Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

max.sim

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 03:54:45Вся серія форца хорайзон заточена на геймпад наприклад
Якщо на мегарезультат - то да, вид від третьої особи і геймпад.
А якщо по фану - то руль в Форці чудово реалізований, як і в ТДУ, доречі. Просто їздити з камерою позаду і рулем я не вмію, а саме камера позаду дає величезний профіт, ти просто більше бачиш.
Ну і дріфт у мене з рулем не виходить, тут або геймпад, або взагалі клавіатура, з клави дріфтується чудово в Хорайзоні.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від Сьогодні в 13:28:54Компания «Sunon» приступила к продаже новой серии вентиляторов с магнитной левитационной системой. Срок эксплуатации такого вентилятора превышает 100 тысяч часов. Все вентиляторы имеют нормированный уровень шума.
Технология Magnetic Levitation Systems заключается в применении в конструкции вентилятора дополнительных магнитных пластин. При этом в пространстве «магнитная пластина — магнит ротора» образуется дополнительное магнитное поле, параллельное валу. В результате вес ротора полностью уравновешивается этим дополнительным магнитным полем. Образуется «магнитная подушка», поддерживающая ротор.

так.
але один з чотирьох туго крутиться навіть пальцем. і якщо таки розкрутити пальцем відчувається вібрація

ну головний момент - підшипник бесшумний і двигун-то бесшумний виходять, але... гул крильчатки і повітря через радіатор навіть на 600 обертах гучніше за будь-який фдб, а на 1000 гучніше за шари...
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 13:49:29але один з чотирьох туго крутиться навіть пальцем. і якщо таки розкрутити пальцем відчувається вібрація
Маг Лёва не винуватий

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від Сьогодні в 13:50:40Маг Лёва не винуватий
винуватий, я вже пачку арктиків 80мм купив, треба з поштомата забрати)

взагалі в теорії отакий маглев має працювати ледь не вічно... але щось пішло не так
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 13:51:44винуватий, я вже пачку арктиків 80мм купив, треба з поштомата забрати)
шли сюди - я заберу

max.sim

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 04:04:25Але найбільше мене вразив ліфтофф, який в принципі доволі точно керування і фізику фпв дронів симулює. Так от...  На повноцінному джойстику рус+руд інтуативніше і набагато простіше ніж на стіках пульта чи геймпада  :D
:o  То у тебе профдеформація, ти вмієш на джойстику літати. А навчити новачка на джойстику літати на FPV нереально, там і на пульті важкувато навчити, а на джойстику я уявляю, як воно має працювати, а от зробити це не зможу. Я навіть на компі щось не подужав джойстик.  :-[

Edd.Dragon

Цитата: max.sim від Сьогодні в 13:53:14:o  То у тебе профдеформація, ти вмієш на джойстику літати. А навчити новачка на джойстику літати на FPV нереально, там і на пульті важкувато навчити, а на джойстику я уявляю, як воно має працювати, а от зробити це не зможу. Я навіть на компі щось не подужав джойстик.  :-[
Може я шось не понімаю? Командуєш "Фпірьод!" і всьо...  :-\

max.sim

Цитата: Edd.Dragon від Сьогодні в 13:54:54Може я шось не понімаю? Командуєш "Фпірьод!" і всьо...  :-\
Кому командуєш, пілоту?  :D

graved1gger

Цитата: max.sim від Сьогодні в 13:53:14:o  То у тебе профдеформація, ти вмієш на джойстику літати. А навчити новачка на джойстику літати на FPV нереально, там і на пульті важкувато навчити, а на джойстику я уявляю, як воно має працювати, а от зробити це не зможу. Я навіть на компі щось не подужав джойстик.  :-[
ну джойстик це просто великий стік, який тримаєш всією лапою і чогось мені так легше.
а до стіків геймпада і пульта, якщо геймпад ніколи в руки не брав, то звикати треба довго. ну звісно набагато менше ніж в шутери на геймпаді після мишки, але все ж

graved1gger

Цитата: max.sim від Сьогодні в 13:37:18Якщо на мегарезультат - то да, вид від третьої особи і геймпад.
А якщо по фану - то руль в Форці чудово реалізований, як і в ТДУ, доречі. Просто їздити з камерою позаду і рулем я не вмію, а саме камера позаду дає величезний профіт, ти просто більше бачиш.
Ну і дріфт у мене з рулем не виходить, тут або геймпад, або взагалі клавіатура, з клави дріфтується чудово в Хорайзоні.
ну десь так воно і є.
компетітів задроти-задроти катають на геймпаді.

але загалом з того шо я читав і дивився - хорайзон під півко з другом на геймпадах і видом від третьої особи звісно. хочеш краще симуляцію і від першої особи і катати на рулі - вали в моторспорт.

