Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

aNGeL

Цитата: Wolf256 від 16 Березень 2025, 21:40:08Ось скрипти для PowerShell писати це реальний пиздець, вже від двох людей які ту xуйню писали чую що вони не їбуть як х цією хернею взаємодіяти
Я десятки скриптів на поші писав - якихось проблем не пам'ятаю.
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

aNGeL

Цитата: Mantikor від 16 Березень 2025, 22:30:35Я підозрюю для SMF вже є готовий скрипт, який вміє реєструватись, обходити капчу, і навіть чекати певну кількість перед публікацією.
Тому й така фігня зі спамерами.

Я не знаю які плагіни вже встановлені, але є ще:
Spam protection, AntiSpam, FireWall by CleanTalk (no Captcha/reCaptcha)
Stop Forum Spam
Anti-Bot: Are You Human/Bot?
Стоїть у нас це https://custom.simplemachines.org/index.php?mod=4255
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Mantikor

aNGeL

Цитата: Mantikor від 17 Березень 2025, 09:11:17Схоже що не допомагає.
Десь з пів року як стало погано допомогати.

aNGeL

Ага, розібрався. В якийсь момент при якомусь оновленню рушія збилися налаштування цієї рекапчи і вона була вимкнена) Включив, подивимося як далі піде.

Edd.Dragon

Тэхнології...

graved1gger

2 ящика пива, лайтового, типу 4-4.2 алк, за місяць це багато? я алкаш?
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

aNGeL

Цитата: graved1gger від 17 Березень 2025, 20:09:232 ящика пива, лайтового, типу 4-4.2 алк, за місяць це багато? я алкаш?
Ні, норм.

Dmytro

Цитата: finalplayer від 15 Березень 2025, 20:40:28в туалет резко захотелось
Когда хочешь срать бежать нельзя. Тебе все равно придется остановиться чтобы открыть дверь в подъезд/квартиру/сам туалет где-либо. И вот когда ты остановишься после бега жопа может не выдержать реально.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

finalplayer

Цитата: Dmytro від 17 Березень 2025, 22:30:53Когда хочешь срать бежать нельзя. Тебе все равно придется остановиться чтобы открыть дверь в подъезд/квартиру/сам туалет где-либо. И вот когда ты остановишься после бега жопа может не выдержать реально.
рубрика полезных советов )

Dmytro

Цитата: finalplayer від 18 Березень 2025, 00:04:13рубрика полезных советов )
Ну я диарейщик опытный.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

фред

Цитата: Dmytro від 17 Березень 2025, 22:30:53Когда хочешь срать бежать нельзя. Тебе все равно придется остановиться чтобы открыть дверь в подъезд/квартиру/сам туалет где-либо. И вот когда ты остановишься после бега жопа может не выдержать реально.
палец в ж... И в путь)
¯\_(ツ)_/¯

фред

Цитата: finalplayer від 18 Березень 2025, 00:04:13рубрика полезных советов )

¯\_(ツ)_/¯

Dmytro

meΛkuu

Паклей подмотать :D

graved1gger

я колись біг так

але навпаки. ледь не обісцявся. воно якось почало тиснути на те щоб ссяти
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Edd.Dragon

Цитата: фред від 18 Березень 2025, 05:07:32палец в ж... И в путь)
можу порадити пробку від вина

Edd.Dragon

#tp-link #EasyMesh

Намагаюсь знайти інфу про те, як девайси в EasyMesh об'еднуються між собою. Чи строго всі до головного роутера. Чи можуть сателіти між собою об'єднатись у разі коли сигнал головного роутера слабший.

