Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

RUSL

Цитата: graved1gger від 08 Січень 2026, 15:03:48брешеш. різниця наглядна.  на відкритих місцях так взагалі...

але в мене є теорія - в тебе налаштування на мінімумі, апскейл в ультра перформанс і фреймген, да?)

Х. З.

Може з дровами щось не не .

... а так , я не був враженний графікою , думав буде краще , подивлюсь далі .

Миха

В случае атаки ботов - три красных свистка вверх.

aNGeL

Цитата: RUSL від 08 Січень 2026, 12:40:34... я фигею с этого нового Oblivion-a .  :(

Графика фактически та-же , только изменены рожи персонажей .
Требования : минимум шестиядерник , а лучше восьми .
если у вас четырехядерник то типа будут проблемы ,
 если первый облив шел на одно-ядерном пеньке 4-ом, и если что упиралось , то только в видяху .

Кароче : нахипали .
Игра под одноядерный пенек с требованиям под 6-8 ядерник и видяхой за 1000 баксов для комфортной игры .
....  я куею без баяна ...
Ти грав в ремастер чи якусь збірку старого?
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

aNGeL

Цитата: graved1gger від 08 Січень 2026, 15:37:33я до речі наєбав. мене стім двічі опитував. один раз коли кор2дура і дві 4850 і другий раз в 2020 коли купив у сануки 1060 6.
ну тобто опитування з перервою в 12 років, в 2032 знов опитають.
В мене десь раз на 1,5 року опитує
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

aNGeL

RUSL

Цитата: aNGeL від 08 Січень 2026, 23:00:39Ти грав в ремастер чи якусь збірку старого?

Ремастер .

Як щоб збірку старого , то воно би літало . А тут требуе (вискакує попередження ) мінімум 6-ти ядерний проц , краще 8-ми .
Мій 6-ти ядерний і7 8700k зараз зайнятий . Запустив ремастер поки на 4-х ядерному СендіБрідж і5 2500k .

16-28 fps  на любих налаштуваннях , шо низьки , що високі .
Мабуть вперлось в проц .
Але як мені здалося , це не та гра , шо б так впиратися в процесор .
Ремастер зробили без всякої оптимізація , яким був старий Облів , якому вистачало одноядерного Нордвуда 2.4 & 3.0 .
Тоді все впиралось у відяху .

RUSL

Цитата: aNGeL від 08 Січень 2026, 23:29:29

А навіщо це ?  :D

Методічка як запустити Вуду2 на Райзені , щоб погуляти у другу кваку на максімалках ?  :)

Edd.Dragon

Цитата: RUSL від 09 Січень 2026, 04:29:53Ремастер .

Як щоб збірку старого , то воно би літало . А тут требуе (вискакує попередження ) мінімум 6-ти ядерний проц , краще 8-ми .
Мій 6-ти ядерний і7 8700k зараз зайнятий . Запустив ремастер поки на 4-х ядерному СендіБрідж і5 2500k .

16-28 fps  на любих налаштуваннях , шо низьки , що високі .
Мабуть вперлось в проц .
Але як мені здалося , це не та гра , шо б так впиратися в процесор .
Ремастер зробили без всякої оптимізація , яким був старий Облів , якому вистачало одноядерного Нордвуда 2.4 & 3.0 .
Тоді все впиралось у відяху .

ремастер зробили як і більшість ігорь - на анріалі. це типові вимоги до заліза.

і графіку сучасного анріала ніяк порівнювати з тою графікою. текстури можна порівняти, деталізацію об'єктів, але на це накладається купа всього зверху.

Edd.Dragon

І легше це оцінити на природі. Там де сонячне освітлення і набагато більше об'єктів. І фпс ще менший...  >:(

А в підземеллі - це як для людей, котрі не бачуть різниці між мильницею і зеркалкою на фото вечірки в квартирі.

rayven

Знову орєшнік хернули. >:(
Хто хоче шукає можливості. Хто не хоче, шукає виправдання

rayven

Цитата: Edd.Dragon від 09 Січень 2026, 06:31:13ремастер зробили як і більшість ігорь - на анріалі. це типові вимоги до заліза.

