и менее удобным для людей.

Volan

Edd.Dragon

F1 в цифрі скоро буде, можливо

Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

finalplayer

Цитата: Edd.Dragon від 19 Серпень 2025, 15:54:28F1 в цифрі скоро буде, можливо

Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Цитатанадо было фильм назвать "бред пит стоп". это еще хуже, чем гран туризмо. любой, даже начинающий автосимщик, с радостью бросит в сценариста какашон.
;D

А вообще, верю в Косински. И Питт в говне не снимается.

Edd.Dragon

Цитата: finalplayer від 19 Серпень 2025, 17:42:44;D

А вообще, верю в Косински. И Питт в говне не снимается.
Нє, кино норм. Как для кина про гонки.

Но токсичные геймеры виртуальной F1 в кои то веки нашли на чем оторваться.
Люди, вхожие в реальный паддок, не обсирают.
Тем более, что видели не только кино, но и процесс его съемки промеж реальных заездов

aNGeL

graved1gger

жалівся ангелу в приватних. пожаліюсь і тут. бо в мене люто горить срака.

вирішив я тут горця подивитись, коли шукав знайшов що є цифрова версія з амазона, ще 1080п!
скачав я значить ці всі 150гб амазон веб-дл 1080п.

подивився перший сезон, ну в принципі дивитись можна, навіть здалось шо +- норм, і не додали шарпу з всратим фільтром кольору, як це в баффі зробили...

але в другому сезоні коли показують загальний план і має бути драка на фоні пейзажу... на кількох кадрах видно тільки голови, а через кілька кадрів тупо 3 секунди показують НІХУЯ.

і тут я вирішив перевірити. поліз шукати і таки знайшов на ютубі старі 4:3 двд і тв.
все стало ясно прямо в оупенінгах і титрах - в перших двох сезонах не змогли кропнути по висоті і додали заблюрені повторені края кадрів - виглядає всрато. в сезонах далі таки кропнули по висоті і апскейлнули.

а сам весь серіал тупо відрізали зайве зверху і знизу зайве щоб 4:3 перетворилось на 16:9 і апскейлнули.

я нещодавно передивлявся баффі, так я знав що там така фигня, то я одразу шукав двдріп старий
але в баффі взагалі 3 пиздеця наклалось: баффі з самого початку знімали 16:9, потім кропали під тв в 4:3 - тому оригінальне 16:9 по краях в кадрах мало співробітників зйомок чи техніка, але так як кропали під тв на 4:3 це було ок, але коли робили 16:9 жіжітал реліз то взяли оце вже кропнуте 4:3, кропнули ще раз по вертикалі щоб стало 16:9, накинули шарпа колючого шо очі ріже і повністю змінили гамму якимось всратим фільтром кольору. і ось вам самка кушайтє коли в акторів половини рота нема чи очей в діалогах, зато ноздря крупним планом .

так ось.
ЯКОГО ХУЯ В ЦИХ ЖІЖІТАЛ РЕЛІЗАХ ДЛЯ СТРІМІНГІВ НЕ ДОДАТИ блин ПРОСТО ДВІ ЧОРНІ ПОЛОСИ ПО КРАЯХ??? чого блин вирішили шо краще інформацію зверху і знизу  тупо лесом викинути? жіжталізація через анус

graved1gger

апдейт. кольори такі інші. ;D

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 17 Серпень 2025, 15:44:12вот именно, что не путай. абс-ы всякие и в реальных тачках есть.

І абс і трекшн контрол і ще кілька помогалок які в комп іграх вважають за фуууууу не тру,  а деякі в іграх навіть і не реалізують.

Ну тобто коли ти сідає за реальний руль суперкара за дохуліон грошей там все це є і працює.
А в грі коли на цьому суперкарі,  то раптом стає фу не тру не реалістично  ;D

Виключення гонки,  в ф1 це все забанено наприклад.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 18 Серпень 2025, 09:43:42Доречі, в гоночках це одна з переваг для тих, хто користується контролером роками і може вижати з нього максимум. При чому, це ще було навіть в TDU.

Ось, у чувака є руль, але ганяє на гейпаді з макс. асістами:

деякі гонки по дефолту зроблені під геймпад. 
Вся серія форца хорайзон заточена на геймпад наприклад

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 17 Серпень 2025, 15:44:12вот именно, что не путай. абс-ы всякие и в реальных тачках есть.

