Мальчики и девочки: Отношения

Автор S!N, 30 Серпень 2009, 14:15:39

Попередня тема - Наступна тема

Что для вас наиболее важно в человеке противоположного пола?  [Drizid]

Внешность
"Внутренний мир"
Более внешность. чем "внутренний мир"
Более "внутренний мир", чем внешность
Баланс

Static-X

Цитата: Klaxonn від 17 Вересень 2009, 01:35:44ну тупо овощи О_о
ыы, правда, бывает и такое, с ними нужно только быть слушателем и терпеливым)))
Intel Core i5 2500K---ASUS SABERTOOTH P67 (REV 3.0)---Corsair H60 watercool---Corsair Vengeance 2x4Gb 1600MHz 1.5v---4xHDD total >2Tb---1xSDD Samsung Evo 120Gb---Gigabyte GeForce GT 1030 2GB  ---Thermaltake Smart SE 630W

Klaxonn

Цитата: Static-X від 17 Вересень 2009, 00:43:47
ыы, правда, бывает и такое, с ними нужно только быть слушателем и терпеливым)))
С ними вообще лучше не быть.

Добавлено: 17 Вересень 2009, 00:46:07

Ой...прошлый пост был неправильный. Поправил :-[

Static-X

Цитата: Klaxonn від 17 Вересень 2009, 01:45:14С ними вообще лучше не быть.
когда ты голоден они как раз в самый раз ^^

Добавлено: 17 Вересень 2009, 00:46:33

так сказать 911
Intel Core i5 2500K---ASUS SABERTOOTH P67 (REV 3.0)---Corsair H60 watercool---Corsair Vengeance 2x4Gb 1600MHz 1.5v---4xHDD total >2Tb---1xSDD Samsung Evo 120Gb---Gigabyte GeForce GT 1030 2GB  ---Thermaltake Smart SE 630W

Klaxonn

Цитата: Static-X від 17 Вересень 2009, 00:46:25
когда ты голоден они как раз в самый раз ^^

Добавлено: 16 Вересень 2009, 23:46:33

так сказать 911
Ну кому как. Кстати я не говорил, что они красивые. Они овощи из террариума

βεερ_βooρ

Цитата: Static-X від 17 Вересень 2009, 01:46:25когда ты голоден они как раз в самый раз ^^
Я в таком случае лучше подрочу. Терпеть не могу тупых "блонинок".
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
All that's here is Fear! Suppression! Betrayal! Despair! Contempt! Regret! Sadness! Anguish! Madness! And Pain, right?

Static-X

Цитата: βεερ_βooρ від 17 Вересень 2009, 01:49:19Терпеть не могу тупых "блонинок".
буп, скажем так случилось, что ты месяц жил смотря на сиськи в нете, и тут девушка, ты с ней познакомился, фигура хорошА, грудь около 3-го, не полненькая а стройная, но глупенькая, и ты понимаешь, что есть возможность переспать с ней снять напряжение в органах сферической формы. Ты разве пойдешь домой самоудовлетворятся или зацепишься за нее? Она ведь как рыбка аквариумная, у них память не больше 4 секунд, пообижается и забудет...
Ты снял напряжение и хорошо, ты ж не связываешь узы с ней на всегда  :%)

βεερ_βooρ

Цитата: Static-X від 17 Вересень 2009, 01:57:00и тут девушка, ты с ней познакомился, фигура хорошА, грудь около 3-го, не полненькая а стройная, но глупенькая
Глупенькая - понятие относительное, но если девушка мне НЕОЖИДАНО перестает нравится спустя 30сек, как она открыла рот, то нет спасибо.  :-X
Цитата: Static-X від 17 Вересень 2009, 01:57:00и ты понимаешь, что есть возможность переспать с ней снять напряжение в органах сферической формы. Ты разве пойдешь домой самоудовлетворятся или зацепишься за нее?
Трудный выбор, однозначно сказать не могу.  :-[

Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
All that's here is Fear! Suppression! Betrayal! Despair! Contempt! Regret! Sadness! Anguish! Madness! And Pain, right?