і графіку сучасного анріала ніяк порівнювати з тою графікою. текстури можна порівняти, деталізацію об'єктів, але на це накладається купа всього зверху.
саме так.  Це як в старе авто впизнути турбо двигун v8 , і дивуватись що машина тепер потребує більше палива, нову ходову, більш міцну )
Хто хоче шукає можливості. Хто не хоче, шукає виправдання

aNGeL

Цитата: RUSL від 09 Січень 2026, 04:46:22А навіщо це ?  :D

Методічка як запустити Вуду2 на Райзені , щоб погуляти у другу кваку на максімалках ?  :)
тому що можуть

RUSL

Цитата: aNGeL від 09 Січень 2026, 10:31:00тому що можуть

Це суто експерименти .  :D
Я зрозумів .  :)

...  і є у людей вільний час оце по пустувати ...   ;D  ;D  ;D

краще цеглину вкинути у пральну машину , зняти на відео , і викласти у тік-ток .

Edd.Dragon

Развлекаюсь на работе.
Поставил IOBit Driver Booster

Просканировал.

Ну там, чуть более свежий драйвер на встройку интеловскую предлагает.
Более свежие дрова на часть чипсета (странно, что Микрософт их себе не разместил, наверное - смысла нет)

А дальше веселуха!

Клава старая Чикони. Мышка новая Винга.
Предлагает сменить три драйвера ЮСБ ХИД устройств со стандартного Микрософтовского на Логитеч!
Монитор Филлипс. Предлагает заменить стандартный ПнП-дисплей на АСЕР!

:'(  :'(

RUSL

ваш отой IOBit Driver Booster  , - малахольний .

Edd.Dragon

Цитата: RUSL від 09 Січень 2026, 14:55:06ваш отой IOBit Driver Booster  , - малахольний .
Ну там красивая красная кнопка на черном фоне!

graved1gger

Цитата: RUSL від 09 Січень 2026, 04:29:53Ремастер зробили без всякої оптимізація , яким був старий Облів , якому вистачало одноядерного Нордвуда 2.4 & 3.0 .
це брехня. ремастер, як для уе5 нормально оптимізували.

і головна брехня - старий облівіон був оптимізований НІЯК лесом, ВЗАГАЛІ НІЯК, те що ми єбались і запускали - це канешна харашо, але про оптимізацію там мови не було. брехун.
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Г О Ш А

Цитата: graved1gger від 09 Січень 2026, 17:29:25і головна брехня - старий облівіон був оптимізований НІЯК лесом, ВЗАГАЛІ НІЯК, те що ми єбались і запускали - це канешна харашо, але про оптимізацію там мови не було. брехун.
но воно ж якось ішло на пеньках з древніми відяхами і жменькою оперативи.
Процессор AMD Ryzen 5 5600,Материнка MSI B550-A Pro,GeForce RTX 4060,32 ГБ DDR4-3200

graved1gger

Цитата: Г О Ш А від 09 Січень 2026, 17:51:40но воно ж якось ішло на пеньках з древніми відяхами і жменькою оперативи.
так само і ремастер йде на древньому гівні русла.
і скоріш за все навіть краще.

і до речі
запустити на древньому лайні != оптимізація. якщо що.
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

в мене був селерон 2.0 2000 (обрізок він вже хуйового пня4) - 2002 рік випуску і 9600хт - 2003 рік випуску і 512 оперативки.
обла вийшла в 2006. нормально грати облу на цьому залізі вже було важко. ну тобто 3-4 роки і всьо, я вище описував 1024х768, аах4, афх16, текстури максимум, все інше в нуль, щоб грати хоч якось.

