Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

meΛkuu

Я в первый раз у Подзигуна услышал что-то подобное на Изык и мне понравилось, плюс до этого сталкивался с кингами Ицыка Бен-Гана, так что пусть и неправильно, но Ицык у меня привязалось.

Edd.Dragon

Короче, виходить так, що на
  - Intel 13 gen 6 cores ~4GHz
  - GeForce 1650 Ti
  - Logitech (типу K120, дротова)
  - FullHD
  - профіль Валєри (настройки керування - мої)
хоч ти трісни 1:41 виходило (але з надмірно обережним проходженням розвороту 2), ну 1:39 якщо нормально 2 пройти.

На роботі встановив давно, але вирішив пройти до гонки сам. Там насправді недалеко. Мені чогось здавалось, що довше.
  - Intel Pentium G4400 2 cores ~3.3GHz
  - Intel® HD Graphics 510
  - Chicony біла, дротова
  - FullHD
  - профіль мій
при нефільтрованому керуванні (правий стовпчик клавіш), тобто коли кожне навіть найкоротше натискання вліво-вправо моментально вивертає колеса до упора, що перешкоджає розгону (наприклад, коли ти корегуєш положення на прямому відрізку) без проблем отримав найкращі кола в діапазоні 1:31 - 1:32. Хоча лідер все одно наштампував 1:29 - 1:30. Але. Перша спроба - на другому чи третьому колі невдало змійку зрізав. Пару невдалих стартів - то зачепили, то ще щось. Нарешті старт, Бот №2 збиває на стартовій прямій Бота №1, який суттєво здає. Іду за Ботом №2, в повороті після підйому обходю його по внутрішньому радіусу. І більше я їх не бачив. В результаті я пройшов гонку з поганим для Екстріму часом: 7:52 (найкращий круг - 1:32), але боти із-за поганого старту спромоглись лише на 7:59.250 (обидва).

А теперь поясніть, що за хєрня...

Edd.Dragon

На вихідних на Ксеоні з радеоном попробую. Там мабудь 1:11 вийде з тапком в пол

meΛkuu

Цитата: Edd.Dragon від 02 Вересень 2025, 12:14:38А теперь поясніть, що за хєрня...
Ізі.
Поки ти доходив до місії з гонкою, трохи звик до керування, тому кращий результат.
Я пару разів записав свої гонки, помітив, що в поворотах часто вже йду боком, але в кінці виходжу з заносу. Може треба просто сильніше давити в газ і навчитися дорулювати газом в поворотах.

Edd.Dragon

Цитата: meΛkuu від 02 Вересень 2025, 12:29:51Ізі.
Поки ти доходив до місії з гонкою, трохи звик до керування, тому кращий результат.
Я пару разів записав свої гонки, помітив, що в поворотах часто вже йду боком, але в кінці виходжу з заносу. Може треба просто сильніше давити в газ і навчитися дорулювати газом в поворотах.
Поки доходив до місії я керував повільними тазіками фільтрованою клавіатурою на швидкості 60 km/h і іноді 90 km/h
А до боліда я звикав якраз на тому компі, на якому 1:41 (ну хай 1:39). І там я першу міссію з таксуванням теж проходив, і спроб на треку достатньо багато було). А на цьому компі - дойшов. Змінив керування на правий стовпчик. І сходу інший час. Ну два кола тренувальних зробив перед успішним заїздом, можна так сказати.

Edd.Dragon

Ба більше!

Цитата: Edd.Dragon від 02 Вересень 2025, 12:33:28А на цьому компі - дойшов. Змінив керування на правий стовпчик. І сходу інший час.

Тепер спробував на фільтрованій. Для початку - з макс. лінійністю.

На тому компі фільтрований лінійний інпут взагалі не давав мені можливості ефективно рулювати. Тільки но шини засвистіли - все, ніс заносе до повтного розвороту. Жодної можливості скорегувати. Або марно, або різко занос в іншу сторону починається.

А на цьому... та майже роби що хочеш!
Тупо запустив гонку на легкому рівні.
В двох з 5 кругів отримав 1:29.585 та 1:29.625.
Це навіть на пару десятих краще ніж рекорди ботів.

Я тобі кажу - на тому компі при спробі так проїхати мене в кожному повороті розвертатиме!

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 02 Вересень 2025, 12:14:38А теперь поясніть, що за хєрня...

старий добрий трюк зі старими іграми?

пам'ятаєте Golden Axe? На 286 з турбо кнопкою - було норм, проходилось до кінця не сильно напрягаючись.
на пень 4 - все прискорено до ахуєванія що просто нічого не встигаєш.

