Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

graved1gger

ти відключив нотіфікейшени?
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 18 Березень 2025, 17:25:45ти відключив нотіфікейшени?

Так там тілько рекламні...
Шо треба увімкнути, щоб ці приходили?

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 18 Березень 2025, 17:37:55Так там тілько рекламні...
Шо треба увімкнути, щоб ці приходили?
хз
я не гога
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Edd.Dragon

Пошук у них хєровий, як для бази з завеликим відсотком лайна.

Хочеш наприклад сортувати "по ціні", або "по даті", або "по алфавіту". Але при цьому лише ігри з рейтингом 4.0+. Бо інакше там жесть листати треба. Для ціни ж є "від - до". Чому для рейтингу таке не зробити? Як на Кінопоіскі було...

Цитата: graved1gger від 18 Березень 2025, 17:56:53хз
я не гога
Ну там нема шоб чітко нотіфікейшн
Але є галки для рекламних/промоушн комунікацій

graved1gger

я купив неарешті юніверс сендбокс

Mantikor

Цитата: Edd.Dragon від 18 Березень 2025, 13:43:40В офисе - надо заранее заморачиваться как-то. Иначе это источник непонятных периодических проблем.

Хотя казалось бы - навешал роутеров (10-15 метров между каждым). Навешал камер (настроенных на 1-2 мбит видео-поток). Все должно работать. Ну не железобетон же!
Тому що в офісі потрібні офісні рішення, а не домашні.
EasyMesh - позиціонується як пристрій для дому.

В того ж TP-Link є лінійка пристроїв для бізнесу Omada, там і точки доступу, і Omada Mesh, керування через Omada SDN і все що треба.

Також ще можна дивитись на Powerline адаптери, для передачі Ethernet через електричні кабелі.

OzzyZig

Цитата: фред від 17 Березень 2025, 05:33:36все умерли чтоль? бот уже сутки тут спамит и ни одного модера нет.
працював.
думав.

знову вільний козак. Дівка послала лісом.
Ну в принципі декілька днів привести в порядок. І рухатись далі.

а у вас тут що?

OzzyZig

ось став на паузу
наварив картопельки, навернув вина.
скоро спати, пауза коротка блет. Незвично без звичного спілкування хіба що. трохи пече

мейк форум грейт егейн. е літл біт

OzzyZig

намічена відпустка пішла по вагіні. Треба щось придумувати

митись сьогодні чи вранці йти? теж питання

OzzyZig

це ж розпланував відпустки під концерти і під дівку до жовтня включно.
а тут таке оце пішло. Тепер концерти будуть лише.

а думаю краще б єбошив ще рік вільно. Бабла наскирдував знатно.

OzzyZig

тримайте частинку Гамбурга

OzzyZig

в четвер психолог.
Виговорюсь як чорт. перед відпусткою.
І себе не жаліти)))

OzzyZig

вже скоро 33 роки. Який кошмар.
я не чекав таких років і точно не знав де я буду і яким. ,дивлюсь в дзеркало, не молодішаю.

aNGeL

Цитата: OzzyZig від 18 Березень 2025, 22:16:57вже скоро 33 роки. Який кошмар.
я не чекав таких років і точно не знав де я буду і яким. ,дивлюсь в дзеркало, не молодішаю.
ой та ладно, я десь після 25 на це думати забив
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Edd.Dragon

Цитата: OzzyZig від 18 Березень 2025, 22:16:57вже скоро 33 роки. Який кошмар.
мені б назад в 33 роки...

graved1gger

Цитата: Mantikor від 18 Березень 2025, 20:00:48Тому що в офісі потрібні офісні рішення, а не домашні.
EasyMesh - позиціонується як пристрій для дому.

В того ж TP-Link є лінійка пристроїв для бізнесу Omada, там і точки доступу, і Omada Mesh, керування через Omada SDN і все що треба.

Також ще можна дивитись на Powerline адаптери, для передачі Ethernet через електричні кабелі.
в тплінка під все є "професійні рішення" навіть окремі сайти позаводили... а як копнути глибше то воно не далеко пішло від "домашніх  рішення"

graved1gger

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 18 Березень 2025, 23:08:21в тплінка під все є "професійні рішення"... а як копнути глибше то воно не далеко пішло від "домашніх  рішення"
воно то так, але я б при наймні для головного роутера взяв би щось потужне із арчерів. І повторююсь - мені дуже не подобається рівень сигналу між роутерами.  Хочв це не бетонна будівля. Тож виходить, що дуже загажений фон.

