Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

meΛkuu

Попробовал на winxp машине, таки да, есть ощущение, что в занос срывается чуть раньше.
Отдельно смеюсь с того, что круглого спидометра у меня нет ни там, ни там, на основном компе 16:9, на winxp 5:4.

Edd.Dragon

Цитата: meΛkuu від 04 Вересень 2025, 11:30:27Отдельно смеюсь с того, что круглого спидометра у меня нет ни там
В смысле?

Edd.Dragon

Цитата: meΛkuu від 04 Вересень 2025, 11:30:27Попробовал на winxp машине, таки да, есть ощущение, что в занос срывается чуть раньше.
Так самый прикол, что у меня ездить невозможно (не просто в занос, а в гарантированный разворот) на более производительной машине! При том, что фпс ограничен :)

meΛkuu

Цитата: Edd.Dragon від 04 Вересень 2025, 12:24:39В смысле?
В том смысле, что на новой машине монитор 16:9 и круглый спидометр вытянут по горизонтали.
А на старой машине настроено на 1280х1024 и он вытянут по вертикали.

Edd.Dragon

Цитата: meΛkuu від 04 Вересень 2025, 13:09:19В том смысле, что на новой машине монитор 16:9 и круглый спидометр вытянут по горизонтали.
А на старой машине настроено на 1280х1024 и он вытянут по вертикали.
У мене так:

Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Edd.Dragon

А на квадраті так:

meΛkuu

Я не ставил себе widescreen fix

graved1gger

Цитата: Wolf256 від 04 Вересень 2025, 09:55:10Зібрав собі комп
CPU: AMD Ryzen 7 7700
MB: ASUS ROG STRIX B650-A
RAM:  32GB (16x2) DDR5 6000MHz CL32 Corsair Vengeance
SSD:  2TB NVMe Crucial P3+
GPU: PNY NVIDIA RTX 5060 TI 16GB VRAM
PSU: 1 kW Corsair RV1000e
Case: Fractal Design Focus G
а тепер грай мафію.  Якраз комп для тих цілей
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Wolf256

Цитата: graved1gger від 04 Вересень 2025, 22:33:30а тепер грай мафію.  Якраз комп для тих цілей
для другої треба ще одну відяху поставити, щоб обробляла PhysX який випілили в 5000ній серії

Wolf256

Від'ємне навантаження, оце вінда чудить  ;D

aNGeL

[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

aNGeL

це епічно
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

finalplayer

Цитата: aNGeL від 05 Вересень 2025, 12:52:57це епічно
кожух у ВК шикарный. Такое бы стандартом в корпусах ввести и чтоб вентиляторы любые становились.

Dmytro

Кроме англоязычных ничего нет? Я конечно могу более-менее это пытаться понять и пойму, но зачем идти пешком с Троещины на Хаарьковский если можно ехать маршруткой?
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

aNGeL

Цитата: Dmytro від 05 Вересень 2025, 16:22:59Кроме англоязычных ничего нет? Я конечно могу более-менее это пытаться понять и пойму, но зачем идти пешком с Троещины на Хаарьковский если можно ехать маршруткой?
А нащо? Я чудово розумію все що він каже англійською.  Та і ютуб вже у більшості відео пропоную або переклад сабами або озвучку через ШІ

Mantikor

Цікаво як він пройшов внутрішній quality check. Вони не могли не помітити проблему з температурою процесора.
А навіть якщо і могли, вони мають мати середні показники бенчмарків на цьому процесорі, і ця система явно до них не дотягує.

OzzyZig

привіт, хлопці.

ось і вихідні в мене почались. Велике щастя стати на паузу десь після 15ї години в п*ятницю.

graved1gger

Цитата: Mantikor від 05 Вересень 2025, 17:43:54Цікаво як він пройшов внутрішній quality check. Вони не могли не помітити проблему з температурою процесора.
А навіть якщо і могли, вони мають мати середні показники бенчмарків на цьому процесорі, і ця система явно до них не дотягує.
А до чого тут кусі, якщо це вибір виробника порізати паверліміти і швидкість помпи / вентиляторів. І згідно їх внутрішніх доків,  то у них все норм.
І їм не цікаво середні взагалі,  їх цікавить тільки їхня система і якщо вона працює а рамках їх специфікацій,  то кусі тут ні до чого. Я навіть впевнений що хтось там кричав шо що це за фигня,  але йому сказали що це бай дизайн
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

