Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від Сьогодні в 10:44:11думаєш як заїхати в поворот, коли тормозний шлях близько кілометра  ;D Головне нікого не пускати вперед (всі ж позаду).
Моторспорт сделана так, что тебя как раз из-за твоего длинного тормозного пути перед поворотм все и догонят. Пока ты будешт тормозить, они будут просто также ехать как и ехали, а потом быстро сбросят скрость, которую ты сбрасывал гораздо дольше.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

graved1gger

Цитата: Dmytro від Сьогодні в 10:13:25А нахрена его искать в Амазоне? Чем зеленый магазин хуже или всякие онлайн-сервисы типа ХДРезки? Там и отзывы насчет качества можно сразу почитать.

И насчет обрезки я не понял. Она походу везде так? Короче я не понял, много букафф.
діма, а водку і їжу ти теж береш в холодильнику? і тебе не хвилює як вона там з'явилась? магічно з'являється?

поясню. щоб щось з'явилось на торрентах і резках воно має десь вийти спочатку офіційно. я з самого початку написав, що скачав, і раз я написав що скачав, то це прямо означає що я не дивився на стрімінгу амазона.

про обрізання ти взагалі не зрозумів
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від Сьогодні в 10:55:00Моторспорт сделана так, что тебя как раз из-за твоего длинного тормозного пути перед поворотм все и догонят. Пока ты будешт тормозить, они будут просто также ехать как и ехали, а потом быстро сбросят скрость, которую ты сбрасывал гораздо дольше.
Тут же питання не в тому, чи догонять, а чи достатньо у них можливості і агресивності обігнати барана на дорозі.

Зрозуміло, що на гоночних болідах не повидєлуєшся. А на куперах та абартах 60-70 років поведінка може й інша.
Ну і змагання з людьми і з ботами теж дуже відрізняються.

От як раз повидєлуваться, то треба йти до неадекватних!

graved1gger

Цитата: Dmytro від Сьогодні в 10:18:26Я в Форце в осноном играю на тачках более медленных классов (да, я тот кто гоняется на всяких Гольфах, Субарах, Бэхе 1972 года, Маздах Миатах и Миникупере Мистера Бина), максимум это формула-1 70-80ых годов, Формула Мазда или серийные гоночные машины с движком посредине.
Самые мощные концепт-кары это не для меня, я не успеваю реагировать на происходящее во время гонки.
ну на тачках 70х років абс все десь був наче.

а ще у вас з едіком про різну форцу розмова.

фм - це типу більше під руль заточена, але грається і на геймпаді. і фізика дійсно інша.
фх - з самого початку дизайнилась під геймпад, півко і друга уєбана на дивані поруч
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

куди залити картинки?

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 10:58:51діма, а водку і їжу ти теж береш в холодильнику? і тебе не хвилює як вона там з'явилась? магічно з'являється?

поясню. щоб щось з'явилось на торрентах і резках воно має десь вийти спочатку офіційно. я з самого початку написав, що скачав, і раз я написав що скачав, то це прямо означає що я не дивився на стрімінгу амазона.

про обрізання ти взагалі не зрозумів
тут ще питання - з чого той 1080-веб-дл робили.
можливо тупо з ДВД і розтянули AIшкою, тіко не признаються  ;D

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 11:05:05куди залити картинки?
ви як оті рибки гупі

https://postimages.org/

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від Сьогодні в 11:05:35тут ще питання - з чого той 1080-веб-дл робили.
можливо тупо з ДВД і розтянули AIшкою, тіко не признаються  ;D
навіть якщо з плівки 4:3, то...

graved1gger

graved1gger

Dmytro

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 10:58:51діма, а водку і їжу ти теж береш в холодильнику? і тебе не хвилює як вона там з'явилась? магічно з'являється?

Можно короче?
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Dmytro

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 11:01:51ну на тачках 70х років абс все десь був наче.

