Автор LoRDEP, 20 Листопад 2009, 21:39:34

Попередня тема - Наступна тема

Моя оцінка фільму...

Відмінно
Добре
Нормально
Погано
Жахливо
Не дивився

LoRDEP

Цитата: dezmond від 23 Січень 2010, 17:53:26
Це жесть прикольно буде :D
Цитата: sashka8100 від 23 Січень 2010, 18:04:00
Да ладно. Типа никто не видел таких пародий на Томб Райдер или Терминатора...
Добре що хоч на "Трансформери" такого не вигадали :D :-X

Hit_man

Цитата: LoRDEP від 24 Січень 2010, 18:21:50
Добре що хоч на "Трансформери" такого не вигадали Веселый Рот на замке
Было бы наверно как-то так:
ЦитатаТак, ще швидше! Я вже майже закiнчив копiювання 155 Тбайтного файлу orgasm.esx Вжжжжж

dezmond

Сьогодні придбав квитки цього разу на 12 лютого в 13:40, як не дивно але черги в IMAX не було взагалі, ряд 11 місце 16. Якраз по центру з місцем, а от ряд передостанній, хоча думаю для IMAX і на останньому ряді буде нормально.

N17

Кстати, кто-то в курсе, уже продаются HDTV или BluRay!?

dezmond

BluRay на травень-червень, і в липні здається 3Д версія.

pohgejib

11 ряд - саме воно, так як ближче - зображення буде не чітким
Село неначе погоріло, Неначе люди подуріли, Німі на панщину ідуть і діточок своїх ведуть.

dezmond

Цитата: pohgejib від 25 Січень 2010, 20:55:20
11 ряд - саме воно, так як ближче - зображення буде не чітким
Так я і думав, коли на Трансформери ходив, то сидів на 8 і тоді зрозумів, що можна й далі брати спокійно.

Добавлено: 25 Січень 2010, 23:18:46

Доженемо!

[вложение удалено администратором]

pohgejib

це заслуга більше продюсера ніж самого фільму :)
Село неначе погоріло, Неначе люди подуріли, Німі на панщину ідуть і діточок своїх ведуть.

noodles

Цитата: dezmond від 25 Січень 2010, 20:43:24
ряд 11 місце 16. Якраз по центру з місцем, а от ряд передостанній, хоча думаю для IMAX і на останньому ряді буде нормально.
Я как раз сидел на этом месте. Мне показалось, что на такие фильмы (3D) надо садиться ближе, чтоб задействовать периферийное зрение. Поэтому второй раз планирую взять где-то в 7-8 ряду. А вот обычные фильмы (не 3D) лучше смотреть в самом верху, потому что тоже смотрел Трансформеров относительно близко (где-то 6-9 ряд) и глаза на лоб вылазили, да и картинку всю целиком не мог узреть..
Крепче за шофёрку держись баран!

graved1gger

Цитата: noodles від 26 Січень 2010, 00:07:12Поэтому второй раз планирую взять где-то в 7-8 ряду. А вот обычные фильмы (не 3D) лучше смотреть в самом верху, потому что тоже смотрел Трансформеров относительно близко (где-то 6-9 ряд) и глаза на лоб вылазили, да и картинку всю целиком не мог узреть..
сидел в 6-м ряду - было нормально, только в трейлере с рыбками у меня глаза чуть не повыпадали... хотя он мне все равно понравился)))
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Spy

Коли "Avatar" вийде на DVD ? Вже щоь відомо ?

dezmond

І побив потопив Аватар Титанік.
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

pohgejib

N17

pohgejib

Цитата: Nikolay17 від 26 Січень 2010, 22:03:30
СУПЕР! :o Красотища...  :'(

Добавлено: 26 Січень 2010, 22:09:38

Летающие острова Пандоры...
доречі їх недавно перейменували в "Алілуя, Аватар".
дивлячись на успіх стрічки, ці місця будуть тепер користуватися шаленою популярністю серед туристів. як на мене, Великий каньйон порівняно з ними - відпочиває)

dezmond

Вперше на такі дива художників я натрапив після перегляду Трансформерів і в неофіційній групі Меган Фокс в соціальній сфері Вконтакте я побачив ту саму картину, лише замість Нейтірі була Меган, там також був жир.

