Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

Обама

Цитата: meΛkuu від 07 Січень 2026, 10:08:42В основном про то, что публика в университете не изучала статистику, и оно видно.
У меня была статистика, но я ничего не помню из курса. А жаль

Xella

Цитата: Обамка від 07 Січень 2026, 10:33:05У меня была статистика, но я ничего не помню из курса. А жаль
.
Мєлкий теж, бо він не розуміє різницю коли відповідають ті хто хочуть відповісти, а не ті яких ти обрав.

Edd.Dragon

Цитата: Обамка від 07 Січень 2026, 10:33:05У меня была статистика, но я ничего не помню из курса. А жаль
Статистика и теорвер - считай одна из наиболее интересных областей, т.к. полностью увязана с практикой / реальным миром. Но от манеры подачи, как всегда зависит всё. Можно тупо не ощутить этой связи с окружащим миром, а тем более интересным тебе миром.

Еще аналит. геомерия очень важна для мозга/мышления.

А аналит. алгебра / матан и иже с ними, как бы скучными не казались - основа для всего этого, т.е. необходимо.

Остальное - такое себе.

Даже мат. модели жидкости и газов. С одной стороны - ты это симулируешь, отрисовываешь (хотя бы стрелочками). Прикольно. Но вот мат. часть для одной такой монструозной формулы-модели - это целый курс зубодробительных лекций, порой без понятных слов вообще!

Обама

Цитата: Edd.Dragon від 07 Січень 2026, 10:46:55Статистика и теорвер - считай одна из наиболее интересных областей
Согласен, но в 18-19 лет я так не считал, к сожалению

Edd.Dragon

Цитата: Xella від 07 Січень 2026, 10:36:18.
Мєлкий теж, бо він не розуміє різницю коли відповідають ті хто хочуть відповісти, а не ті яких ти обрав.
Ну так опитування на вулицях, чи экзітполи - теж за бажанням. Але при цьому маєш знайти (чи якось викрутитись) і бажаючих нєгрів, і лєсбіянок, і вахтьоршу, яка грає на скрипці і має 7 онуків, двоє з яких пов'язані чи то з Бінладеном, чи то з Обамкою.

RUSL

Цитата: meΛkuu від 07 Січень 2026, 10:08:42В основном про то, что публика в университете не изучала статистику, и оно видно.

Каких видеокарт продалось больше , а каких меньше ?

Edd.Dragon

Криптография тоже - сначала может показаться интересной сферой, но по сути это скучно и зубодробительно.

Edd.Dragon

Цитата: RUSL від 07 Січень 2026, 11:00:04Каких видеокарт продалось больше , а каких меньше ?
Вообще пох. Бо їх Маск насправді скуповує для своїх кластерів під Грок.

А от на чому ми граємо по факту - цікаво. І Стіму взагалі нічого не варто, чекнути при запуску твоє залізо, а потім сформувати звіт по всім сотням мільйонів користувачів!

Але ж закони не дозволяють без дозволу щось збирати! Це слєжка!

meΛkuu

Цитата: RUSL від 07 Січень 2026, 11:00:04Каких видеокарт продалось больше , а каких меньше ?
Не
Мы больше про то, что нельзя оценивать рынок видимокарт взагалі по 1% опрошенных в стиме (можно).

Xella

Цитата: Edd.Dragon від 07 Січень 2026, 10:58:40Ну так опитування на вулицях, чи экзітполи - теж за бажанням. Але при цьому маєш знайти (чи якось викрутитись) і бажаючих нєгрів, і лєсбіянок, і вахтьоршу, яка грає на скрипці і має 7 онуків, двоє з яких пов'язані чи то з Бінладеном, чи то з Обамкою.
надіюся що стім просто обрізає результати на 0.17% (як каже Мєлкій це буде 224к відімокарт у вакуумі) а не навмисна маніпуляція )) бо 5 відеокарт 50хх ростуть за місяць на суттєві цифри (одна з них якраз ці 224к відімокарт у вакуумі за міцясь) а амд 9 серії взагалі не присутні хоча як бачимо продаються краще ніж відеокарти 5 серії нвідіа, але мабуть використовуються в egs))
Ну і Грейв під NDA мабуть бачив якусь внутрішню стату Ubisoft і тому має інше бачення ніж стім.