OzzyZig

осінь давніх років

Dmytro

Цитата: OzzyZig від 05 Вересень 2025, 23:48:48осінь давніх років

А внизу среди листьев где-то спряталось говно ;)
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

OzzyZig

Цитата: Dmytro від 05 Вересень 2025, 23:53:30А внизу среди листьев где-то спряталось говно ;)
я перевіряв - не було

Dmytro

Цитата: OzzyZig від 06 Вересень 2025, 00:17:07я перевіряв - не було

Наверно в землю уже впиталось.

aNGeL

Іспанське

Пиво "Cerdos Voladores Pale Ale"
https://bibliary.com.ua/beer/pyvo-cerdos-voladores-pale-ale/

Mantikor

Видалив нафіг Kingdom Come: Deliverance після 14 годин.
Задовбала бойова частина, і квести які затягують час. Хоча сюжет доволі цікавий.
Я вже застарий для цього лайна.

finalplayer

Цитата: Dmytro від 19 Серпень 2025, 10:14:29Cronos: The New Dawn
начал. Не понимаю почему так мало фпс без апскейла. Красиво, но это очень маленькие локации с однотипными текстурами зато в тумане. ФПС и на низких и на высоких 25-50, с XeSS в качестве - 60 +\-.

finalplayer

Лагает без травы!

graved1gger

Цитата: finalplayer від 07 Вересень 2025, 02:18:05Лагает без травы!
тоді дуй траву

T1000

Хоч хтось шось нове зіграв
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

aNGeL

Пройшов вже дві глави в Warhammer 40000: Boltgun - оце блін угарна ігруха.

Dmytro

Цитата: finalplayer від 07 Вересень 2025, 00:30:43начал. Не понимаю почему так мало фпс без апскейла. Красиво, но это очень маленькие локации с однотипными текстурами зато в тумане. ФПС и на низких и на высоких 25-50, с XeSS в качестве - 60 +\-.
И я начал. Прикольная.

Dmytro

Зеленский не сможет приехать на переговоры в Москву, поскольку санкции запрещают украинским артистам выступления на территории рф.

finalplayer

meΛkuu

30 аудиодорожек, куда?

finalplayer

Цитата: meΛkuu від 07 Вересень 2025, 19:30:24куда?
на любой вкус. Оставил даб, инглишь, для приличия, и ту, что была на vhs из-за ностальгии.

aNGeL

Цитата: meΛkuu від 07 Вересень 2025, 19:30:2430 аудиодорожек, куда?
для душі, хоча чим далі - тим частіше я дивлюся в оригіналі англійською

meΛkuu

Цитата: finalplayer від 07 Вересень 2025, 22:41:43на любой вкус. Оставил даб, инглишь, для приличия, и ту, что была на vhs из-за ностальгии.
если б его можно было как конструктор собирать, то да.
но это ж торрент, скачал - сиди, сидируй :)
ну и да, подавляющее большинство дорожек - 5.1, на стереоколонках из телевизора будет звучать как говно.

Edd.Dragon

Edd.Dragon

Цитата: aNGeL від 07 Вересень 2025, 22:47:33для душі, хоча чим далі - тим частіше я дивлюся в оригіналі англійською
та частенько російскі, а іноді (зазвичай у мультиках) й українскі дубляжі більш гармонічні.

Хрестоматійний приклад - Дікапріо. В оригіналі цілком зрозуміло, чому він так довго до Оскара йшов  :D

Edd.Dragon

Цитата: meΛkuu від 08 Вересень 2025, 10:34:09если б его можно было как конструктор собирать, то да.
но это ж торрент, скачал - сиди, сидируй :)
ну и да, подавляющее большинство дорожек - 5.1, на стереоколонках из телевизора будет звучать как говно.
ну так ніхто ж не проти, якщо такі торенти ти не будеш рік роздавати. Пороздавав, потім перезібрав без лишніх доріжок і в архів

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 08 Вересень 2025, 12:37:42та частенько російскі, а іноді (зазвичай у мультиках) й українскі дубляжі більш гармонічні.

Хрестоматійний приклад - Дікапріо. В оригіналі цілком зрозуміло, чому він так довго до Оскара йшов  :D
- От дідько, я перепрошую
- За що перепрошуєте? Мені тато казав не бути сором'язливим...

Dmytro

Я в оригинале люблю смотреть Бэтмена с Хитом Леджером в роли Джокера и классику "Пролетая над гнездом кукушки".