мені здається ще анріал торнамент 1 прискорився... на пень 4 було норм, а на рузен 5600 - все дуже швидко. мені чого ут1 подобався відносно ку3, бо в ут1 геймплей повільніше був, а на сучансому залізі ут1 "літає"
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 02 Вересень 2025, 12:55:57старий добрий трюк зі старими іграми?
Я канєчно не теоретик-заговорщік, але шось у мене підозра на саботаж з боку Лохітеч
Або якась автоматика з боку Нвідія, що прокращую інпут/лаг/щещось

finalplayer

Цитата: Edd.Dragon від 02 Вересень 2025, 13:00:46Або якась автоматика з боку Нвідія, що прокращую інпут/лаг/щещось

у меня статтерила игра пока в дровах не выключил г-синк, поддержка которого на моём мониторе ~ Adaptive. А ещё фпс не лочится, играю на 150-400 фпс. Где-то тут могут быть нюансы управления.

Edd.Dragon

Цитата: finalplayer від 02 Вересень 2025, 13:52:43150-400 фпс. Где-то тут могут быть нюансы управления.
Скорее всего. И 2-3 раза вылетала без объяснения причин. Так что вполне может быть фпс, несовместимый с лимитами физ. движка или модели управления.

Edd.Dragon

meΛkuu

meΛkuu

Поигрался с коробкой передач, улучшил рекорд до 1:25

Цитата: meΛkuu від 01 Вересень 2025, 10:41:44

В середине пятого поворота, где вершина горы, включается вторая и выключается уже после седьмого поворота.
Последний поворот тоже лучше проходить на второй, и само по себе быстрее, и на выходе в финишную прямую будет больше скорость, что положительно влияет на время следующего круга.

meΛkuu

Отак даже лучше, две трети круга проходятся на второй передаче

Edd.Dragon

Цитата: meΛkuu від 02 Вересень 2025, 15:56:23Отак даже лучше, две трети круга проходятся на второй передаче
А перевертатись отам от обов'язково?

Edd.Dragon

Ага, на другій останній поворот - зовсім інші швидкості

meΛkuu

Цитата: meΛkuu від 02 Вересень 2025, 15:56:23две трети круга проходятся на второй передаче
Работает!

Edd.Dragon

Черновой заезд: 1:26.500

Но блин, чаще уже рискуешь в занос уйти
Зато куда динамичнее езда

meΛkuu

ну от.
мне теперь надо научиться первую петлю проходить и связку из 10-12 поворотов.
и переворот, как у него, но то уже задачка со звёздочкой.

Edd.Dragon

Цитата: meΛkuu від 02 Вересень 2025, 16:59:26мне теперь надо научиться первую петлю проходить
Так він же здається на рулі
або гейпад

Edd.Dragon

Якщо комусь треба здоровенний торент

https://nnmclub.to/forum/viewtopic.php?t=877707

Volan

Доброго вечора! Хтось налаштовував Ubiquiti NanoStation Loco 5AC?
Хочу зробити собі в мастерні інтернет, так розумію треба 2 точки? Одна в мене (на прийом), інша на передачі?

aNGeL

Цитата: Volan від 02 Вересень 2025, 22:12:29Доброго вечора! Хтось налаштовував Ubiquiti NanoStation Loco 5AC?
Хочу зробити собі в мастерні інтернет, так розумію треба 2 точки? Одна в мене (на прийом), інша на передачі?
це звичайна точка доступу, вона і на прийом і на передачу, але до неї роутер треба
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Volan

Здоров! Не так написав, одну точку чіпляю в офісі з інтернетом, а другу - в себе в майстерні. І до тієї, що в майстерні - роутер.

Edd.Dragon

Цитата: Volan від 03 Вересень 2025, 07:56:42Здоров! Не так написав, одну точку чіпляю в офісі з інтернетом, а другу - в себе в майстерні. І до тієї, що в майстерні - роутер.
В офісі з інетом є роутер, від якого твоя точка доступу виноситься (в ідеалі) езернетом в майстерню.

А ти типу хочеш з'єднати два роутери (офісний і твій) не езернетом, а вайфаєм через дві точки доступу?

Edd.Dragon

Там походу роутер в майстерні не дуже потрібен.
Шось типу цього:

Edd.Dragon

Edd.Dragon

Але якщо ти хочеш і роутер там причепити, то в режимі моста.

Edd.Dragon

Edd.Dragon

Проблем солвед!
Треба тіко більше радіус зробити

aNGeL

Цитата: Volan від 03 Вересень 2025, 07:56:42Здоров! Не так написав, одну точку чіпляю в офісі з інтернетом, а другу - в себе в майстерні. І до тієї, що в майстерні - роутер.
Цитата: Edd.Dragon від 03 Вересень 2025, 10:01:04В офісі з інетом є роутер, від якого твоя точка доступу виноситься (в ідеалі) езернетом в майстерню.