Tranceliker

ЦитатаГлупенькая - понятие относительное, но если девушка мне НЕОЖИДАНО перестает нравится спустя 30сек, как она открыла рот, то нет спасибо.
;D +100
Господь не помиляється

meΛkuu

Как-то скучно стало в теме, сделаю вброс:
Любовь - не больше, чем физико-химический процесс в организме человека, связанный с основной потребностью человека как биологического вида - размножением. В детстве человек формирует для себя образ "идеальной пары" и когда в жизни встречает похожего человека, начинаются гормональные процессы: выделяются эндорфины, стеарин и адреналин - заставляют чувствовать себя хорошо, тестостерон/эстроген - дают сексуальное влечение. Все запрограммировано природой. И то "высокое чувство" всего лишь скрывает за собой секс.

Klaxonn

Цитата: meΛkuu від 17 Листопад 2009, 10:55:06
Как-то скучно стало в теме, сделаю вброс:
Любовь - не больше, чем физико-химический процесс в организме человека, связанный с основной потребностью человека как биологического вида - размножением. В детстве человек формирует для себя образ "идеальной пары" и когда в жизни встречает похожего человека, начинаются гормональные процессы: выделяются эндорфины, стеарин и адреналин - заставляют чувствовать себя хорошо, тестостерон/эстроген - дают сексуальное влечение. Все запрограммировано природой. И то "высокое чувство" всего лишь скрывает за собой секс.
Я конечно извиняюсь, но твоими устами глаголит кэп))
Все об этом и так знали :-[

Tranceliker

А що ж тоді в старості? Чим замінити оте секс? Особисто я вірю вкохання навіть на зорі літ.. А ви?  :)
Господь не помиляється

Klaxonn

Цитата: Tranceliker від 17 Листопад 2009, 13:08:30
А що ж тоді в старості? Чим замінити оте секс? Особисто я вірю вкохання навіть на зорі літ.. А ви?  :)
Ну любовь и привязанность немного разные вещи

Edd.Dragon

Цитата: meΛkuu від 17 Листопад 2009, 10:55:06Любовь - не больше, чем физико-химический процесс в организме человека, связанный с основной потребностью человека как биологического вида - размножением.
Физико-химический процесс в организме человека - это влечение, похоть. А любовь - привязанная к этому психологическая надстройка.

P.S.: Аналогия для геймеров - видеокарта своими транзистрорами умножает и масштабирует матрицы. Но все говорят, что она рисует виртуальные миры, хотя физиологически она понятия не имеет, что такое мир.

Добавлено: 17 Листопад 2009, 13:21:14

Цитата: Klaxonn від 17 Листопад 2009, 13:17:12Ну любовь и привязанность немного разные вещи
Но схожие. Любовь конечно шире, но базируется на привязанности, которая обычно крепче и долговечнее любви.

Klaxonn

Цитата: Edd.Dragon від 17 Листопад 2009, 13:20:08Но схожие. Любовь конечно шире, но базируется на привязанности, которая обычно крепче и долговечнее любви.
Просто путают это.

Edd.Dragon

Цитата: meΛkuu від 17 Листопад 2009, 10:55:06В детстве человек формирует для себя образ "идеальной пары" и когда в жизни встречает похожего человека, начинаются гормональные процессы
Если ты такой прагматик, то совсем не понимаю, откуда тут образы? Не нужен никакой образ, чтобы организм "унюхав" и оценив как хорошо подходящие ему частицы особи противоположного пола, захотел ее.

Добавлено: 17 Листопад 2009, 13:31:54

Цитата: Klaxonn від 17 Листопад 2009, 13:23:55
Просто путают это.
И неудивительно, потому что не существует однозначного определения любви. И что ты испытываешь - любовь или сильную привязанность - далеко не всегда можно сказать однозначно.

