Playstation3 vs Xbox 360

Автор Globe, 31 Січень 2008, 22:29:40

Попередня тема - Наступна тема

что вам нравится больше?

Playstation3
78 (26.1%)
Xbox 360
95 (31.8%)
обе хороши
65 (21.7%)
обе не нравяться
21 (7%)
даже не знаю
40 (13.4%)

Всього голосів: 298

segaman

о_0 дело в том что я спрашиваю по не знанию как использовать диски на ПС3)В принципе)

san4ez

Цитата: segaman від 03 Листопад 2009, 23:31:44
о_0 дело в том что я спрашиваю по не знанию как использовать диски на ПС3)В принципе)
Пардон) Думаю нет, в крайнем случае на боксе нельзя без диска запустить, правда я слышал, что есть какой-то хитроумный метод, но он рискованный.
Why So Serious? :-)

Tyrant

Цитата: segaman від 03 Листопад 2009, 23:31:44дело в том что я спрашиваю по не знанию как использовать диски на ПС3)В принципе)
в принципе все как у белых людей: пошел в магазин, отвалил кучу грн за диск, пошел играть. Другу процедуру повторить:)
С боксом вариантов поболее;)

DRONEWARE

Как по мне, так они обе хороши, хотя среди игр мне ближе PS3, это из-за MGS4 и Killzone2 ;)

XR_3DA

X-box 360 вещь по сравнению с PS3. :PОтдавать по 400-700 грн. за игру как то не очень хочется... :-X

Regis

Как по мне,что у Xbox,что у SPS3 есть свои + и -...но все же отдал свой голос за Xbox 360,потому что
Цитата: XR_3DA від 08 Січень 2010, 15:59:49
отдавать по 400-700 грн. за игру как то не очень хочется... :-X
,да и гейм пад удобнее будет... 8)

ramon_666

Цитата: XR_3DA від 08 Січень 2010, 15:59:49
X-box 360 вещь по сравнению с PS3. :PОтдавать по 400-700 грн. за игру как то не очень хочется... :-X
А ПК+пиратка вещь по сравнению с ПК+лицензия? Не корректно сравнивать пиратские игры Xbox 360 и лицензию Playstation3. Лицензия на обеих консолях стоит одинаково. Да, играть в халявные игры выгодно, но то, что Xbox 360 взломана есть большой минус Microsoft'у.
Нужно сравнивать сами консоли.
Например, кому нравится, что Live платный? PSN бесплатный.
Какая вероятность поломки Бокса и поломки Сони? Для меня PS3 в первую очередь это надежность.
В PS3 есть Wi-Fi. В Боксе есть? Стандартный стоит минимум 500грн, а для подключения не стандартного придется по шаманить.
В ПС3 можно ставить любой ноутбучный жесткий диск SATA. В боксе так можно?
Возможно ли подключить к боксу, например, руль G25? К Соне легко.
Может еще что, надо вспоминать.

Эксклюзивы я не учитываю, здесь кому что больше нравится. Мое мнение, что на Соне они на много сильнее - Uncharted 1,2; Metal Gear Solid 4; Killzone 2; LittleBigPlanet; inFamous; Resistance 2; а еще выйдет Heavy Rain; God of War 3; Gran Turismo 5 :%) и это не конец.

Цитата: Regis від 10 Січень 2010, 20:15:45да и гейм пад удобнее будет... 8)
Да, геймпад удобнее. Но не тем, кто привык к dualshock - играл на PSOne, PS2. Дело привычки.
У меня самого геймпад бокса для ПК.

Почему, спрашивается в свое время все покупали PS2, а не Xbox? Правильно, потому, что Соня была взломана. (ну и огромное количество эксклюзивов тоже сказалось :%))

Бокс спасает пираточка.

Сам я голосовал за Обе хороши, есть что-то привлекательное и в Боксе.
Сам не имею этих консолей и считаю свое мнение объективным.
Время - не деньги, время - песок!..

Regis

Цитата: ramon_666 від 10 Січень 2010, 21:07:16
В PS3 есть Wi-Fi. В Боксе есть?
Есть,правда только в Premium версии
http://hotline.ua/tx/microsoft_xbox360_premium

ramon_666

Цитата: Regis від 10 Січень 2010, 22:18:54
Есть,правда только в Premium версии
http://hotline.ua/tx/microsoft_xbox360_premium
Ты УВЕРЕН? Ты его видел?

И еще..  Premium версии больше не выпускают. (хотя wi-fi адаптера и у них не было). На смену им пришли Pro.

RIPLEY

Абсолютно підтримую все сказане ramon_666!

