Вопросы по Windows для которых не нашлось отдельной темы.

Автор Roger, 12 Березень 2008, 21:11:47

Попередня тема - Наступна тема

nikolka77

Проблемма решена.  ;D
Альтернативные неофициальные драйвера для карт Live! и Audigy.
Сайт сайт kX Project -
http://kxproject.lugosoft.com/index.php?language=ru

Скачал kxdrv3550-full.exe ( Full package for x86 systems) - http://download.kxproject.lugosoft.com/downloads/kxdrv3550-x86-full.exe
И,появился долгожданный звук ;D

slava_tor

какая правильная последовательность действий при установке ОС W7 x64на базе еfi на сата 6гб и 3гб соответственно?
Просветите пжл...
бери что хочешь и никому не отдавай...

finalplayer

Цитата: slava_tor від 18 Грудень 2011, 17:37:31
какая правильная последовательность действий при установке ОС W7 x64на базе еfi на сата 6гб и 3гб соответственно?
Просветите пжл...
Такая же как и всегда

slava_tor

Цитата: finalplayer від 18 Грудень 2011, 18:08:21
Такая же как и всегда
нужно менять какие-то показатели отличиющиеся от дефолтных?

WEBLegolas

Копіюю файл на флешку в ВіндовсХР і мені приблизно на половині вибиває помилку що Параметр задан не верно ? Що робити ? Я вже пробував і через файлові менеджери теж саме. Коли копіюю інші файли все нормально. Як вирішити цю проблему і яка причина цієї помилки?

GA-EV3

Может флешка глючит? Форматировать не пробовал?
Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

WEBLegolas

Цитата: GA-EV3 від 18 Грудень 2011, 19:56:38
Зараз форматну і відпишусь

vetos

Цитата: GA-EV3 від 18 Грудень 2011, 19:56:38Коли копіюю інші файли все нормально.
Які шнші? Розмір? Яка файлова система на флешці?

WEBLegolas

Цитата: vetos від 18 Грудень 2011, 19:59:52
Які шнші? Розмір? Яка файлова система на флешці?

Флешка 8гб файлова система FAT32 ,файл відео-різного розміру від 1.5гб до 3гб! Інші файли це фотографії.

vetos

Цитата: WEBLegolas від 18 Грудень 2011, 20:03:54файл відео-різного розміру від 1.5гб до 3гб!
А той "особливий" файл що копіюєш більш ніж 4 Гб? Справа у тім, що максимально можливий розмір файла для тома FAT32 це десь біля 4 ГБ...

WEBLegolas

Цитата: GA-EV3 від 18 Грудень 2011, 19:56:38
ДЯКУЮ!!! Форматнув влешку і все ОК ловіть плюс. А що таке Розмір кластера і який треба його виставляти? :)

vetos

Цитата: WEBLegolas від 18 Грудень 2011, 20:29:35А що таке Розмір кластера і який треба його виставляти?
По-перше, не погано для себе знати що таке кластер;
По-друге - потрібну тобі інформацію можна знайти зазернувши у Вікі;
;)

WEBLegolas

Я перегляну статі , але не зрозумів яки кластер потрібно виставляти на флешку 8Гб з файловою системою FAT32 для використання з ВіндовсХР. Може хтось пояснить?

GA-EV3

Цитата: WEBLegolas від 18 Грудень 2011, 20:29:35ДЯКУЮ!!!
:)
Цитата: WEBLegolas від 18 Грудень 2011, 20:55:06виставляти на флешку 8Гб з файловою системою FAT32 для використання з ВіндовсХР.
Так при форматировании всё ставится автоматом. Вот ещё статья:
http://support.microsoft.com/kb/314463

WEBLegolas

Цитата: GA-EV3 від 18 Грудень 2011, 21:02:34
:)Так при форматировании всё ставится автоматом. Вот ещё статья:
http://support.microsoft.com/kb/314463
тобто можна форатувати і не заморочуватись з розміром кластера?

GA-EV3

Цитата: WEBLegolas від 18 Грудень 2011, 21:25:03тобто можна форатувати і не заморочуватись з розміром кластера?
Так точно! Но вот образы DVD - дисков, да и любые файлы больше 4Гб уже не записать на FAT32.

DMX

Цитата: GA-EV3 від 18 Грудень 2011, 21:27:02
Так точно! Но вот образы DVD - дисков, да и любые файлы больше 4Гб уже не записать на FAT32.
... треба вже NTFS
Position Of Power

WEBLegolas

А в НТФС можна форматнути флешку і її буде все читати?