Tranceliker

Прив'язаність, це, як колись моя мама сказала мені, коли близька людина вже стала частиною тебе, як частина тіла.. рука чи нога, очі чи ніс.. І ти вже себе не можеш уявити без цієї людини.. Хоча можеш довго не бачити неї, але все-одно відчувати, ніби чогось не вистачає поряд.. Ти можеш просто сидіти поряд і відчувати себе комфортно навіть не спілкуючись із цією людиною... Ось це звичка..
А кохання - це вир емоцій і пристрасті, де за кожним поцілунком кипить кров і хвилями пульсує збудження... Любов це коли, згадуючи близьку людину, відчуваєш ніби хвилю тривоги і переживань давно пройденого часу.. Любов - то сьози на очах і посмішка на вустах...
Господь не помиляється

Klaxonn

Цитата: Tranceliker від 17 Листопад 2009, 15:26:28А кохання - це вир емоцій і пристрасті, де за кожним поцілунком кипить кров і хвилями пульсує збудження... Любов це коли, згадуючи близьку людину, відчуваєш ніби хвилю тривоги і переживань давно пройденого часу.. Любов - то сьози на очах і посмішка на вустах...
И ты хочешь сказать, что в 80 лет такое чувство? :-[

meΛkuu

Цитата: Klaxonn від 17 Листопад 2009, 17:49:56
И ты хочешь сказать, что в 80 лет такое чувство? :-[
Особенно мне про "збудження" понравилось :D

pelik911™

Блин, ну что за время настало... Сейчас вот отдыхал в кабаке, где торчала моя любовница со своим лохом парнем, я в соседнем помещении лизался с ее подругой, которая потом обиделась на меня, что я ей "изменял" со своей подругой детства в тот момент, как эта ушла в туалет. И она укатила с моим другом куда-то... Вероятно, к нему домой...
Мда, пора жениться...
Или как?

Donblas

Цитата: ρelik911™ від 18 Листопад 2009, 01:47:25
Блин, ну что за время настало... Сейчас вот отдыхал в кабаке, где торчала моя любовница со своим лохом парнем, я в соседнем помещении лизался с ее подругой, которая потом обиделась на меня, что я ей "изменял" со своей подругой детства в тот момент, как эта ушла в туалет. И она укатила с моим другом куда-то... Вероятно, к нему домой...
Мда, пора жениться...
Или как?
Осталось завести любовника

linuxdrom

Цитата: Donblas від 18 Листопад 2009, 03:27:53
Осталось завести любовника
Он же упоминал про какого-то друга, пойди разбери как они там дружат в теперешние смутные времена.

Добавлено: 18 Листопад 2009, 03:33:56

Хотя у нас тема "Мальчики и девочки", а не "Мальчики и мальчики", так что хватит офтопить.

Tranceliker

ρelik911™, мені от цікаво, тебе взагалі почуття кохання, окрім статевих органів до важливіших частин тіла доторкалось? Серце? Душа? Чесно, було якось бридко читати.. Уявляєш зграю собак? От там десь я тебе й бачу.. Не ображайся, бо як я зрозумів, тобі чхати яку дівку цілувати чи...  Аби була доступна і симпотна.. ТАК?

Господь не помиляється

pelik911™

Слушай, а ты случайно не из этих, не из однополых?  >:(

Добавлено: 18 Листопад 2009, 08:52:01

Цитата: linuxdrom від 18 Листопад 2009, 03:32:50Он же упоминал про какого-то друга
Тебе плохо?
Цитата: Tranceliker від 18 Листопад 2009, 07:04:19ρelik911™, мені от цікаво, тебе взагалі почуття кохання
Интересно. Может, как-то я снова напьюсь и расскажу тебе одну историю неудавшейся любви, которая много изменила в жизни и заставила сменить взгляды на это всё
Цитата: Tranceliker від 18 Листопад 2009, 07:04:19Чесно, було якось бридко читати..
Я и не сомневаюсь
Цитата: Tranceliker від 18 Листопад 2009, 07:04:19Не ображайся, бо як я зрозумів, тобі чхати яку дівку цілувати чи...
Нет нет, не так
Цитата: Tranceliker від 18 Листопад 2009, 07:04:19Аби була доступна і симпотна.. ТАК?
Так. В основном