НІ ХРЄ НА НЕМА

>:(  >:(  >:(

meΛkuu

О, Ед, а ти пробував не-меш?
Чи є там відчутна різниця між просто однаковими мережами?

finalplayer

Цитата: Edd.Dragon від 18 Березень 2025, 11:11:40#tp-link #EasyMesh
А кабелем последовательно можно подключить?

graved1gger

Цитата: meΛkuu від 18 Березень 2025, 12:55:18О, Ед, а ти пробував не-меш?
Чи є там відчутна різниця між просто однаковими мережами?
я пробував.
два роутера з однаковою ссід переключаються десь так само як два роутера з різними ссід, які збережені в телефоні і вибрано автоматично підключатись - тобто коли ти на грані покриття настільки шо телефон розуміє що ну вже зовсім туго. іноді треба відключити віфі на телефоні і потім включити - воно підключиться до ближчого роутера.

в меші воно працює сильно краще і непомітно. єдине що коли роутери в меші в кімнатах поруч і умовно близько один до одного то теж можуть підтуплювати з переключеннями, але це формату типу коли на одному роутері в тебе 350-400 мегабіт, а перемкнувшись на інший стає 550-600. тобто щоб меш не підтуплював з переключанням між нодами то бажано якусь мінімальну дистанцію між нодами - наприклад в кожній кімнаті але протилежних кутах кімнтах. чи через кімнату.

graved1gger

Намагаюсь знайти інфу про те, як девайси в EasyMesh об'еднуються між собою. Чи строго всі до головного роутера. Чи можуть сателіти між собою об'єднатись у разі коли сигнал головного роутера слабший.

НІ ХРЄ НА НЕМА

хаха. на лінксісі теж хер його знає з тим мешем.
але я метоом тика розібрався.

я взяв один роутер, підключив його до мікротіка куди інет заходить, включив режим моста, підключив кабелем другий роутер і на першому роутері вибрав "додати кабельний нод", воно все налаштувало і наче ок. потім я вимкнув цей нод і пішов поставив в іншій кімнаті куди заходить ще один кабель з мікротіка

цікавий баг, якщо поставити галочку  і кабельний і бездротовий нод, то другий роутер, навіть якщо кабелем підключити, буде все одно конектитись бездротово до першого)))

Edd.Dragon

Цитата: finalplayer від 18 Березень 2025, 13:11:11А кабелем последовательно можно подключить?
В том то и беда, что кабелем соединить проблематично

Вообще говоря, вайфай в произвольном окружении мне нравится все меньше и меньше
В квартире - норм. В офисе - надо заранее заморачиваться как-то. Иначе это источник непонятных периодических проблем.

Хотя казалось бы - навешал роутеров (10-15 метров между каждым). Навешал камер (настроенных на 1-2 мбит видео-поток). Все должно работать. Ну не железобетон же!

А хер. То лаги. То вообще непойми что

Edd.Dragon

#CPU #test

Гарний хлопчик.
Корисно геймить

Edd.Dragon

І Intel ARC протестив...

Стривайте, це не Англел часом?  :D

Dmytro

Чи строго всі до головного роутера. Чи можуть сателіти між собою об'єднатись у разі коли сигнал головного роутера слабший.

НІ ХРЄ НА НЕМА

https://www.reddit.com/r/TpLink/comments/112875p/deco_m4_satellite_only_connect_to_the_main_deco/?rdt=46164

Вон что пишут. От модели зависит. Если в настройках нет возможности выставить куда будет коннектиться каждый из сателлитов - значит они коннектятся только к главному модулю и никак иначе.
Дальше упоминают модель Деко М5, пишут что вот в ней выбор есть.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 18 Березень 2025, 13:45:17#CPU #test

Гарний хлопчик.
Корисно геймить

разганяю я зіон мнє стібльнасті нінужна

Edd.Dragon

#games #top50

Читкаю Топ50 всех времен и народов
https://cybersport.metaratings.ru/articles/top-50-luchshikh-igr-vsekh-vremen-na-pk-samye-kultovye-igry-za-vsyu-istoriyu-na-kompyuter/

От здавалося б і все ок...
Легендарна SimCity 2000! Я б ще додав SimCity зі Спектрума!
Але ж...
Вибачте, при всі повазі, якого хєра
45. SimCity 2000
49. Cities: Skylines
50. Civilization IV

Ну... Я пробував якось пограти в SimCity 2000 років з 10-5 тому. Після всіх свіжіших шлягерів воно ж пустувате зовсім.  Навіть в кривуватих Cities XL / Cities XXL ти отримаєш набагато більше фану! За рахунок більш розвинутого будівництва інфраструктури, різних фішечок, різноманіття і того ж справжнього 3D!