русл запускає на 2500к - якому вже 15 років і 8700к якому 9 років. до яких купив БЮДЖЕТНУ відяху по сучасних мірках.
і ще щось ниє, наче йому весь світ винен і графіка погана.. це ідіотизм. або неосвіченість якась. або небажання чи неможлвість вчитись та розбиратись.

для коректного порівняння з облою, русл має запускати стару облу на пень2 400 (замість 8700к) і 486 (замість 2500к).  але як він сам вище зізнався, його навіть операційні системи тих часів не цікавили )))

graved1gger

звідки ви такі беретесь, застрягші в ностальгії за невідомо чим бо "раньше біла луччє", хоча ніхуя воно луччє не було, крім цін на пам'ять )))

був би русл зовсім трошки старше, то він би про совок так казав би, шо раніше ковбаса з красівою графікою була і пламбір йшов на старому залізі...

finalplayer

раньше было лучше, потому игра шла, фпс был не известен, я был счастлив освобождать сталинград или нормандию )

Edd.Dragon

Цитата: Г О Ш А від 09 Січень 2026, 17:51:40но воно ж якось ішло на пеньках з древніми відяхами і жменькою оперативи.
Якось! І я в нього ізза тих 15 фпс і не грав. Бо відухи хватало, а проца - ні.

Зараз офігенне освітлення і дохєра трави з деревами взагалі б не мало йти не то шо на бюджетних, але й на середнячках. Але йде.

Edd.Dragon

Папуга-2.  Довге та зле.

...

Продовжую лікбез у нещадну епоху діджиталізації ідіотизму.

Після того, як мій попередній допис про папугу, що знову і знову пояснює елементарні речі, здобув широкий резонанс, я хочу трохи продовжити цю розмову.

Певна річ, залишаючись в межах того, про що можна говорити під час війни.

...

Тож, якщо ви помітили, я звик завжди називати речі своїми іменами.
Не занурюючись при цьому у хайп і хейт інтернет-дискусій довкола різних прикрих історій а-ля «фуфломінго Міндіча» та іншого лайна.

Насправді в епоху постмодерну – а вірніше вже, мабуть, пост-постмодерну – зʼявилася сила-силенна людей, котрим соцмережі подарували солодку ілюзію власної неперевершеності.

Самозакохані та напрочуд самовпевнені капустяні голови скрізь намагаються оперувати «вумними» фразами.
Хоча при цьому часто не мають навіть базових знань.

Свого часу я натрапив на статтю, що досить детально описує масову дурість нашого часу.

( Кому цікаво, можете теж почитати – «The dawn of the post-literate society». Гугл до ваших послуг )

...

Тож постграмотне суспільство нині досягло піку своїх можливостей та поринуло в цілковиту інтелектуальну трагедію.
Прирікши себе на по суті другу феодальну еру.

Безкінечне та беззмістовне витріщання в екран, короткі формати відео і примітивні повторення порозжижували людям мізки та проклали шлях горе-«інфлюенсерам».
Тепер вони збирають у себе мільйони підписників та транслюють їм цілковиту дичину і примару успішного успіху.

А ще з цієї клоаки повилазили різного штибу бізнесюки, які прагнуть робити гроші чи не з повітря.

Соціальну вагу, на жаль, здобувають всілякі «коучі» та «експерти» з просування у соцмережах, чиї пости збирають по 5-10 лайків :)).
Або «кармологи» та «криптопорадники».
Або ж 25-річні молокососи, котрі понабирали мільйонні аудиторії в телеграм-каналах, хоча, як казав класик, «самі в житті не побудували навіть собачої будки».

А потім їхні жертви ( а радше жертви власної дурості ) тиняються інтернетом, продукуючи там безглузді поради та висновки.

Приміром, після мого допису про папугу один такий онлайн-діяч, що спеціалізується на «роботі зі штучним інтелектом», висловив своє невдоволення, мовляв «Філатов пр@їбав базовий контур енергетичної стійкості».

...

«Базовий контур».
«Енергетичної стійкості».
Чим би це в біса не було для того тупорилого ідіота.