Ну да.
Позже как-то скину скрин на каких настройках ассистов я езжу. Там АБС включен, дальше антипробуксовка в спортивном режиме и система боковой устойчивости (кажется так называется) выключена.
На тачках класса C и ниже можно и антипробуксовку выключать, но я в последнее время не парюсь.

Система боковой устойчивости - то вот под всякие суперкары, которые прям на месте может развернуть. На классах ниже она скорее мешает так как может излишнее замедлять тебя, чтоб ты типа не развернулся, но в виду того у тебя не так много мощности на одну ось - тебе это и не грозит).

Volan

Цитата: Edd.Dragon від Сьогодні в 10:47:56А на шо саме замінити? В цьому і так 4 ядра при 4 ГГц. А 8-ядерники з норм частотою - не дешеві
По ціні дешевше купити б/у на лга1200, щось накшталт Intel Core i7-10700

Volan

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 11:05:05куди залити картинки?
я ще досі на імгур

graved1gger

Цитата: Dmytro від Сьогодні в 11:21:14Можно короче?
щоб на хдрезці чи на торрентах з'явилось кіно, це кіно має десь вийти - на двд, на бд, на стрімінгових сервісах.
так понятно?
я знайшов амазон вебдл на торрентах, а не блин на амазоні. але це не міняє факту що це реліз амазонівський.
так дійшло?

Edd.Dragon

Цитата: Volan від Сьогодні в 11:32:53По ціні дешевше купити б/у на лга1200, щось накшталт Intel Core i7-10700
Ну якшо по бюджету норм, то на цей я б замінив.
Для більш-менш сучасних ігорь.
А так можна на і3 сидіти.
Я правда хорайзон 5 на ксеоні з меншою частотою запускав, пограв трішки - норм.

aNGeL

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 03:16:21ЯКОГО ХУЯ В ЦИХ ЖІЖІТАЛ РЕЛІЗАХ ДЛЯ СТРІМІНГІВ НЕ ДОДАТИ блин ПРОСТО ДВІ ЧОРНІ ПОЛОСИ ПО КРАЯХ??? чого блин вирішили шо краще інформацію зверху і знизу  тупо лесом викинути? жіжталізація через анус
Бо студентів по об'явав набрали і сказали швидко-шкидко
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

graved1gger

Цитата: Volan від Сьогодні в 10:28:14Гуру компів, є  Intel Core i3-10105 (на лга1200, МП Asus Prime H510M-A)+ддр4 рам, є сенс брати лга1700+ддр5? чи простіше замінити свій ЦП, і жити далі? Бо в форца5 процесор на 100%
нема ніякого сенсу.
хочеш нову платформу - переходь на ам5.

Цитата: Volan від Сьогодні в 11:32:53По ціні дешевше купити б/у на лга1200, щось накшталт Intel Core i7-10700
так, краще 10700 взяти. ну і як мінімум 10700 не гниє)))

aNGeL

Цитата: Volan від Сьогодні в 11:34:01я ще досі на імгур
А він в тебе працює? Бо в мене вже з рік отака помилка при додаванні фоток

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

graved1gger

Цитата: aNGeL від Сьогодні в 11:45:36А він в тебе працює? Бо в мене вже з рік отака помилка при додаванні фоток

місяці 4 тому заливав картинку.
сьогодні ця помилка...

graved1gger

Цитата: aNGeL від Сьогодні в 11:42:08Бо студентів по об'явав набрали і сказали швидко-шкидко

женщина легкого поведения але думати треба, що в деяких моментах буде пів рота, чи взагалі нічого не буде кілька секунд відбувати на екрані, бо те що мало відбуватись відрізали?
це риторичне питання.
за думати не платять))

Volan

Цитата: aNGeL від Сьогодні в 11:45:36А він в тебе працює? Бо в мене вже з рік отака помилка при додаванні фоток
працює, щойно додав

graved1gger

Цитата: Volan від Сьогодні в 11:50:40працює, щойно додав

конспірологія: імгур забанив україну, а бєлку ні!