Ну не жодний старпер не скаже "Та ну хрєнь ваш скайлайнс. Краще залипну в Сім 2000!" Не вдастся залипнути зараз.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 18 Березень 2025, 13:45:17#CPU #test

Гарний хлопчик.
Корисно геймить

вибачте за русню. але більше нема шо на це сказати

graved1gger

разгоняй скорєй є5

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 18 Березень 2025, 14:13:24разганяю я зіон мнє стібльнасті нінужна
+

Edd.Dragon

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 18 Березень 2025, 14:14:46#games #top50

https://cybersport.metaratings.ru/articles/top-50-luchshikh-igr-vsekh-vremen-na-pk-samye-kultovye-igry-za-vsyu-istoriyu-na-kompyuter/

Але ж...
45. SimCity 2000
50. Civilization IV

Ну... Я пробував якось пограти в SimCity 2000 років з 10-5 тому. Після всіх свіжіших шлягерів воно ж пустувате зовсім.  Навіть в кривуватих Cities XL / Cities XXL ти отримаєш набагато більше фану! За рахунок більш розвинутого будівництва інфраструктури, різних фішечок, різноманіття і того ж справжнього 3D!

Ну не жодний старпер не скаже "Та ну хрєнь ваш скайлайнс. Краще залипну в Сім 2000!" Не вдастся залипнути зараз.

перший сімсіті топ. на 286 це одна з найбільш заїжджених мною ігр.
сімсіті 2000 і 3000 я пропустив бо не було на чому грати, а після того як пограв в сім сіті 4, то сім сіті 2000 було не альо.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 18 Березень 2025, 13:43:40Хотя казалось бы - навешал роутеров (10-15 метров между каждым). Навешал камер (настроенных на 1-2 мбит видео-поток). Все должно работать. Ну не железобетон же!

А хер. То лаги. То вообще непойми что
може частоти засрав і воно конфліктує між собою?
ну і я хз шо там зараз, але пам'ятаю колись тплінків  була біда коли 6-8 девайсів одночано підключено, то роутеру було важко

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 18 Березень 2025, 13:43:40В офисе - надо заранее заморачиваться как-то. Иначе это источник непонятных периодических проблем.

Хотя казалось бы - навешал роутеров (10-15 метров между каждым)...

То лаги. То вообще непойми что

Странно. Может действительно более мощные девайсы использовать типа всякий Юбикьюти и подобных антенн? Такого варианта нет?

Ну и ты ж все роутеры именно как точки доступа настроил, правильно? Ну кроме одного, главного, откуда все раздаётся.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 18 Березень 2025, 14:44:11Ну и ты ж все роутеры именно как точки доступа настроил, правильно? Ну кроме одного, главного, откуда все раздаётся.
там зазвичай коли робиш меш, то інші роутери стають нодами без можливості щось налаштовувати окремо від головного нода

Dmytro

Цитата: graved1gger від 18 Березень 2025, 14:59:24там зазвичай коли робиш меш, то інші роутери стають нодами без можливості щось налаштовувати окремо від головного нода
У меши да, но я думал Эд там говорил про обычные роутеры.
Или то уже этап его знакомства с меш?

finalplayer

халва 2 ртх 80+ ГБ

пидросла

а не, 40+ стимопоказатели глючат

finalplayer

Цитата: Edd.Dragon від 18 Березень 2025, 13:43:40В том то и беда, что кабелем соединить проблематично
меня интересовала сама возможность. На каждой штуковине минимум 2 эзернета и делай гирлянду. Ели тп-линк такое предусмотрела для меша.

