Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

Xella

Опа А Смерчі це щось  :)

dojik

FalseMan

giena

БУК, Тунгуска, Оса... Ну и почему бы не показать ППРУ  >:(
Серп в жатве сеч - Сек жадно меч, Был ран резец Клинка конец И стали рдяны От стали льдяной Доспехи в рьяной Потехе бранной

MishaM

Вітаю всіх! Особливо Olex'а.

FalseMan

Вітаю всіх Українців з Днем Незалежності!  :%)

Garfield

Пролетали самолеты недалеко от балкона, зафоткал, если интерисует - могу выложить - 2 фоты всего. :)

Edd.Dragon

А марш под авиацию подобрали - улыбнуло )))

MishaM

Garfield, викладуй :)

FalseMan

плз хто може розмовляйте українскою :)

MishaM

Я і розмовляю :)
Static-X привіт!

Static-X

Шлю большой привет всем форумчанам от г. Черновцы=))

Как поживаете? Кстати я отстал немного по всем параметрам, и даже не знаю, что там с БАК-ом... и что творится на рынке "хардвар"  :-[
Intel Core i5 2500K---ASUS SABERTOOTH P67 (REV 3.0)---Corsair H60 watercool---Corsair Vengeance 2x4Gb 1600MHz 1.5v---4xHDD total >2Tb---1xSDD Samsung Evo 120Gb---Gigabyte GeForce GT 1030 2GB  ---Thermaltake Smart SE 630W

Garfield

Цитата: Static-X від 24 Серпень 2008, 11:20:45
Шлю большой привет всем форумчанам от г. Черновцы=))

Как поживаете? Кстати я отстал немного по всем параметрам, и даже не знаю, что там с БАК-ом... и что творится на рынке "хардвар"  :-[
Привет Серый! У нас все хорошо! :)

Globe

дорброе утро! с ДНЕМ НЕЗАВИСИМОСТИ!
Top Gear.........the best TV show for sure!

MishaM

Нічого особливого, вийщла нашвидша відюха 4870х2, почали з'являтися альтернативні 4850/4870, є багато інфи про Core i7 (перші Nehalem) і х58.

Xella

Цитата: Міша Воронич від 24 Серпень 2008, 11:14:02
Вітаю всіх! Особливо Olex'а.
Спасибі, я тебе теж вітаю  ;)

Hryak

Вертолёты сразу повернули. А самолёты чуть ближе ко мне пролетели. Телеобъектива у меня нет, обходимся тем, что есть :D

[вложение удалено, т.к. кончилось места на сервере]
Поменьше свинства - побольше свинины

Hryak

И ещё:

[вложение удалено, т.к. кончилось места на сервере]

Static-X

Уау, чувствую долго буду нагонять...  :%)
Ну ладно, я убегаю, может ещё прибегу поздороваться))
Intel Core i5 2500K---ASUS SABERTOOTH P67 (REV 3.0)---Corsair H60 watercool---Corsair Vengeance 2x4Gb 1600MHz 1.5v---4xHDD total >2Tb---1xSDD Samsung Evo 120Gb---Gigabyte GeForce GT 1030 2GB  ---Thermaltake Smart SE 630W

Xella

Я записав весь парад техніки - 21 хв, вечером зможу викласти на ютуб, але мабуть до вечора вже і без мене зьявиться.

Ладно до вечора, я думав що через свято у нас не буде страйкболу, але він буде на 12 годин треба бути на точці збору, так що вмиватися, вдягатися і в бій. До вечора!

Hryak

Globe я свою проблему исправил. А ты?

Garfield

Щяс я заливаю на хранилище!!!

Garfield

Вот, держите  ;)

Hryak

Garfield а ты где-то пососедству находишся!

Garfield

Бульвар Высоцкого  :)

Hryak

Цитата: Garfield від 24 Серпень 2008, 11:42:16
Бульвар Высоцкого  :)
Я на пересечении Сабурова и Бальзака.

Garfield

Цитата: Hryak від 24 Серпень 2008, 11:43:22
Я на пересечении Сабурова и Бальзака.
Понятненько  ;)

AK-47

Вітаю всіх форумчан з Днем Неспроможності Незалежності!
Оскільки тут в основному молоді люди, то бажаю вам, щоб ви були саме серед тої молоді, яка введе Україну в світову спільноту країною, гідною її прадавньої культури й правічного кореня!
We would like to see most of the human race killed off, because it is unworthy... it is unworthy of the gift of life...