Мені джойпад від Х360 з його інвертованим лівим стіком взагалі не подобається, тому що крутішого дизайну і функціональності, ніж у легендарного Dual Shock на даний час просто бути неможе. І всі "old school" консольщики, які виросли на геймпадах від PlayStation  думаю зі мною погодяться.

А що таке взагалі Х360? Це не консоль, а самі розчарування. Приставки горять як бліни на розжареній пательні, Live платний, приводи часто царапають диски. Якби не величезні грошові вливання зі сторони Майкрософт - ця консоль вже б давно померла, як артефакт, що зародився не в той час і не в тому місці.

Довожу до відома фанатів піратства, що зараз Майкрософт дуже жостко взялася за "вашого брата". Постійні бани в Лайві, нові ігри відмовляються запускатись на старих прошивках - треба або прошивати консоль знову, або патчити гру при запису на балванку під стару прошивку, або використовувати activation.iso - диск, по типу як BootCd на Dreamcast. Так що менінгіту для піратів на Х360 тоже багато.

Але мушу визнати, що зі всіх поколінь марки PlayStation, "тройка" виявилась самою невдалою. Починаючи з запізнілого старту, слабої лінійки стартових хітів, брехливих даних щодо продуктивності консолі і т.д...  Я навіть можу припустити, що на незначні продажі приставки вплинула відсутність чіповки PS3, бо з потенційних покупців зразу відпали майже всі консольні геймери з країн СНД. У наших краях  вже так склалось "історично"   :)   що компанія-виробник консолі  заробить гроші на наших геймерах хіба на "залізі", а не на "софті"...ну хіба би рівень життя в Україні піднявся до рівня середньостатистичної західноєвропейської країни. Також мене лякають чутки, що Соні хоче ввести плату за PSN. Якщо вони це зроблять, то забють ще один цвях у гроб PS3, бо популярність консолі, особливо в США різко впаде. Більшість обирають PS3 саме через можливість безплатних онлайн-битв і змагань.

Я, до речі консольщик в душі, змушений грати в нові проекти тільки на глючному ПК, бо PS3 по цінах на ігри не потягну, а Х360 брати в Україні без офіційної гарантії, те саме, що здати гроші в сумнівний комерційний банк, яки завта-післязавтра "накриється"   
Intel Core i5 4670 @3,8GHz, MSI Z87 G45 Gaming, Kingston HyperX Savage DDR3 1600 16Gb, MSI RTX3060 VENTUS 12G OC, HDD Samsung 502IJ F1, SeaSonic-X650 (650 Вт), Asus Vento A8, Xbox360 Controller // NES, Sega MasterSystem, Sega MegaDrive 2, Sony PlayStation, Sega Dreamcast, Sony PlayStation 2 // Sony Xperia 10 IV

XR_3DA

Зараз випускають Jasper версії які не горять...
ЦитатаВ ПС3 можно ставить любой ноутбучный жесткий диск SATA. В боксе так можно?
можливо але на свій страх і ризик можливо поставити 2,5 дюймів жорсткий диск...
Є про це статя у журналі CHIP.

Добавлено: 11 Січень 2010, 19:47:54

Добавлено: 11 Січень 2010, 19:49:39

http://photo.i.ua/user/2743393/162160/3970273/
http://photo.i.ua/user/2743393/162160/3970277/
Ось доказ два відсканованих листа

san4ez

2 RIPLEY относительно пада, то я с тобой не согласен и за всех отвечать не надо, я тоже вырос паде от ПС и что? Взяв в руки пад от Бокса, я закинул Дуалшок подальше. Это первое. Второе, я согласен с XR_3DA, что сейчас выпускается(точнее уже давно) Jasper, и если ты не в курсе, то привожу к твоему ведому - работает очень стабильно и если нормально пользоваться, то обращаться к ремонту не прийдется. В третьих, твои высказывания относительно платного Лайва и пиратства на Боксе - не аргумент. Аргументом бы стало техническое превосходство ПС3 против бокса(в плане графики и производительности, всякие Wi-Fi и жесткие диски не в счет, это мелочи), но все уже давно и прекрастно знают, что это не так. А относительно эксклюзивов, то тут не стоит зарекаться - с учетом не самой лучшей ситуации у Сони, они могут пойти на самые разные дела, и тот же ГОВ3 может выйти и на Бокс. Такие экслюзивы по пальцам посчитать можно. И в четвертых, жесткие диски - что с того, что ты подключишь другой? Для Бокса тех же 120 Гб хватает для игр, мало? Подлючись к компьютеру и дополнительно храни фильмы и все остальное.
Why So Serious? :-)

ramon_666

Цитата: XR_3DA від 11 Січень 2010, 19:47:23
Зараз випускають Jasper версії які не горять...
Ну, не не горят, а почти не горят. Лично я знаю два таких случая. И один через 3 месяца после покупки. Хорошо хоть консоль брали у Лемандера и была гарантия 6мес. - заменили.
Цитата: XR_3DA від 11 Січень 2010, 19:47:23можливо але на свій страх і ризик можливо поставити 2,5 дюймів жорсткий диск...
А можно дату публикации статьи? И где они видели ЖД для Бокса за 2000! :oгрн. Во многих местах по 700-800грн. Стремная статья.
И они гарантируют, что коробку не забанят? Бан последней волны делает невозможной установку игр на хард.
Я процентов на 70% уверен, что его забанят.