Tranceliker

ЦитатаСлушай, а ты случайно не из этих, не из однополых?
Ні, мені подобаються дівчата, але я однолюб. І була в мене зрада і кидали і багато змінилося в житті, але опускатися до рівня тої, хто зрадив я не став.. І тобі не раджу. Перелюб не приносить в життя сенс.. Лише відволікає від його справжньої суті. Ти ж сам написав..
ЦитатаМда, пора жениться...
Що для тебе набагато відповідальніше, а значить і більше важить в житті. Так от ти все-одно колись погодишся, що сім'я, а не всі оті свої ліві походи, є найголовнішим у твоєму житті. Без неї ти просто пиятик і "дебошир", не маючий сенсу в (особистому) житті.. А робота.. це сенс життя місця, на якому ти працюєш.. Там ти замінний, а для сім'ї.. На щастя ні.
Господь не помиляється

pohgejib

я наприклад вважаю що шлюб придумали жінки. от для чого мужику того менінгіту? від старших часто чую, що поженитися - це приписати собі вирок на невизначений термін :D
Село неначе погоріло, Неначе люди подуріли, Німі на панщину ідуть і діточок своїх ведуть.

Tranceliker

А які це старші? Ті, що залишили свій розвиток у 10 класі і те й знають, що глушать горілку? А ще сидять на шиї у Жінки, яка вже зненавиділа "любого" за його пристрасть до рибалки, а не піклування про сім'ю? Так скажи їм, що ніхто не змушував їх так "мучитися".. А якщо й змушував, то де в той момент була їх "мудрість"?
Все це наклеп. Я не один раз бачив чудові відносини і в особливо літньому віці. І тут не в жінках діло, а в першу чергу в чоловіках. Хто зваблює жінок? А заради чого? Заради кохання? Ні.. От і маємо лоди сьогодення..
Цитатащо поженитися - це приписати собі вирок на невизначений термін
Не "по зальоту" женитися треба і не за великі, вибачте, буфера, і не за те, що дає.. А якраз за те, як любть...
Господь не помиляється

pohgejib

ти про які зальоти? вони нормальні мужики, можуть навчити багатьох життєвих істин, а двом я б навіть радив почати писати книжку.
а ще сподобалося "не в жінках діло". перед цим всім хочу уточнити. ти сам часом не з сімї баптистів/євангелістів?
просто кажуть, що надоїдає. а що саме надоїдає не важко здогадатися. а те що ти бачив між літніми людьми, то це були молодожони. так як в старості не може бути пристрасті як у 20 років, і стосунки тримаються тільки на взаємоповазі.
кохати ти не будеш кожну зустрічну. кохають за щось. за характер, поступки, або тупо тебе влюбили в себе, побачили що ти як песик будеш бігати за жінкою, після чого сказали "я хочу від тебе дітей" ("щоб ти годував дітей, і мене тож") і пішло-поїхало, крім цього жінки починають качати права, і це ще мягко сказано. чудовий приклад, сімейка Подкопаєвої і Нагорного. мало є мужиків які рішуче можуть покінчити з цим всім.
Село неначе погоріло, Неначе люди подуріли, Німі на панщину ідуть і діточок своїх ведуть.