Я не знаю, чим допомогти людям, котрі може й розуміють значення окремих слів, проте не вміють складати їх у речення.

Потік свідомості інтернет-дегенератів накочується величезною хвилею.

Це майже цунамі, що поглинає нас усіх...

Бо що б там не відбулося з тим «базовим контуром», але в підсумку після масштабного блекауту, на відміну від інших міст, Дніпро відновився фактично за добу.

Та я взагалі-то не про це.

...

Повернімося до моїх відчайдушних спроб ліквідації безграмотності.

Отже наша країна має генерацію електроенергії.
Від величезних потужних атомних електростанцій до ТЕС та ГЕС.

А ще існують процеси транзиту та розподілу, що потребують спеціального обладнання.

І навіть якщо звести довкола нього бетонний саркофаг чи піраміду Хеопса, це все одно не вбереже від прямого влучання одразу кількох балістичних ракет.

А коли згорає такий трансформатор, то на виготовлення нового на ринку знадобиться чи не пів року.

І суть у тому, що електрики у нас майже достатньо. Проте росіяни навмисне «вибивають» саме її транзит та розподіл.
Аби вона не змогла дістатися ваших розеток.

Я не виправдовую ані корупцію, ані недостатній захист, ані якісь інші помилки чи зловживання влади.

Але інтернет-дегенерати чомусь абсолютно впевнені, що Зеленський прямо зараз продає нашу електрику в Молдову...

Ідіотам не пояснити, що жоден мер не може сам взяти та закопати трансформатори під землю.

Бо по-перше, це технічно неможливо.
А по-друге, місцевому самоврядуванню вони взагалі НЕ належать.

Безперечно, ми можемо ремствувати, бо ж сама центральна влада з телемарафоном ВЛАСНОРУЧ викупали нас у численних доповідях про те, як «все добре» та «під контролем».

І цю жагу до «позитивних меседжів» деякі можновладці запозичують у тих-таки криптовалютників і так званих інфлюенсерів...

Адже у світі, де інтелектуальний розвиток застряг у стагнації, на жаль, легше продавати порожні слова, аніж гарувати заради реального результату.

...

Тому, коли я бачу, як зараз різного штибу інтернет-генії поливають брудом Кличка та намагаються пропіаритися на сьогоднішній трагедії в столиці, стає вкрай огидно.

І від порівнянь Києва з Дніпром.
Філатова з Кличком.
І від дурнуватих порад.
І від позамежного рівня спекуляції.

Усі розумні в інтернеті.
Бо інтернет, як колись «Кольт», зробив всіх ідіотів рівними...

...

І це проблема суспільства загалом.

Без винятку для високопосадовців, котрі вважають, що їхня ефективність здаватиметься вищою, якщо постити кожен свій крок.

Чи для SMМ - прокурорів, котрі пачками штампують кримінальні справи, щоб збирати лайки у фейсбуці.

Відомств та міністерств, силовиків та й просто пересічних громадян, що прагнуть мати власні ФБ-пабліки та ТГ-канали.

Незалежно від того, чи є бодай комусь від того користь.

Бо, на жаль, «культура деградації» захопила світ.

Не знаю.

Можливо я просто сам став старим...

...

З повагою, ваш втомлений хлопчик Боря.
Котрий навчився читати книжки ще у 4 рочки та продовжує це робити дотепер.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 09 Січень 2026, 23:54:13Папуга-2.  Довге та зле.

...

Продовжую лікбез у нещадну епоху діджиталізації ідіотизму.

Після того, як мій попередній допис про папугу, що знову і знову пояснює елементарні речі, здобув широкий резонанс, я хочу трохи продовжити цю розмову.

Певна річ, залишаючись в межах того, про що можна говорити під час війни.

...

Тож, якщо ви помітили, я звик завжди називати речі своїми іменами.
Не занурюючись при цьому у хайп і хейт інтернет-дискусій довкола різних прикрих історій а-ля «фуфломінго Міндіча» та іншого лайна.