Xella

Цитата: Edd.Dragon від 18 Березень 2025, 14:14:46#games #top50

Але ж...
45. SimCity 2000
50. Civilization IV

Так воно легендарне лише у спогадах, десь як fallout 2
Тобто чим новіша гра і вище вона знаходиться це визнання.

Wolf256

Гнати хуйон треба реально бути різковим парнем

и мамку якраз під стать офк купити
Не двуглавый, а кровавый ждет его оpeл,
И застынет он в веках под гримассой боли.

graved1gger

Цитата: Wolf256 від 18 Березень 2025, 16:40:07Гнати хуйон треба реально бути різковим парнем

и мамку якраз під стать офк купити
так ці зіони ніде крім хуананів зараз і не поганяєщ.
йдеш на алі, купуєщ зіон і хуанан під нього.
колега всім трьом дітям так зібрав по компу за якісь смішні гроші. ну плюс відяха якась б/в з олкс типу рх480

Wolf256

Цитата: graved1gger від 18 Березень 2025, 16:49:39так ці зіони ніде крім хуананів зараз і не поганяєщ.
ввезення хуананів без спеціальної ліцензії на хендлінг вибухонебезпечних предмететів має бути заборонений

graved1gger

Цитата: Wolf256 від 18 Березень 2025, 16:51:47ввезення хуананів без спеціальної ліцензії на хендлінг вибухонебезпечних предмететів має бути заборонений
в тебе тарифи, не парься

Wolf256

Цитата: aNGeL від 17 Березень 2025, 08:54:05Я десятки скриптів на поші писав - якихось проблем не пам'ятаю.
Воно не складно, воно заєбує кілометровими командами в той час коли на юніксі це за пару слів робиться
https://learn.microsoft.com/en-us/powershell/module/microsoft.powershell.utility/write-host?view=powershell-7.5
От який наркоман це придумав? Я без жартів кажу, що знаю особисто людей які писали цю єбаніну і самі не знають чо воно таке

Wolf256

Цитата: graved1gger від 18 Березень 2025, 16:52:18в тебе тарифи, не парься
Трампохуйло спасає країну)

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 18 Березень 2025, 15:13:20У меши да, но я думал Эд там говорил про обычные роутеры.
Или то уже этап его знакомства с меш?
меш із звичайних роутерів
не оті спеціальні білі бочки

Цитата: graved1gger від 18 Березень 2025, 14:28:56може частоти засрав і воно конфліктує між собою?
ну і я хз шо там зараз, але пам'ятаю колись тплінків  була біда коли 6-8 девайсів одночано підключено, то роутеру було важко
можливо. там і годинники, і телефони підключені. а роутери простенькі.

Edd.Dragon

Цитата: Wolf256 від 18 Березень 2025, 16:54:12Воно не складно, воно заєбує кілометровими командами в той час коли на юніксі це за пару слів робиться
https://learn.microsoft.com/en-us/powershell/module/microsoft.powershell.utility/write-host?view=powershell-7.5
От який наркоман це придумав? Я без жартів кажу, що знаю особисто людей які писали цю єбаніну і самі не знають чо воно таке
а який наркоман придумав с++ з STL?
Ой, а Перл... Ладно, мовчу

А писаки самі не знають, чого воно таке - брешуть. Воно таке як і весь Мікрософт. Ідея годна, реалізація трішки косоглаза.  ;D
Win10 точно така сама.

Та всі їх інструменти - косоглазі. Але частенько конче потрібні.

Edd.Dragon

#GOG #surprize

Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Не тільки "грав", але й взагалі заходив на ГОГ!

Edd.Dragon

The Witcher 3 REDkit
додано May 21, 2024

На пошту не приходило нічогісінько.
Ну і з десяток іншого лайна напротязі 9 років.

Як так можна не користуватись нагодою нагадати про себе?  ???