Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

Wolf256

Цитата: T1000 від 26 Лютий 2025, 08:23:26Вона повинна віддати тобі половину. Якщо ви там удвох жили.(ну з бабусею, батьком)
Она там никогда не жила в принципе
Не двуглавый, а кровавый ждет его оpeл,
И застынет он в веках под гримассой боли.

Dmytro

Нотариусы собрались)).
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

aNGeL

Цитата: Dmytro від 25 Лютий 2025, 23:05:23@aNGeL я только сейчас понял что было в чемоданах!) Ты понял о чем я?))
Интересно насколько сильным был запах.
Знаючи тебе - одразу зрозуміло.
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

aNGeL

Цитата: Wolf256 від 26 Лютий 2025, 01:20:41капец, слетать из США в Украину это не райнэйром из Берлина в Барселону слетать за 15 евро.
Это стоит дорого и нужно планировать
Що заважало щоб тобі ці речі посилками відправили ті хто в Рівному?
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

aNGeL

Цитата: фред від 26 Лютий 2025, 01:37:40Думаешь это легко?
Посилки - легше ніж летіти.

rayven

Цитата: Dmytro від 25 Лютий 2025, 16:35:57Так погодь, хату-то понятно, а если в хате осталось чужое имущетво - оно чот, тоже переходит к владельце хаты? Ну допустим там мотоцикл стоит в хате и у него есть свой владелец. Или пусть гитара, и на ней играет тот, кто тут прописан, но не владеет хатой. Это влияет?
Все що не забрали, значить воно не треба.  Не розумію претензії Павла.  Самі все віддали і лишили = рахуй викинули
Хто хоче шукає можливості. Хто не хоче, шукає виправдання

rayven

Цитата: Wolf256 від 26 Лютий 2025, 01:17:19Ну я прилетал, пробыл в Ровно один день и пробыл весь день с друзьями местными. Почему на фоне этой бури эмоций я забыл взять те вещи вопрос риториский, мне кажется
ну значить то барахло тобі і не треба було. Іноді корисно старі речі просто віддавати. Звільняючи місце і голову від думок про то барахло. Не в барахлі щастя,  а в спогадах які назавжди з тобою. Як в 2014 тікали, то з собою змогли взяти лише 4 сумки з барахлом.  Через рік, речі з них були перебрані і половину віддали на благодійність. Інший клімат, інше життя і інші потреби. Після переїзду не було спочатку НІХУЯ, навіть ложки і чашки. Все з хати вивезли тоді до тещі, і з часом вона просто роздала все наше барахло.  Велику техніку (холодильник, пічку, телик,і інше) я продав через знайомих десь за пів року. Щось лишилося тещі назавжди. Єдине що тоді вивіз з техніки через 18 блокпостів - комп і планшет. І сам собі відправив з Покровська новою поштою.
Хто хоче шукає можливості. Хто не хоче, шукає виправдання

graved1gger

Цитата: T1000 від 26 Лютий 2025, 08:23:26Вона повинна віддати тобі половину. Якщо ви там удвох жили.(ну з бабусею, батьком)
де юре вона ніхуя йому не винна.
морально по людськи - це вже інше питання
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 26 Лютий 2025, 18:59:13де юре вона ніхуя йому не винна.
Залежить від того, що і як оформляли

graved1gger

Цитата: rayven від 26 Лютий 2025, 09:49:26Все що не забрали, значить воно не треба.  Не розумію претензії Павла.  Самі все віддали і лишили = рахуй викинули
підтримую.

але я чогось барахло сестри не викидаю...
от на шкафу її художні роботи валяються, треба посунути шкаф щоб зашити вікна і оце все розібрати.
а ніт. викручувався як міг щоб не чіпати те все
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 26 Лютий 2025, 19:00:41Залежить від того, що і як оформляли
ну зі слів павліка ніяк.

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 26 Лютий 2025, 19:00:55підтримую.

