Google Chrome. (обсуждение, решение проблем, общие вопросы)

Автор Finntroll, 03 Вересень 2008, 01:00:24

Попередня тема - Наступна тема

Marex

Хто пробував ставити на лінукс? Поділіться досвідом. Я потанцював з бубном 2 дні на кубунту 8.04. Поки без результатів :( Установка свариться, що нема пакетів для гнома. Цю бету взагалі реально на кеди поставити, чи треба зборку робити?
...моржі ревуть, птахи кричать, море шумить...

Tranceliker

В мене убунту. В гуглі написав хром для лінукс.. Перше посилання - завантажив пакет і установив.. Без бубна. Мож для кубунту ще не вийшов ???
Господь не помиляється

Marex

Та мабуть, бо при установці говорить, що немає гномівської роздільної бібліотеки libgconf2-4. При її установці вимагає ще ціле море пакетів. Щось мені руками зборку робити дуже неохота :)

Tranceliker

Так а при чому гном до кубунту.. Шукай КДЕ-хром..
Господь не помиляється

Настройщик

Дополнения появятся будет вообще сказка

Lord_Of_Demons

Страх - это слабость, и потому:
Кто испугался - уже побежден!

Настройщик

physic

ЧИТАЛ МНОГО + ОТЗЫВОВ О ХРОМЕ. НО ОН У МЕНЯ ЛАГАЕТ ПРИ ПРОСМОТРЕ ВИДЕО, ПРОКРУТКЕ СТРАНИЦЕ, ЧЕГО НЕ СКАЖЕШЬ ПРО ФАЕРФОКС.

rdrim 128МБ ОЗУ, Р4 1.45Ггц video 128mb 32 bit   РАРИТЕТЫ ПРЕДПОЧИТАЮТ ФАЕРФОКС!
ты дерьмо, я дерьмо, мы все дерьмо. Но ничего я это исправлю

Marex

Цитата: physic від 17 Грудень 2009, 00:51:49ЧИТАЛ МНОГО + ОТЗЫВОВ О ХРОМЕ. НО ОН У МЕНЯ ЛАГАЕТ ПРИ ПРОСМОТРЕ ВИДЕО, ПРОКРУТКЕ СТРАНИЦЕ

Це все від того, що в тебе капс застряг

physic

ты дерьмо, я дерьмо, мы все дерьмо. Но ничего я это исправлю

Эдуард

Chrome теряет популярность? :D Вышла версия 4.0 с официальной поддержкой расширений.
P.S. Сам пока что установил только AdBlock и Downloads.
"Единственно, что может спасти смертельно раненого кота - это глоток бензина" (с) М.А. Булгаков

Hryak

Всё таки по работе с закладками (создание, редактирование) хрому равных нет. До чего всё удобно и просто. Даже опера в этом вопросе выглядит бледно и уныло :D
Поменьше свинства - побольше свинины

Nikolai

Почитать статьи и разговоры о браузерах, так треть, если не половина - закладки. Будто бы на этих закладках пол-браузера держится.
If you do what you have always done, you'll get what you have always got

Lord_Of_Demons

Цитата: Hryak від 05 Лютий 2010, 20:20:15
Всё таки по работе с закладками (создание, редактирование) хрому равных нет. До чего всё удобно и просто. Даже опера в этом вопросе выглядит бледно и уныло :D
Кто-то, вероятно, с Firefox не работал.
Страх - это слабость, и потому:
Кто испугался - уже побежден!

Hryak

Цитата: Nikolai від 05 Лютий 2010, 22:04:40Почитать статьи и разговоры о браузерах, так треть, если не половина - закладки. Будто бы на этих закладках пол-браузера держится.
Нет конечно. Но почему бы не обратить внимание на удобство в работе. Я в опере, пару раз, по привычке мышкой потянул на панель закладок, и удивился тому, почему не встали на панель :D
Цитата: Lord_Of_Demons від 05 Лютий 2010, 22:21:38Кто-то, вероятно, с Firefox не работал.
С ФФ знаком очень поверхностно. Унылый браузер. Размазюканый как и ИЕ. Держится, по моему мнению, в основном на плагинах.
Однако тема про хром. Сорри за флуд.

Nikolai

Цитата: Hryak від 05 Лютий 2010, 23:04:07
Я в опере, пару раз, по привычке мышкой потянул на панель закладок, и удивился тому, почему не встали на панель :D
Я не очень понял что ты тащил, и кто именно не встал на панель? ???

Цитата: Hryak від 05 Лютий 2010, 23:04:07
Держится, по моему мнению, в основном на плагинах.
Интересно на чем держится Хром, если убрать скорость.

Hryak

Цитата: Nikolai від 06 Лютий 2010, 02:19:11Я не очень понял что ты тащил, и кто именно не встал на панель?
В хроме-выделяешь сам адрес в строке и перетягиваешь на панель закладок. Всё. Там создаётся значёк и название, которое очень просто отредактировать. Пример:

Цитата: Nikolai від 06 Лютий 2010, 02:19:11Интересно на чем держится Хром, если убрать скорость.
А кому нужен медленный браузер? ;D  Может кому-то он нравится своей простотой. Мне его фунциональности не хватает, поэтому основной-опера. Но для других задач меня хром усраивает на все 100%, поэтому и стоит вторым в системе.