N17

Цитата: pohgejib від 26 Січень 2010, 22:05:53

Добавлено: 26 Січень 2010, 22:09:38

Летающие острова Пандоры...
доречі їх недавно перейменували в "Алілуя, Аватар".
дивлячись на успіх стрічки, ці місця будуть тепер користуватися шаленою популярністю серед туристів. як на мене, Великий каньйон порівняно з ними - відпочиває)

Супер, хочу туда)

pohgejib

Добавлено: 27 Січень 2010, 01:04:07

г. Шпиці:

:%)

Виртуоз

В нете есть 4-минутный ролик о природе и живом мире Аватара) Вырезки из фильма. Качество до 1080p
Якщо робити як слід, то усі сумніватимуться, що ти взагалі щось робиш

N17

Цитата: Виртуоз від 31 Січень 2010, 15:19:47
В нете есть 4-минутный ролик о природе и живом мире Аватара) Вырезки из фильма. Качество до 1080p
В нете много чего есть) Может дадите конкретную ссыль!? ;)

Виртуоз

Цитата: Nikolay17 від 31 Січень 2010, 15:33:32
В нете много чего есть) Может дадите конкретную ссыль!? ;)
Не знаю, насколько это видео законно распространяется в нете) Называется Avatar: World of Pandora
Якщо робити як слід, то усі сумніватимуться, що ти взагалі щось робиш

Vader066

Комікс по Аватару
Правда його в 1985 році випустили, але це нічого)))
Наглость его не имела предела, производной и не выражалась через элементарные функции.

pohgejib

Что же касается дисковых изданий "Аватара", то Мердок уточнил, что они будут выпущены до конца фискального года компании, который завершается 30 июня.

lenta.ru

dezmond

На днях передивився в камріпі. Смішно було те що знімали з нашого кінотеатру і в моментах розмови на'ві субтитри були українські, а звукова доріжка російська)))
З.І. Це мені одному здалося, що в російському дубляжі на'ві розмовляють з балтійським акцентом ?

dezmond

Сьогодні переглянув в Аймаксі, 11 ряд саме те що треба. Звук на 200+, від вибухів, аж йшли ударні хвилі звуку.

Apostol

Цитата: dezmond від 06 Лютий 2010, 11:19:40
На днях передивився в камріпі. Смішно було те що знімали з нашого кінотеатру і в моментах розмови на'ві субтитри були українські, а звукова доріжка російська)))
З.І. Це мені одному здалося, що в російському дубляжі на'ві розмовляють з балтійським акцентом ?
менi теж так здаеться, трошечки Э! Навi не щiрий укр...ць:)

dezmond

Apostol

Цитата: dezmond від 14 Лютий 2010, 01:56:27
Це ти до чого?
з наших фахiвцiв, якi дублежем займаються :-X

dezmond

І чим тобі дубляж не вгодив? Як на мене так хороший.

pohgejib

22 квітня - офіційний реліз ДВД і БД, режисуха -листопад 2010-го
http://lenta.ru/news/2010/02/19/avatar/

dezmond

Цитата: pohgejib від 19 Лютий 2010, 11:44:47
22 квітня - офіційний реліз ДВД і БД, режисуха -листопад 2010-го
http://lenta.ru/news/2010/02/19/avatar/
Будемо чекати.