Насправді в епоху постмодерну – а вірніше вже, мабуть, пост-постмодерну – зʼявилася сила-силенна людей, котрим соцмережі подарували солодку ілюзію власної неперевершеності.

Самозакохані та напрочуд самовпевнені капустяні голови скрізь намагаються оперувати «вумними» фразами.
Хоча при цьому часто не мають навіть базових знань.

Свого часу я натрапив на статтю, що досить детально описує масову дурість нашого часу.

( Кому цікаво, можете теж почитати – «The dawn of the post-literate society». Гугл до ваших послуг )

...

Тож постграмотне суспільство нині досягло піку своїх можливостей та поринуло в цілковиту інтелектуальну трагедію.
Прирікши себе на по суті другу феодальну еру.

Безкінечне та беззмістовне витріщання в екран, короткі формати відео і примітивні повторення порозжижували людям мізки та проклали шлях горе-«інфлюенсерам».
Тепер вони збирають у себе мільйони підписників та транслюють їм цілковиту дичину і примару успішного успіху.

А ще з цієї клоаки повилазили різного штибу бізнесюки, які прагнуть робити гроші чи не з повітря.

Соціальну вагу, на жаль, здобувають всілякі «коучі» та «експерти» з просування у соцмережах, чиї пости збирають по 5-10 лайків :)).
Або «кармологи» та «криптопорадники».
Або ж 25-річні молокососи, котрі понабирали мільйонні аудиторії в телеграм-каналах, хоча, як казав класик, «самі в житті не побудували навіть собачої будки».

А потім їхні жертви ( а радше жертви власної дурості ) тиняються інтернетом, продукуючи там безглузді поради та висновки.

Приміром, після мого допису про папугу один такий онлайн-діяч, що спеціалізується на «роботі зі штучним інтелектом», висловив своє невдоволення, мовляв «Філатов пр@їбав базовий контур енергетичної стійкості».

...

«Базовий контур».
«Енергетичної стійкості».
Чим би це в біса не було для того тупорилого ідіота.

Я не знаю, чим допомогти людям, котрі може й розуміють значення окремих слів, проте не вміють складати їх у речення.

Потік свідомості інтернет-дегенератів накочується величезною хвилею.

Це майже цунамі, що поглинає нас усіх...

Бо що б там не відбулося з тим «базовим контуром», але в підсумку після масштабного блекауту, на відміну від інших міст, Дніпро відновився фактично за добу.

Та я взагалі-то не про це.

...

Повернімося до моїх відчайдушних спроб ліквідації безграмотності.

Отже наша країна має генерацію електроенергії.
Від величезних потужних атомних електростанцій до ТЕС та ГЕС.

А ще існують процеси транзиту та розподілу, що потребують спеціального обладнання.

І навіть якщо звести довкола нього бетонний саркофаг чи піраміду Хеопса, це все одно не вбереже від прямого влучання одразу кількох балістичних ракет.

А коли згорає такий трансформатор, то на виготовлення нового на ринку знадобиться чи не пів року.

І суть у тому, що електрики у нас майже достатньо. Проте росіяни навмисне «вибивають» саме її транзит та розподіл.
Аби вона не змогла дістатися ваших розеток.

Я не виправдовую ані корупцію, ані недостатній захист, ані якісь інші помилки чи зловживання влади.

Але інтернет-дегенерати чомусь абсолютно впевнені, що Зеленський прямо зараз продає нашу електрику в Молдову...

Ідіотам не пояснити, що жоден мер не може сам взяти та закопати трансформатори під землю.

Бо по-перше, це технічно неможливо.
А по-друге, місцевому самоврядуванню вони взагалі НЕ належать.

Безперечно, ми можемо ремствувати, бо ж сама центральна влада з телемарафоном ВЛАСНОРУЧ викупали нас у численних доповідях про те, як «все добре» та «під контролем».

І цю жагу до «позитивних меседжів» деякі можновладці запозичують у тих-таки криптовалютників і так званих інфлюенсерів...

