Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

Dmytro

Цитата: graved1gger від 22 Березень 2025, 12:45:29блин ну ти порівняв. соулс-слайки то гра про бойовку і страждання в першу чергу. а це скоріш динамічний екшн де бойовка не має по фану.

хоча дівка худа і за неї важко - три удара пропустив чи 2 важких і пака
Так вот какие у неё защитные механики? Я вижу перекаты есть, что еще?

Не все соулслайки про страдания, спасает наличие имбабилдов или кооп. В некоторых вообще есть и то, и другое.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 22 Березень 2025, 12:48:27ну є просто блок зажав блок і стоїш доки ворог не заюзає атаку яка пробиває блок.
а можна натискати кнопку коли ворог завдає удар і іноді треба 2-3 рази отак вчасно клацнути кнопку і якщо потім тицнути удар, то буде типу більш потужна контр-атака
Ага, т е. контратака из блока есть.
А выносливости в бою нет? Можно сколько угодно в блоке стоять?
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

graved1gger

що цікаво, що рівні складності впливають на "тупість" аі.
драки мінімально складніше, але нпц стають краще ходити і нарешті можуть бачити тебе якщо ти стоїш на даху.

бо на норм це смішно - на рівні землі стоїть нпц, тупо навпроти нього на даху сидить герой - нпц по суті дивиться прям на нього, але так як вони на різній висоті, то нпц не бачить гравця. це вагина...  і це на нормі. страшно уявити шо на ізі. на експерті - вже бачать і реагують
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 22 Березень 2025, 12:53:01що цікаво, що рівні складності впливають на "тупість" аі.
драки мінімально складніше, але нпц стають краще ходити і нарешті можуть бачити тебе якщо ти стоїш на даху.

бо на норм це смішно - на рівні землі стоїть нпц, тупо навпроти нього на даху сидить герой - нпц по суті дивиться прям на нього, але так як вони на різній висоті, то нпц не бачить гравця. це вагина...  і це на нормі. страшно уявити шо на ізі. на експерті - вже бачать і реагують
))
на эксперте я так понимаю только ночью на крыше можно прятаться

graved1gger

Цитата: Dmytro від 22 Березень 2025, 12:51:25Так вот какие у неё защитные механики? Я вижу перекаты есть, что еще?
блок, додж і їх варіанти от як контр-атака після блока, там ще якісь комбо є з важкою атакою після блока чи щось таке...
кидання димової шашки - по суті вороги тупити починають.

я ще не зовсім розібрався, кажу ж, я більше грав бенчмарк ніж саму гру  ;D

Цитата: Dmytro від 22 Березень 2025, 12:52:39А выносливости в бою нет? Можно сколько угодно в блоке стоять?
нема, в попередніх була, в цій прибрали і це добре. бо витікаюча стаміна не давала нормально бігати. забавно як персонаж починає хекати і кашляти коли довго біжиш, але нічо за це нема.

ні, в блоку не постоїш, бо вороги навіть на нормі якщо бачать що ти заважався в блок починають юзати пробивалки блоку. ще іноді забавно буває коли ворог відбиває твою атаку може пнути тебе ногою, що не блокується, тільки увертатись) цікаво чи пнути ногою на негра спрацює, було б логічно що ні, але все ж

this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

але блін важкливо розуміти.
це не дарк соул, не елден рінг і навіть не цушима. воно більше до хак-н-слеша
і в плані рпг теж - це не драгон ейдж перший і не балдурс гейти і навіть не масс еффект, це все ж таки екшн-екшн, а не рпг

Dmytro

Цитата: graved1gger від 22 Березень 2025, 13:08:54але блін важкливо розуміти.
це не дарк соул, не елден рінг і навіть не цушима. воно більше до хак-н-слеша
Ну ясно, мне такое не зайдет. Как-то сама даже геймдизайнерская содель не нравится и маркетинг всех игр серии.

Цитата: graved1gger від 22 Березень 2025, 13:08:54і в плані рпг теж - це не драгон ейдж перший і не балдурс гейти і навіть не масс еффект, це все ж таки екшн-екшн, а не рпг
А в такое я тем более не играл, но примерно понимаю что это. Мне не нравится излишнее изобилие сюжета и возможностей взаимодействия между персонажами. Того, что есть в Сталкере или РДР2 с головой хватает, больше не надо.