Nikolai

Цитата: Hryak від 06 Лютий 2010, 11:05:22
В хроме-выделяешь сам адрес в строке и перетягиваешь на панель закладок. Всё. Там создаётся значёк и название, которое очень просто отредактировать.
Понятно, в ФФ так же само становится.

Andrii

Цитата: Nikolai від 06 Лютий 2010, 13:21:36
Понятно, в ФФ так же само становится.
НУ так ФФ, на скільки я знаю, спонсорується Гуглом. Хром крім швидкості, дуже зручний, не виникає проблем при налаштуванні. Дуже легко найти кукі (що в ФФ приводить мене до сказу). Також Хром дійсно розрахований на користувача: він нормально показує сайти, навіть, якщо в коді допущена помилка, Хром намагається все коректно відобразити

Nikolai

Цитата: Andrii від 06 Лютий 2010, 15:00:31
НУ так ФФ, на скільки я знаю, спонсорується Гуглом.
К чему это сказано? И помоему уже нет, с тех пор, как Хром вышел.

Дуже легко найти кукі (що в ФФ приводить мене до сказу).
Ты имеешь ввиду поиск сохраненных куки определенного сайта? Странно, процедура в ФФ и Хроме абсолютно идентична.

Також Хром дійсно розрахований на користувача: він нормально показує сайти, навіть, якщо в розмітці допущена помилка, Хром намагається все коректно відобразити
Это, несомненно, плюс, вот только искать ошибки и поломанные страницы так сложнее, чем браузером который точно рендерит разметку.

Andrii

Цитата: Nikolai від 06 Лютий 2010, 16:13:26
К чему это сказано? И помоему уже нет, с тех пор, как Хром вышел.
Це сказано до того, що Хром і Мозіллу розробляли відносно однакові прогери!
Цитата: Nikolai від 06 Лютий 2010, 16:13:26
Это, несомненно, плюс, вот только искать ошибки и поломанные страницы так сложнее, чем браузером который точно рендерит разметку.
Хрен там плавал (с) Кураж Бамбей. Пошук помилок в браузері, який "дослівно" відображує код, не завжди просто. Щоб її найти треба лізти в сам код і дивитися. Просто під Хром не потрібно адаптовувати код, як під ІЕ чи навіть ФФ і Оперу.

Factiosus

Цитата: Hryak від 06 Лютий 2010, 11:05:22
В хроме-выделяешь сам адрес в строке и перетягиваешь на панель закладок. Всё. Там создаётся значёк и название, которое очень просто отредактировать.
Зачем такие сложности-выделять,тащить... :) По -моему,проще нажать Ctrl-D -и закладка добавлена.
i7-7700K\Zalman CNPS10X Optima\MSI Z270 Krait Gaming\MSI GTX 1080 Ti GAMING X\2X8 Patriot Viper 4\SSD Kingston SUV400\HDD Seagate Barracuda ST1000+Toshiba HDWD110\Razer BlackWidow Ultimate\Razer Abyssus Mirror\LG 24UD58 24"\Be Quite Pure Power L8 CM 730 W

Nikolai

Цитата: Неофит від 06 Лютий 2010, 18:42:57
По -моему,проще нажать Ctrl-D -и закладка добавлена.
Только не на панель закладок, а в список закладок.

Andrii

Цитата: Nikolai від 06 Лютий 2010, 21:51:32
Только не на панель закладок, а в список закладок.
Комбінацією теж можна вибрати на панель. Ніхто не знає, що Гугл планує зробити в Хромові ще???

Nikolai

Цитата: Andrii від 06 Лютий 2010, 22:05:50
Комбінацією теж можна вибрати на панель.
Какой именно?

Andrii

Цитата: Nikolai від 06 Лютий 2010, 23:36:13
Какой именно?
Ну,Ctrl+D або на зірочку. Потім зявляється віконечно і можеш вибрати, куди помістити закладку (в Інші закладки, на панель закладок, або в якусь папку)  ;)

tamsta

Обновился до 5.0.317.2.dev.  Еще быстрее. Но сайт ЦИК Украины открывает некорректно (предыдущие версии тоже).
Лошадь устает одинаково, везет ли она золоченую карету или тащит телегу с камнями (китайская мудрость)

Dmytro

Есть ли возможность отрывать в Хроме файлы на закачку, а не сохранять их?
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Andrii

Цитата: Dmytro від 09 Лютий 2010, 20:06:24
Есть ли возможность отрывать в Хроме файлы на закачку, а не сохранять их?
Здається - ні  :(.