Regis

Цитата: ramon_666 від 11 Січень 2010, 20:16:20
Ну, не не горят, а почти не горят. Лично я знаю два таких случая. И один через 3 месяца после покупки.
Конечно,если залипать сутками без передышки,то никакая консоль не выдержит...
А насчет даты публикации вот:Журнал "Chip" №9 (Сентябрь 2009).Можно скачать саму статью:
http://chip-online.ru/archive/index.php?id=5884

ramon_666

Цитата: san4ez від 11 Січень 2010, 20:12:31
2 RIPLEY относительно пада, то я с тобой не согласен и за всех отвечать не надо, я тоже вырос паде от ПС и что? Взяв в руки пад от Бокса, я закинул Дуалшок подальше. Это первое. Второе, я согласен с XR_3DA, что сейчас выпускается(точнее уже давно) Jasper, и если ты не в курсе, то привожу к твоему ведому - работает очень стабильно и если нормально пользоваться, то обращаться к ремонту не прийдется. В третьих, твои высказывания относительно платного Лайва и пиратства на Боксе - не аргумент. Аргументом бы стало техническое превосходство ПС3 против бокса(в плане графики и производительности, всякие Wi-Fi и жесткие диски не в счет, это мелочи), но все уже давно и прекрастно знают, что это не так. А относительно эксклюзивов, то тут не стоит зарекаться - с учетом не самой лучшей ситуации у Сони, они могут пойти на самые разные дела, и тот же ГОВ3 может выйти и на Бокс. Такие экслюзивы по пальцам посчитать можно. И в четвертых, жесткие диски - что с того, что ты подключишь другой? Для Бокса тех же 120 Гб хватает для игр, мало? Подлючись к компьютеру и дополнительно храни фильмы и все остальное.
Биллибой детектед. Заметь, ты во всем ищешь оправдание Боксу, все для тебя так, мелочи и не аргумент. С какой попытки они добились относительной стабильности Бокса??
Какая такая ситуация у Сони? Раньше была, сейчас уже все нормально и будет еще лучше. Соня только набирает оборот.
Назови мне громкие эксклюзивы Бокса, кроме Гирсов, Форзы, Хало? Которых нет на ПК.
И в четвертых, ты видел графику анчартеда 2? Ваши Гирсы нервно курят в сторонке.

Цитата: RIPLEY від 11 Січень 2010, 17:12:01Я, до речі консольщик в душі, змушений грати в нові проекти тільки на глючному ПК, бо PS3 по цінах на ігри не потягну, а Х360 брати в Україні без офіційної гарантії, те саме, що здати гроші в сумнівний комерційний банк, яки завта-післязавтра "накриється"   
+1, я тоже :)

XR_3DA

ЦитатаИ они гарантируют, что коробку не забанят? Бан последней волны делает невозможной установку игр на хард.
Я процентов на 70% уверен, что его забанят.
так забанять через Лайв , але якщо я не розраховую ним користуватись то для мене самий раз...
І я вважаю що краще взяти бокс і не обновлювати по 300 разів комп щоб грати нормально в сучасні ігри без лагів з максимальною графікою...

S!N

Ну и я черкану на волне холивора :)
Если бы стал вопрос покупки консоли, то однозначно бы взял PS3. Так как больше эксклюзивов, неимоверно выше надежность приставки (у 2-их знакомых в течении осени умерли х-боксы и это только те, что мне известны!!!), бесплатный PSN. По-моему более чем достаточно, чтобы сделать выбор в пользу Сони. Доступность пираток на Бокс - не преимущество, ибо сулит значительный гемор и ограничения, поэтому фтопку!
Цитата: ramon_666 від 11 Січень 2010, 20:30:44И в четвертых, ты видел графику анчартеда 2
Heavy Rain забыл ))
High tech. Low life.