Dmytro

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 11:35:36я знайшов амазон вебдл на торрентах, а не блин на амазоні. але це не міняє факту що це реліз амазонівський.
так дійшло?
Да, тепереь дошло!

Volan

то може лиш локальна помилка.

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 11:49:10женщина легкого поведения але думати треба, що в деяких моментах буде пів рота, чи взагалі нічого не буде кілька секунд відбувати на екрані, бо те що мало відбуватись відрізали?
це риторичне питання.
за думати не платять))
Хто думати? Там скрипт запустив, поклацав там-сям - усьо норм.

Edd.Dragon

Цитата: Volan від Сьогодні в 11:56:52то може лиш локальна помилка.
у всіх нас напротязі вже пари місяців

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 11:51:26конспірологія: імгур забанив україну, а бєлку ні!
при цьому раніше залиті фотки на місці і показує

Volan

Цитата: Edd.Dragon від Сьогодні в 11:58:16всіх нас напротязі вже пари місяців
то може в підтримку написати?

Edd.Dragon

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від Сьогодні в 11:57:31Хто думати? Там скрипт запустив, поклацав там-сям - усьо норм.
перед тим як запускати скрипт - подумати чи не обріжуться місцями повністю те що відбувається на екрані. і чи як обріжуться... бо мені наприклад не подобається половина рота в діалозі наприклад. виглядає наче режисер і оператор бухі знімали на від'єбись, а потім при монтажі в запої були

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 12:02:35перед тим як запускати скрипт - подумати чи не обріжуться місцями повністю те що відбувається на екрані.
Поклацав там-сям - нє, не обріжуться!

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від Сьогодні в 11:57:31скрипт запустив, поклацав там-сям - усьо норм.
у нас так якось весь білд пайплайн ліг на день. бо вночі за києвом "простий скрипт" запустили, наче все ок на перший погляд і закінчили день... а потім києв прокидається а білдів нема і якось дуже дивно їх нема і не можуть вручну тригернути. 
потім чекають коли ті прокинуться, а це після нашого обіду, потім коли пофіксять - це вже кінець нашого робочого дня  ;D

aNGeL

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 11:47:19місяці 4 тому заливав картинку.
сьогодні ця помилка...
схоже працює через сраку, чи він кацапський?

aNGeL

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 11:49:10женщина легкого поведения але думати треба, що в деяких моментах буде пів рота, чи взагалі нічого не буде кілька секунд відбувати на екрані, бо те що мало відбуватись відрізали?
це риторичне питання.
за думати не платять))
ніхто не думає - просто щось робіть! І щоб був результат! І безразлично якщо він поганий!

aNGeL

Цитата: Volan від Сьогодні в 11:56:52то може лиш локальна помилка.
ця помилка була і на моєму минулому ПК і на ноуті

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 12:06:45у нас так весь білд пайплайн якось ліг на день. бо вночі за києвом "простий скрипт" запустили, наче все ок на перший погляд і закінчили день... а потім києв прокидається а білдів нема і якось дуже дивно їх нема і не можуть вручну тригернути. 
потім чекають коли ті прокинуться, а це після нашого обіду, потім коли пофіксять - це вже кінець нашого робочого дня  ;D
Ну так позачергову бір паті у таких випадках робити!

- Чінітє, Шура, чінітє!

Edd.Dragon

Цитата: aNGeL від Сьогодні в 12:08:21ніхто не думає - просто щось робіть! І щоб був результат! І безразлично якщо він поганий!
Як би в Амазоні чи в Алібабі занадто думали заздалегідь, то не стартували б і 20% того, що зробили для успіху. Так шо, так і будуть робити надалі. Усі.