Там треба тупо все розбирати і з умом настроювати. Проаналізувавши навантаження на канали.

А камери - то взагалі треш. 2.4Гц і вочевидь дуже слабкі. Нахуана такий недовайфай продавать - хз. Шо є, шо нема. Пограєшся і підеш тягнуть кабель

graved1gger

а шо за камери? я собі хотів камеру купити, довго вибирав і зупинився на тплінк vigi c540v але так і не купив... бо виявилось що у нас нема і це везуть звідкись невідомо звідки... ну я сам теж можу звідкись привезти...
там в них є якісь домашні камери, які тільки віфі - я взагалі в ахує нашо таке треба. і є камери з езернетом, але без пое це теж бред...

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 18 Березень 2025, 23:13:16але я б при наймні для головного роутера взяв би щось потужне із арчерів.
переходь на юбіквіті! чи хоча б лінксіси.

фред

Цитата: Edd.Dragon від 18 Березень 2025, 23:01:47мені б назад в 33 роки...
а мне в три.
В садик отвели, там поел, покакал, поспал, девок за косы подёргал и радостно домой мультики смотреть.
До сих пор помню то летнее солнышко, пробивающееся через окно садика в игровую, где я сидел грелся в синих колготках и со своей любимой игрушкой ( по утрам прохладно,да)
¯\_(ツ)_/¯

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 18 Березень 2025, 17:00:33меш із звичайних роутерів
не оті спеціальні білі бочки
Ну ты ж роутеры все кроме главного попереводил в режим точки доступа чтоб на них не было НАТ и дхцп?
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 18 Березень 2025, 23:01:47мені б назад в 33 роки...
Шо ти як дід... хоча ти вже майже дід)
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

aNGeL

Цитата: graved1gger від 18 Березень 2025, 23:20:41переходь на юбіквіті! чи хоча б лінксіси.
це ідеальний варіант

фред

Еду я значит, никого не трогаю, стал на перекрестке на красный, никого не трогаю.
Тут сильверадо на красный проносится справа от меня, врезается в бочину Камри и вместе с ней на переднем бампере отлетает в стоящие на обочине машины и вся эта куча разлетается как кегли в боулинге, сильверадо два раза кувыркнувшись через крышу и Камри приземлился в кустах на колеса. Ну думаю свидетелей полно, я со своим английским только мешать буду, поехал дальше.
Через пару кварталов вижу скорая уже с пожарной несуться, ну думаю за ними уже едут а они свернули во дворы, гляжу а там дом горит 0_о. Ну думаю фигасе, еду дальше, поворачиваю уже на работу а там куча полиции и один баклажан мимо пробегает а двое копов за ним несуться 0_о , еду дальше а там на автобусной остановке двоих уже вяжут а четверо на прицеле держат 0_0!
Короче приехал я и думаю, я там не в ГТА исекайнулся случайно?
¯\_(ツ)_/¯

graved1gger

Цитата: фред від 19 Березень 2025, 12:25:18Еду я значит, никого не трогаю, стал на перекрестке на красный, никого не трогаю.
Тут сильверадо на красный проносится справа от меня, врезается в бочину Камри и вместе с ней на переднем бампере отлетает в стоящие на обочине машины и вся эта куча разлетается как кегли в боулинге, сильверадо два раза кувыркнувшись через крышу и Камри приземлился в кустах на колеса. Ну думаю свидетелей полно, я со своим английским только мешать буду, поехал дальше.
Через пару кварталов вижу скорая уже с пожарной несуться, ну думаю за ними уже едут а они свернули во дворы, гляжу а там дом горит 0_о. Ну думаю фигасе, еду дальше, поворачиваю уже на работу а там куча полиции и один баклажан мимо пробегает а двое копов за ним несуться 0_о , еду дальше а там на автобусной остановке двоих уже вяжут а четверо на прицеле держат 0_0!
Короче приехал я и думаю, я там не в ГТА исекайнулся случайно?
піздіш? бо це було в 5 різних днів на протязі 5 місяців?