MIXAIL_vasylykiv

Цитата: XR_3DA від 11 Січень 2010, 19:47:23можливо але на свій страх і ризик можливо поставити 2,5 дюймів жорсткий диск...
За таке можуть і забанити(ключове слово можуть). За використання неоригінальних комплектуючих. Така дибільна політика Майкрософт. Будь-які "ліві" модифікації компанія не любить(в т.ч. і зміна прошивки)
Цитата: ramon_666 від 11 Січень 2010, 20:16:20Хорошо хоть консоль брали у Лемандера и была гарантия 6мес. - заменили.
Мені здається сам Лемандер їх скуповує за бугром по дешевці, тут реставрує і продає з власною гарантією.Бізнес.

Regis

Цитата: S!N від 11 Січень 2010, 21:13:51
До холивора дело еще не дошло :)
Так как больше эксклюзивов, неимоверно выше надежность приставки (у 2-их знакомых в течении осени умерли х-боксы и это только те, что мне известны!!!), бесплатный PSN.
Больше эксклюзивов-не согласен,на мой взгляд,на Xbox 360 выходит больше интересных игр,чем на PS3;
неимоверно выше надежность-согласен, не до конца;
бесплатный PSN-где-то сегодня читал(где-то на форуме),что возможно сделают  PSN платным.

RIPLEY

Цитата: ramon_666 від 11 Січень 2010, 20:30:44
Биллибой детектед. Заметь, ты во всем ищешь оправдание Боксу, все для тебя так, мелочи и не аргумент. С какой попытки они добились относительной стабильности Бокса??

І знову я повністю підтримую ramon_666!

Ні, ну ви тільки вдумайтесь в ці цифри - 60% XBOX360 першої ревізії (Zephyr)  мали проблему "трьох червоних вогнів" І це на старті  next-gen консолі???  

До такого сраму крім Майкрософт ще ні одна компанія яка випускала консолі не опускалась. Можливо через те, що до того всі консолі виробляли японські компанії, а японці як то кажуть "веников не в'яжут"  :P

Недавно перечитував pdf-ки старих номерів журналу "Страна Игр" за 2002-2003 рік, так виявляється, що і у першого Хбокс були проблеми з перегрівом. В одній із статтей автор жалівся, що вивалив немалу суму за "америкосовське чудо техніки", а консоль за 3 місяці пішла в утіль. Чи зробила висновки Майкрософт у наступному поколінні? То треба було чекати аж до Jasper щоб приставки перестали грітись??? Брєд...
Intel Core i5 4670 @3,8GHz, MSI Z87 G45 Gaming, Kingston HyperX Savage DDR3 1600 16Gb, MSI RTX3060 VENTUS 12G OC, HDD Samsung 502IJ F1, SeaSonic-X650 (650 Вт), Asus Vento A8, Xbox360 Controller // NES, Sega MasterSystem, Sega MegaDrive 2, Sony PlayStation, Sega Dreamcast, Sony PlayStation 2 // Sony Xperia 10 IV

ramon_666

Если бы стал вопрос покупки консоли, то однозначно бы взял PS3. Так как больше эксклюзивов, неимоверно выше надежность приставки (у 2-их знакомых в течении осени умерли х-боксы и это только те, что мне известны!!!), бесплатный PSN. По-моему более чем достаточно, чтобы сделать выбор в пользу Сони. Доступность пираток на Бокс - не преимущество, ибо сулит значительный гемор и ограничения, поэтому фтопку!
+1 :)
Цитата: S!N від 11 Січень 2010, 21:13:51Heavy Rain забыл ))
Не, не забыл. Он же еще не вышел. По роликам на 100% ничего не скажешь.
Но! На днях разработчики из DICE заявили, что их Battlefield Bad Company 2 приблизится по графике к Анчартеду 2. Так же сказали, что обозримом будущем вряд ли кто-то сможет продемонстрировать более красивую картинку, чем в Анчартеде 2.
Но! Следом за этим представитель Sony сказал, что Heavy Rain обойдет по графике Uncharted 2.
Посмотрим :)

MIXAIL_vasylykiv

Цитата: RIPLEY від 11 Січень 2010, 21:23:41То треба було чекати аж до Jasper щоб приставки перестали грітись??? Брєд...
Майкрософт і не чекала-вона поставила гарантію 3 роки.Нормальний хід. (а так як в Україну офіційно Хвох не завозили, то наші магазини поставили гарантію 3 місяці.от так). Точка.

ramon_666

Цитата: MIXAIL_vasylykiv від 11 Січень 2010, 21:17:15Мені здається сам Лемандер їх скуповує за бугром по дешевці, тут реставрує і продає з власною гарантією.Бізнес.
Так и есть. И никто этого не скрывает. Он модифицирует охлаждение, и дает гарантию от себя.
Цитата: Regis від 11 Січень 2010, 21:19:17
бесплатный PSN-где-то сегодня читал(где-то на форуме),что возможно сделают  PSN платным.
Я уверен, что возможность игры через интернет останется бесплатной. Если и сделают платный, то он будет с дополнительными ф-ми, сервисами и тому подобным. Будет два PSN. Я так думаю.