Dmytro

aNGeL

Переніс систему в новий корпус.

Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Dmytro

Один чел на ютубе ругается что после Lies of P в этого ассасина играть невозможно.

T1000

У цих акваріумах блок живлення знаходиться аккурат біля материнської плати і напевно її добре прогріває.
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

aNGeL

Цитата: T1000 від 22 Березень 2025, 16:17:39У цих акваріумах блок живлення знаходиться аккурат біля материнської плати і напевно її добре прогріває.
ні, він знизу материнки і видува назовні повітря від себе
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

graved1gger

Цитата: Dmytro від 22 Березень 2025, 15:08:45А в такое я тем более не играл, но примерно понимаю что это. Мне не нравится излишнее изобилие сюжета и возможностей взаимодействия между персонажами. Того, что есть в Сталкере или РДР2 с головой хватает, больше не надо.
шедоус приблизно як рдр2.  я ж написав - шедоус це НЕ рпг.
для таких як ти (і дебілів які кричали, що асасінс крід це лінійна залупа нам не треба діалоги) спеціально зробили фічу "канон мод" де в діалогах нема ніхуя, просто дивишся кіно.

graved1gger

Цитата: T1000 від 22 Березень 2025, 16:17:39У цих акваріумах блок живлення знаходиться аккурат біля материнської плати і напевно її добре прогріває.
ні. це неправда

graved1gger

Цитата: Dmytro від 22 Березень 2025, 15:25:47Один чел на ютубе ругается что после Lies of P в этого ассасина играть невозможно.
тобто ми з тобою балакаємо що гра не соул-лайк... і тут ти вносиш соул-лайк
серйозно?

graved1gger

ну тобто
я бачив ахуєнний хейт часто хейт протирічить сам собі:
1. це не атсасін, а щось інше, але це не атсасін, а негр грається як танк взагалі не атсасін
2. фуууууууууууууу юбісофт клєпає конвєєрну ерунду

і нічо шо 1 і 2 протирічать один одному?

3. шедоус - погана рпг
4. шедоус - поганий соулс-лайк

а нічого шо шедоус це не рпг і не соулс-лайк. а ще я будь який соулс-лайк можу сказати що вони погані рпг (бо вони не рпг) і про будь яку рпг можу сказати шо вона не соулс-лайк (бо інший жанр взагалі)

5. шедоус непогана гра, але ПОГАНА БО ЮБІСОФТ
6. ....

ну карочі, це якийсь пиздець))

Sanьka

Ого, тут ще пишуть
Главный эксперт во всем!!!

Dmytro

Цитата: graved1gger від 22 Березень 2025, 17:51:23тобто ми з тобою балакаємо що гра не соул-лайк... і тут ти вносиш соул-лайк
серйозно?
Там скорее имелось в виду что кому-то не поравилась механика боевки, есть более удобные.
Можно же, например, жаловаться на неудобную стрельбу в хорроре типа Alone in the dark. Да, это не шутер, но в тех же Резидент Ивел стрельба поприятней.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 22 Березень 2025, 18:04:432. фуууууууууууууу юбісофт клєпає конвєєрну ерунду
Ну лично я когда говорю что у них игры конвеерные, имею в виду общие принципы геймплея с поочередным строго по порядку прохождения боссов, наличие аванпостов и т.д. да, у них есть игры разных жанров и сеттингов, но общий прицип геймдизайна схож.

Нет у них игры где все совсем по-другому. Типа Алан Вейк 2 со всеми его загонами, Дум, или какого аналога My summer car блеать)

Dmytro

А в Ханте новый ивент и баттлпасс все ближе.

graved1gger

Щедоус погана гра. Дуже погана - за два дні 2 ляма продажів.   ;D
З офіційних заяв.
Але цікаво було б глянути метрики... 