GA-EV3

Daimos

thrustmaster

Цитата: Daimos від 18 Грудень 2011, 23:24:34
да, но это при условии, что то куда ты флешку суешь понимает NTFS

зараз все розуміє NTFS...хіба шо може комп дуже старий бути, і там FAT32 стояти)))

Volan

Цитата: thrustmaster від 19 Грудень 2011, 16:06:34
зараз все розуміє NTFS...хіба шо може комп дуже старий бути, і там FAT32 стояти)))
NTFS не понимают DVD проигрыватели, автомагнитолы и прочая не очень "умная" техника

finalplayer

Цитата: Mr_Volan від 19 Грудень 2011, 16:08:37NTFS не понимают DVD проигрыватели
Понимают ещё как, те с которыми я сталкивался

GA-EV3

WEBLegolas

А якщо я флешку форматну в NTFS її потім можна буде назад в FAT32 форматнути і з флешкою буде все ОК? І якщо в магнітолу я запхаю флешку форматовану в NTFS  з нею(магнітолою) нічого не трапиться?

finalplayer

DMX

Цитата: WEBLegolas від 19 Грудень 2011, 19:37:17
А якщо я флешку форматну в NTFS її потім можна буде назад в FAT32 форматнути і з флешкою буде все ОК? І якщо в магнітолу я запхаю флешку форматовану в NTFS  з нею(магнітолою) нічого не трапиться?
Так при повторному форматуванні просто вибираєш FAT32 і від цього флешці ні грама горя не буде. І з магнітолою теж нічого поганого не буде максимум це флешка просто не буде читатись і все.
Position Of Power

slava_tor

Потребую допомоги - не можу поставити ОС W7 Х64 мах. на бiос еfi мат.Р8H61-М РRО, ранiше на старiй мамцi Р5К SЕ стояла 2-роки без будь яких лагiв, а тут на тобi - ос ставиться як зазвичай, але коли доходить до роб.стола вiдбуваеться перезагрузка, а далi вiдновлення системи, яке закiнчуеться невдачею i вiнда просить надiслати отчет про ошибку, жав i так i нi, потiм пише шо вiдновлення не можливе i пк вимикаеться. Пробував декiлька разiв, тестив на беди i все таке - результат все гуд, а ос не стае.
Потiм кинув ХР i все встало гут, сьоднi найшов ХР Х64 SР2 також все гуд, може пошукати iншу 7-ку?
Але чому тодi ранiше працювала без всяких лагiв? Дякую.

Volan

Цитата: finalplayer від 19 Грудень 2011, 17:39:04
Понимают ещё как, те с которыми я сталкивался
в обычных недорогих моделях поддержка только FAT, FAT32, NTFS-а нету, пишет: UNSUPORTED FORMAT :)

WEBLegolas

Підскажіть в чому може бути проблема в оновлені Microsoft Forefront Endpoint Protection 2010 в ВіндовсХР ,підчас оновлення вибиває от таку табличку,але під час першого оновлення все ОК

vetos

Цитата: slava_tor від 19 Грудень 2011, 23:29:04на бiос еfi
UEFI BIOS
Цитата: slava_tor від 19 Грудень 2011, 23:29:04може пошукати iншу 7-ку?
-Може...
Цитата: slava_tor від 19 Грудень 2011, 23:29:04Але чому тодi ранiше працювала без всяких лагiв?
Так раніше була друга МП (Р5К SЕ).

WEBLegolas

Хочу трошки поексперементувати з ВіндовХР,але хотів би щоб при не вдалому експеременті можна було повернути стан ОС на пару годин раніше,то як це можна зробити?

Factiosus

Цитата: WEBLegolas від 23 Грудень 2011, 00:23:47
Хочу трошки поексперементувати з ВіндовХР,але хотів би щоб при не вдалому експеременті можна було повернути стан ОС на пару годин раніше,то як це можна зробити?
Создать точку восстановления системы.
i7-7700K\Zalman CNPS10X Optima\MSI Z270 Krait Gaming\MSI GTX 1080 Ti GAMING X\2X8 Patriot Viper 4\SSD Kingston SUV400\HDD Seagate Barracuda ST1000+Toshiba HDWD110\Razer BlackWidow Ultimate\Razer Abyssus Mirror\LG 24UD58 24"\Be Quite Pure Power L8 CM 730 W

GA-EV3

Цитата: WEBLegolas від 23 Грудень 2011, 00:23:47Хочу трошки поексперементувати з ВіндовХР,але хотів би щоб при не вдалому експеременті можна було повернути стан ОС на пару годин раніше,то як це можна зробити?
"Востановление системы Windows XP"

WEBLegolas

Як можна поміняти і відключити привітання/загрузочний екран в ВіндовсХР???

