Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

WEBLegolas

Цитата: OzzyZig від 14 Серпень 2013, 21:08:05
подруга :D

----------------------------------------

Коли я поступав, я нікому не те, що зад, а навіть на лапу не давав!
Якщо людина під час поступання лиже зад чужий...це слабка людина.
Більше того, коли я поступав, представники прикладної фізики та математики, мене перетягували із одного ВНЗ в інший  :D. А вибрав я ще інший ВНЗ. 

GA-EV3

Цитата: Hryak від 21 Серпень 2013, 22:50:56Занимайте очередь для регистрации, чтобы нашему доблесному СБУ было вас быстрее и легче вычислять
Кому ты нужен! А кому нужен, те и через паспортный стол найдут.
Цитата: WEBLegolas від 22 Серпень 2013, 14:23:21Більше того, коли я поступав, представники прикладної фізики та математики, мене перетягували із одного ВНЗ в інший
Ну так а уровень поступающих тебе известен? Вот и платят и лижут, ибо их дальше ПТУ пускать нельзя, а они в ВУЗы лезут. Да и сами ВУЗы, сделав контракт прямо открывают дорогу богатым (и не очень) бездарям.
Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

GA-EV3

А кто помнит номер недавней обновы, валившей Виндовс? :%)

aNGeL

Цитата: GA-EV3 від 22 Серпень 2013, 15:26:50
А кто помнит номер недавней обновы, валившей Виндовс? :%)
KB2859537
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

WEBLegolas

Цитата: GA-EV3 від 22 Серпень 2013, 15:22:24Ну так а уровень поступающих тебе известен? Вот и платят и лижут, ибо их дальше ПТУ пускать нельзя, а они в ВУЗы лезут. Да и сами ВУЗы, сделав контракт прямо открывают дорогу богатым (и не очень) бездарям.
З впровадженням ЗНО можна мало, що змінити завдяки грошам. І це чудово. Я так поступив туди куди мріяв багато років. А спеціальність обрав омріяну мною ще із дитинства.  :)

WEBLegolas

Головне не піддаватись на агітацію ВНЗ. А то б вчився я б зараз на прикладні фізиці... :D
Ну вчився я б мабуть добре, але що далі...
Друг із освітою фізика та нано-чогогось там... не може знайти роботу.

WEBLegolas

Люди, які лижуть жопи, щоб пройти на роботу чи навчання - слабкі люди, а слабкі нікому не потрібно. Лідери не можуть бути слабкими, а слабкість - це на жаль шкідлива звичка. Слабкий у спорті...слабкий у житті, слабкий у сім'ї...слабкий у роботі. Достатньо декілька разів проявити слабкість. Це як цигарки, наркотики чи алкоголь. Але деяким людям подобається бути слабким чи наркоманами.

WEBLegolas

А ті хто показує свою силу над слабким я ще гіршим, ніж той, хто відчуває силу від сильнішого.

GA-EV3

Цитата: aNGeL від 22 Серпень 2013, 15:43:26KB2859537
Спасибо, а я глянул в скрытых обновлениях. :)
Цитата: WEBLegolas від 22 Серпень 2013, 15:59:21З впровадженням ЗНО можна мало, що змінити завдяки грошам.
Ну как же? Нет ума - идёшь на контракт. :)

WEBLegolas

Цитата: GA-EV3 від 22 Серпень 2013, 15:22:24Да и сами ВУЗы, сделав контракт прямо открывают дорогу богатым (и не очень) бездарям.
Є люди, які не вчились в школі стають успішними у ВНЗ.  ;)

WEBLegolas

Цитата: GA-EV3 від 22 Серпень 2013, 16:08:33Ну как же? Нет ума - идёшь на контракт.
Цитата: WEBLegolas від 22 Серпень 2013, 16:08:42Є люди, які не вчились в школі стають успішними у ВНЗ.

GA-EV3

Цитата: WEBLegolas від 22 Серпень 2013, 16:04:36Це як цигарки, наркотики чи алкоголь. Але деяким людям подобається бути слабким чи наркоманами.
Мне и не нравиться, а силы воли не курить нет. :(

GA-EV3

Цитата: WEBLegolas від 22 Серпень 2013, 16:09:01Є люди, які не вчились в школі стають успішними у ВНЗ.
Ну достаточно и тех, кто и на самом деле ничего из себя не представляют, но платя деньги, получают диплом.

WEBLegolas

Цитата: GA-EV3 від 22 Серпень 2013, 16:10:02Мне и не нравиться, а силы воли не курить нет.
Значить подобається.  ;)
Суть в тому, що причина шкідливих звичок завжди існує.
В мене знайома палить, через те, що її подобається "диміти" та "цигарки мають класний дизайн"(але не всі).