а я тебе о том, что стик отклоняется на сраный сантиметр влево и сантиметр вправо. И в этом сантиметре 128 градаций влево и 128 градаций на сантиметр вправо. В отличии от хорошего джойстика, где палка в 10 раз длиннее и отклонение сантиметров 5, и руля, где эти 128 градаций ложаться на длину дуги в десятки сантиметров. Мышь тоже как настроишь - но это обычно 10-20 см. А  на стиках - микроскопический сантиметр и наверное еще меньше на курках.

Прямая трансляция стиков в поведение на экране будет выдавать просто дичайшую дичь. Потому преобразование твоего инпута со стиков всегда и по определению проходит через "интеллектуальный" алгоритм, сильно искажвющий реальность. А когда речь о стрельбе, то это еще критичнее становится. Игра просто обязана понимать, куда ты целишься, чтобы доводить или вовремя тормозить твое движение. Иначе твое наведение будет похоже на рандом с примесью твоего желания. Просто потому что "одно и то же" микродвижение пальца имеет большой разброс на таком масштабе.
Про стіки гейпада і джой і прицілювання.
Літати літачкі в будь якій грі краще на джойстику,  на стіках не то. Але якщо це гра з пострілушками,  як вартундер чи літаки від картохи - то пенис ти прицілишся, доводиться юзати "реалістичну тактику" стрільби впритул. Як там якийсь ас казав - я стріляв тільки коли літак ворога повністю в моєму прицілі. А коли навколо кожен підор на мишці снайпер, то який сенс?

Але найбільше мене вразив ліфтофф, який в принципі доволі точно керування і фізику фпв дронів симулює. Так от...  На повноцінному джойстику рус+руд інтуативніше і набагато простіше ніж на стіках пульта чи геймпада  :D

finalplayer

Цитата: graved1gger від 20 Серпень 2025, 03:16:21кушайтє
представим документы восстановленные из дии и т.п. после блэкаута

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 20 Серпень 2025, 03:16:21так ось.
ЯКОГО ХУЯ В ЦИХ ЖІЖІТАЛ РЕЛІЗАХ ДЛЯ СТРІМІНГІВ НЕ ДОДАТИ блин ПРОСТО ДВІ ЧОРНІ ПОЛОСИ ПО КРАЯХ??? чого блин вирішили шо краще інформацію зверху і знизу  тупо лесом викинути? жіжталізація через анус

Ну а де ти бачив полоси по боках?
Аби треба було квадратніше зробити, то додали б полоси. А так - різать.

За замовчуванням, у відрізаному не має бути нічого цінного. Але в ситуації коли там вже порізано...  ;D

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 20 Серпень 2025, 06:56:33Ну а де ти бачив полоси по боках?
Аби треба було квадратніше зробити, то додали б полоси. А так - різать.

За замовчуванням, у відрізаному не має бути нічого цінного. Але в ситуації коли там вже порізано...  ;D
я б тобі залив скрін де поруч двд і вебдл... це просто треш.
вони ще знизу відрізали трошки більше ніж зверху :D

Edd.Dragon

@GA-EV3

Затверджено
постановою Кабінету Міністрів України
від 27 січня 2010 р. N 55

Таблиця транслітерації українського алфавіту латиницею

"Гг" = "Hh"
"Ґґ" = "Gg"
"Єє" = "Ye" - на початку слова але "ie" - в інших позиціях!

Тобто, Гаєв = Haiev,
А от  Ґаев = Gaev (але ця "еееее" дуже не природна тут)

8)  :-[

Dmytro

Цитата: graved1gger від 20 Серпень 2025, 03:16:21жалівся ангелу в приватних. пожаліюсь і тут. бо в мене люто горить срака.

вирішив я тут горця подивитись, коли шукав знайшов що є цифрова версія з амазона, ще 1080п!
скачав я значить ці всі 150гб амазон веб-дл 1080п.

подивився перший сезон, ну в принципі дивитись можна, навіть здалось шо +- норм, і не додали шарпу з всратим фільтром кольору, як це в баффі зробили...

але в другому сезоні коли показують загальний план і має бути драка на фоні пейзажу... на кількох кадрах видно тільки голови, а через кілька кадрів тупо 3 секунди показують НІХУЯ.
А нахрена его искать в Амазоне? Чем зеленый магазин хуже или всякие онлайн-сервисы типа ХДРезки? Там и отзывы насчет качества можно сразу почитать.

И насчет обрезки я не понял. Она походу везде так? Короче я не понял, много букафф.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 20 Серпень 2025, 03:51:13І абс і трекшн контрол і ще кілька помогалок які в комп іграх вважають за фуууууу не тру,  а деякі в іграх навіть і не реалізують.