Dmytro

Цитата: graved1gger від 22 Березень 2025, 19:16:20Щедоус погана гра. Дуже погана - за два дні 2 ляма продажів.   ;D
З офіційних заяв.
Але цікаво було б глянути метрики... 
Ну средняя ничем непримечательная игра может хорошо продаваться за счет маркетинга и имени. Нормисы хавают.
Алан Вейку тяжелее ибо игра уже немножко нишевая.
А великолепный Каллисто Протокол с финансовой точки зрения фейл. По игре (если не брать приколы с загадками на время в длц) всего один недочет - нет стандартного уклонения для подобных игр. В рукопашном бою есть уклонение стрелками, но нет уклонения при общей камере когда по тебе чём-то пуляют с расстояния.

Dmytro

У Стрит Файтера 6 намного больше продаж и онлайн нежели у Гилти Гир. В многие разы больше. Значит ли это что СФ6 лучше? Не факт. Да, мне он больше нравится, но игры по факту равноценные. СФ куда сильней распиарен.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 22 Березень 2025, 19:34:40Ну средняя ничем непримечательная игра может хорошо продаваться за счет маркетинга и имени. Нормисы хавают.
Алан Вейку тяжелее ибо игра уже немножко нишевая.
А великолепный Каллисто Протокол с финансовой точки зрения фейл. По игре (если не брать приколы с загадками на время в длц) всего один недочет - нет стандартного уклонения для подобных игр. В рукопашном бою есть уклонение стрелками, но нет уклонения при общей камере когда по тебе чём-то пуляют с расстояния.
бг3 без маркетинга і імені (старих задротів типу мене не рахуємо) - продалось огого, навіть дурачки яким звилин не вистачає на діалоги і днд систему оцінили і купували

graved1gger

Цитата: Dmytro від 22 Березень 2025, 19:45:34У Стрит Файтера 6 намного больше продаж и онлайн нежели у Гилти Гир. В многие разы больше. Значит ли это что СФ6 лучше? Не факт. Да, мне он больше нравится, но игры по факту равноценные. СФ куда сильней распиарен.
гілті гіар - топ. нема нічо краще ніж якорем по голові уєбати когось! саундтрек - топ! озвучка - топ! угар - збс! 99% персонажів референси до метал сцени 80х-90х. саундтрек теж писав фанат мітолу!
сф - оверрейтед

graved1gger

якщо не помиляюсь, то в гілті гіар х угорали

graved1gger

Цитата: graved1gger від 22 Березень 2025, 19:46:5899% персонажів референси до метал сцени 80х-90х.
тестамент, веном, кіске, аксл і т.д. і т.д. дахуя їх!

ну крім потьомкіна)))

graved1gger

Цитата: Dmytro від 22 Березень 2025, 19:45:34Значит ли это что СФ6 лучше? Не факт.
з точки зорку біснесу - так.
відверте гавно не купують мільонами, якщо воно розраховано на масову аудиторію.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 22 Березень 2025, 19:45:54бг3 без маркетинга і імені (старих задротів типу мене не рахуємо) - продалось огого, навіть дурачки яким звилин не вистачає на діалоги і днд систему оцінили і купували
Почему это старых задротов не считаем? Из тоже много, они тоже ЦА. Мы ведь весь мир считаем, а не свою улицу.
И в том, что саму игру идентифицировали и покупали из-за днд - это тоже заслуга маркетинга игры что смогли это показать кому надо.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 22 Березень 2025, 20:04:58Почему это старых задротов не считаем? Из тоже много, они тоже ЦА. Мы ведь весь мир считаем, а не свою улицу.
саме тому і не рахуємо старих задротів. гра продалась набагато більше ніж вони проектували приблизних продажів. бо якраз вони були оріентовані на старих задротів. коли ти планував лям продажів з яких 800к старі задроти і 200к мімопрахаділов, а гра продалась - 15 лямів. при продажі в 15 лямів - ті 800к старих задротів це капля в морі.
і маркетинг теж в них цілився на старих задротів, тому і відповідні плани продажів були... а вилізло що мімокрокоділов вийшло стільки шо старі задроти розчинились. настільки гарна гра.

graved1gger

убік клепає конвєєрне гавно до речі якраз по тій самій причині - по їх метриках і підрахунках там якісь ахуєваючі відсотки далбайобів під назвою "фанат серії" і то останні частини не витягувались фанатами.