RIPLEY

Цитата: MIXAIL_vasylykiv від 11 Січень 2010, 21:28:13
А так як в Україну офіційно Хвох не завозили, то наші магазини поставили гарантію 3 місяці.от так

А чому тоді наші магазини деруть три шкури за Хбокс? Чому при гарантії всього на 3 місяці, ціну на вже давно не next-gen консоль деруть на 30-40% більшу, ніж у всьому світі (навіть якщо перевести в євро чи доллар). Для прикладу, у Львові за X360 Pro в таких супермаркетах як "Фоксмарт", "Сіті.сом" хочуть 3800-4200 грн...

MIXAIL_vasylykiv

Цитата: RIPLEY від 11 Січень 2010, 21:37:55Для прикладу, у Львові за X360 Pro в таких супермаркетах як "Фоксмарт", "Сіті.сом" хочуть 3800-4200 грн...
Бариги, на. Хоча в європі ціни не дуже нижчі: Аркада-200 є (2300 грн) Елітка-300 є (3500 грн).
В піндосів дешевше 200 і 300 баксів відповідно, але там виходить гемор з НТСК (ну це фігня, більшість ігор йдуть в Region Free) і з блоком живлення(в СШA 110 в). А БЖ в того ж лемандера коштує 45 доларів.Так шо сильно не зекономиш...

RIPLEY

Мда, висновок напрошується один - бути консольщиком в Україні коштує дорого.  :(

MIXAIL_vasylykiv

Цитата: RIPLEY від 11 Січень 2010, 22:03:57Мда, висновок напрошується один - бути консольщиком в Україні коштує дорого.
Апгрейдити комп теж. :-[

meΛkuu

Цитата: RIPLEY від 11 Січень 2010, 22:03:57Мда, висновок напрошується один - бути консольщиком в Україні коштує дорого.  Грустный
Ровно столько же, как и в остальном мире.

S!N

Цитата: meΛkuu від 11 Січень 2010, 22:11:07
Ровно столько же, как и в остальном мире.
А соотношение дохода и цены игр ты не учитываешь принципиально, да?

Добавлено: 11 Січень 2010, 22:19:29

Цитата: RIPLEY від 11 Січень 2010, 22:03:57
Мда, висновок напрошується один - бути консольщиком в Україні коштує дорого.  :(
Стоимость железа фигня (даже с переплатой вдвое), по сравнению со стоимостью игр

Добавлено: 11 Січень 2010, 22:19:54

Цитата: MIXAIL_vasylykiv від 11 Січень 2010, 22:10:28
Апгрейдити комп теж. :-[
Смотря как часто
High tech. Low life.

MIXAIL_vasylykiv

Цитата: S!N від 11 Січень 2010, 22:18:00Стоимость железа фигня (даже с переплатой вдвое), по сравнению со стоимостью игр
А з оцим погоджусь- 4 ліцухи(по 80 $ )=1 приставка(300 $)
Зробили б по 20 $ - відбили б свої гроші на кількості. А так вимушені боротись з піратством.  :-X
ЦитатаРовно столько же, как и в остальном мире.
Нам далеко за рівнем зарплат до "остального мира" .В нас зп 2000 грн- в них 2000 є або $. Ось і все дуже просто

meΛkuu

Цитата: S!N від 11 Січень 2010, 22:18:00А соотношение дохода и цены игр ты не учитываешь принципиально, да?
Принципиально, да. Производитель не виноват в том, что у тебя нет денег. Работай больше.
Кроме того, я еще не видел ни одной жалобы автопроизводителям, мол у нас мало денег, сбрасывайте локально нашему рынку цены.

XR_3DA

Гляньте сюди тут у бокса- 5 зірочок а у ПС3 - 4   http://photo.i.ua/user/2743393/162160/3971879/
Я не кажу що ПС3 погана консоль зовсім ні вони по своєму гарні але всеж я віддаю свій голос за бокс , проте якби були піратки на ПС3 то ситуація значно зміниласяб. Просто я не бачу смисла купляти гру за 700 гривень....