але я чогось барахло сестри не викидаю...
от на шкафу її художні роботи валяються, треба посунути шкаф щоб зашити вікна і оце все розібрати.
а ніт. викручувався як міг щоб не чіпати те все
як би ти був "дурочка", то давно б викинув, бо воно заважає. І на претензії з цього приводу теж би ображався. Бо як рибка гупі, не пов'язував би одне з одним. Не ти про когось піклуєшся, а про тебе мають піклуватись. Всоь.

Edd.Dragon

А хто не вчасно людину розібрав і чекав від неї іншої поведінки - отримав урок. Неадекватна поведінка і внутрісімейні війни через власність - це класика )

Але ж обідно мать його. Не кожний може сказати "ладно. цей будинок прїбав, новий куплю і оформлю як слід"

OzzyZig

А я сам позбувався всього барахла. Мабуть в якийсь момент втомився, що його багато і поступово надату в голові цінність почав зменшувати. Так і роздав, продав, виніс бомжам.

Xella

Цитата: OzzyZig від 27 Лютий 2025, 00:54:01А я сам позбувався всього барахла. Мабуть в якийсь момент втомився, що його багато і поступово надату в голові цінність почав зменшувати. Так і роздав, продав, виніс бомжам.

навіть змій ((

graved1gger

Цитата: OzzyZig від 27 Лютий 2025, 00:54:01А я сам позбувався всього барахла. Мабуть в якийсь момент втомився, що його багато і поступово надату в голові цінність почав зменшувати. Так і роздав, продав, виніс бомжам.

це коли барахло твоє, то ізі
а коли барахло не твоє... то хер домовишся... пожежа трошки допомагає

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 27 Лютий 2025, 10:36:31. пожежа трошки допомагає
от і розколовся

OzzyZig

Цитата: Xella від 27 Лютий 2025, 10:03:25навіть змій ((
мені довелось. Вимушений був
навіть жінки позбувся. якщо вже так казати, цинічно.  :-X 

OzzyZig

OzzyZig

Dmytro

Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 28 Лютий 2025, 09:47:13Я бы зашел туда в туалет.
прям під дерево наваляв би, да?

Dmytro

Цитата: graved1gger від 28 Лютий 2025, 09:55:05прям під дерево наваляв би, да?
Та нет, я не такой вандал. Тем более что там скорее бы все разбрызгалось.

фред

Что, обосрались? Трамп в очередной раз доказал что он киздабол.
¯\_(ツ)_/¯

graved1gger

Цитата: Dmytro від 28 Лютий 2025, 10:12:43Та нет, я не такой вандал. Тем более что там скорее бы все разбрызгалось.
а там між столом і деревом є заглиблення.
ти туди... а потім наступні клієнти аромати споживають

Dmytro

Цитата: фред від 28 Лютий 2025, 10:25:59Что, обосрались? Трамп в очередной раз доказал что он киздабол.
Что там?

фред

Цитата: Dmytro від 28 Лютий 2025, 10:30:33Что там?
зеля уже не диктатор а лучший президент Украины.
¯\_(ツ)_/¯

aNGeL

Цитата: фред від 28 Лютий 2025, 10:25:59Что, обосрались? Трамп в очередной раз доказал что он киздабол.
Те що йому вірити не можна я вже давно зрозумів.

graved1gger

Цитата: фред від 28 Лютий 2025, 11:03:49зеля уже не диктатор а лучший президент Украины.
так безразлично шо аж ваще.
а можливо трамп дізнався що зеля такий самий популістичний піздун як і трамп і почав поважати)

Г О Ш А

Цитата: фред від 28 Лютий 2025, 10:25:59Что, обосрались?