Edd.Dragon

graved1gger

я вже писав раніше, я на геймпаді тільки місяць боровся з тим щоб пальці лівої руки не копіювали дії пальців правої руки, і не тільки стіки в різні сторони крутити, а ще й кнопки натискати... було епічно коли жмеш правий трігер, а потім помічаєш шо лівою рукою ти ще й лівий триггер зажав  ;D

max.sim

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 13:59:50але загалом з того шо я читав і дивився - хорайзон під півко з другом на геймпадах і видом від третьої особи звісно. хочеш краще симуляцію і від першої особи і катати на рулі - вали в моторспорт.
Ну Моторспорт це як Дірт Раллі, це не стільки гра, скільки робота, купа налаштувань і пот.
А Хорайзон дає приблизно ті ж самі відчуття, тільки з меншими зусиллями. Звісно, в Хорайзоні для цього треба повимикати помічників керування.

graved1gger

Цитата: max.sim від Сьогодні в 14:08:43Ну Моторспорт це як Дірт Раллі, це не стільки гра, скільки робота, купа налаштувань і пот.
уявив потного дмитра і проригався.

graved1gger

хорайзон в принципі чілловий і можна не думати, про відчуття не знаю... якось ніяк
але дякуючи фх5 я поняв шо гоночки мені не цікаві зовсім тепер.

колись в нфс шифт і шифт2 на рулі були прикольно і фаново... зараз мабуть взагалі не зміг би в них грати

max.sim

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 14:05:15я вже писав раніше, я на геймпаді тільки місяць боровся з тим щоб пальці лівої руки не копіювали дії пальців правої руки, і не тільки стіки в різні сторони крутити, а ще й кнопки натискати... було епічно коли жмеш правий трігер, а потім помічаєш шо лівою рукою ти ще й лівий триггер зажав  ;D
на пульті тиждень вчать на симуляторі (зазвичай це Liftoff), потім тиждень на вупіках, потім на 7-8" FPV - і є готовий пілот, який вміє літати. Навички гри на геймпадах особливо ніяк не допомагають, тут або ти зрозумів базу за тиждень і навчишся, або пілот FPV  з тебе не вийде. Десь 80% відсотків з тих, хто дійно хоче навчитись - навчаються.

graved1gger

Цитата: max.sim від Сьогодні в 14:22:14на пульті тиждень вчать на симуляторі (зазвичай це Liftoff), потім тиждень на вупіках, потім на 7-8" FPV - і є готовий пілот, який вміє літати. Навички гри на геймпадах особливо ніяк не допомагають, тут або ти зрозумів базу за тиждень і навчишся, або пілот FPV  з тебе не вийде. Десь 80% відсотків з тих, хто дійно хоче навчитись - навчаються.
... я про моторику рук, а не про розуміння як воно працює.

Dmytro

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 14:15:08уявив потного дмитра і проригався.
Представь потного Ангела в костюме человека-паука.
Я кстати тюнинги авто беру пока готовые чьи-то, на ютубе подписан на некоторых чуваков, сам в этих всех настройках дифференциалов, передаточных чисел, колебаний кузова и давлений в плане что на что влияет пока не разобрался.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

max.sim

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 14:31:28... я про моторику рук, а не про розуміння як воно працює.
так і я про моторику рук, але ж без розуміння що ти робиш - моторіку не відпрацюєш. У тебе є певний досвід авіасімів, ти розумієш базові принципи польоту і не звертаєш уваги на це, а новачку треба ще пояснити, чому він стік по Yaw поветає ліворуч, а дрон у нього перекидається праворуч. Якщо це розуміння є - то моторика протягом трьох тижнів напрацьовується нормальна. А от якщо мозок це не може зрозуміти - то то не пілот, про моторику рук нічого і казати, вона не потрібна.

По собі скажу, що за 3 тижні на пульті навчився літати на FPV на достатньому рівні. А от з геймпадом досі проблеми як і у тебе, намагаюсь грати у платформери та гоночки и постійно натискаю що попало, але зате швидко.  :D Це при тому, що років 25-30 тому багато грав на геймпадах, але щось якось тепер це не допомагає, руки все забули...

aNGeL

Цитата: max.sim від Сьогодні в 13:53:14Я навіть на компі щось не подужав джойстик. 
я он на стімдек теж не подужав грати)(
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

graved1gger

Цитата: max.sim від Сьогодні в 14:47:39за 3 тижні на пульті навчився літати на FPV на достатньому рівні.
а що таке достатній рівень?