Edd.Dragon

https://nnmclub.to/forum/viewtopic.php?t=1794404

The Elder Scrolls V: Skyrim (2021) [Ru] (3.18.0) Repack/Mod CoronerLemurEdition [Anniversary Edition]

Процессор: Intel i3-6100, AMD Rysen 3 1300X
Оперативная память: 8 ГБ
Видеоадаптер: NVIDIA GTX 750 Ti 2 ГБ или аналогичный AMD
Свободного места на жестком диске: ~120 ГБ

Cборка Skyrim CoronerLemurEdition основана на оригинальной игре с оригинальным сюжетом The Elder Scrolls V: Skyrim, а также на, возможно больше самой игры, моде Legacy of the Dragonborn (Наследие Драконорожденного). Есть возможность выбрать новую игру как с оригинальным стартом, так и с альтернативным. Игра содержит оригинальные дополнения и сюжетные моды.

Наследие Драконорожденного навсегда изменит то, как вы играете в Skyrim. Не просто графический мод, не просто мод квеста, не просто новый мод гильдии, а полноценный флагманский мод, который значительно расширяет мир Скайрима. Этот мод, размером с обширное дополнение, добавляет сотни новых предметов, десятки новых квестов и сотни дополнительных часов игры.

- Полностью обновленная визуальная часть от цветочков до драконов
- Улучшенная звуковая часть
- Улучшенная в сторону реализма физика
- Более динамичные бои и опасные противники
- Тонны лорного шмотья на любой вкус
- Переделанные лоды, с которыми деревья и крепости перестают возникать из ниоткуда, прямо перед носом
- Новая экономическая модель, с которой бандиты не станут со временем богаче ярлов
- Переработанная система перков, известная как Ординатор
- Неофициальный патч, все патчи для совмещения модов между собой, ну и все такое прочее, что нужно для стабильной работы
- Высокая производительность и быстрая загрузка

Чего в сборке нет:
- Мега4к-текстур, способных подвесить компьютер NASA
- Музыки, мобов и предметов, потыренных из других игр
- Всякого анимешного барахла, пронографии и причесок из 20-го века нашей планеты, из 21-го тоже
- Нарушений оригинального сюжета и лора вообще
- Домов, дворцов и баллистических ракет, выдаваемых игроку на старте за красивые глаза
- Глючных и нелогичных квестов
- Неизвестно откуда взявшихся густонаселенных городов посреди глухой тайги
- Всевозможных расширений существующих городов, в том числе Винтерхолда
- Спаянных между собой модов и патчей так, что ни добавить, ни убрать
- Антибалансных модов типа Forgotten Magic или Legendary Crossbows
- Спонтанных вылетов и зависаний, которыми известны некоторые другие сборки
- Русской озвучки. Во-первых, она ужасна, во-вторых, все моды все равно озвучены на английском. Кому очень надо, русификатор звука оригинальной игры без проблем находится в сети.

Ну кароч вирішив поглазєть. Встановив. Щоправда на ССД місця нема, то встановив на WD1000EZEX - на його початку у мене 200 гіг розділ для запису відосіків. Тож для читання гігабайтів скайріму його вистачить.

Конфігуратор кастомний замість стандартного бєсєдкіного - ок. Через нього навіть можна свої зміни до ini-шок вносити, не лазячи в самих ini-шках. І в майбутньому не згадувати, що й де ти змінив.

А потім запускаєм гру... З'являється і зразу ж зникає консольне віконце... Через секунд 5 пробую ще раз. Те саме. Ще секунд через 10 з'являється лого скайриму. Ну і звичайно його тепер дві копії!  :D

Добре. Заново. Запускаєм. Чекаєм на голому десктопі секунд 10. Далі лого на чорному єкрані. Дуууже довго оця  висока проізводітєльность і швидка загрузка грузится. Ок, ми в меню. Ну, там де тільки нова гра, розробники та вийтинах.