Три роки нонстопом ракєти-шахєди летять кожен день,на лініях фронту міста і села виглядають як Хіросіма і Нагасакі,а тут якимся трампом налякати хочуть,пфф.
Процессор AMD Ryzen 5 5600,Материнка MSI B550-A Pro,GeForce RTX 4060,32 ГБ DDR4-3200

aNGeL

finalplayer

Edd.Dragon

Цитата: Г О Ш А від 28 Лютий 2025, 12:24:17Три роки нонстопом ракєти-шахєди летять кожен день,на лініях фронту міста і села виглядають як Хіросіма і Нагасакі,а тут якимся трампом налякати хочуть,пфф.

не скільки Трампом, стільки його риторикою. Коли Америка намагається просунути в ООН видалення фраз "агресор, агресія, жертва", а інші товстуни помалкують і воздєржуються, при тому, що "три роки ракети, Хіросіма і прочій триндєц". То трошки лячно усвідомлювати, що ти в самому центрі розмінної пєшки, яку будь-коли одностайним мовчанням заради вигоди можуть розміняти.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 28 Лютий 2025, 18:19:44стільки його риторикою.
його риторика міняється кожні 12 годин.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 28 Лютий 2025, 18:19:44То трошки лячно усвідомлювати, що ти в самому центрі розмінної пєшки, яку будь-коли одностайним мовчанням заради вигоди можуть розміняти.
а коли було інакше?
шо кравчук, шо кучма, шо всі інші - це прекрасно усвідомлювлаи, тому і маємо те що маємо

Xella

Цитата: graved1gger від 28 Лютий 2025, 19:37:22його риторика міняється кожні 12 годин.

ну щойно на пресусі була вагина

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 28 Лютий 2025, 19:38:25а коли було інакше?
шо кравчук, шо кучма, шо всі інші - це прекрасно усвідомлювлаи, тому і маємо те що маємо
Ну так доки воно в площину війни не переходило, то лячно не було. А зара якщо збагрять нас рашці, то жити ж тут нормально не буде можливості, якщо ти не слимак з вазєліновлю жопою...

Edd.Dragon

ось реальна ціна такої чепухи. 10-15 центів. Ну може інколи 20-25 центів. 85 центів з доставкою.

Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Г О Ш А

Цитата: Edd.Dragon від 28 Лютий 2025, 20:16:01А зара якщо збагрять нас рашці
Польща і країни балтики прекрасно розуміють що вони наступні,їм дешевше нас підтримувати чим самим воювати з оркостаном,та й Франція,Англія і Німечина заворушились.

Цитата: Edd.Dragon від 28 Лютий 2025, 21:30:37ось реальна ціна такої чепухи. 10-15 центів. Ну може інколи 20-25 центів. 85 центів з доставкою.

6 товстих контактів замінили на 8 тонких,немудрєно шо їх плавить,фізику проектанти видно погано вчили,я б взагалі силовий кабель туди втулив як на клєму акумуляторну.
Процессор AMD Ryzen 5 5600,Материнка MSI B550-A Pro,GeForce RTX 4060,32 ГБ DDR4-3200

Edd.Dragon

А ось ціни у нас. Тобто на молексі заробляють срані 15-20 гривень. А на 6-8 внєзапно +100 грн.

Таке враження, що молекс-перехідник везуть контейнерами, а 6-8 замовляють поштучно як я  ;D Але навіть в такому разі націнка завелика... А бува й дорожче. А з товстою ізоляцією та опльоточкой взагалі по 300+... Йопнуті...

Edd.Dragon

Цитата: Г О Ш А від 28 Лютий 2025, 22:51:38Польща і країни балтики прекрасно розуміють що вони наступні,їм дешевше нас підтримувати чим самим воювати з оркостаном,та й Франція,Англія і Німечина заворушились.

6 товстих контактів замінили на 8 тонких,немудрєно шо їх плавить,фізику проектанти видно погано вчили,я б взагалі силовий кабель туди втулив як на клєму акумуляторну.

Де їх плавить? Плавить нові роз'єми що на 300 ватт чи скільки там?

