Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

graved1gger

Цитата: RUSL від 22 Грудень 2025, 10:07:41Наприклад флешка USB 3.0 в 2 рази бистріше флешки USB 2.0 , і це в реальному житті , а не в попугаях на тестових програмах .
наприклад в мене є гівняні юсб3 флешки які гірше за старезну напівмертву юсб2 флешку.
загалом різниці між 3 і 2 я не помічав доки не спробував коробочку з ссд в юсб-а 2/3/3.2
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

RUSL

Цитата: graved1gger від 22 Грудень 2025, 10:04:17русл просто шукає валідацію юзання свого старого лайна

В мене три комп'ютера , і не обов'язково всі три будуть на топовому залізі 2024-2025 років .
І я звик що девайси повинні бути працездатними аж доки мені вони не набриднуть .

RUSL

Цитата: graved1gger від 22 Грудень 2025, 10:59:15наприклад в мене є гівняні юсб3 флешки які гірше за старезну напівмертву юсб2 флешку.
загалом різниці між 3 і 2 я не помічав доки не спробував коробочку з ссд в юсб-а 2/3/3.2

То китайські USB 3.0 з чорного підвалу .  ;D  ;D  ;D

graved1gger

Цитата: RUSL від 22 Грудень 2025, 11:00:16В мене три комп'ютера , і не обов'язково всі три будуть на топовому залізі 2024-2025 років .
І я звик що девайси повинні бути працездатними аж доки мені вони не набриднуть .
в мене теж нема компьютерів на залізі 2024-2025 років.

основний комп рахуй на залізі з 2020-2021.

ти просто брешеш сам собі щоб виправдати юзання гівна, ще й іншим доводиш що чорне це біле, бо тобі так здається і пенис ти клав на факти. трамп, ти?
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Цитата: graved1gger від 22 Грудень 2025, 10:57:28десь так воно і є в 3-4 рази швидше.

а при копіюванні лайна, то може бути й в 5-10 разів
Цитата: Edd.Dragon від 22 Грудень 2025, 10:19:13Як і з флешками - залежить від того, шо за діч ти взяв. Інтерфейс - то лише труба. Від нього діаметр залежить.
Якшо і начинка сучасна, то буде агінь.

Інша справа, як ти збираєшся цей агінь використовувати. Якшо нічим нагрузити на повну, то як тоді помітити в роботі?

Але, раз для тебе юсб3 однозначно краще ніж юсб2, то й nvme так само однозначно краще за SATA

Цитата: aNGeL від 22 Грудень 2025, 10:11:59десь так в рази і бистріше
оці пости русл значить ігнорить, ясно))

Xella

Цитата: RUSL від 22 Грудень 2025, 11:02:14То китайські USB 3.0 з чорного підвалу .  ;D  ;D  ;D
одна apacer, інша kingston

graved1gger

Цитата: Xella від 22 Грудень 2025, 11:03:31одна apacer, інша kingston
в мене якраз кінгстон дата тревелер одна з перших ще під 2.0 - працює дуже збс.
по суті єдина яка в хаті зараз і залишилась.

RUSL

Цитата: graved1gger від 22 Грудень 2025, 10:57:28десь так воно і є в 3-4 рази швидше.

а при копіюванні лайна, то може бути й в 5-10 разів

В мене на одному компі є простий SSD Плекстор і NVMe M.2 Кінгстон .
Щось я не побачив великої різниці , коли я їм робив змагання с секундоміром .
На фініш приходили майже однаково .

RUSL

Цитата: Xella від 22 Грудень 2025, 11:03:31одна apacer, інша kingston
Там тобі зроблять які завгодно наліпки

finalplayer

Цитата: RUSL від 22 Грудень 2025, 11:06:45В мене на одному компі є простий SSD Плекстор і NVMe M.2 Кінгстон .
что, не грузится винда в два раза быстрее?

Edd.Dragon

Цитата: RUSL від 22 Грудень 2025, 11:00:16І я звик що девайси повинні бути працездатними аж доки мені вони не набриднуть .
У тебе здох ССД, який тобі не набрид? Ні.