Ану піду подивлюсь на папку з грою. Так... Шо у нас в Data...
Ну по-перше, оскільки майже все змінено, то окрім оригинальних bsa всі замінені меші, звуки, текстури і таке інше розкладено в незапакованому вигляді (бо з bsa довше читається і можливі глюки з вирішенням яку копію файлу використовувати). Ітого: 150 000 файлів, незапаковані для швидкої загрузки, ага. Навіть на ССД перечитування такого дерева займає час. Але це чепуха... Після прочитування дерева файлів основний час звичайно ж займає завантаження і обробка esp/esm. Ну і деякий час - підвантаження якоїсь основи, необхідної для меню. А в самій папці Data ми знаходимо... більш ніж 500 bsa і майже 1000 esm-ок! Йоба... Ото жесть! Як до цього можна приклеїти наліпку "швидка загрузка" - я хз  ;D  ;D

Ну короче, довгенько так почекавши попадаєм в меню. Стартуєм нову гру. Довгенько, але не занадто чекаємо. Відеопам'яті десь 800 мб юзається. Потім пішло напихувати текстурами - десь до двох або трішки більше (тобто ті 800 - то взагалі база шейдерів та чепухи для меню!). І нарешті попадаємо... В якусь конуру типу віп-камери у в'язниці. І всьо... Ем... Можемо взаємодіяти з ліжком і статуєю Дебелли. Короче, вона потрібна для вибору, де почати гру. І поспавши ми маємо народитись у вибраному місці. Засинаємо. Чорний екран. Зациклене музло. І шось нічого не мерехтить. Походу мать зависли. Ну я довго не чекав. Зняв задачу. Там ще писалось в інструкціі, що на новій грі після того, як всі моди завантажаться і відпрацюють їх початкові скрипти - треба в меню настройок модів все понастроювати. Ну лінь розбиратись. Так що видалив.

Цікавий досвід єнівей  :D

meΛkuu

О.
Я десь такі ж емоції переживав, коли п'ять років тому купив ноут на 2.5"(!) SMR(!!) 5400rpm(!!!) терабайтному диску.
Теж була можливість подумати про своє життя, поки воно туди-сюди головками єлозило.

Mantikor

Цитата: Edd.Dragon від 08 Вересень 2025, 13:59:05Цікавий досвід єнівей
Я взагалі перестав використоувати всякі зборки від васяна. Або сам моди встановлюю, або граю в оригінальну версію.

На днях почав проходити Tomb Raider 2013 року. Гра в 4К на ультрах видає свої 60 fps, навантажуючи відеокарту на ~45%.
Гра 32-бітна, могла б повністю вміститись в мене в оперативну пам'ять.
Але інколи прослідковуються мікрофрізи, просідання fps і навантаження на відеокарту в той момент падає.
Думаю причина може бути та ж сама що в цьому відео, хоча в мене не так сильно відчутно.

meΛkuu

я сегодня выселил из головы таракана, который жил там почти 20 лет.
есть одна такая песенка, которой любят поздравлять с днём рождения (а не стоит).
первый раз я её услышал ещё до появления у меня мобильного телефона и интернета, соответственно, по радио. и каждый раз, когда я слушаю её сейчас, есть ощущение, шо шото не то, по "европе плюс" оно звучало как-то не так. пару раз пытался найти ту самую песню, но как-то безуспешно. сегодня решил ещё раз, тупо вбил название в поиски ютюба и начал слушать всё, что ютюб предлагал. где-то на четвертый или пятый результат нашлась та самая версия.
милчеловек, который 20 лет назад решил по радио крутить не альбомную версию, а ремих, будь добр, нажми себе на глаза сам.

finalplayer

почитал критику кроноса, ну может и да, но двигаться дальше интересно, затянуло. И в прошлом, фпс лучше чем в настоящем. Я про сюжетные временные промежутки )

finalplayer

Цитата: Mantikor від 08 Вересень 2025, 14:45:37Гра 32-бітна, могла б повністю вміститись в мене в оперативну пам'ять.
когда купил 32 гб озу, создал рам-диск и закинул в нет танки (тогда они ещё влазили). Ускорение было минимальным, но был кайф от содеяного.

Dmytro

Цитата: finalplayer від 10 Вересень 2025, 00:13:27почитал критику кроноса, ну может и да, но двигаться дальше интересно, затянуло. И в прошлом, фпс лучше чем в настоящем. Я про сюжетные временные промежутки )

Я только что прошел второй раз Деда Спейса римейк. Концовка была та же, значит не все фигурки обелисков собрал.

Edd.Dragon

Цитата: finalplayer від 10 Вересень 2025, 00:18:39но был кайф от содеяного.
Дмитро, перелогінься

Edd.Dragon

О, шикарно! Давно хотел попасть на подобное видео. Чтобы не вода. И не многоэтажные формулы. А чтобы по-людски описали весь бред и масштаб происходящего под капотом языковых моделей