Tyrant

Цитата: meΛkuu від 11 Січень 2010, 22:30:13
Принципиально, да. Производитель не виноват в том, что у тебя нет денег. Работай больше.
Крутая позиция. Работать больше, что бы не было времени (скорее сил) потом играть? Или стать крутым дядькой олигархом? (и зачем в таком возрасте игры?) Да и вообще основной возраст игроков 18-30 лет и в Украине извините,но 99% не зарабатывают столько, что бы покупать лиц игры за 80 баксов! Глянь кто в лексусах ездит: или дяди со складками на шее или их дети. Не всем с родителями повезло в этом плане, а дядям со складками интересней игры в бане с тетками. Конечно все образно, но пиратство это выход для нашей страны в этом случае. Ведь кроме игрушек еще и прокормиться надо, и одеться, и за квартиру/инет/моб заплатить...
Может я и могу себе позволить раз в месяц с натягом на лиц выкидывать 500 грн, но честно сказать это просто принципиально - за игру я больше 200 не дам. Вот будет з/п 2000 евро, тогда поговорим. ( а для умников сделайте голосование  з/п 2000 и более евро и дол., вы для себя многое откроете  :P)
И почему-то совсем не стыдно, что между ПС3 и боксом я выбрал бокс именно по этой причине! :-X хоть и не хватает лайва, но в остальном все гут. Если ситуацию изменить, сделать все как у белых людей, то уверен взял бы ПС3! Во первых у меня была ПС2, во вторых люблю японцев, в третьих бесплатный онлайн (я не могу стабильно играть в онлайне, поэтому с боксовским лайвом для меня это деньги на ветер)

RIPLEY

Цитата: meΛkuu від 11 Січень 2010, 22:30:13

meΛkuu, ви взагалі з якої країни? Таке враження, що ви не знаєте, що у нашій країні скільки б ти не працював, держава тебе рано чи пізно всерівно "кине" так, що інколи хочеться термоядерну бомбу на "Неньку" кинути.

Ну хіба може ви відноситесь до "нових українців", тоді радий за вас. 

Звичайний середньостатичний українець із зарплатою 300-400 доларів в місяць не може собі дозволити купляти диски по 700грн. Хіба одну гру в місяць, але таку людину важко назвати геймером. До того ж ігри привязують до ціни долара, а він у нас може зростати не по днях, а по годинах. Tyrant,правильно написав, що крім ігор є ще сім'я, комунальні послуги і їсти також щось треба. І якщо виробникам начхати, що у нас немає грошей, то мені начхати на їхні дорогі фірмові диски.  :P

Якщо Соні і Майкрософт хочуть і далі вести таку цінову політику на ігри, то піратства їм не позбутись ніколи. Я просто дивуюсь їм: невже краще мати "дулю з маком" і torrent-піратство чи запропонувати для таких країн як наша диски по 15-20$ без всяких купонів, вкладишів і іншої єрунди (суто диск, поліграфія і пластмасова коробка - такий собі  light edition)? Я думаю що за таку ціну той же CoDMW2 в Україні кипили б ще 2-3 мільйони консольщиків, невже це був би поганий прибуток навіть коли ціна диску знижена?! 

XR_3DA

Абсолютно згоден з RIPLEY

Regis

Поддерживаю RIPLEY .Если бы цена да диски были бы ниже,была бы совсем другая ситуация...
Цитата: RIPLEY від 12 Січень 2010, 16:55:11
диски по 15-20$ без всяких купонів, вкладишів і іншої єрунди (суто диск, поліграфія і пластмасова коробка - такий собі  light edition)? Я думаю що за таку ціну той же CoDMW2 в Україні кипили б ще 2-3 мільйони консольщиків, невже це був би поганий прибуток навіть коли ціна диску знижена?! 
Не сложно посчитать,что пусть диск будет стоить по 15$,а если тот же CoDMW2 купило бы даже 2 млн.игроков,то прибыль составила не много ни мало а целых !!30000000$!!,неплохая сума для модернизации своих консолей или разработки новых.

meΛkuu

Цитата: Regis від 12 Січень 2010, 18:46:36Не сложно посчитать,что пусть диск будет стоить по 15$,а если тот же CoDMW2 купило бы даже 2 млн.игроков,то прибыль составила не много ни мало а целых !!30000000$!!,неплохая сума для модернизации своих консолей или разработки новых.
1. Найди мне "даже" 2 миллиона консольщиков.
2. Выставь в продажу диски по 15 баксов.
3. Заставь их купить диск за 15 баксов, а не слить его из сетачки и закатать на диск за 15 грн.
4. Получи с диска стоимостью 15 баксов прибыль в 15 баксов.
5. ? ? ? ? ? ? ?
6. PROFIT!!!!111!!

S!N

Цитата: meΛkuu від 14 Січень 2010, 11:22:251. Найди мне "даже" 2 миллиона консольщиков.
3. Заставь их купить диск за 15 баксов, а не слить его из сетачки и закатать на диск за 15 грн.
5. ? ? ? ? ? ? ?
6. PROFIT!!!!111!!