Edd.Dragon

Цитата: Xella від 07 Січень 2026, 11:13:44а амд 9 серії взагалі не присутні
Так от прикол - шо їх хтось 0.22% бачив в статах і статтю написав про це!
Так шо, вони як суслік.

Xella

Цитата: Edd.Dragon від 07 Січень 2026, 11:20:51Так от прикол - шо їх хтось 0.22% бачив в статах і статтю написав про це!
Так шо, вони як суслік.

згоріли в грудні і випали щижчє 0,17))

graved1gger

Цитата: Обамка від 07 Січень 2026, 10:32:22в g hub це є, так (що не відміняє того факту що утиліта з мʼяко кажучи дивним інтерфейсом після gaming software)
шо то гавно шо це гавно.
налаштував, зберіг і видалив
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 07 Січень 2026, 10:46:55Статистика и теорвер - считай одна из наиболее интересных областей, т.к. полностью увязана с практикой / реальным миром. Но от манеры подачи, как всегда зависит всё. Можно тупо не ощутить этой связи с окружащим миром, а тем более интересным тебе миром.

Еще аналит. геомерия очень важна для мозга/мышления.

А аналит. алгебра / матан и иже с ними, как бы скучными не казались - основа для всего этого, т.е. необходимо.
ще теорія графів хароша.
яка в курсі дискретної математики... а в мене такий топовий препод був, шо пенис там, а не дискретна математика взагалі))
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

блин до тебе так і не дійшло, що мова не про статистуку як науку, а про вибірку і яку вибірку ти робиш.
коли в тебе вибірка з ляма особливих юзерів... то яка тут лесом статистика?

екзитполами до речі теж так маніпулюють, йдуть на ділницю округу де знають, що переважно всі там голосують за Х, а не за У. по ітогу в тебе є 5000 опитаних, але результат до пізди, бо формально виборка опитаних є, але виборку дільниць ти нахую вертів і вибрав тобі вигідну що показати що більшість за Х голосували, а не за У, хоча глобально за У проголосовало більше.  І зазвчиай це роблять екзитполи "від кандидатів".

і хто тут женщина легкого поведения не вчив по твоєму? виборку виборки через виборку, еге ж? розкажи мені тоді як через потрійну виборку робити глобальні висновки...

graved1gger

Цитата: meΛkuu від 07 Січень 2026, 11:06:44Не
Мы больше про то, что нельзя оценивать рынок видимокарт взагалі по 1% опрошенных в стиме (можно).
не можна. але ти вперся рогом)

graved1gger

Цитата: Xella від 07 Січень 2026, 11:13:44Ну і Грейв під NDA мабуть бачив якусь внутрішню стату Ubisoft і тому має інше бачення ніж стім.
по залізу нема інфи

graved1gger

Цитата: Xella від 07 Січень 2026, 11:13:44бо 5 відеокарт 50хх ростуть за місяць на суттєві цифри (одна з них якраз ці 224к відімокарт у вакуумі за міцясь) а амд 9 серії взагалі не присутні хоча як бачимо продаються краще ніж відеокарти 5 серії нвідіа
це мелкого не єбе, бо він вважає шо вивчив статистику, пздц

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 07 Січень 2026, 11:20:51Так от прикол - шо їх хтось 0.22% бачив в статах і статтю написав про це!
Так шо, вони як суслік.

присутні, але тільки ОДНА відяха з чотирьох.
при тому та одна відяха, існування якої на релізі викликало питання, доки не придумали що можна біос від хт зашити.

Edd.Dragon

Цитата: Xella від 07 Січень 2026, 11:28:38згоріли в грудні і випали щижчє 0,17))
а, ну як варіант

graved1gger

блин, я знаю
проведу аналогію з виборами

якби на виборах один з екзиполи показали повний нуль за умовну тимошенку чи бойка в першому турі. правда це було б дивно? так?
чи типу безразлично, бо на загальний результат не впливає? але з точки зору статистики - не безразлично. і викликає певні підозри.

graved1gger

Цитата: graved1gger від 07 Січень 2026, 11:58:07присутні, але тільки ОДНА відяха з чотирьох.
при тому та одна відяха, існування якої на релізі викликало питання, доки не придумали що можна біос від хт зашити.