WEBLegolas

Цитата: GA-EV3 від 22 Серпень 2013, 16:11:03получают диплом.
І що?
Вони ним навіть лайно не підітруть.
Хоча...медики - це окрема тема.

Scorpion2

Цитата: aNGeL від 22 Серпень 2013, 15:43:26KB2859537
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Миха

В случае атаки ботов - три красных свистка вверх.

graved1gger

Цитата: WEBLegolas від 22 Серпень 2013, 16:01:12
Головне не піддаватись на агітацію ВНЗ. А то б вчився я б зараз на прикладні фізиці... :D
Ну вчився я б мабуть добре, але що далі...
Друг із освітою фізика та нано-чогогось там... не може знайти роботу.
плохо ищет

а еще да, буп с ддожиком и фолсменом вам бы рассказали про физику
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

GA-EV3

Цитата: WEBLegolas від 22 Серпень 2013, 16:12:09Значить подобається.  Суть в тому, що причина шкідливих звичок завжди існує. В мене знайома палить, через те, що її подобається "диміти" та "цигарки мають класний дизайн"(але не всі).
Почему ты отрицаешь то, что никотин (а он ли один) встраивается в цепочки обмена веществ в организме, значит становится необходимым компонентом обмена веществ?
Цитата: Scorpion2 від 22 Серпень 2013, 16:14:48Вины Microsoft здесь нет, они просто не тестировали обновления на ломаных сборках.
;D

GA-EV3

Цитата: Scorpion2 від 22 Серпень 2013, 16:14:48В общем что бы проверить пропатченое ли ядро системы,достаточно выполнить команду от имени администратора bcdedit и будет ясно, удалять это обновление или нет.если присутствует строка kernel, то у Вас галимая г@вносборка и это обновление может навредить.
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

graved1gger

Цитата: WEBLegolas від 22 Серпень 2013, 16:04:36Слабкий у спорті...слабкий у житті
бред.

Цитата: WEBLegolas від 22 Серпень 2013, 16:04:36слабкий у сім'ї...слабкий у роботі.
бред. масса людей хорошо работают и мудаки в семье или хорошие в семье, но работать не умеют.

Цитата: WEBLegolas від 22 Серпень 2013, 16:04:36Це як цигарки, наркотики чи алкоголь.
нет, это не признак слабости, зависит от того зачем, как и что употреблять.

Цитата: WEBLegolas від 22 Серпень 2013, 16:08:42Є люди, які не вчились в школі стають успішними у ВНЗ.
открою страшную тайну. есть люди которые в вузе нихера не учились и довольно успешно работают. а есть люди которые нихера не закончили и имеют окей работу. потому твой друг, как ты говоришь - слабак, ибо проблема не в том, что не тот вуз закончил, а в том, что он не зочет найти работу.

Цитата: WEBLegolas від 22 Серпень 2013, 16:12:09В мене знайома палить, через те, що її подобається "диміти" та "цигарки мають класний дизайн"(але не всі).
ну вот это один из ярчайших примеров слабости при употреблении чего-то. и ты наверно считаешь, что все остальное также, НО!!! ты просто не видел другое. ничего, подрастешь, увидишь, может что-то и поймешь.

this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

короче, вроде эд тут фапал на леголаса? очень зря, оказался обычный стандартный маленький мальчик с очень негативным отношением к вредным вещам, только из-за того, что он еще ничего не видел и не понимает.

S!N

Цитата: graved1gger від 22 Серпень 2013, 16:30:46
короче, вроде эд тут фапал на леголаса? о
фуфуфу

High tech. Low life.

WEBLegolas

Цитата: graved1gger від 22 Серпень 2013, 16:30:46короче, вроде эд тут фапал на леголаса? очень зря, оказался обычный стандартный маленький мальчик с очень негативным отношением к вредным вещам, только из-за того, что он еще ничего не видел и не понимает.
:)
Цитата: GA-EV3 від 22 Серпень 2013, 16:23:37Почему ты отрицаешь то, что никотин (а он ли один) встраивается в цепочки обмена веществ в организме, значит становится необходимым компонентом обмена веществ?
Я лише кажу, що відпомитись чи ні - залежить від тебе.
Цитата: graved1gger від 22 Серпень 2013, 16:29:07вот это один из ярчайших примеров слабости при употреблении чего-то. и ты наверно считаешь, что все остальное также, НО!!! ты просто не видел другое. ничего, подрастешь, увидишь, может что-то и поймешь.
Я не кажу, що всі хто палить - є слабкими. Я лише кажу, що ті, що хочуть кинути, а не можуть - проявляють слабкість. І слабкість не у всьому, а лише до цієї ситуації. ;)
Цитата: graved1gger від 22 Серпень 2013, 16:29:07открою страшную тайну. есть люди которые в вузе нихера не учились и довольно успешно работают. а есть люди которые нихера не закончили и имеют окей работу. потому твой друг, как ты говоришь - слабак, ибо проблема не в том, что не тот вуз закончил, а в том, что он не зочет найти работу.
Ого-го яка таємниця.
Погано працювати і бути слабким - це різні речі. І навпаки...можна працювати чудово, а бути слабаком по духу.  ;)
А те, що ти відразу пишеш, що я нічого не знаю і нічого в цьому життя не пізнав...ну чи щось таке - це твоя думка.