У тебе звичка. Це твоя проблема.
Від нас ти що хочеш?
Ми пояснили тобі, шо те число значить.
Ми його зменшити не можем.
Вибач.

Шо ще ми можем зробити?
Ну не купуй ССД. Ну?

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 22 Грудень 2025, 11:03:23оці пости русл значить ігнорить, ясно))
Не факт, що дочитує навіть

Edd.Dragon

Забавний гном.
Фігню якусь триндить, але якщо фоном - взагалі не заважає  ;D

graved1gger

Цитата: RUSL від 22 Грудень 2025, 11:06:45В мене на одному компі є простий SSD Плекстор і NVMe M.2 Кінгстон .
;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

graved1gger

я можу точно сказати, що переписувати 300гб дрібних файлів зі швидкістю 30-40мегабайт/сек приємніше ніж зі швидкістю 8-10мегабайт/сек

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 22 Грудень 2025, 11:31:26я можу точно сказати, що переписувати 300гб дрібних файлів зі швидкістю 30-40мегабайт/сек приємніше ніж зі швидкістю 8-10мегабайт/сек
по рукам надавать!

Треба спочатку заархівувати, а потім гнати на швидкості послідовного запису!

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 22 Грудень 2025, 11:34:29по рукам надавать!

Треба спочатку заархівувати, а потім гнати на швидкості послідовного запису!

блин, не додумався.
блин.. реально соромно тепер)

graved1gger

Цитата: RUSL від 22 Грудень 2025, 11:06:45і NVMe M.2 Кінгстон .
ти мені за "нормально писати" щось казав, тож тримай атвєтку

а слабо нормально писати? пишеш або просто нвме та/або модель диску, бо нвме кінгстонів тьма і серед них є дуже гавняні, максимально прям гавняні.

хотів сказати що можеш ще писати м2, бо зараз м2 тільки нвме залишились, але знаючи русла в нього м2 сата може ще бути  ;D 

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 22 Грудень 2025, 11:37:35блин.. реально соромно тепер)
Та на такому об'ємі і послідовна впала б. Так що, не факт, що сильно зекономив би. Тут уже від багатьох факторів залежить

RUSL

Цитата: finalplayer від 22 Грудень 2025, 11:09:34что, не грузится винда в два раза быстрее?

Тогда , давним давно , как купил Кингстон NVMe M.2 , так устроил ему соревнование с SSD Плекстором. Помню что на Кингстоне немного быстрее грузилась винда , но не в два раза , и далеко не то что показывали тесты , в тестах Кингстон просто ракета , там такие были попугаи не имеющие к реальной жизни , шо пипец .

RUSL

Цитата: graved1gger від 22 Грудень 2025, 11:51:32... але знаючи русла в нього м2 сата може ще бути  ;D 
НЕ може бути .

як це м2 сата?  :D  .

RUSL

Цитата: Edd.Dragon від 22 Грудень 2025, 11:16:30Не факт, що дочитує навіть

Я на роботі , кувалдою гачу .  :D

Не встигаю на все відповідати.  ;D

RUSL

Цитата: graved1gger від 22 Грудень 2025, 10:59:15наприклад в мене є гівняні юсб3 флешки які гірше за старезну напівмертву юсб2 флешку.

Дик флешку юсб3 треба в гніздо юзб3 ,
воно за звичай сине , інакше не буде ефекту .

Xella

Цитата: RUSL від 22 Грудень 2025, 11:08:55Там тобі зроблять які завгодно наліпки

ого, а я то думав що це справжні

Xella

Цитата: RUSL від 22 Грудень 2025, 12:33:53Дик флешку юсб3 треба в гніздо юзб3 ,
ти рофлиш вже другий пост чи шо

graved1gger

Цитата: RUSL від 22 Грудень 2025, 12:33:53Дик флешку юсб3 треба в гніздо юзб3 ,
Очивидно. в тому конкретному прикладі юсб2 флешка в юсб3 працює краще
а ще є червоні юсб3.2 знав про такі?