тут до речі нюанс... всі 9070 в які зашили біос від ХТ для системи будуть же як 9070хт  ;D

aNGeL

Цитата: Xella від 07 Січень 2026, 11:13:44надіюся що стім просто обрізає результати на 0.17% (як каже Мєлкій це буде 224к відімокарт у вакуумі) а не навмисна маніпуляція )) бо 5 відеокарт 50хх ростуть за місяць на суттєві цифри (одна з них якраз ці 224к відімокарт у вакуумі за міцясь) а амд 9 серії взагалі не присутні хоча як бачимо продаються краще ніж відеокарти 5 серії нвідіа, але мабуть використовуються в egs))
Ну і Грейв під NDA мабуть бачив якусь внутрішню стату Ubisoft і тому має інше бачення ніж стім.

Може більшість покупців відеокарт АМД конспірологи і користуються всім окрім стіму щоб показати свій протест проти габена?
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Xella

Цитата: aNGeL від 07 Січень 2026, 13:05:37Може більшість покупців відеокарт АМД конспірологи і користуються всім окрім стіму щоб показати свій протест проти габена?
я хз, стімом не користувався навіть в часи як була нвідіа

aNGeL

Цитата: graved1gger від 07 Січень 2026, 11:54:51не можна. але ти вперся рогом)

Але ж іншого нічого нема, як ти ще оціниш?
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

aNGeL

Цитата: Xella від 07 Січень 2026, 13:37:39я хз, стімом не користувався навіть в часи як була нвідіа
ну от - ти не репрезентативний

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 06 Січень 2026, 23:32:09а ти сфігалі тверезий в 22:18?
Я не был трезв как всегда. Чуть, но всгда под градусом.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Dmytro

И у меня была. Да у всех экономистов и прочих пдобных была.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 07 Січень 2026, 10:46:55Статистика и теорвер - считай одна из наиболее интересных областей, т.к. полностью увязана с практикой / реальным миром.
ЛОЛ.

graved1gger

Цитата: aNGeL від 07 Січень 2026, 13:55:29Але ж іншого нічого нема, як ти ще оціниш?
ніяк. 
Але продажі взагалі тупо стіму оцінювати:
Не все продане юзається для гецмінга.
Не весь геймінг через стім
Не всіх опитує стім, а вибірково певну кількість. 

Продажі оцінювати развешо про тому шо великі магазини постять.

Цитата: aNGeL від 07 Січень 2026, 13:05:37Може більшість покупців відеокарт АМД конспірологи і користуються всім окрім стіму щоб показати свій протест проти габена?
До чого тут консрірологія.
 Не може бути абсолютний нуль голосів за умовну йулю бо вона завжди знайде собі дурачків. Єдиний випадок коли абсолютний нуль за йульку якщо опитали дільницю де очікувано що в неї не буде голосів.

Dmytro

aNGeL

Цитата: graved1gger від 07 Січень 2026, 14:56:56ніяк. 
Але продажі взагалі тупо стіму оцінювати:
Не все продане юзається для гецмінга.
Не весь геймінг через стім
Не всіх опитує стім, а вибірково певну кількість. 

Продажі оцінювати развешо про тому шо великі магазини постять.
Я за користування для геймінгу.

aNGeL

Цитата: graved1gger від 07 Січень 2026, 14:56:56До чого тут консрірологія.
 Не може бути абсолютний нуль голосів за умовну йулю бо вона завжди знайде собі дурачків. Єдиний випадок коли абсолютний нуль за йульку якщо опитали дільницю де очікувано що в неї не буде голосів.
Я підозрюю що там з новими відяхами якийсь лаг є що мають до якогось відсотку добити щоб з'явитися і потім після якогось відсотку зникають .

finalplayer

Edd.Dragon

RUSL

... я фигею с этого нового Oblivion-a .  :(

Графика фактически та-же , только изменены рожи персонажей .
Требования : минимум шестиядерник , а лучше восьми .
если у вас четырехядерник то типа будут проблемы ,
 если первый облив шел на одно-ядерном пеньке 4-ом, и если что упиралось , то только в видяху .

