Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

finalplayer

Цитата: aNGeL від 23 Березень 2025, 16:52:362025 рік, знайти під він11 плеєр що з коробки без бубна відтворює HDR контент - пенис!
potplayer не пробовал? На рутрекере норм сборка есть.

Edd.Dragon

А тепер задачка з зірочкою...

Маємо православний Chieftec на 500W:

Три лінії 12В - це 24 pin на материнку, 8 pin (від якого відходить 4 pin) на CPU і 6 pin (від якого відходить ще 6 pin для другої відяхи) на відяху(и). Яка з цих ліній 16А - хз. Але це не важливо. Факт у тім, що по кожній можна передати не менше 190/215 W (але не більше 360 W сумарно).

Максимально на ньому тягалась R9 280X Ice-Q Turbo, з якої в бублику вижимав до 220W. Тобто 70 через материнку і 150 через кабель.

Зараз же маємо по 12 вольтам:
  ASRock FM2 A88M Extreme 4+
  AMD A10 6800К (без розгону, встройка не підключена)
  Soyo RX580 2048sp (до 150W при умові +50% power limit)

Крутимо бублика:
карта їсть 14-160 Вт (проц забув навантажити для додаткових декілька десятків ват...)
БП їсть 310 Вт (система відповідно десь 250-265 Вт). Максимально дьоргав 360 Вт

Все ок. Було і більше с попередньою картою.
В біосі БП тягне аж 150 Вт.
У вінді в спокої - 70-80 Вт.

А тепер ставим замість цього
  Soyo/Mogul X99 D4
  Intel Xeon E5 2680 v4 (120W TDP)
  Soyo RX580 2048sp

І тут починається піпець!
Заходимо в біос - 90-110 Вт (тобто в півтора рази менше ніж попередня конфа)
І починається свист дроселів! Де?... Від'єднав БП, щоб віддалити його від материнки - свистить БП!
Згадую - я чув від нього таке один раз, коли максимально навантажував проц і стару відяху!
Але ж то було під 400 Вт! А тут до 100...

Тільки-но намагаєшся завантажити стару вінду чи встановити нову - вимикається і запускається знов.
При цьому БП в захист не падає. Просто перезапуск.

Температура проца в нормі. Ну з поправкою на китайський біос, в якому більшість значень не нормалізовані. А саме температура - це сире значення з датчика в діапазоні від 0 до 255. Саме від 0 до 255, а не від -127 до + 128. Тобто коли в кімнаті холодно, то воно показує наприклад 253 градуса! Що насправді означає -2. Потім 254, 255 і нарешті - 0 (що означає температуру десь 25...30 градусів, хто як трактує).

Я навіть зняв башту, впевнився що все було норм. І заново поставив. Марно.

Встановити вінду я зміг тільки обмеживши кількість ядер до 4-6 (усього їх 14) і вимкнувши ТурбоБуст.
І все рівно воно перезавантажилось через деякий час шастання по вінді. Ну може з годину десь.
Свист із БП пропадав тільки коли проц зовсім в спокої був. Тільки но щось робить - свист.

При встановленні вінди піля вимкнення подивися макс навантаження по ваттметру - 120 Вт. Тобто система не більше 100 Вт брала...

ШО ЦЕ ЗА НАХ?!

Виходить, що чогось недостатньо і це не +12В?
Чи що?

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 23 Березень 2025, 17:07:58конкретно що ти процитував - то не в нас, то в ларіана. свен вінке прямо казав шо цілились на ностальгію і старих юзерів і мінімально нових. і то більшість зібрали на передзамовленнях в ранньому доступі
Та хто б їм таке дозволив? Чи то вони за власний кошт бавились?

aNGeL

Цитата: finalplayer від 23 Березень 2025, 17:20:59potplayer не пробовал? На рутрекере норм сборка есть.
Точно, ще він є, наче з іншим рендером та включенням hdr - відворює +- нормально
А то mpc з madVR рендерінгом лагати почав
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

aNGeL

А ще срака - що кожний плеєр по своєму виводить HDR (((((
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

finalplayer

Цитата: Edd.Dragon від 23 Березень 2025, 17:30:24Чи що?
может бп уставший уже? И Soyo/Mogul X99 D4 как-то не так его нагружает?

T1000

Там тільки написано 120W, а насправді може бути набагато більше.
Китайщина вона така
AMD FX 8350, 16GB 1600 goodram,gigabyte  ga-970а - DS3P, ATI RX5500 XT(7nm) 8 Gb, 1tb hdd Toshiba, chieftec proton 650вт.