Volan

Цитата: aNGeL від Сьогодні в 12:07:57схоже працює через сраку, чи він кацапський?
Власником сайту Imgur є компанія MediaLab. MediaLab також володіє програмами для обміну повідомленнями Kik та Whisper, сайтом Genius (для текстів пісень) та WorldStarHipHop. Imgur був придбаний MediaLab у 2021 році. Раніше, 2009 року, сервіс був заснований Аланом Шаафом

meΛkuu

Ну і очевидно, що відрізати по 180 пікселів зверху і знизу в мільйон разів простіше, ніж сидіти і для кожної сцени вибирати кадр.

Edd.Dragon

Цитата: meΛkuu від Сьогодні в 12:27:20Ну і очевидно, що відрізати по 180 пікселів зверху і знизу в мільйон разів простіше, ніж сидіти і для кожної сцени вибирати кадр.
так на те і інвестують в ШІ, щоб сидів, вибирав, вуса домальовував, рекламу всяку, і на 8к розтягував.

так шо - всьо буде! не переймайтесь.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від Сьогодні в 12:31:04так на те і інвестують в ШІ, щоб сидів, вибирав, вуса домальовував, рекламу всяку, і на 8к розтягував.

ангел мені кидав скріни з нових ші-апскейлнутих оригінальних зоряних війн - доволі непогано, в принципі

Edd.Dragon

При чому, щоб не дай бог чуть шо не так, то обробка буде в ріалтаймі віндою проводитись. Качаєшь будь що, а на диск цяця кладеться. Навіть і не помічаєш і не знаєш, яке воно в оригіналі було

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від Сьогодні в 12:31:04так на те і інвестують в ШІ, щоб сидів, вибирав, вуса домальовував, рекламу всяку, і на 8к розтягував.

а якщо добре натренувати ші, то він сам буде фільми генерувати на основі попердніх обробок))

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від Сьогодні в 12:35:14При чому, щоб не дай бог чуть шо не так, то обробка буде в ріалтаймі віндою проводитись. Качаєшь будь що, а на диск цяця кладеться. Навіть і не помічаєш і не знаєш, яке воно в оригіналі було

;D  ;D  ;D  ;D

Edd.Dragon

І тіко дід зможе підказати, що отой хуйні на бігбордах в ті часи бути не могло в принципі!

І то, якщо дід - без імпланта

meΛkuu

Цитата: graved1gger від Сьогодні в 12:33:41ші-апскейлнутих оригінальних зоряних війн
треба ші-апскейлнуті 28 днів потому.
бо з зоряними війнами можуть набрехати і підкласти хай-рез скани плівки

graved1gger

хтось знає шо це за маглев? вони реально на магнітах левітують?

в принципі той що погано крутиться я можу розкурочити)

max.sim

Цитата: finalplayer від 19 Серпень 2025, 17:42:44;D

А вообще, верю в Косински. И Питт в говне не снимается.
кіно норм, мене як фана здивував лише один епізод, де герой Пітта навмисне кілька разів за гонку ліз в абсурдні атаки і ламав собі переднє антикрило, щоб напарник вигравав за рахунок цього позиції, за таке йому б дискваліфікація швидко прилетіла, а в фільмі йому навіть попередження не виписали. Мабуть, правила з Наскар переплутали. :)
Ну і навряд чи він зміг би отак з нічого сісти в сучасний болід Ф1 і хоча би гонку проїхати, не те що там за щось боротися, в кращому випадку це був би аналог Кубіци.

Edd.Dragon

Компания «Sunon» приступила к продаже новой серии вентиляторов с магнитной левитационной системой. Срок эксплуатации такого вентилятора превышает 100 тысяч часов. Все вентиляторы имеют нормированный уровень шума.
Технология Magnetic Levitation Systems заключается в применении в конструкции вентилятора дополнительных магнитных пластин. При этом в пространстве «магнитная пластина — магнит ротора» образуется дополнительное магнитное поле, параллельное валу. В результате вес ротора полностью уравновешивается этим дополнительным магнитным полем. Образуется «магнитная подушка», поддерживающая ротор.