Ну тобто коли ти сідає за реальний руль суперкара за дохуліон грошей там все це є і працює.
А в грі коли на цьому суперкарі,  то раптом стає фу не тру не реалістично  ;D

Виключення гонки,  в ф1 це все забанено наприклад.
Я в Форце в осноном играю на тачках более медленных классов (да, я тот кто гоняется на всяких Гольфах, Субарах, Бэхе 1972 года, Маздах Миатах и Миникупере Мистера Бина), максимум это формула-1 70-80ых годов, Формула Мазда или серийные гоночные машины с движком посредине.
Самые мощные концепт-кары это не для меня, я не успеваю реагировать на происходящее во время гонки.

Volan

Цитата: Dmytro від 20 Серпень 2025, 10:18:26я не успеваю реагировать на происходящее во время гонки.
не ти один. хоча я і на слабких авто всі боки чешу на різких поворотах

Гуру компів, є  Intel Core i3-10105 (на лга1200, МП Asus Prime H510M-A)+ддр4 рам, є сенс брати лга1700+ддр5? чи простіше замінити свій ЦП, і жити далі? Бо в форца5 процесор на 100%

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 20 Серпень 2025, 10:18:26Я в Форце в осноном играю на тачках более медленных классов (да, я тот кто гоняется на всяких Гольфах, Субарах, Бэхе 1972 года, Маздах Миатах и Миникупере Мистера Бина)
Не знаю як в Мотоспорті, а в Хорайзені 4 на мініку знімаєш резину, аеродинаміку, гальма і все таке інше - на мінімум, а максиш двигло і розгін. Ну і дивишся де лишні кілограми скинути при цьому. Отримуєш дохєра коней при малій вазі. Воно улітає зі старту хєр зна куди, полишаючи однокласників далеко позаду. Правда тормозити нічим і всюди ти як на катку. Ну так навіть веселіше. Вчиш трасу, думаєш як заїхати в поворот, коли тормозний шлях близько кілометра  ;D Головне нікого не пускати вперед (всі ж позаду).

Edd.Dragon

Цитата: Volan від 20 Серпень 2025, 10:28:14не ти один. хоча я і на слабких авто всі боки чешу на різких поворотах

Гуру компів, є  Intel Core i3-10105 (на лга1200, МП Asus Prime H510M-A)+ддр4 рам, є сенс брати лга1700+ддр5? чи простіше замінити свій ЦП, і жити далі? Бо в форца5 процесор на 100%
А на шо саме замінити? В цьому і так 4 ядра при 4 ГГц. А 8-ядерники з норм частотою - не дешеві

Dmytro

Цитата: Volan від 20 Серпень 2025, 10:28:14не ти один. хоча я і на слабких авто всі боки чешу на різких поворотах

У меня проблема не с поворотами, их я прохожу еще терпимо. Проблема в том, что ты во время гонки не один на трассе. Такие авто очень быстро как разгоняются, так и тормозят. Сложно успеть среагировать на то, что впереди ктто-то резко замедлился, затупив еще в кого-то впереди. И обгонять тяжело, когда все машины имеют динамику как ракеты.
Такая гонка - это постоянныые рывки - то резко тормозишь, то должен успеть быстро разогнаться и готовиться если что снова среагировать на трафик впереди.

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 20 Серпень 2025, 10:44:11Не знаю як в Мотоспорті, а в Хорайзені 4 на мініку знімаєш резину, аеродинаміку, гальма і все таке інше - на мінімум, а максиш двигло і розгін. Ну і дивишся де лишні кілограми скинути при цьому. Отримуєш дохєра коней при малій вазі. Воно улітає зі старту хєр зна куди, полишаючи однокласників далеко позаду. Правда тормозити нічим і всюди ти як на катку. Ну так навіть веселіше. Вчиш трасу, думаєш як заїхати в поворот, коли тормозний шлях близько кілометра  ;D Головне нікого не пускати вперед (всі ж позаду).
В Моторспорте другая физика. Там важен грип (короме треков типа Ле-манна где большая часть трассы это прямая). Если задел землю за полотном трассы - тачка сильно замедляется, прямо вязнет. + срезать нельзя, дается штраф. Это влияет на рейтинг безопастности. С низким таким рейтингом будешь играть с дебилами которые постоянно друга друга таранят. Да, штраф, но дебилам пох. Потому надо выбираться на высокие рейтинги, там люди адекватней.