WEBLegolas

Якщо людина палить і її так добре - це звична річ, яка ні на що не впливає, окрім його здоров'я.

graved1gger

Цитата: WEBLegolas від 22 Серпень 2013, 16:41:28А те, що ти відразу пишеш, що я нічого не знаю і нічого в цьому життя не пізнав...ну чи щось таке - це твоя думка.
моя думка основанная на заявлениях, что любое употребление алкоголя и наркотиков == слабость, что айайай плохой вуз и специальность - не найти работу, и т.д.

S!N

Цитата: graved1gger від 22 Серпень 2013, 16:45:17
моя думка основанная на заявлениях, что любое употребление алкоголя и наркотиков == слабость, что айайай плохой вуз и специальность - не найти работу, и т.д.
это скорее не слабость, а дурость
High tech. Low life.

Scorpion2

Цитата: graved1gger від 22 Серпень 2013, 16:30:46короче, вроде эд тут фапал на леголаса?
Нет, Миха... со Слоупоком сравнивал... :)
Цитата: graved1gger від 22 Серпень 2013, 16:30:46что он еще ничего не видел и не понимает.
Определённая наивность присутствует, как и юношеский романтизм, но не всем же быть нигилистами и мизантропами с ранних лет. Всё ещё придёт ... :(

graved1gger

Цитата: WEBLegolas від 22 Серпень 2013, 16:41:28Погано працювати і бути слабким - це різні речі. І навпаки...можна працювати чудово, а бути слабаком по духу.
ты писал, что плохо работать - плохо в семье и т.д. а не про слабость.

и слабость это растяжимое понятие, некоторые люди считают что-то слабостью, а кто-то это же наоборот - силой.

WEBLegolas

Цитата: graved1gger від 22 Серпень 2013, 16:45:17моя думка основанная на заявлениях, что любое употребление алкоголя и наркотиков == слабость, что айайай плохой вуз и специальность - не найти работу, и т.д.
За ВНЗ я взагалі такого не писав. В мене приятель без вищої освіти працює чудово!
Стосовно алкоголю...
Цитата: WEBLegolas від 22 Серпень 2013, 16:41:28Я не кажу, що всі хто палить - є слабкими. Я лише кажу, що ті, що хочуть кинути, а не можуть - проявляють слабкість. І слабкість не у всьому, а лише до цієї ситуації.

graved1gger

Цитата: S!N від 22 Серпень 2013, 16:47:38это скорее не слабость, а дурость
если по русской философии - ужраться и забыться, то это слабость.

graved1gger

Цитата: WEBLegolas від 22 Серпень 2013, 16:48:18Я не кажу, що всі хто палить - є слабкими. Я лише кажу, що ті, що хочуть кинути, а не можуть - проявляють слабкість. І слабкість не у всьому, а лише до цієї ситуації.
ок, уговорил

WEBLegolas

Цитата: graved1gger від 22 Серпень 2013, 16:48:12ты писал, что плохо работать - плохо в семье и т.д. а не про слабость.
Ти не бачив, що стоїть три крапки після слів? Не тире!
Цитата: graved1gger від 22 Серпень 2013, 16:48:12и слабость это растяжимое понятие, некоторые люди считают что-то слабостью, а кто-то это же наоборот - силой.
Тому я і не бачу сенсу це обговорювати на 10500 постів та сперечатись про те, чого я не писав!

graved1gger

Цитата: Scorpion2 від 22 Серпень 2013, 16:47:53но не всем же быть нигилистами и мизантропами с ранних лет
кстати, вот нигилзм тоже можно считать слабосью, вернее философией слабых... а мне кажется что нет

graved1gger

ой, а еще я вспомнил клауд атлас и цитату которая у меня в скайпе висит:
ЦитатаA true suicide is a paced, disciplined certainty. People pontificate suicide is a coward's act. Couldn't be further from the truth. Suicide takes tremendous courage.