Кароче : нахипали .
Игра под одноядерный пенек с требованиям под 6-8 ядерник и видяхой за 1000 баксов для комфортной игры .
....  я куею без баяна ...

graved1gger

Цитата: RUSL від 08 Січень 2026, 12:40:34Графика фактически та-же
ти упоротий?

graved1gger

адінікавая гшрафіка згідно руслу  ;D  ;D

Цитата: RUSL від 08 Січень 2026, 12:40:34....  я куею без баяна ...
я теж. з тебе

T1000

Старий варіант краще
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

graved1gger

повертаючись до статистики)

якщо опитату 3 штурмуову, то сзч в них майже нема, але й не нуль
3 штурмова це частина зсу
чи можна сказати, що в зсу майже нема сзч, бо опитали 10 тисяч військовослужбовців?

опитали 10к віськовослужбовців - це ж чиста правда.
а кого саме опитали можна й не казати при цьому.
всьо. готова чудова статистика.

Edd.Dragon

RUSL

Цитата: Edd.Dragon від 08 Січень 2026, 14:10:31В смислі?...

В смислі те саме що і 2007 році .

graved1gger

Цитата: RUSL від 08 Січень 2026, 14:59:14В смислі те саме що і 2007 році .
Цитата: graved1gger від 08 Січень 2026, 12:58:53

адінікавая гшрафіка згідно руслу  ;D  ;D

я теж. з тебе
брешеш. різниця наглядна.  на відкритих місцях так взагалі...

але в мене є теорія - в тебе налаштування на мінімумі, апскейл в ультра перформанс і фреймген, да?)

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 08 Січень 2026, 15:03:48брешеш. різниця наглядна.  на відкритих місцях так взагалі...

але в мене є теорія - в тебе налаштування на мінімумі, апскейл в ультра перформанс і фреймген, да?)

на мінімумі теж різниця
але... мило!
і якщо у нього 20 років тому теж було мило, то нічого не змінились!  :D

meΛkuu

Цитата: graved1gger від 08 Січень 2026, 13:17:46чи можна сказати, що в зсу майже нема сзч, бо опитали 10 тисяч військовослужбовців?
а стім проводить хардваре сурвей тільки у третій штурмовій?

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 08 Січень 2026, 15:08:29на мінімумі теж різниця
але... мило!
і якщо у нього 20 років тому теж було мило, то нічого не змінились!  :D
я облу ще на 9600хт запускав і без мила навіть - елт монік 1024х786, ААх2-4, АФх16, текстури на максимум все інше на мінімум. воно ще якось ворушилось, хоч і фпс пам'ятаю небагато було.

і я додам, в сучасних іграх на мінімумі мило гірше за мило в старих іграх... бо зараз таа і апсклейлери так намилять, шо нічо не допоможе. блін та бувають випадки коли тобі сучасна гра тупо не дає якість текстур виставити, бо сама підбирає в залежності від об'єму відеопам'яті (наркоманія)

graved1gger

Цитата: meΛkuu від 08 Січень 2026, 15:11:37а стім проводить хардваре сурвей тільки у третій штурмовій?
в тому і прикол що невідомо як стім проводить опитування, але те що згідно стіму за бойку і йулю - 0% голосів, то щось дивне з опитуваними.

graved1gger

я до речі наєбав. мене стім двічі опитував. один раз коли кор2дура і дві 4850 і другий раз в 2020 коли купив у сануки 1060 6.
ну тобто опитування з перервою в 12 років, в 2032 знов опитають.

Миха

Цитата: graved1gger від 08 Січень 2026, 15:37:33я до речі наєбав. мене стім двічі опитував. один раз коли кор2дура і дві 4850 і другий раз в 2020 коли купив у сануки 1060 6.
ну тобто опитування з перервою в 12 років, в 2032 знов опитають.
у мене через рік-два плашка вилазить
В случае атаки ботов - три красных свистка вверх.

Xella

Цитата: Миха від 08 Січень 2026, 18:11:08у мене через рік-два плашка вилазить
у тебе нвідіа ?