GRaFkiyv

Цитата: pohgejib від 18 Листопад 2009, 11:17:55
"я хочу від тебе дітей" ("щоб ти годував дітей, і мене тож") і пішло-поїхало, крім цього жінки починають качати права, і це ще мягко сказано.
Всё, ты их попалил, ;D  им теперь надо чёт новое придумать, выкладываем советы!

meΛkuu

Цитата: Tranceliker від 18 Листопад 2009, 10:40:19А якраз за те, як любть...
А как эта любовь выражается, если не буферами и не дает?

Добавлено: 18 Листопад 2009, 12:01:02

Кстати, на общажном форуме нашего универа прочитал подобную тему, понравилось такое сообщение:
ЦитатаИнтересно что дарят наши вторые половины нам и что мы дарим им =). Возьмем допустим дни рожденья, т.к. это вроде как самый большой праздник. Рассказывайте. В первую очередь интересует меня что девушки дарят парням ;).

Мне вот недавно было ДР, жена с тещей подарили чашку большую (я какраз говорил, что у меня маленькая) и 2 коробки конфет, мотивировав это тем, что мне больше ничего вроде бы и не нужно =). Подарок неочень, ниче страшного, только вот теща на новый год хочет кресло почти за штуку О_о. Мне на самом деле нужно бы в компе заменить видео и мать хоть на б/ушные .. но как бы это нужно только мне, поэтому на самом деле это мне не нужно =))..

Вобщем люди делитесь мнениями, т.к. я думаю это у женщин общая черта дарить всякую херь, игнорируя наши мужские пожелания в этом деле...)

Ну и с укрбаша:
ЦитатаПоясни мені, чому нова відеокарта - це марнотратство, а обручка - абсолютно необхідна покупка?

Potter

Ну, мой Г15 был не понят, естественно. :)

касательно подарков- ситуации бывают разные, но когда нормально зарабатывающий чкловек дарит тебе фигню какую-то, то надо делать вывод, что он жлоб. Я тоже жлоб, но я сначала деньги трачу :D ;D

Tranceliker

pohgejib, я не із сім'ї баптистів/євангелістів :)
А щодо того, що набридає, то немає нічого, що б не набридало з часом, якщо воно не змінюється, або якщо й змінюється, то в гіршу сторону.. Отут і найбільша проблема відносин. Замість того, щоб пригати на першу, яка "дасть", краще пошукати таку, з якою ти будеш впевнений у довготривалості і позитивної мінливості відносин. Коли ти обмежуєш себе одним колом спілкування (бл@ді), то звісно, починаєш відповідно відноситися і до всіх родичок Єви.. 
З доствіду знаю, якщо кажеш, що любиш, то твори любов, стимулюй неї.. Не надійся, що тебе постійно просто любитимуть, люби першим.. Але і шукай таку, яка зможе зробити це раніше тебе.. І завжди, ЗАВЖДИ відповідай взаємністю і розумінням. А якщо ти з такою, що на голову лізе і в голові самі М-TV, мода, бабки, нічні клуби... Така як і шмара.. одноразова.. створена для нічних фантазій ρelik911™  :)
Поки гарна, ніби й цікава..а як постаріє..Про що з такою поговориш.. Вона ж всю голову прогуде тобі, що в неї, вибачте, на сраці цілюліт і нова зморшка під ліктем з'явилася.. Таких жалію і ненавиджу водночас...
Господь не помиляється

meΛkuu

Цитата: Tranceliker від 18 Листопад 2009, 14:40:23що на голову лізе і в голові самі М-TV, мода, бабки, нічні клуби...
Дык это большинство старшешкольного и студенческого бабсостава. Предлагаешь идти в начальную школу?