WEBLegolas

graved1gger, наші з тобою твердження не суперечать одне одному. Навпаки, майже зі всім я погоджуюсь і не бачу сенсу суперечити. Ти просто не так зрозумів і почав відразу щось дописувати.

graved1gger

Цитата: WEBLegolas від 22 Серпень 2013, 16:52:40
graved1gger, наші з тобою твердження не суперечать одне одному. Навпаки, майже зі всім я погоджуюсь і не бачу сенсу суперечити. Ти просто не так зрозумів і почав відразу щось дописувати.
ок, уговорил

graved1gger

ладно, ты крут)

WEBLegolas

Цитата: graved1gger від 22 Серпень 2013, 16:53:46ладно, ты крут)
Не гіперболізуй. Я лише хотів нормально на цю тему поспілкуватись. Але я ж забув, що це виходить лише раз в одну декаду.  :D

Scorpion2

Цитата: graved1gger від 22 Серпень 2013, 16:51:11кстати, вот нигилзм тоже можно считать слабосью, вернее философией слабых... а мне кажется что нет
Это как сказать. Не считаться/отрицать с авторитетами глупо, но и плясать под их дудку - тоже не фонтан. Я бы скорее признал нигилизм признаком силы, но только когда он не основан на тупости индивида. Поэтому нигилизма в чистом виде, пожалуй, и не существует. Но  человек наделённый здоровым нигилизмом, скорее прогрессор, необходимый обществу и, имхо, позитивен.

WEBLegolas

Приїхав із фестивалю Захід.
Сподобалось:
1) Гурти, які виклались на повну, окрім тих, що будуть далі в мінусах.
Особливо сподобався Ляпіс, Карна, прощальний концерт АННИ, Скрябін(як би це дивно не було), здивувала приємно Крихітка, Один в Каное.
2) Компанія друзів, яких я вже давно не бачив та скучив.

Не сподобалось:
1) Організація фесту на -5.
2) Кількість п'яних та обкурених просто заскалює. Ввечері йшов і переступав людей, які валялись наче свині будь-де.
3) Якийсь неадекватний хлопака розірвав палатку сусідові, бо думав, що то його палатка і то вхід(!) в палатку.
4) Вся територія засрана та смердить!
5) Виступи Нойз МС та Бумбукс.

Речі+харчі на 4 дні приблизно заважили мені 25кг. Щось в мене ще погано із навичками їхати на фест із мінімальною вагою за плечима.

Казанок, одяг, змінне взуття, намет 3+1, два спальники, два карімати, близько 10-15л води та соку, 3-5кг картоплі, 3 концерви, кружка, тарілка. Здається все.
Огірки ще.

Scorpion2

Цитата: WEBLegolas від 22 Серпень 2013, 16:55:17гіперболізуй
Hyper Ball Is Уй. И что ты имел ввиду под словом "уй"? :-\

WEBLegolas

Цитата: Scorpion2 від 22 Серпень 2013, 17:09:53
;D

S!N

Цитата: Scorpion2 від 22 Серпень 2013, 17:09:53
зачет  :D
High tech. Low life.

WEBLegolas

Яка різниця між New with tags   і
New without tags  на ібеї?

Scorpion2

Цитата: WEBLegolas від 22 Серпень 2013, 17:16:11Яка різниця між New with tags   і New without tags  на ібеї?
Может такая же как между with и without? :) Но я в английском как Хряк...

Hryak

WEBLegolas да ты гонишь ;D ;D ;D :P :P :P
Решил свою теорию слабости разработать? Так вот: она не выдерживает критики! ;) :D :P
Поменьше свинства - побольше свинины

graved1gger

Цитата: WEBLegolas від 22 Серпень 2013, 17:16:11Яка різниця між New with tags   і
New without tags  на ібеї?
визаут тегс - без бирочек.
виз тегс - с бирочками.

т.е. разницы нуль, кроме того, что без бирочек на пару баксов обычно все дешевле. :D

WEBLegolas

Цитата: graved1gger від 22 Серпень 2013, 17:36:42т.е. разницы нуль, кроме того, что без бирочек на пару баксов обычно все дешевле.
Бирка, це на кшталт упаковки, коробки?

GA-EV3

Цитата: graved1gger від 22 Серпень 2013, 16:52:12A true suicide is a paced, disciplined certainty. People pontificate suicide is a coward's act. Couldn't be further from the truth. Suicide takes tremendous courage.
Где-то я читал, что самоубийца - это всегда банкрот. Но мне это утверждение не очень нравится, а может быть некоторым не интересен этот мир, он его не удовлетворяет - так кто в этом случае банкрот?