Думаю у нас на Украину хорошо если 100.000 "лицензионных" консольщиков приходится, и то что-то много...Отсюда вывод: кому оно нафик надо заморачиваться?
High tech. Low life.

Regis

Цитата: meΛkuu від 14 Січень 2010, 11:22:25
1. Найди мне "даже" 2 миллиона консольщиков.
5. ? ? ? ? ? ? ?
6. PROFIT!!!!111!!
1.Я не настолько популярен,что бы знать 2 млн.людей.
2.Это не от меня зависит,какая цена на диски.
3.Сеть не у каждого есть,а так-если не хочешь покупать,не покупай,а скачай с сети и будь счастлив. :P
4.Ага,и умножь 15$ на количество купленных дисков и увидишь красивую цифру,от которой бы ты не отказался.
5.Что значит ? ? ? ?
6."PROFIT",если правильно понял,означает "прибыль"??Поверь,она будет неплохая.
P.S.вообще то,этот вопрос поднял RIPLEY ,но я с удовольствием на него ответил...

S!N

Цитата: Regis від 14 Січень 2010, 13:13:351.Я не настолько популярен,что бы знать 2 млн.людей.
Ты не понял, их не 2 млн., а в разы меньше.
Цитата: Regis від 14 Січень 2010, 13:13:354.Ага,и умножь 15$ на количество купленных дисков и увидишь красивую цифру,от которой бы ты не отказался.
И что, все бабки пойдут в одни руки??!
Цитата: Regis від 14 Січень 2010, 13:13:35Что значит ? ? ? ?
и т.д.
Цитата: Regis від 14 Січень 2010, 13:13:35Поверь,она будет неплохая.
У кого именно?
High tech. Low life.

meΛkuu

Regis и прочие мечтатели о дешевых дисках. Во-первых - ответьте на вопросы из моего предыдущего поста. Во-вторых, если бы вы были издателем, то как бы вы отреагировали, когда ваши диски по 15 баксов стремительным потоком уходят из третьего мира и продаются в тех странах, где ваш товар выставлен по 50? Вы до сих пор видите прибыль, когда в европах вы теряете по 35 долларов с каждого диска? В третьих, подумайте о том, что вам надо еще поднять производственную линию, которая будет паковать диски без свистоперделок. Ну и в конце концов, хоть приблизительно прикиньте, сколько надо будет уплатить налогов, заплатить разработчику (они же не за идею работают), заплатить держателю платформы (ага, сони с каждой проданной игры получает свой процент), заплатить за доставку (ближайший завод, печатающий Blu-Ray диски, находится в Австрии) и почем отдать диски продавцу, чтоб на витрину они попали с ценником в те великие 15 долларов.

RIPLEY

Босс Activision, Mike Griffith, взагалі заявляє, що ціни на ігри потрібно ще більше підняти, бо теперішня ціна не задовільняє ні розробників, ні видавців. Мотивує він це тим, що зараз на розробку ігор іде більше коштів, ніж 10 років тому. Ігри стають високотехнологічні і затрати зростають. Тільки чомусь геймери від тих "високотехнологічних ігор" всебільше розчаровуються.
Так що думаю, вже скоро ціна на ігрові диски потихеньку почне зростати, а значить ще більше зросте рівень піратства у країнах з відсталою економікою і низьким рівнем життя, але активними геймерами і вільним доступом до торрент-трекерів. Замкнуте коло.

S!N
Якщо диски будуть по 15-20 $ то кількість консольщиків якраз і зросте в рази. Саме дорогі ціни на фірмові диски стримують народ купляти консолі. Скільки в свій час було геймерів із PlayStation на Україні? Думаю набагато більше, ніж 100 000. Практично всі мої знайомі в 1998-2000 році мали Соньку. В моєму класі із 9 пацанів тільки двоє мали Пк, всі інші - PS one. І така картина була ідентичною майже по всій Україні в середині-кінці 90-тих. Хтось мав МегаДрайв, хтось Денді, але майже всі сиділи на консолях. А все через те що диски (картріджі) були доступні по ціні. Я розумію, що оригіналки по 20$ всерівно дорожче, ніж піратка за 40 грн, але саме 15-20 у.о. це той максимум який готові заплатити більшість теперішніх українських консольщиків, щоб мати на полицях оригіналки, які завжди нормально запускаються, не глючать, не обрізані роліки, не вставлений ужасний машинний русифікатор і т.д. і т.п. Фірмовий диск він і в Африці фірмовий. Ще раз наголошую, була б у мене зарплата 2000 євро в місяць, цієї теми я би не торкався. А за 2000грн я на ігри тратити по 700 грн не збираюсь. Тому більшість українських геймерів і сидять на ПК, бо це сама піратська платформа на даний момент. Мала частка юзає Бокс 360, переважно діти небідних батьків або геймери, що непогано заробляють. А PS3 є тільки у щасливчиків із "золотой молодежи" і другий варіант: у тих, кому добра тьотья з Канади вислала "хлібницю" на день народження, або тато на заробітках із Тюмені привіз.