Товсті 6-пінові розраховані зазвичай на 8А на кожний провід. Тобто 12 х 24 = 288 Ватт. В двічі більше ніж ліміт по специфікації (до 150 ватт). А фактично 6-пін ставлять на карти до 150-160 ватт, тобто половину беруть зі слоту і лише ватт 75-85 з отих жирних проводів. Ну або 50 + 100. І для йього достатньо не товстих проводів. А 8-пін пхають зазвичай туди, де і 6-пін достатньо

От у мене на старій карті. 180 ватт номінал, 225 розгон (офіційний). Ну тіпа з одним 6-пін виходить впритик. Поставте два. Нєбля! Поставили 6+8. Нахуя? Щоб більше ліній нулів було. Всьо. Ну і фіг з вами. Втикнув два по 6. Карті пох. Втикнув би через перехідник, теж би нічого не поплавилось.

На новій один 8-пін. Жере ще менше. 150 номінал. Шо там робить товстим провідникам?  По трьом провідникам близько 6 ампер. Чим плавить?

Edd.Dragon

А от коли карта жре 600 ватт, то БП треба розміщувати прямо на ній.

Ну або хоча б додавати новий вольтаж в загальний БП. Хоча б 36 вольт.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 28 Лютий 2025, 23:18:20Де їх плавить? Плавить нові роз'єми що на 300 ватт чи скільки там?

Товсті 6-пінові розраховані зазвичай на 8А на кожний провід. Тобто 12 х 24 = 288 Ватт. В двічі більше ніж ліміт по специфікації (до 150 ватт). А фактично 6-пін ставлять на карти до 150-160 ватт, тобто половину беруть зі слоту і лише ватт 75-85 з отих жирних проводів. Ну або 50 + 100. І для йього достатньо не товстих проводів. А 8-пін пхають зазвичай туди, де і 6-пін достатньо

От у мене на старій карті. 180 ватт номінал, 225 розгон (офіційний). Ну тіпа з одним 6-пін виходить впритик. Поставте два. Нєбля! Поставили 6+8. Нахуя? Щоб більше ліній нулів було. Всьо. Ну і фіг з вами. Втикнув два по 6. Карті пох. Втикнув би через перехідник, теж би нічого не поплавилось.

На новій один 8-пін. Жере ще менше. 150 номінал. Шо там робить товстим провідникам?  По трьом провідникам близько 6 ампер. Чим плавить?
я хз про що гоша, але по-моєму ти теж промахнувся. чи ти не читав цю тему і відео від дер бауера та білдзоіда?

1. старі спеки псіе кабелів живлення на 150 ватт писались під старі та дешеві блоки живлення де в кабелях тонкі провода.

2. сучасні брендові блоки живлення на 6/8 пін псі-е мають дійсно товсті провода і там "запасу" в середньому більше ніж в два рази. іноді в 2.5 може бути.

3. в той час в 12вхпвр: 6 12в проводів, 6 нуля і 4 сенсорних. В оновлених спеках вони зробили сенсорні піни типу коротше щоб відрубало живлення якщо нема контакту і це мало пофіксити плавлення.
чисто по спеках проводів і по напрузі з силою струму там сейфті марджін чи як воно називається 1.1 - тобто 10%.

4. на 4090 та 5090 12в заходить одним великим "шматком", ніяк не балансується, тобто оті 6 12в це по суті один великий 12в, і ті 6 проводів реально замінити одним товстим шматком хоч магістрального кабеля і нічо не зміниться.

на 3090ті куди вперше запхали 12вхпвр не плавило, бо там було балансування по трьох "лініях" зі сторони відяхи.

5. плавить роз'єми і ізоляцію кабелів, бо так як нема балансування, то там по тих 6 проводах може скакати типу 20а/20а/3а/2а/2а/3а і відяха про це не знає.. а коли довго йде 20а по тих проводах, то їх починає плавити.