Адже у світі, де інтелектуальний розвиток застряг у стагнації, на жаль, легше продавати порожні слова, аніж гарувати заради реального результату.

...

Тому, коли я бачу, як зараз різного штибу інтернет-генії поливають брудом Кличка та намагаються пропіаритися на сьогоднішній трагедії в столиці, стає вкрай огидно.

І від порівнянь Києва з Дніпром.
Філатова з Кличком.
І від дурнуватих порад.
І від позамежного рівня спекуляції.

Усі розумні в інтернеті.
Бо інтернет, як колись «Кольт», зробив всіх ідіотів рівними...

...

І це проблема суспільства загалом.

Без винятку для високопосадовців, котрі вважають, що їхня ефективність здаватиметься вищою, якщо постити кожен свій крок.

Чи для SMМ - прокурорів, котрі пачками штампують кримінальні справи, щоб збирати лайки у фейсбуці.

Відомств та міністерств, силовиків та й просто пересічних громадян, що прагнуть мати власні ФБ-пабліки та ТГ-канали.

Незалежно від того, чи є бодай комусь від того користь.

Бо, на жаль, «культура деградації» захопила світ.

Не знаю.

Можливо я просто сам став старим...

...

З повагою, ваш втомлений хлопчик Боря.
Котрий навчився читати книжки ще у 4 рочки та продовжує це робити дотепер.

З телефону не можу процитувати.
Але отам посередині: боря блеать,  зеленскій сказав сам шо клічко підор не закопав тец під землю!
Тобто ти боря зараз прирівняв припіздєнта до інтернет дегенерації.
який нарот такий і припіздєнт.!

graved1gger

І ні чувак,  не post-literate,  but post-truth society. Загугли боря..

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 10 Січень 2026, 00:09:37З телефону не можу процитувати.
Але отам посередині: боря блеать,  зеленскій сказав сам шо клічко підор не закопав тец під землю!
Тобто ти боря зараз прирівняв припіздєнта до інтернет дегенерації.
який нарот такий і припіздєнт.!
нє, ну проф деформація у президента може бути

T1000

равін 15 січня пообіцяв війну зупинити  :D 
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 10 Січень 2026, 01:43:18нє, ну проф деформація у президента може бути
цар-деформація, мало того шо він до мерів не має ніякого відношення, так він чудово як препіздент має розуміти що мер тец під землю не закапує - але ж треба пізданути в стилі "мутрого нароту"

meΛkuu

Цитата: T1000 від 10 Січень 2026, 08:47:05равін 15 січня пообіцяв війну зупинити  :D 
Пора дёргать стоп-кран

Edd.Dragon

Цитата: meΛkuu від 10 Січень 2026, 10:51:46Пора дёргать стоп-кран
паравоз планета вже давно в вільному польоті

RUSL

Цитата: graved1gger від 09 Січень 2026, 18:02:17в мене був селерон 2.0 2000 (обрізок він вже хуйового пня4) - 2002 рік випуску і 9600хт - 2003 рік випуску і 512 оперативки.
обла вийшла в 2006. нормально грати облу на цьому залізі вже було важко.

На то він і обрізок що гру не тянув .
В мене був повноціний Pentium 4  ( 2.4@3.0 ) з ядром Northwood, технологіею Hyper-threading , підтримкою ситстемної шини 800 МГц і двухканальною памь'ятю ,
а не твій обрізок від Pent.4 першого замесу на ядрі Willamette .

Під нагрузкою це дві різні речі , а не так як ти зараз думаеш шо то було однаково .
Не було там однаково .
Тому твій Сел. не тянув , а мій пень тянув аж бігом але впиралось у відяху .

graved1gger

Цитата: RUSL від 10 Січень 2026, 14:50:52На то він і обрізок що гру не тянув .
В мене був повноціний Pentium 4  ( 2.4@3.0 ) з ядром Northwood, технологіею Hyper-threading , підтримкою ситстемної шини 800 МГц і двухканальною памь'ятю ,
а не твій обрізок від Pent.4 першого замесу на ядрі Willamette .