meΛkuu

RIPLEY, проблемы индейцев шерифа не волнуют. Я уверен, что в Activision и прочих EA Games сидят умные люди, и если бы им было выгодно опустить цену до 20 долларов за игру, они бы это сделали. А сейчас для индейцев есть отличный MW2 за 15 долларов.
Цитата: RIPLEY від 14 Січень 2010, 14:14:46В моєму класі із 9 пацанів тільки двоє мали Пк, всі інші - PS one
У меня в классе из 18 парней у одного была ПС1, которую потом заменил компьютер, и еще у одного ПС1-ПС2-ПС3, но сейчас у него тоже комп. Так что твоя ідентична картина - ложь, звиздежь и провокация.

RIPLEY

meΛkuu, ти взагалі адекватний?! Та ссилка яку ти виклав попонує PC версію MW2  ;D
А нижче ссилка на подібні товари де PS3 версія MW2 коштує 600грн  :P

Ми тут що стільки розриваємся, стільки букв пишем  про глючно-патчений PC???

На ПК якраз ситуація повністю протилежна консолям. Ціни на оригінальні ПК-ігри якраз находяться в межах тих самих 20 у.о. Питання: що заваджає видавцям ставити таку ж ціну для консольних дисків, на мультиплатформені ігри, як і на ПК?

meΛkuu

Цитата: RIPLEY від 14 Січень 2010, 16:15:17Питання: що заваджає видавцям ставити таку ж ціну для консольних дисків, на мультиплатформені ігри, як і на ПК?
Отсутствие местных издателей + невозможность защититься от реэкспорта (вывоз и продажа индейских дисков на земле шерифа).
Цитата: RIPLEY від 14 Січень 2010, 16:15:17
meΛkuu, ти взагалі адекватний?! Та ссилка яку ти виклав попонує PC версію MW2  ;D
Ну так покупай и играй на ПК, сдалась тебе та ПС3. Как вообще можно на г-паде в шутеры играть...
ох, бтв, сам ты глючно-патченный.

Tyrant

Цитата: meΛkuu від 14 Січень 2010, 16:19:18г-паде в шутеры играть...
очень даже хорошо:)) а как можно играть не на мелком мониторе и не на диване?:)
Цитата: meΛkuu від 14 Січень 2010, 16:19:18Отсутствие местных издателей + невозможность защититься от реэкспорта
Вот собственно с этого спор и начался! Вот пока этого не будет, о конце пиратства говорить не придется. На ПК эту проблему по крайней мере пытаются решить, а вот с консолями все совсем худо...

Bambucha

сегодня играл на Соне3. Бомбово. Если бы не цены на диски, то точно бы купил (играл в Киллзон 2 и Анчартед - на русском), а так куплю лучше бокс.
Если у тебя прекрасная жена, офигительная любовница, крутая тачка, нет проблем с властями и налоговыми службами, а когда ты выходишь на улицу всегда светит солнце и прохожие тебе улыбаются - скажи НЕТ наркотикам.

S!N

Цитата: RIPLEY від 14 Січень 2010, 14:14:46Так що думаю, вже скоро ціна на ігрові диски потихеньку почне зростати
Куда еще больше??!
Цитата: RIPLEY від 14 Січень 2010, 14:14:46а значить ще більше зросте рівень піратства у країнах з відсталою економікою
Куда еще больше??!

По поводу остального текста +641

Добавлено: 14 Січень 2010, 20:15:03

Цитата: Tyrant від 14 Січень 2010, 17:37:06а как можно играть не на мелком мониторе и не на диване?
расстояние до "мелкого" монитора пропорционально расстоянию до экрана телика с учетом диагонали, так что один фиг
High tech. Low life.

Tyrant

Цитата: S!N від 14 Січень 2010, 20:11:04расстояние до "мелкого" монитора пропорционально расстоянию до экрана телика с учетом диагонали, так что один фиг
так то оно так, но по ощущению разница большая:)) (поэтому кинотеатры еще в моде, ведь можно и в 15 дюймов дома носом упереться:)))

XR_3DA

Цитата: Bambucha від 14 Січень 2010, 18:19:26
сегодня играл на Соне3. Бомбово. Если бы не цены на диски, то точно бы купил (играл в Киллзон 2 и Анчартед - на русском), а так куплю лучше бокс.
і такої думки...