Цитата: RUSL від 22 Грудень 2025, 12:28:57НЕ може бути .

як це м2 сата?  :D  .
мда..

Цитата: RUSL від 22 Грудень 2025, 12:23:52Тогда , давним давно , как купил Кингстон NVMe M.2 , так устроил ему соревнование с SSD Плекстором. Помню что на Кингстоне немного быстрее грузилась винда , но не в два раза , и далеко не то что показывали тесты , в тестах Кингстон просто ракета , там такие были попугаи не имеющие к реальной жизни , шо пипец .
ЯКИЙ САМЕ КІНГСТОН? ЯКИЙ САМЕ ПЛЕКСТОР? ЕКСТРАСЕНСИ У ВІДПУСТЦІ!

finalplayer

Цитата: graved1gger від 22 Грудень 2025, 12:37:48ЯКИЙ САМЕ КІНГСТОН? ЯКИЙ САМЕ ПЛЕКСТОР? ЕКСТРАСЕНСИ У ВІДПУСТЦІ!
та какая разница, это флудилка, а не тема разбора проблем )

Xella

Apacer 64gb - я її не купляв, приніс хтось з документами по роботі

Kingston 64 gb - купив сам бо треба було комусь вінду покласти

Philips 32 gb - купив при нагоді за 200 грн дуже багато років тому, а вона на якомусь ебєйшому чіпі, я на неї пишу кіно щоб в телевізорі дивитися бо hdmi згорів

і прикинь це дирка на морді не синя )) але вона usb 3.0 ))

RUSL

Цитата: graved1gger від 22 Грудень 2025, 12:37:48ЯКИЙ САМЕ КІНГСТОН? ЯКИЙ САМЕ ПЛЕКСТОР? ЕКСТРАСЕНСИ У ВІДПУСТЦІ
Плекстор і Кінгстон вдома ,
а я на роботі .
Як що це мае значення , то до вечора

graved1gger

Цитата: finalplayer від 22 Грудень 2025, 12:45:41та какая разница, это флудилка, а не тема разбора проблем )
ну йому не сподобалось як я назву написав і бідненький в гугл пішов. 
А я навіть загуглити не можу бо гугл не знає який в нього кінгстон)

graved1gger

Цитата: RUSL від 22 Грудень 2025, 12:52:45Плекстор і Кінгстон вдома ,
а я на роботі .
Як що це мае значення , то до вечора
Прикинь. Ссд бувають різні!!

finalplayer

окей гугл, какой кингстон у русла?

graved1gger

Цитата: finalplayer від 22 Грудень 2025, 12:45:41та какая разница, это флудилка, а не тема разбора проблем )
Я просто на 100% впевнений шо в нього якесь гівно і він на досвіді з гівном не те що виробника засуджує,  а весь інтерфейс і формфактор

Xella

Цитата: graved1gger від 22 Грудень 2025, 13:15:04Я просто на 100% впевнений шо в нього якесь гівно і він на досвіді з гівном не те що виробника засуджує,  а весь інтерфейс і формфактор
нє він просто вирішив що час загрузки вінди це бенчмарк ssd

graved1gger

Цитата: Xella від 22 Грудень 2025, 13:19:36нє він просто вирішив що час загрузки вінди це бенчмарк ssd
Ну можна про загрущку ігорів.

Mx500 топовий сата ссд.
Фаеркуда 520 - один з перших псіе4 нвме з 2020 зі швидкостями псіе3 по суті.
Різниця майже 5 секунд.
То що казати про сучасні псіе4/5 нвме ссд з новими контроллерами і пам'яттю?

graved1gger

Я ж тут пустив
Цитата: graved1gger від 15 Грудень 2025, 19:36:43870evo sata

seagate barracuda

ну карочі. червоний юсб-а норм шуршить тим ссд в коробочці.
а ангела хдд дійсно пушка порівняно з баракудою)

Ну типу смішно, навіть рандом в псіе3х2 в два-три рази швидше,  а це по суті і є "реальне життя"
Про хдд взагалі мовчу

RUSL

Цитата: graved1gger від 22 Грудень 2025, 13:12:14Прикинь. Ссд бувають різні!!