meΛkuu

from r/pcmasterrace

К недавнему разговору про питание видеокарт

graved1gger

Цитата: meΛkuu від 19 Березень 2025, 13:21:32
from r/pcmasterrace

К недавнему разговору про питание видеокарт
ну це до речі вирішує проблему.
автор канешна гонить 15а запобіжник, бо по кабеля по спеках мають максимум 9а мати.
а так-то да, втулити по 10а запобіжники на кожен з 6 12в проводів і буде безпечно

graved1gger

а ну да, ось на що автор посилається))

graved1gger

слушне зауваження
it likely will work. what i am not quite sure about is that you don't seem to have any means to tell if any wire stops carrying any current. depending on the fuses used, you risk a cascading effect as soon as one fuse blows, at which point you don't know where the issue started. your card is safe, but you didn't really learn anything. on the other hand, a fuse box like this has LEDs showing you which wires are active. and as soon as you notice one or more LEDs go out, you know something is off, before fuses start to blow.

фред

Цитата: graved1gger від 19 Березень 2025, 12:28:01піздіш? бо це було в 5 різних днів на протязі 5 місяців?
это всё я наблюдал за 10-15 минут на одном отрезке дороги на работу.
Я реально сейчас жалею что у меня регистратора в машине нет.
Припарковался в подземной парковке и только тогда смог охренеть от всего этого по настоящему, до этого рулил и смотрел на все 360 чтоб в меня уже пикап какой не влетел.
¯\_(ツ)_/¯

фред

Цитата: graved1gger від 19 Березень 2025, 14:19:40а ну да, ось на що автор посилається))

насколько я понял, карты горят от нагрева провода и расплавления дорожек в гнезде.
Думаю логичней было бы увеличить сечение провода и устранить недостатки плохого контакта разъема.
¯\_(ツ)_/¯

graved1gger

Цитата: фред від 19 Березень 2025, 15:39:58насколько я понял, карты горят от нагрева провода и расплавления дорожек в гнезде.
Думаю логичней было бы увеличить сечение провода и устранить недостатки плохого контакта разъема.
1. карти не горять. горять провода. бо іноді воно може пускати більше 20А по одному з шести 12в проводів в той час як інші п'ять пускають 1-3А
2. це теж костиль. ні, логічніше було б розбити одну "фазу" 12в яка йде по 6 проводах на 3, а ще краще на всі 6, щоб вирубало карту коли один провод відпав. а також зробити БАЛАНСУВАННЯ, щоб не було перекосів і не вилазило більше 9а на один провод.
3. не факт шо причина в контактах. там нема балансування. по спеках 9А на провод. в реалі може бути три провода 11А і ще три провода по 8А. в такому випадку нічого не буде, бо товщини провода ще вистачає, але це аут оф спек на 15%

graved1gger

Цитата: graved1gger від 19 Березень 2025, 16:36:41і, логічніше було б розбити одну "фазу" 12в яка йде по 6 проводах на 3
так було зроблено на перших відяхах які юзали цей стандарт і нічого не плавилось, хоча теж жерло огого - 3090ті чи як вона там

graved1gger

ну і відношення нвідії до проблеми - "юзери дураки".

хоча самі знають що запасу по товщині проводів мало, знають що нема балансування і в них вже був "фікс" на першій же карті з цим роз'ємом...  після 4090 можно було повернути живлення з 3090, але ні нашо щось робити в карточці за 3к баксів, угу.

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 19 Березень 2025, 07:49:17Ну ты ж роутеры все кроме главного попереводил в режим точки доступа чтоб на них не было НАТ и дхцп?
нет

но сеть расширилась и без этого
по 3-4 устройства на каждом сателите свидетельствуют, что все ок

я не об этом спрашивал.

Edd.Dragon

Цитата: фред від 19 Березень 2025, 15:39:58насколько я понял, карты горят от нагрева провода и расплавления дорожек в гнезде.
фпизду логику!

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 18 Березень 2025, 17:00:33меш із звичайних роутерів
не оті спеціальні білі бочки

Цитата: Dmytro від 19 Березень 2025, 07:49:17Ну ты ж роутеры все кроме главного попереводил в режим точки доступа чтоб на них не было НАТ и дхцп?