Tranceliker

Пропоную утриматися від "разврата" того ж "бабсостава" і пошукати нормальну дівчину з якою і цікаво і надійно. І не кажіть, що це тяжко, таких мало... Є і поки що достатньо. Просто ви до таких боїтеся піходити.. Боїтеся або відповідальності (а це вже ососбиста якість кожної людини) або ще чогось.. Хтозна.. Та, знайте, спонукаючи до перелюбу дівчину, ви робите його із чиєюсь, можливо дуже хорошою жінкою, лишаючи її права бути такою. Можливо, то була саме ваша жінка. Але тобі чхати хто вона, ти не хочеш заглянути їй в душу.. Тим самим плюючи туди.. Тобі треба ТІЛО..
Конфлікт продовжується.. Баб кидають, баб купують..
Господь не помиляється

немой

Цитата: Tranceliker від 18 Листопад 2009, 15:49:15Тобі треба ТІЛО..
конечно тело. я думаю зоофилов тут нет. так сложилось, что немалая часть тех девчонок что шляются по клубам довольно симпотны =)

Tranceliker

Пройде час... і або ти станеш отим мужом, якому набридла рідна жінка, або ти почнеш духовно дорослішати..
На цьому, бачу, можна й зупинитись..
Господь не помиляється

немой

Цитата: Tranceliker від 18 Листопад 2009, 16:26:20Пройде час... і або ти станеш отим мужом, якому набридла рідна жінка, або ти почнеш духовно дорослішати..
смешно слышать от 22х летнего. ты так говоришь как будто жизнь познал )

Potter

Цитата: немой від 18 Листопад 2009, 16:30:11

тем более студента если я не ошибаюсь.

pohgejib

"не познал", а швидше начитався книжок від феміністок, які вчать мужиків як треба жити. раз доводилося бачити книжку в знайомого, що вчила як сподобатися дівчині (не те як правильно її витр@хати в перший день, а саме сподобатися, там йшлося про подарунки, увагу і півроку зустрічань які мали закінчитися сексом). звичайно важко заперечити ту всю пургу бо на стороні книжки стоїть мораль, яку так бояться всі хлопці/чоловіки, в той час ніхто зних не задумується що мораль це велика видумка суспільства і по своїй суті є мирним видом насильства. наприклад, ви колись чули від свого батька "дівчат не можна бити?", правильно ми весь час це чули від своїх мам, які з дитинства нам привязали ту саму мораль,що дівчата то святе ;)

pelik911™

Цитата: Tranceliker від 18 Листопад 2009, 10:05:30Ні, мені подобаються дівчата, але я однолюб
ОК, но я и не к тебе обращался ;)
Цитата: Tranceliker від 18 Листопад 2009, 10:05:30І була в мене зрада і кидали і багато змінилося в житті, але опускатися до рівня тої, хто зрадив я не став.. І тобі не раджу.
Видишь ли, у меня несколько другая ситуация
Цитата: Tranceliker від 18 Листопад 2009, 10:05:30Так от ти все-одно колись погодишся, що сім'я, а не всі оті свої ліві походи, є найголовнішим у твоєму житті
Когда-то - да, но зачем сейчас себе забивать голову этой философией? Я живу так, как мне нравится. По крайней мере, до тех пор, пока это всё не надоест. Хотя порой и надоедает, но лучше сейчас брать от жизни всё, чем сидеть за компом и философски рассуждать о высоких материях
Цитата: Tranceliker від 18 Листопад 2009, 10:40:19Не "по зальоту" женитися треба і не за великі, вибачте, буфера, і не за те, що дає..
Как бы там ни было до, но что-то мне подсказывает, что не менее 99% дают после свадьбы, так что пример некорректный
Цитата: Tranceliker від 18 Листопад 2009, 14:40:23Така як і шмара.. одноразова.. створена для нічних фантазій ρelik911™
Но-но-но, что за наезды? Какие ещё фантазии? И полегче на поворотах, мне, между прочим, тоже разные затасканные всеми подряд кобылы противны. Так что давай без крайностей
Цитата: Tranceliker від 18 Листопад 2009, 15:49:15Тобі треба ТІЛО..
Ну конечно. Я ж не с облака упал и не через *опу на свет вылез. От природы не убежишь. Некоторые находят выход в одиночку. И цветы не надо покупать, и слов ласковых говорить. Мой дядя в 26 лет женился. А если я в 30 (поздновато, конечно, но кто его знает?  :o)? ЧТо делать?
Цитата: немой від 18 Листопад 2009, 16:30:11
Я тоже не понимаю этой философии. Да, Tranceliker во многом прав. И ничего удивительного, если бы это писала 70-летняя бабка.
Вот, по-моему текст песни в тему. Ругательства и непечатные слова полностью опущены, но смысл текста не самый высокоморальный, уж извините. Хотя такова жизнь, Tranceliker
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