Я купую середні по ціні .

graved1gger

Цитата: graved1gger від 21 Грудень 2025, 00:39:46провів порівняння на псіе3х2 обидва рази після ребуту після переводу.
до

після

тупо в межах похибки.
ітого - свій драйвер і так робить те що робить оця нейтів нвме від шиндовса.
ось псіе3х2

graved1gger

Цитата: RUSL від 22 Грудень 2025, 13:40:56Я купую середні по ціні .
В кожного своє "середнє"

RUSL

Цитата: Xella від 22 Грудень 2025, 13:19:36нє він просто вирішив що час загрузки вінди це бенчмарк ssd

Так тоді ssd і брали , чисто под вінду .
Тай зараз , воно мені треба чисто под вінду , все останне і так піде .

RUSL

Цитата: graved1gger від 22 Грудень 2025, 13:15:04Я просто на 100% впевнений шо в нього якесь гівно і він на досвіді з гівном не те що виробника засуджує,  а весь інтерфейс і формфактор
Я тут викладивал результати цих дослідів , в секундах , і моделі девайсів .
Треба довго шукати в старих сторінках 5-8 річной давнини .

Dmytro

А я на работе жидко посрал.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

RUSL

Цитата: graved1gger від 22 Грудень 2025, 13:35:10Ну можна про загрущку ігорів.

Mx500 топовий сата ссд.
Фаеркуда 520 - один з перших псіе4 нвме з 2020 зі швидкостями псіе3 по суті.
Різниця майже 5 секунд.
То що казати про сучасні псіе4/5 нвме ссд з новими контроллерами і пам'яттю?
сучасні псіе4/5 нвме ссд з новими контроллерами і пам'яттю в студію !!! :D
бо в мене дійсно старі ссд і нвме .

Edd.Dragon

А шо, Need for Speed™ Unbound досі не зламали?

В Стімі за 15% від звичайної ціни продають, але ж
EA online activation and EA app software installation and background use required.
Дивно, що вебку в жопі не вимагає...   :-\

aNGeL

Цитата: RUSL від 22 Грудень 2025, 15:54:19сучасні псіе4/5 нвме ссд з новими контроллерами і пам'яттю в студію !!! :D
Наприклад мій Samsung 9100 PRO 1 TB (MZ-VAP1T0BW)
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

graved1gger

Цитата: RUSL від 22 Грудень 2025, 14:01:42Тай зараз , воно мені треба чисто под вінду , все останне і так піде .
самка АХАХХАХАХАХАХАХХА
блеать!!!

ти пробував сучасну гру запускати на хдд зараз? вони грузяться більше хвилини.
навіть на тому скріншоті з хорайзон зіро дон - 37 секунд але це одна і вже умовно стара гра і швидкий хдд.  я вже не кажу про гул постійний від хдд.
яку ж херню ти несеш аби виправдати те що ти застряг в 2011 і всім доводиш що це кльово і прогресу нема.

Цитата: RUSL від 22 Грудень 2025, 15:54:19сучасні псіе4/5 нвме ссд з новими контроллерами і пам'яттю в студію !!! :D
що значить в студію, оно тобі на скріні студія - вже 5 секунд різниці, це 25%. на старому ссд, на сучасному може ще секунду-дві виграє

meΛkuu

Цитата: graved1gger від 22 Грудень 2025, 16:49:43ти пробував сучасну гру запускати на хдд зараз?
Пора ставить сталкач на жесткий диск :D

finalplayer

Цитата: meΛkuu від 22 Грудень 2025, 16:58:03Пора ставить сталкач на жесткий диск :D
го тест!

graved1gger

Цитата: meΛkuu від 22 Грудень 2025, 16:58:03Пора ставить сталкач на жесткий диск :D
да ну лесом

Edd.Dragon

Заходиш такий на EA
Хочеш знайти гру, а там... поле пошуку відсутнє!