Цитата: Edd.Dragon від 19 Березень 2025, 17:05:01нет

но сеть расширилась и без этого
по 3-4 устройства на каждом сателите свидетельствуют, что все ок
Ну так потому у тебя и лагает порой. Сколько у тебя там роутеров - два, три, больше? Это получается тройной нат и дхцп и так далее...
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Wolf256

Цитата: фред від 19 Березень 2025, 02:08:30а мне в три.
В садик отвели, там поел, покакал, поспал, девок за косы подёргал и радостно домой мультики смотреть.
До сих пор помню то летнее солнышко, пробивающееся через окно садика в игровую, где я сидел грелся в синих колготках и со своей любимой игрушкой ( по утрам прохладно,да)
Напомни, кем работаешь, если не тайна, конечно
Не двуглавый, а кровавый ждет его оpeл,
И застынет он в веках под гримассой боли.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 19 Березень 2025, 17:19:37Ну так потому у тебя и лагает порой. Сколько у тебя там роутеров - два, три, больше? Это получается тройной нат и дхцп и так далее...
нема там тройного ната і дхцп.
звичайний роутер мається на увазі звчиайний домашній роутер, але який має можливість об'єднатись в меш з такими ж чи сусідніми тплінками.
в консумерських роутерах створення такого мешу максимально просте зазвичай.

є роутер Х - головний
є роутер У - підключений як нод
є роутер Й - підключений як ще один нод

коли ти підключаєш У до Х в меш, то У бере всі налаштування з Х і всі ці налаштування вирубаються стають недоступні на У

в еда було питання чи можна підключити Й до У, чи Й треба до Х чіпляти.

Edd.Dragon

а точніше, чи вони самі достатньо вумні, чи просто зірка без варіантів

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 19 Березень 2025, 17:19:37Ну так потому у тебя и лагает порой. Сколько у тебя там роутеров - два, три, больше? Это получается тройной нат и дхцп и так далее...
https://www.tp-link.com/ru/easymesh/

Зараз у них майже все підтримує мєш.
Але ж ніде не пишуть, чи є в цьому підводні камені
Оглядачі зазвичай об'єднуть всього парочку топових роутерів

graved1gger

а лагає воно бо або все засрано навколо, або дуже багато девайсів... може навіть настільки багато девайсів шо головний роутер не встигає за всіма

finalplayer

Цитата: Edd.Dragon від 19 Березень 2025, 17:49:24а точніше, чи вони самі достатньо вумні, чи просто зірка без варіантів
ок, это понятно, но в интерфейсе главного роутера они как-то обозначены, кто главный, а кто ведомый?

Edd.Dragon

Цитата: finalplayer від 19 Березень 2025, 17:55:47ок, это понятно, но в интерфейсе главного роутера они как-то обозначены, кто главный, а кто ведомый?
ну само собой.

заходишь в роутер
говоришь - хочу меш запилить
сканируешь устройства
отмечаешь какие будут дополнительными
они становятся дополнительными
ну понятно, что роутер сам их построит как надо

и вижу меж ними слабый сигнал в списке сателитов. есть ли что-то о топологии и ее настройке - в глаза не попадалось.
вероятно, что нету... гляну как будет возможность

finalplayer

кстати, я сейчас веду переписку с сапортом тплинка. мр150 юзался от симки 4Г, потом как роутер от проводного прова, но был затык и он не сразу принял свою новую работу и я не понял что это было, а теперь от нового проводного провайдера он ни в какую не получает инет. Притом, что от другого роутера подхватывает инет на раз. Скринов, фоток им накидал, уже логи отправил.

graved1gger

нема. топологія то не про домашні меші

graved1gger

от понакупають тплінки замість православних мікротіків....

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 19 Березень 2025, 17:55:34а лагає воно бо або все засрано навколо, або дуже багато девайсів... може навіть настільки багато девайсів шо головний роутер не встигає за всіма

та про не встигає - то можна буде глянути по процу і оперативці
але навряд чи
скоріш за все, що классика 2.4 ГГц зі слабим сигналом. воно є, але через нього і одному мало канала. не те що парі камер та (можливо) телефону
хоча айфони мають по 5 ГГц підключатись

Dmytro

Цитата: graved1gger від 19 Березень 2025, 17:31:01нема там тройного ната і дхцп.

в консумерських роутерах створення такого мешу максимально просте зазвичай.

є роутер Х - головний
є роутер У - підключений як нод
є роутер Й - підключений як ще один нод

коли ти підключаєш У до Х в меш, то У бере всі налаштування з Х і всі ці налаштування вирубаються стають недоступні на У
Тогда, да. Прикольно. Не знал что "оно само умеет", думал так автоматом могут только вот те все белые бочки и кубики.