є ж заміри цього всього)) ну і дербауер наглядно показав як цю баго-фічу зарепродюсити - він підключив відяху кабелем де відрізав 4 з 6 12в проводів і відяха працювала собі у фурмарку, потихеньку нагріваючи провода.

ну і да по спеках не більше 9а на провод має бути, але по факту навіть коли наче все ок на перший погляд, то бувають перекоси типу 10а/10а/7а/8а/9а/6а бувають, що вже не ок.

6. чого так відбувається поки невідомо. ну крім очевидних причин, типу поганий контакт пінів в кількох 12в пінах, то починає йти по тих де нормальний контакт...   пофіксити можна повернувшись до дизайну з 3090, щоб відрубало відяху коли нема живлення по одній з трьох ліній

Edd.Dragon

ну так я про це й кажу.

не важливо які провідники на 8 пін, і пох на запас. його ніхто не бере. карта тяне в сумі не більше 15А. Половину з яких - знизу. То ж по 12В хай навіть максимум 8А. На три провідника. Хай навіть з перекосами. По.Х.

В разі старих топів - ну до 15 ватт зверху. На два 8-пінових роз'єма. Теоретично й може піти щось не так. Але навіть з перекосами навряд чи на якомусь провіднику буде 10А.

А на нових топах - десятки ампер тянуться зверху. Без підняття напруги звичайно ж проблеми.

Edd.Dragon

Ну може десь колись у когось і поплавилось якесь Г за допомогою старої пєчки. Но то таке. А шоб "до 200" ваттна карта плавила контакти, то не було такого нікада. Тим паче - масово.

Dmytro

ПОПРОСИЛСЯ К ЛЕСНИКУ НА НОЧЛЕГ
@
ЛЕСНИК В ЭТОТ РАЗ ВЫГЛЯДИТ КАК-ТО СТРАННО
@
КОЖАНЫЕ САПОГИ
@
МАСКА НА ЛИЦЕ
@
НА РУКЕ ПОДОЗРИТЕЛЬНАЯ ЛАТЕКСНАЯ ПЕРЧАТКА
@
ПОНИМАЕШЬ, ЧТО ВЗАМЕН ОРИГИНАЛА ПЕСНИ ПОПАЛ В ГАЧИ-РЕМИКС
@
ВМЕСТО ВОЛКОВ ТВОИМИ ФИЛЕЙНЫМИ ЧАСТЯМИ ВСЮ НОЧЬ ЛАКОМЯТСЯ ♂FUCKING SLAVES♂

meΛkuu

Надо ставить плавкие вставки в провода, как у бритишей в вилке

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 01 Березень 2025, 08:35:37А на нових топах - десятки ампер тянуться зверху. Без підняття напруги звичайно ж проблеми.
ну так в цьому ж і проблема, що тягнуть через менше 12в проводів ще більше ніж раніше і нема ніякого балансування чи захисту

Цитата: Edd.Dragon від 01 Березень 2025, 08:42:50А шоб "до 200" ваттна карта плавила контакти, то не було такого нікада. Тим паче - масово.
не було. і навіть в 300 ватних не було... і навіть 500 ваттні карти якщо підключити трьома класичними 8 пін псіе не поплавлять. бо якщо в тебе один 8 псіе відпав, то відяха вирубиться. Ну ладно, припустимо у одного з 8пін псіе в кабелі відпало 2 з 3 12в провода - але запас все одно є і по спеках більше 150ватт - 12.5а воно не тягне з одного кабеля

але зараз теоритично в якійсь 250 ватній 5070 можна спалити кабелі, якщо відрізати чи відпадуть 5 з 6 12в проводів у 12вхвр кабеля і всі 15а по одному 12в проводу пустити))

graved1gger

тобто проблема з двох частин - нема балансування і захисту і одночасно нема запасу в тих проводах щоб витримати ці перекоси без балансування

T1000

Треба купляти карту під 100 ватт і нічого не буде плавитись. :P
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.