моя думка: мабуть тому вони і вирішили зробити шедоус не тру ассассінс крідом, тому що тру фанати вже 3 гри палають і не купують, а тут може нові люди спробують.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 22 Березень 2025, 19:51:56з точки зорку біснесу - так.
відверте гавно не купують мільонами, якщо воно розраховано на масову аудиторію.

Ну вот тут я с большинством согласен. Для меня СФ круче всем: дизайн бойцов, анимации, звуки. В шестой части сделали упрощённый вариант управления, мне как нубу вообще круто.

Но при этом я реально понимаю что игры по факту равны, просто разные игры одного жанра. Хорошие игры.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 22 Березень 2025, 20:26:07убік клепає конвєєрне гавно до речі якраз по тій самій причині - по їх метриках і підрахунках там якісь ахуєваючі відсотки далбайобів під назвою "фанат серії" і то останні частини не витягувались фанатами
Ахуевающие проценты в смысле высокие или наоборот сильно низкие?

Так вот я и говорил что убики ссыкуны поскольку не могут выпустить какой-то свой новый шутан, из новой серии, совсем новый. Вон как Чернобылит или как русские щас делают Пионер. Слабо Юбисофту?

Dmytro

Ремеди вроде готовят сетевой шутан по вселенной Контрол.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 22 Березень 2025, 22:00:56Ахуевающие проценты в смысле высокие или наоборот сильно низкие?
високі. але падають. але це чисто по їх міркам.
тому да, слабо

Vlad1

«Дайте мені Волю, або поцілуйте мене в дупу!»

Dmytro

Edd.Dragon

Цитата: meΛkuu від 21 Березень 2025, 18:05:53Я ненастоящий сварщик, но мне кажется, что эта метрика ничего хорошего не измеряет. Картинку от низкого битрейта уже давно посыпет блокингом, а метрика всё ещё будет показывать достойные децибелы.

Кроме того, я не согласен с тем, что около 50 децибел - хороший результат. При трушных 8 битах так и было бы, 6 дБ на бит дают нам 48 дБ динамического диапазона без дополнительных приколов. Прикол в том, что с помощью дизеринга и нойз-шейпинга можно поднять динамический диапазон до 66 дБ. Вот тут это описано для звука, но децибел есть децибел, аналогичными процессами можно обрабатывать и видео, так что если мы доверяем этой метрике, то есть смысл целиться в 66 децибел. Если точнее - 66 децибел по Y-компоненте и сколько получится (скорее всего около 60 дБ) по u и v компонентам.
Не, то дядька так кривовато изъясняется, что можно подумать, будто чудо возможно.
В переводе на картинки - это если бы ты сделал картинку с 8 бит на яркость, а потом преобразовал в какой-то архаичный формат, в котором доступно лишь 4 бита и каждые твои 16 градаций яркости кодируются там одним и тем же числом. Когда ты из того формата будешь обратно у себя это выводить - софт готов хоть 32 бита на канал обрабатывать, дисплей - 8 бит показывает, а увидишь ты полосы завместо градиента, поскольку детали утрачены. Даже сглаживание не поможет. А вот если ты заюзаешь дизеринг при кодировании. То в обратную сторону за счет этого шума при сглаживании получится уже что-то более похожее на исходник. Но опять таки, не исходник. Как-то так.

Но если ты с его слов решил, что за счет дизеринга можно захерачить 10 бит ХДР имея на руках только 8 бит исходник и дизеринг, то нет. Ну и твой 8 бит дисплей тоже ничо не воспроизведет выше своих возможностей. А у твоих динамиков возможности вероятно повыше от тех зажатых записей. И дизеринг, внесенный в говно-запись (во время ее производства из норм записи, а не постфактум!) поможет услышать более менее сглаженный звук вместо "лесенки".