Під нагрузкою це дві різні речі , а не так як ти зараз думаеш шо то було однаково .
Не було там однаково .
Тому твій Сел. не тянув , а мій пень тянув аж бігом але впиралось у відяху .

Я тобі нагадаю що пень 4 архітектурно був гівном.
Але ти може пиздіти що завгодно.
Я тобі вже сказав з чим порівнювати твої сьогоднішні порівняння щоб ти не був піздаболом.

Запусти стару облу на 486 та на пень2 тоді балакай, але піздаболом застрягшим в минулому аби побрехати як пломбір вкусна був

Ну і головне,  ти знову брешеш навіть цитуючи.  де я писав шо було однаково? Хоча раз ти про це почав,  то глобально,  так було приблизно однаково і все одно у відяху впиралось,  але тобі того не зрозуміти.
Брехун)

graved1gger

Людина фантазій якась))

graved1gger

самка ну ти піздабол воно теж твій гавна хвальоний норзвуд
ЦитатаThe Intel Celeron 2.0 was a desktop processor with 1 core, launched in September 2002. It is part of the Celeron lineup, using the Northwood architecture with Socket 478. Celeron 2.0 has 128 KB of L2 cache and operates at 2000 MHz. Intel is making the Celeron 2.0 on a 130 nm production node using 55 million transistors. The multiplier is locked on Celeron 2.0, which limits its overclocking potential.
With a TDP of 73 W, the Celeron 2.0 consumes typical power levels for a modern PC. Intel's processor supports DDR1 and DDR2 memory. Although the processor doesn't come wit

Шо то шо то гівна шматок був в ті часи. До речі якраз пень2 400 - певною мірою легендарний був, але тебе тоді не цікавило,  у тебе історія починається тільки коли тебе цікавило

meΛkuu

Цитата: graved1gger від 10 Січень 2026, 15:17:12пень 4 архітектурно був гівном
ну, паперше, в цього гівна були сорти :D
падруге, шось якось мої експерименти з ретро-нідфоспідами наштовхують мене на думку, що тупо частота була валживіша (хоча б в деяких застосуванннях) за всілякі там архітектурні приколи.
але збирати ще ретро-селерон, щоб перевірити цю ідею, я не буду :D

meΛkuu

Цитата: graved1gger від 10 Січень 2026, 15:30:10the Celeron 2.0 consumes typical power levels for a modern PC. Intel's processor supports DDR1 and DDR2 memory
DDR2? на нортвуді? це з яким чіпсетом?

Vlad

Цитата: graved1gger від 10 Січень 2026, 15:30:10До речі якраз пень2 400 - певною мірою легендарний був
Насколько я помню, более легендарный был Celeron 300A. У меня стоял, стабильно работал на частоте 450 (100 шина) и это было довольно массово.
Цитата: graved1gger від 10 Січень 2026, 15:17:12Я тобі нагадаю що пень 4 архітектурно був гівном.
У меня был Pentium 4 3200Mhz на Prescott сокет 478. Говна не заметил, работал стабильно. Использовался не только в играх, но и в разнообразных рабочих приложениях. Многое перепробовал, что бы найти, что меня заинтересует.
До этого Pentium 3 800Mhz стоял. Небо и земля.
Ryzen 2700, MSI B450-A PRO, DDR4 32GB 3200Mhz, 512GB SSD NWMe +1Tb SSD Samsung+ SEAGATE 6Tb, GIGABYTE Radeon RX 5700XT 8Gb, Монитор 32", Vinga 750W

meΛkuu

Цитата: meΛkuu від 10 Січень 2026, 16:05:53DDR2? на нортвуді?
P4i945GC
Асрок, а хто ж ще

RUSL

Цитата: graved1gger від 10 Січень 2026, 15:30:10Шо то шо то гівна шматок був в ті часи.
Це твій огризок Виламета 2.0 був шматок гімна в ті часи .