giena

Картинка +5, фильм на +3(да простят меня фанаты. Есть в принципе хорошие моменты, но в общем...)...
P.S. господа относящиеся к кино, снимайте фильмы покороче(без потери нити повествования естественно) - задница в кресле затекает...   :D
Серп в жатве сеч - Сек жадно меч, Был ран резец Клинка конец И стали рдяны От стали льдяной Доспехи в рьяной Потехе бранной

dezmond

Цитата: giena від 02 Березень 2010, 10:38:38
P.S.  задница в кресле затекает...   :D
Це точно)

Ivanko1

Цитата: giena від 02 Березень 2010, 10:38:38задница в кресле затекает...
Так там же антракт  вроде был? ??? Хотя впринципе можно было и чуток короче сделать (особенно если учитывать, что будет продолжение). :)

dezmond

Де ти бачив антракт.

Prol

Цитата: giena від 02 Березень 2010, 10:38:38задница в кресле затекает...
Ты, видно, "Возвращение короля" и "Кинг Конга"  в кинотеатре не смотрел  :D

graved1gger

Цитата: giena від 02 Березень 2010, 10:38:38Картинка +5, фильм на +3(да простят меня фанаты. Есть в принципе хорошие моменты, но в общем...)...
о, ну хоть не один я такого мнения))
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Serj_013

Только что вернулся с сеанса. (к слову, мой первый фильм в 3д) Ну что тут скажешь :D, слов для такого пока не придумали. Всё/все на своём месте, всё очень красиво и реалистично, когда
, аж слюни потекли ;D
В общем и целом, Камерон достоин памятника высотой 4 метра из бирюзы :). Кто поставил "жахливо", удавитесь попкормом. Чего вы интересно такого от фильма ждали ????

pohgejib

доречі кращим спецефектом визнали коли нейтірі п*є воду з листочка.
які прогнози на оскара? думаю заграбастає 3 штуки: режисер, звук, спецефекти

giena

Визуальные эффекты точно "заграбастает"...  :) Насчет остального сильно сомневаюсь...
Серп в жатве сеч - Сек жадно меч, Был ран резец Клинка конец И стали рдяны От стали льдяной Доспехи в рьяной Потехе бранной

pohgejib

ой 5 оскарів. ще монтаж звуку та спецефектів :)
Цитата: giena від 05 Березень 2010, 16:46:34
Визуальные эффекты точно "заграбастает"...  :) Насчет остального сильно сомневаюсь...
по режисеру хто є конкурентом? а по звуку?

graved1gger

pohgejib, каким бы ты фанатом не был, но на оскары не связанные с эффектами и картинкой фильм не тянет

Добавлено: 05 Березень 2010, 17:42:42

Цитата: Serj_013 від 05 Березень 2010, 15:00:34общем и целом, Камерон достоин памятника высотой 4 метра из бирюзы
скорее художники-аниматоры)))

pohgejib

покажи мені режисера який тратив на зйомки по 14 годин на день

graved1gger

важно не то сколько времени потратил, а что вышло в результате)))

хм, я передумал, учитывая америкосов, то они аватару выдадут фильму дофига оскаров...

pohgejib

подивися Avatar Creating the World of Pandora, 100% оскар за монтаж і за режисера

Ivanko1

pohgejib,
Цитата: pohgejib від 05 Березень 2010, 16:55:30по режисеру хто є конкурентом? а по звуку?
"Повелитель бури кажется" (по звуку не знаю), но учитывая что там продюссер напортачил - ещё неизвестно будет ли тот учавствовать в голосовании.

GRaFkiyv

Проголосовал за отлично т.к. картинка притягивает , хотя ход сюжета банален и саундтрека запоминающегося не заметил.

AdWeb

через пару недель в продажу (на западе. у нас не знаю) поступит двд\блурей
PSP1008
PS3 (CECHG08) 40Gb upgrade 160Gb

dezmond

На День Землі по всьому світу виходить в продаж.

AdWeb

прикупить лимитед эдишн чтоль...
PSP1008
PS3 (CECHG08) 40Gb upgrade 160Gb