А в нашем случае мы ведем речь не о том, что мы мульйон градаций ограничили до тыщи. А о том, во сколько раз отличия (искажения) в сжатом видике от оригинала меньше чем значения самих пикселей. Т.е. насколько искажения незаметны на фоне сигнала. Никакой аналогии с дизерингом звука при снижении разрядности тут нет. Т.е. если тебя устраивает искажение в 0.5% (1/200 от макс сигнала), что дает в метрике 10 * log10(200 * 200) = 46 dB (искажения не менее чем в 200 раз меньше сигнала или в терминах отношения сигнал/шум - среднеквадратическое значение искажений не менее чем в 40000 раз меньше квадрата максимального значения сигнала) - значит на него и ориентируешься. Ты же сравниваешь распакованный результат (сжатого и оригинального изображений), который выводится на экран и в твои глаза, а не что-то там, что можно еще расширить. Эти децибелы - не об возможностях формата втиснуть диапазон, а о том, на сколько отличаются две картинки (готовые, раскодированные, выводимые тебе).

Edd.Dragon

Цитата: aNGeL від 22 Березень 2025, 15:24:28Переніс систему в новий корпус.

Всьо харашо. Красіво, багато.

Я тіко одного не розумію:
Нахуана тут скло? Шо воно собою символізує?
І раз така п'янка, чому вони весь скляний вугол не зробили цільним, шоб не було видно отих стиків?

Edd.Dragon

Та в більшості корпусів БП аккурат біля материнки  ;D

Але ж він працює на видув... Завжди.
Так що це проц зазвичай підгріває БП (котрий зверху), а не навпаки.

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 22 Березень 2025, 20:22:01саме тому і не рахуємо старих задротів. гра продалась набагато більше ніж вони проектували приблизних продажів. бо якраз вони були оріентовані на старих задротів. коли ти планував лям продажів з яких 800к старі задроти і 200к мімопрахаділов, а гра продалась - 15 лямів. при продажі в 15 лямів - ті 800к старих задротів це капля в морі.
і маркетинг теж в них цілився на старих задротів, тому і відповідні плани продажів були... а вилізло що мімокрокоділов вийшло стільки шо старі задроти розчинились. настільки гарна гра.
Шо це у вас за бізнес такий провальний?
Ніззя на старих задротів планувати. Ти поки допишеш гру - вони помруть же!

Edd.Dragon

Якшо хтось досі не знає, шо робить з заглушками від корпусу, то ось:

Edd.Dragon

У Дніпрі ніде такого не бачив, а в Карнаухівці надибав оригінальну мівіну!!!

Кому локшинки за 90 грн?

finalplayer

Цитата: Edd.Dragon від 23 Березень 2025, 16:36:59Якшо хтось досі не знає, шо робить з заглушками від корпусу, то ось:
мастер-дизайнер

finalplayer

калисто протокол игра про расчлененку

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 23 Березень 2025, 16:39:15У Дніпрі ніде такого не бачив, а в Карнаухівці надибав оригінальну мівіну!!!

Кому локшинки за 90 грн?
У мене є на районі цілий магаз з корейськими такими приколами. Дорогі, але смачні і інколи прикольно зкуштувати.

aNGeL

2025 рік, знайти під він11 плеєр що з коробки без бубна відтворює HDR контент - пенис!

Edd.Dragon

Цитата: aNGeL від 23 Березень 2025, 16:52:362025 рік, знайти під він11 плеєр що з коробки без бубна відтворює HDR контент - пенис!
Дякую за ідею!
Гадаю, шо плеєр, який відтворює ХДР-пенис в Він11 - не складно буде написати...

Microsoft HDR Hui Player

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 23 Березень 2025, 16:30:42Шо це у вас за бізнес такий провальний?
Ніззя на старих задротів планувати. Ти поки допишеш гру - вони помруть же!

конкретно що ти процитував - то не в нас, то в ларіана. свен вінке прямо казав шо цілились на ностальгію і старих юзерів і мінімально нових. і то більшість зібрали на передзамовленнях в ранньому доступі

graved1gger

Цитата: aNGeL від 23 Березень 2025, 16:52:362025 рік, знайти під він11 плеєр що з коробки без бубна відтворює HDR контент - пенис!
а я знаю чого.
бо ті хто дивляться на він11 кіно-серіали, дивляться їх на різних нетфліксах, хулу, парамаунтах і діснеях... де в принципі хдр вмикається галочкою, якщо в вінді включений хдр

а старі пірати типу нас - страждають