в мене друг десь півтора роки тому упоровся, місяці три в ліфтоф літав, потім купив окуляри і зібрав якогось мінідрона який на долонь влазить і майже сходу, звикнувши до ваги дрона, почав якісь єбейші віражі по кухні між ніжками табуреток і столів крутити. потім ще в якийсь клуб ходив по треках літати, там кільця якісь підвішені в них пролітати і різкі повороти між тими кільцями...

так от достатній рівень - це базові маневри і залетіти у вікно чи в якесь наприклад авто в'єбатись, чи крутити круті віражі з перворотами і т.д.?

от він впевнений що в нього достатній рівень, а всі хто гірше - ні.

graved1gger

Цитата: aNGeL від Сьогодні в 14:53:41я он на стімдек теж не подужав грати)(
до чого тут джойстик до стімдека? контроллер стімдека це геймпад розтягнутий

Edd.Dragon

Гей падрастянутый?  :o

max.sim

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 15:14:15а що таке достатній рівень?

так от достатній рівень - це базові маневри і залетіти у вікно чи в якесь наприклад авто в'єбатись, чи крутити круті віражі з перворотами і т.д.?
Ну зараз в умовах війни достатній рівень - це залетіти у вікно і в авто в'єбатись, причому ти з парою кг. під брюхом мінімум і ніякі віражі з переворотами тобі не треба робити, основна мета - зберегти заряд батареї, а оті виїбони її лише швидше розряджають. Якщо ти вмикав у Ліфтофі симуляцію батареї - то міг це відчути, якщо шпарити на всю по гоночному треку - то заряду вистачає ледь на коло, якщо летіти десь 60 км/г - то можна і два кола без дозарядки подолати.

Але якщо дружбан має на меті виступ у перегонах та усілякий фрістайл - то там достатній рівень значно вищій, звісно. Наприклад, зараз у WRC часто використовують зйомку з FPV, виглядає круто. Але там у тебе і дрон спеціально налаштований, і він у тебе один і той самий, або ідентичний, а не що попало.  ;)

max.sim

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 15:14:15в мене друг десь півтора роки тому упоровся, місяці три в ліфтоф літав, потім купив окуляри і зібрав якогось мінідрона який на долонь влазить і майже сходу, звикнувши до ваги дрона, почав якісь єбейші віражі по кухні між ніжками табуреток і столів крутити.
отакі малі вупіки - найкращій тренажер, бо літати на них важче, ніж на "великих" FPV. Але це оверскілл, це як бути пілотом гоночного боліду, коли від тебе вимагається просто вміння їздити на машині.

aNGeL

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 15:14:45до чого тут джойстик до стімдека? контроллер стімдека це геймпад розтягнутий
я заплутався вже де джойстік, а де геймпад)
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

graved1gger

Цитата: max.sim від Сьогодні в 16:14:40Ну зараз в умовах війни достатній рівень - це залетіти у вікно і в авто в'єбатись, причому ти з парою кг. під брюхом мінімум і ніякі віражі з переворотами тобі не треба робити, основна мета - зберегти заряд батареї, а оті виїбони її лише швидше розряджають. Якщо ти вмикав у Ліфтофі симуляцію батареї - то міг це відчути, якщо шпарити на всю по гоночному треку - то заряду вистачає ледь на коло, якщо летіти десь 60 км/г - то можна і два кола без дозарядки подолати.
о, я до речі про це не думав, шо тут як в формулі е - їзда/польот має бути ефективним щоб акум не всрати

Цитата: max.sim від Сьогодні в 16:14:40Наприклад, зараз у WRC часто використовують зйомку з FPV, виглядає круто. Але там у тебе і дрон спеціально налаштований, і він у тебе один і той самий, або ідентичний, а не що попало.  ;)
та це зараз на багатьох замаганнях практикується.

Цитата: max.sim від Сьогодні в 16:17:34Але це оверскілл, це як бути пілотом гоночного боліду, коли від тебе вимагається просто вміння їздити на машині.
ага, це логічно, і якраз про це і казав йому. що достатній рівень для війни набагто нижче ніж то чому він навчився.

а маленькі ці дрончики охуєнні, він свої відео скидав колись, воно доволі забавно, з кабіни наче огого і видовищно, а по факту літає блоха маленька)

max.sim

Цитата: aNGeL від Сьогодні в 16:19:17я заплутався вже де джойстік, а де геймпад)
ну джойСТІК - то є палка для розваг, як можна заплутатись?  :)

graved1gger

Цитата: aNGeL від Сьогодні в 16:19:17я заплутався вже де джойстік, а де геймпад)
геймпад

джойстик:

запам'ятай.
джойстік це велика єлда яку хапаєщ всією рукою - не дарма палка радості.
а геймпад це два соска теребонькати пальчиками

Dmytro

Джойстиком можно сделать пенетрейшн, а геймпадом только петтинг, и то под вопросом.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.