sddd

тему надо переименовать в "мальчики про девочек".
- Идите к чертовой матери со своим "студебекером"!

Klaxonn

Цитата: sddd від 18 Листопад 2009, 17:16:43
Дискриминация  Серафимы!!!!1 :D

sddd

Цитата: Klaxonn від 18 Листопад 2009, 17:22:12Дискриминация  Серафимы!!!!1
да она сама кого хочешь дескриминирует)))

meΛkuu

Цитата: Tranceliker від 18 Листопад 2009, 15:49:15І не кажіть, що це тяжко, таких мало... Є і поки що достатньо.
Угу. Только кто-то конкретно ей не нужен. Потому что в любом случае вокруг сотни кандидатов лучше. Мне тут подумалась мысль, приличные девушки от неприличных отличаются тем, что неприличные девочки после ухаживания дают, а от приличных ты не получишь НИЧЕГО.
Цитата: sddd від 18 Листопад 2009, 17:43:49
да она сама кого хочешь дескриминирует)))

Дык в студию, интересно и ее мнение по теме.

sddd

Цитата: meΛkuu від 18 Листопад 2009, 18:17:04Дык в студию, интересно и ее мнение по теме.
отож
Цитата: sddd від 18 Листопад 2009, 17:16:43тему надо переименовать в "мальчики про девочек".

meΛkuu

Цитата: sddd від 18 Листопад 2009, 17:16:43
Мне больше нравится вариант "Война полов"
*Ушел на бабский форум изучать вопрос.

Dmytro

Цитата: meΛkuu від 18 Листопад 2009, 18:24:41
Мне больше нравится вариант "Война полов"
*Ушел на бабский форум изучать вопрос.
woman.ru в помощь.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

user_lol

Цитата: meΛkuu від 18 Листопад 2009, 18:17:04
Мне тут подумалась мысль, приличные девушки от неприличных отличаются тем, что неприличные девочки после ухаживания дают, а от приличных ты не получишь НИЧЕГО.
нету девушек, которые не дают, есть парни, которые плохо просят (с)

Static-X

Цитата: meΛkuu від 18 Листопад 2009, 18:17:04а от приличных ты не получишь НИЧЕГО.
от приличных получишь чуть пожже)
Это как качать с файлообменника, если ты купил себе акк - скачаешь быстро все что нужно, а если ты бесплатно -  придется сначала ждать, а потом с минимальной скоростью будешь тянуть  :D

pelik911™

Цитата: Static-X від 18 Листопад 2009, 19:36:51
от приличных получишь чуть пожже)
Это как качать с файлообменника, если ты купил себе акк - скачаешь быстро все что нужно, а если ты бесплатно -  придется сначала ждать, а потом с минимальной скоростью будешь тянуть  :D
Ну и аналогии у тебя, Серж :)

meΛkuu

Цитата: Static-X від 18 Листопад 2009, 19:36:51Это как качать с файлообменника, если ты купил себе акк - скачаешь быстро все что нужно, а если ты бесплатно -  придется сначала ждать, а потом с минимальной скоростью будешь тянуть  Веселый
Ну от нормального файлообменника хоть какие-то гарантии получения, а с девушкой - блин, как с рапидшарой, один раз свзь оборвалась, и всё, докачки нет :D