Hryak

Цитата: WEBLegolas від 24 Грудень 2011, 06:04:36
Як можна поміняти і відключити привітання/загрузочний екран в ВіндовсХР???
Это как понять? Никак не отключишь, он же загружается.
Поменьше свинства - побольше свинины

WEBLegolas

Hryak

WEBLegolas

Цитата: Hryak від 24 Грудень 2011, 08:36:53
Разве что какую-то сборку левую поставить.

збірки не катять...я бачив що для цього існують спеціальні проги...

Hryak

Цитата: WEBLegolas від 24 Грудень 2011, 09:18:10
збірки не катять...я бачив що для цього існують спеціальні проги...
А чем тебя эта не устраивает.  Ну, катится синяя полоска пару раз под логотипом... :-\

WEBLegolas

Цитата: Hryak від 24 Грудень 2011, 09:25:48
А чем тебя эта не устраивает.  Ну, катится синяя полоска пару раз под логотипом... :-\
та просто побачив класну загрузочну заставку, і хотів її поставити. А які які будуть ще варіани з покращеням вигляду ОС віндовсХР?

Hryak

Цитата: WEBLegolas від 24 Грудень 2011, 09:40:47
та просто побачив класну загрузочну заставку, і хотів її поставити. А які які будуть ще варіани з покращеням вигляду ОС віндовсХР?
А в чём проблама-то? Есть же гугл и там куча хлама. Вот пример- http://otvali.ws/drug/18038-neobychnye-zagruzochnye-zastavki-dlya-windows-xp.html

Hryak

nickk

Цитата: Hryak від 24 Грудень 2011, 14:10:25
Вот было бы неплохо, ещё и маленькую инструкцию по установке прилепить :D

Похоже это шкуры к Stardock BootSkin (http://www.stardock.com/products/bootskin). Токо одно непонятно - в System Requirements к проге пишут Windows Vista (Bootskin is not compatible with Windows7), а в ссылке к шкурам Get Vista/7 Bootskins

WEBLegolas

Хто знає як виправити таку незручність(для мене це не зручність):
Після того як вимикають електропостачання і знову включають то комп'ютер сам ще раз включається :(
Чув що це якось наставляється в ОС або в біосі точно не знаю де Шукав так і нічого не знайшов :(
WinXP,мат.плата від АСУС приблизно 6 річної давності!

vetos

Цитата: WEBLegolas від 30 Грудень 2011, 12:01:57Хто знає як виправити таку незручність(для мене це не зручність):Після того як вимикають електропостачання і знову включають то комп'ютер сам ще раз включається Чув що це якось наставляється в ОС або в біосі точно не знаю де Шукав так і нічого не знайшов WinXP,мат.плата від АСУС приблизно 6 річної давності!
Якщо для тебе це не є незручністю - то забий зразу!! Як що є незручністю - зразу готов гривні (приблизно від 1200 грн.) на придбання БДЖ. Ціна питання залежить від  твоїх бажань... ;)

nickk

Цитата: WEBLegolas від 30 Грудень 2011, 12:01:57
Хто знає як виправити таку незручність(для мене це не зручність):
Після того як вимикають електропостачання і знову включають то комп'ютер сам ще раз включається :(
Чув що це якось наставляється в ОС або в біосі точно не знаю де Шукав так і нічого не знайшов :(
WinXP,мат.плата від АСУС приблизно 6 річної давності!

http://www.probios.ru/options/power/on-off/power-on-after-power-fail.html

WEBLegolas

Цитата: vetos від 30 Грудень 2011, 13:38:51
Якщо для тебе це не є незручністю - то забий зразу!! Як що є незручністю - зразу готов гривні (приблизно від 1200 грн.) на придбання БДЖ. Ціна питання залежить від  твоїх бажань... ;)

Та ні мене просто цікавить що коли знову подавалось електро постачання ПК не включався сам по собі

vetos

Цитата: WEBLegolas від 30 Грудень 2011, 13:48:50Та ні мене просто цікавить що коли знову подавалось електро постачання ПК не включався сам по собі
А повинен?