А як обновитисяя до 5 версії???. а то в мене дев була, а зараз обновилася до стандартної :(

Factiosus

Цитата: tamsta від 09 Лютий 2010, 13:18:42
Обновился до 5.0.317.2.dev.  Еще быстрее. Но сайт ЦИК Украины открывает некорректно (предыдущие версии тоже).
Да,это проблема.Постоянно,после каждого обновления страницы надо протираться CCleaner'ом.Тогда работает.
Цитата: Andrii від 09 Лютий 2010, 20:17:35

А як обновитисяя до 5 версії???. а то в мене дев була, а зараз обновилася до стандартної :(
С помощью программы  Google Chrome Channel .В ней можно выбрать обновления до девелоперской версии.
i7-7700K\Zalman CNPS10X Optima\MSI Z270 Krait Gaming\MSI GTX 1080 Ti GAMING X\2X8 Patriot Viper 4\SSD Kingston SUV400\HDD Seagate Barracuda ST1000+Toshiba HDWD110\Razer BlackWidow Ultimate\Razer Abyssus Mirror\LG 24UD58 24"\Be Quite Pure Power L8 CM 730 W

Andrii

А як в 5 версії заблокувати випливаючу панель з перекладом???

Factiosus

Цитата: Andrii від 12 Лютий 2010, 18:09:52
А як в 5 версії заблокувати випливаючу панель з перекладом???
Она ж появляется с установкой расширения Google Translate.Значит,отключить расширение.

tamsta

Так вона з'являється  на англомовних сайтах, а на російськомовних хай собі буде. Я так думаю. Особисто мені не заважає. Іноді буває річ необхідна. І якраз під рукою.
Лошадь устает одинаково, везет ли она золоченую карету или тащит телегу с камнями (китайская мудрость)

Andrii

Цитата: Неофит від 12 Лютий 2010, 19:02:49
Она ж появляется с установкой расширения Google Translate.Значит,отключить расширение.
цього розширення нема в мене!
Цитата: tamsta від 12 Лютий 2010, 19:06:33
Так вона з'являється  на англомовних сайтах, а на російськомовних хай собі буде. Я так думаю. Особисто мені не заважає. Іноді буває річ необхідна. І якраз під рукою.
А мені заважає. до того ж я жодного разу його не юзав. Знаючи, як гугл перекладає - краще взагалі не юзати!

tamsta

Перекладає не не 100% правильно, але суть зрозуміти  можливо, да  ще з моєю англійською. Це справа особистих уподобань, звичайно. Тоді треба шукати інше розширення для перекладу.

Andrii

Так, ви мене не зрозуміли. Мені взагалі не потрібна та панель і переклад. Як її забрати???

tamsta

М-да. Проблема. В довідниковій системі Хрома відповіді на це немає. Надіслав запит. Чекатиму відповідь. Самому цікаво

Ловец солнца

Вы что - чудите? Когда всплывает окошко, там в правом углу есть кнопка "настройки". И там выбираешь "никогда не предлагать переводить сайты". ну или что-то в этом роде.
Главное не размеры, а владение техникой. :о)))

tamsta

Так це відомо, але людині треба, щоб панель зовсім не вискакувала про відкритті сайту, хоча, якщо вона вискакує, то  в кнопці "параметри" встановити "Ніколи не перекладати цей сайт" або "Ніколи не перекладати з такої мови: російська".

Hryak

Где вы это нашли? Я ни разу не видал, хотя на разных сайтах в хроме бываю

Andrii

Цитата: Hryak від 18 Лютий 2010, 18:55:55
Где вы это нашли? Я ни разу не видал, хотя на разных сайтах в хроме бываю
Дивися під панель закладок:

Hryak

У меня этой панели не наблюдается :D

Andrii

А в тебе яка версія? У мене 5 дев!

Hryak

Nikolai

Цитата: Andrii від 18 Лютий 2010, 19:02:26
Дивися під панель закладок:

А если поставить английский интерфейс?

tamsta

Тоді буде просити перекласти з російської на англійську  на російськомовних сайтах. При умові,що встановлене розширення Google transllate ( так думаю, ще не пробував).

Andrii

Цитата: tamsta від 18 Лютий 2010, 21:06:07
Тоді буде просити перекласти з російської на англійську  на російськомовних сайтах. При умові,що встановлене розширення Google transllate ( так думаю, ще не пробував).
Блін, нема в мене цього розширення, а в анонімному вікні ЗАВЖДИ розширення не роблять! А ця панель висвітлюється! Отже, проблема в самому Хромові!

tamsta

Цікава деталь - пишу на українській мові - вискакує панель і проситься перекласти на російську, пишу на російській мові - не проситься і не вискакує, бо в параметрах вказав: не перекладати з російської.

GQuake

Пользуюсь уже месяц очень доволен этим шустряком! Он намного быстрее Мозиллы и Оперы.

Nikolai

Цитата: Andrii від 18 Лютий 2010, 21:08:26
в анонімному вікні ЗАВЖДИ розширення не роблять!
Тупизм. Вернее неудобство.

А переустановить Хром не пробовал? Только надо удалить все папки в профиле пользователя в нескольких местах.