MishaM

Як думаєте, чи треба поділити розділ ігри по жанрам? Зразу відповідаю на запитання "Навіщо?". Форум уже швидко росте, особливо ігрові розділи.
Хочу запропонувати це в темі про обговорення форуму :) Просто спочатку  послухатю думку інших.

graved1gger

а я проспав... тільки прокинувся під якійсь гуркіт... перша думка... каросіяни  carpet bombed весь парад нафік...
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

ManDrake

Цитата: AK-47 від 24 Серпень 2008, 11:55:46
Вітаю всіх форумчан з Днем Неспроможності Незалежності!
Оскільки тут в основному молоді люди, то бажаю вам, щоб ви були саме серед тої молоді, яка введе Україну в світову спільноту країною, гідною її прадавньої культури й правічного кореня!
І тебе також із святом! Дай нам Бог щасливого і найголовніше мирного майбутнього. Всіх з Днем Незалежності!
- В чому правда, брат?
- Правда в тому, що немає ніякої ложки.

dojik

На які? Файтинги, гонки, РПГ? Ні, імхо.

graved1gger

Цитата: Міша Воронич від 24 Серпень 2008, 12:12:16
Як думаєте, чи треба поділити розділ ігри по жанрам? Зразу відповідаю на запитання "Навіщо?". Форум уже швидко росте, особливо ігрові розділи.
Хочу запропонувати це в темі про обговорення форуму :) Просто спочатку  послухатю думку інших.
не треба...
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

MishaM

Цитата: dojik від 24 Серпень 2008, 12:36:28
На які? Файтинги, гонки, РПГ? Ні, імхо.
Action, RPG, Horror/Adventure, Симулятори, Стратегії. Здається нічого з головних жанрів не забув.

meΛkuu

Цитата: graved1gger від 24 Серпень 2008, 12:30:06
перша думка... каросіяни
Фу, кацапи - це неполіткоректно. Ось татарослов'яни - так правильно. :D

dojik

Кyля

Цитата: meΛkuu від 24 Серпень 2008, 12:43:29
Фу, кацапи - це неполіткоректно. Ось татарослов'яни - так правильно. :D
Татаромонголи, здебільошого ;)

Dmytro

А я веду Машку с грузовым составом до Прапоровки (картинки кликабельны).

Вид с места помошника машиниста

Пульт машиниста

Луганка резервом

Я его пропускал

Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Кyля

MSTS  или Трейнз?

Dmytro

Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Кyля

А систему сильно грузит?

Dmytro

Цитата: Кyля від 24 Серпень 2008, 13:14:20
А систему сильно грузит?

Нет. Единственное - не играю на наивысших настройках, иначе почему-то вырубается видяха. Причем графика не сильно, это видно, дает 55-60 кадров (согласно счетчику в игре).
Может таки дело в видяхе, хз. Остальные игры идут нормально.
Но тут еще один пользователь у нас тему создавал, что мол, вырубается  в играх Зотак 9600ГТ.

Кyля

Цитата: Dmytro від 24 Серпень 2008, 13:20:47
Нет. Единственное - не играю на наивысших настройках, иначе почему-то вырубается видяха. Причем графика не сильно, это видно, дает 55-60 кадров (согласно счетчику в игре).
Может таки дело в видяхе, хз. Остальные игры идут нормально.
Но тут еще один пользователь у нас тему создавал, что мол, вырубается  в играх Зотак 9600ГТ.
Тре робити апгрейд :(

Dmytro

Цитата: Кyля від 24 Серпень 2008, 13:25:39
Тре робити апгрейд :(
Чего? Какой апгрейд, компу 4 месяца. Что там апгрейдить - мать на Р35 или проц 8200?))

Кyля

Цитата: Dmytro від 24 Серпень 2008, 13:34:50
Чего? Какой апгрейд, компу 4 месяца. Что там апгрейдить - мать на Р35 или проц 8200?))
Я про свій ;)

dojik

Мать на Р45, проц - квад)

Богдан

Привіт! Я прийшов з параду.

Танчике!!1

Ariec

У нас на вооружении танки середины 50 годов  :D.Я плакал
Гитлер вот не курил... И Муссолини тоже... Всё о карьере пеклись... А потом пришли курящие Сталин, Рузвельт и Черчилль и обломали им здоровый образ жизни...

Кyля

Цитата: Ariec від 24 Серпень 2008, 13:52:38
У нас на вооружении танки середины 50 годов  :D.Я плакал
Це ж які?