А Облив і розроблявся під повноцінний одноядерний Pentium 4 .  :D

потім  Core 2 Duo крутив цю гру на одному ядрі , як що памятаеш .

RUSL

Цитата: meΛkuu від 10 Січень 2026, 16:43:42P4i945GC
Асрок, а хто ж ще

В мене ще була друга материнка від Асрока : DDR1 + DDR2 + AGP + PCI-E + сокет 775 , - ото був шедевр .  ;D  ;D  ;D

Edd.Dragon

Цитата: RUSL від 10 Січень 2026, 16:52:16Це твій огризок Виламета 2.0 був шматок гімна в ті часи .

А Облив і розроблявся під повноцінний одноядерний Pentium 4 .  :D

потім  Core 2 Duo крутив цю гру на одному ядрі , як що памятаеш .

хто тобі сказав, що обла під стандартний однопоток розроблялась?

там уже кой шо в окремі потоки виносилось

і була настройка в конфігі щоб ВИключити доп. потоки

RUSL

Цитата: Vlad від 10 Січень 2026, 16:38:19У меня был Pentium 4 3200Mhz на Prescott сокет 478.
Говна не заметил, работал стабильно

У него все воспоминания об архитектуре Pentium 4 остались от впечатления по поводу Селерона 2.0 , - огрызка первого Pentium 4 на ядре Willamette , который сильно проигрывал в играх по сравнению с полноценными Pentium 4 Northwood а затем  Prescott .

RUSL

Цитата: Edd.Dragon від 10 Січень 2026, 17:09:03хто тобі сказав, що обла під стандартний однопоток розроблялась?

Тоді коли вийшли Core2Duo і Core2Quad майже всі ігри шли однопотоком ,
мене цє збентежило .

graved1gger

Цитата: RUSL від 10 Січень 2026, 17:11:42У него все воспоминания об архитектуре Pentium 4 остались от впечатления по поводу Селерона 2.0 , - огрызка первого Pentium 4 на ядре Willamette , который сильно проигрывал в играх по сравнению с полноценными Pentium 4 Northwood а затем  Prescott .
ти знову брешеш мій брехенчику, бо в мене досвіду з пнями і селеронами того часу було достатньо... які були повним лайном порівняно з атлонами х64 того часу.

брехливий фантазьор русл знов бреше

graved1gger

Цитата: RUSL від 10 Січень 2026, 17:20:12Тоді коли вийшли Core2Duo і Core2Quad майже всі ігри шли однопотоком ,
мене цє збентежило .

це брехня знову.

graved1gger

Цитата: RUSL від 10 Січень 2026, 16:52:16А Облив і розроблявся під повноцінний одноядерний Pentium 4 .
це до речі теж брехня, не розроблялась обла саме під пентіум.

graved1gger

для тупого русля пояснюю. різниця між тими сортами лайна близько 15-20% була і хоч це багато відносно багато, але облі в середньому то було безразлично)) бо на час виходу обли воно вже застаріло ) бо на момент виходу обли вже були пні-д і перші кор2

взагалі я не знаю, русл, твій кожний пост це або брехня або вихваляння як ти жер чи жереш гавно і тобі смачно і всі мають тебе підтримувати в пожиранні гівна і теж вкусити лайна.
ну я розумію купити ще перші пні4 чи селерони (бо 2 і 3 норм були), але купити новіші пні4 знаючи шо архітектура гівно, замість атлона - це знатним дебілом треба було бути)

ну подобається тобі гівно - ну кушай нє обляпайся - тільки раді за тебе будемо. але не треба іншим казати що гівно не гівно

graved1gger

до речі, якщо хочеться фріндж кейсів, то в деяких випадках треті пні краще були ніж перші четверті пні, така крута архітектура була...
але тобі то не цікаво, бо ти до того не цікавився, значить не існувало до того ))

Обама

ух, грейв продуктивний