Mantikor

Цитата: Edd.Dragon від 23 Березень 2025, 16:36:59Якшо хтось досі не знає, шо робить з заглушками від корпусу, то ось:

Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Ммм, прикручувати металеву заглушку до материнки, точно ж ніде не коротне :-\

Xella

Цитата: Edd.Dragon від 23 Березень 2025, 17:30:24ШО ЦЕ ЗА НАХ?!

Виходить, що чогось недостатньо і це не +12В?
Чи що?
мабуть плата не вміє нормально в живлення через себе, шити біос ?
дати на проц живлення (4 pin) з молекса чи 6/8 пінів відяхи ?

graved1gger

блин. награв вже 15 годин на сейві і може ще 2 на сейв-лоадах на початку.
це перший ассассінс крід який мені можна сказати подобається. :o  :o  :o  :o  :o  :o
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

meΛkuu

Цитата: Edd.Dragon від 23 Березень 2025, 16:39:15У Дніпрі ніде такого не бачив
Asia foods на проспекті Яворницького, 54.
Хансік теж на Яворницького, трохи вище гоголя.

Mantikor

Цитата: meΛkuu від 23 Березень 2025, 19:15:41Asian foods на проспекті Яворницького, 54.
О, знайшов цей магазин у себе в місті, треба буде зайти взяти дещо на пробу.

meΛkuu

В них дуже дорого, якщо сподобається - назву того, що сподобалось, на пром і замовляти там.

Edd.Dragon

Цитата: T1000 від 23 Березень 2025, 18:01:49Там тільки написано 120W, а насправді може бути набагато більше.
Китайщина вона така
так а прибор я нащо підключив?

Edd.Dragon

Цитата: Mantikor від 23 Березень 2025, 18:06:12Ммм, прикручувати металеву заглушку до материнки, точно ж ніде не коротне :-\
нє

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 23 Березень 2025, 21:08:40так а прибор я нащо підключив?
Щоб на нього покласти!

Edd.Dragon

Edd.Dragon

Edd.Dragon

Походу є вірогідність, що ВРМ тупо не тягне проци більше 100 Вт. Тобто з 2640 воно б працювало на ура, а з 2680 - болт... Кароче, треба інший проц і інший БП для аналізу...

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 23 Березень 2025, 16:39:15У Дніпрі ніде такого не бачив, а в Карнаухівці надибав оригінальну мівіну!!!

Кому локшинки за 90 грн?
Я подобную порой покупаю. Есть и дороже 100 грн. Ты её не сравнивай с Мивиной, тут порция гораздо больше, лучше приправа, есть пакетик к соусом/тушенкой, структура лапшы совсем другая. И в основном её надо варить, а не просто залить кипятком.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Xella

Цитата: graved1gger від 23 Березень 2025, 18:53:16блин. награв вже 15 годин на сейві і може ще 2 на сейв-лоадах на початку.
це перший ассассінс крід який мені можна сказати подобається. :o  :o  :o  :o  :o  :o
на компі ?

graved1gger

Цитата: Xella від 24 Березень 2025, 09:41:39на компі ?
ну да. ще подобається що я не бета тестер... бо заєбали
тестити я на роботі можу, а тут я в ігри грати хочу, а не баги ловити
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 24 Березень 2025, 09:56:53ну да. ще подобається що я не бета тестер... бо заєбали
тестити я на роботі можу, а тут я в ігри грати хочу, а не баги ловити

Та кроме Сталкера вроде все игры без багов выходили.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 23 Березень 2025, 18:53:16блин. награв вже 15 годин на сейві і може ще 2 на сейв-лоадах на початку.
А что значит на сейве и сейв-лоадах?

graved1gger

Цитата: Dmytro від 24 Березень 2025, 10:23:32Та кроме Сталкера вроде все игры без багов выходили.
да ладно?)))

graved1gger

Цитата: Dmytro від 24 Березень 2025, 10:24:44А что значит на сейве и сейв-лоадах?
ну от я грав-грав, здох. завантажив сейв який був 30 хвилин тому... на новому сейві після цього час буде без цих 30хвилин

у мене в сталкері мабуть годин 6 так... я щоб залісся врятувати години 4 перегравав з різних сейвів

Dmytro

Цитата: graved1gger від 24 Березень 2025, 11:23:48ну от я грав-грав, здох. завантажив сейв який був 30 хвилин тому... на новому сейві після цього час буде без цих 30хвилин
Там нет возможности сохранятся чаще? Я в играх если есть возможность вообще сохраняюсь каждые минут 10. Ну и обязательно перед заходом с новое здание и т.д. В Сталкере если лезешь куда - сохраняешься, запрыгнул на какой-то автобус и надо перепрыгнуть на другой автобус (Сайгу например пришел взять) - сохраняешься.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 24 Березень 2025, 11:21:23да ладно?)))
Ну я во всякие Дуры Балдуры 3 не играю, я в Форцу играю (естессно онлайн), в Хант, В Резики и им подобные. Ну и полноценные онлайн-игры.