А ти типу хочеш з'єднати два роутери (офісний і твій) не езернетом, а вайфаєм через дві точки доступу?
я не впевнений що та точка що хоче в майстерню поставити Волан вміє працювати репітером.
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Dmytro

Короче пусть наш пухлый автомастер схему нарисует, а то нифига непонятно.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Dmytro

Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Edd.Dragon

Цитата: finalplayer від 02 Вересень 2025, 13:52:43А ещё фпс не лочится, играю на 150-400 фпс. Где-то тут могут быть нюансы управления.
Фігушки. У мене на GTX 1650 автоматом vsync активується. В середньому 45-50 кадрів. А поведінка в поворотах йопнута навіть на звичаних Болтах на початку гри. Спецом видалив Валєру і почав нову гру. Пох.

Нефільтрована клава - машину тілько заносе, не розвертає. Але рекордів так не доб'єшся.
Фільтрована, максимально лінійна - ну... через раз буде розвертати.
Фільтрована, максимально не лінійна - акуратно лихачити можна, але газ тримати в поворотах не можна.

Таке враження, що типу повернення руля в початкове положення працює не  так, як на інших компах. Чи щось таке.
А на "нормальному" компі я майже не відпускаю газ в поворотах по всій трасі, граючи на фільтрованій максимально лінійній клаві.
А, і ще на цьому компі і розгін не такий. В кінці круга на третій розганяється повільніше. На крутому підйомі стопориться на 135 км/ч.

І причини я не бачу...

finalplayer

Цитата: Edd.Dragon від 03 Вересень 2025, 21:58:45газ тримати в поворотах не можна
ну не долго, подгазовывать можно

Edd.Dragon

Цитата: finalplayer від 03 Вересень 2025, 22:27:39ну не долго, подгазовывать можно
Цитата: Edd.Dragon від 03 Вересень 2025, 21:58:45А на "нормальному" компі я майже не відпускаю газ в поворотах по всій трасі,
А на цьому - це гарантований розворот.

finalplayer

Цитата: Edd.Dragon від 03 Вересень 2025, 22:41:27А на цьому - це гарантований розворот.

2K бы сделать нормальный ремастер Мафии - косяки управления, поддержка современного железа, полигоны на 5 перемножить

finalplayer

кстати, у меня не сохраняются максимальные настройки. Может от админа нужно запустить. И это емнип и 100500 лет назад было. И это стим-версия.

Edd.Dragon

Доречи, vsync налаштовується тут:

Edd.Dragon

Цитата: finalplayer від 03 Вересень 2025, 22:46:39кстати, у меня не сохраняются максимальные настройки. Может от админа нужно запустить. И это емнип и 100500 лет назад было. И это стим-версия.
У мене не зберігається тільки переназначена кнопка "Снайперський режим"

Dmytro

Вам не надоело заниматься гонками в игре, которая гоночной не является?

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 03 Вересень 2025, 22:58:55Вам не надоело заниматься гонками в игре, которая гоночной не является?
А какой она является?

finalplayer

Цитата: Dmytro від 03 Вересень 2025, 22:58:55Вам не надоело заниматься гонками в игре, которая гоночной не является?
в этом вся соль

T1000

Мене теж хвилює це питання.
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 03 Вересень 2025, 23:23:01А какой она является?

Шутером она является. Гонка выступает так называемой миниигрой.

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 04 Вересень 2025, 08:04:55Шутером она является. Гонка выступает так называемой миниигрой.
Нічого не плутаєш?
Там шутер - це додатковий геймплей. І дуже так собі виконаний. Насправді там від рандома в місіях з перестрілками пригорає куди більше ніж від цієї гонки

meΛkuu

Цитата: Edd.Dragon від 03 Вересень 2025, 21:58:45На крутому підйомі стопориться на 135 км/ч.
так і має бути, на третій передачі там особливо немає тяги, щоб розганятися.
на другій до 150 дійде
Цитата: Dmytro від 04 Вересень 2025, 08:04:55так называемой миниигрой.

Eh?

Wolf256

Зібрав собі комп
CPU: AMD Ryzen 7 7700
MB: ASUS ROG STRIX B650-A
RAM:  32GB (16x2) DDR5 6000MHz CL32 Corsair Vengeance
SSD:  2TB NVMe Crucial P3+
GPU: PNY NVIDIA RTX 5060 TI 16GB VRAM
PSU: 1 kW Corsair RV1000e
Case: Fractal Design Focus G

Edd.Dragon

Цитата: meΛkuu від 04 Вересень 2025, 09:53:30так і має бути, на третій передачі там особливо немає тяги, щоб розганятися
я вам відео потім запишу

Edd.Dragon

Цитата: meΛkuu від 04 Вересень 2025, 09:53:30Eh?
При тому, що 02:40 h на ногах, а не в перестрілках/бійках