Dmytro

Надо по Падшим Лордам тему создать наверно.

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 24 Березень 2025, 10:24:44А что значит на сейве и сейв-лоадах?
По сейву - столько-то, а сколько просидел всего - хз

Edd.Dragon

Kaiserpunk
21 берез. 2025

graved1gger

Цитата: Dmytro від 24 Березень 2025, 11:37:31Там нет возможности сохранятся чаще? Я в играх если есть возможность вообще сохраняюсь каждые минут 10. Ну и обязательно перед заходом с новое здание и т.д. В Сталкере если лезешь куда - сохраняешься, запрыгнул на какой-то автобус и надо перепрыгнуть на другой автобус (Сайгу например пришел взять) - сохраняешься.
можна. навіть на ворожих локаціях. дуже подобається.
але іноді можеш забути, іноді хочеш переграти якийсь момент. от я повбивав чуваків, але можна було знайти листа де дізнаєшся що половина з них ні в чому не винні - загрузив сейв і переграв, це певний час зайняло. ну і т.д.
ну кожна людина зберігається і завантажується по різному.

в сталкері з заліссям не все так просто, я десяток сейвів відкатив, по суті під вихід з інституту щоб таки врятувати залісся. це через баг, але все ж, це зайві години 4 гри, які не враховуються на свіжому сейві

graved1gger

Цитата: Dmytro від 24 Березень 2025, 11:38:50Ну я во всякие Дуры Балдуры 3 не играю, я в Форцу играю (естессно онлайн), в Хант, В Резики и им подобные. Ну и полноценные онлайн-игры.
так балдурс якраз був вилизаний, бо акт1 в ранньому доступі вилизила, доки народ дійшов до акт2 і акт3, то акт3 пофіксили))

а так-то повно релізів де юзер бета-тестер. то ти граєш в нішеве шось... от крім сталкера.

Dmytro

Нагиб выглядит вот так.

Wolf256

Не двуглавый, а кровавый ждет его оpeл,
И застынет он в веках под гримассой боли.

Wolf256

Зпиздив у Хіта)
Не двуглавый, а кровавый ждет его оpeл,
И застынет он в веках под гримассой боли.

graved1gger

Цитата: Wolf256 від 25 Березень 2025, 03:44:02
Зпиздив у Хіта)
сімен да, важко їм за межами неньки

Dmytro

Цитата: graved1gger від 25 Березень 2025, 09:14:16сімен да, важко їм за межами неньки
Все slaves стают horny увидев это имя.

finalplayer

- Эдуард, но друзья зовут меня Эдик )

graved1gger

Цитата: finalplayer від 25 Березень 2025, 10:26:04- Эдуард, но друзья зовут меня Эдик )
є дік - це гарна назва для нової ініціативи в дії.

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 25 Березень 2025, 11:01:06є дік - це гарна назва для нової ініціативи в дії.
Оп'ять шось про ХДР хуї?

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 25 Березень 2025, 11:12:07Оп'ять шось про ХДР хуї?
єдік - є пенис піздій в окіп

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 25 Березень 2025, 11:51:29єдік - є пенис піздій в окіп
А там шо, пенісами воюють?  :o  :-\

OzzyZig

Цитата: фред від 20 Березень 2025, 06:36:35уборщик обычный, точнее делаю полы идеально чистыми до следующего моего приезда а уборщицы поддерживают.
Но я не жалуюсь, уборщик в Украине нищий на минималке, уборщик в США может себе позволить содержать 3 машины, снимать дом и забивать холодильник чем угодно, абсолютно чем угодно, включая импорт из Украины, Италии, Испании, Германии и прочих стран. Снимать дома в горах, ездить на океан, одеваться в фирменную одежду ( у меня кеды рабочие lacosta, потому что кожаные нужны) и прочее.
Увірвався в сша з ноги у шкіряних
@aNGeL поняв?)

Dmytro

Цитата: OzzyZig від 25 Березень 2025, 12:55:07Увірвався в сша з ноги у шкіряних
@aNGeL поняв?)
Yes, leather pants).

graved1gger

Dmytro

aNGeL

Цитата: OzzyZig від 25 Березень 2025, 12:55:07Увірвався в сша з ноги у шкіряних
@aNGeL поняв?)
Не як поттер - не торт!

Dmytro

Цитата: aNGeL від 25 Березень 2025, 14:52:44Не як поттер - не торт!
А Поттер при чем?

aNGeL

Цитата: Dmytro від 25 Березень 2025, 15:04:38А Поттер при чем?
Поттер розповіда як треба в США вриватися з ноги на много грошей)))