Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 25 Червень 2025, 15:42:23Чтобы взятки, кумовство, свобода от законов и ближе к Китаю
И зачем?
Я вот учился в маленьком частном ВУЗе и вяток не давал ни разу. Там оно не надо.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 25 Червень 2025, 18:45:22И зачем?

да ну блин
сидишь, пьешь пиво
тормозни любой Гелик с номером 9999 или 7777 и спроси, зачем ему кумовство и блат

finalplayer

Цитата: Edd.Dragon від 25 Червень 2025, 19:34:17тормозни любой Гелик с номером 9999 или 7777 и спроси
- А вам кум не нужен?

Edd.Dragon

😡 РФ наростила виробництво ракет "Іскандер" завдяки імпорту верстатів з Китаю, - розслідування ЗМІ

Зазначається, що тільки протягом минулого року на території РФ виготовили понад 700 таких ракет — утричі більше, ніж у 2023 році.

Ключову роль у цьому відіграв імпорт обладнання з Китаю, Тайваню та Білорусі, який здійснюється через приватних посередників.

finalplayer

а верстак сделать не могут

Edd.Dragon

Цитата: finalplayer від 25 Червень 2025, 20:28:29а верстак сделать не могут
шоб сделать верстак - потрібен верстат!

Edd.Dragon

У вересні буде всплєск мінєтів за айфон 17

aNGeL

Цитата: Edd.Dragon від 25 Червень 2025, 21:14:29У вересні буде всплєск мінєтів за айфон 17
Як завжди.
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 25 Червень 2025, 19:34:17тормозни любой Гелик с номером 9999 или 7777 и спроси, зачем ему кумовство и блат
Ну есть дебилы что считают что я получил диплом за деньги. Может то что ты написал туда же?
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Edd.Dragon

https://news.finance.ua/ru/regulyatory-proveryayut-robotaksi-tesla-uzhe-cherez-den-posle-zapuska-chto-s-nim-ne-tak

Сказати "обісрались" - нічого не сказати
Тут навіть пох на персоналії і вподобання (Маск, не Маск). У тебе є карта, правила, що блин ще треба? З цим навіть примітивний інтелект в іграх впорається! Ан нєт - дитячі проблеми на кожному кроці! Як?!

Edd.Dragon

Аналізувати росходи великих компаній - таке собі заняття. А от наприклад маленька конторка. Ну, маленька серед тих, хто вийшов за капіталом на біржі. Має ~200 працівників, 1.6 млн активних клієнтів (було 2.3 млн рік тому). Має 60 лямів резерву в баксах і 180 лямів в крипті (потрібних для роботи, оскільки це self-custodial крипто-гаманець з можливістю покупки/продажу).

1.6 млн клієнтів згенерували 36 лямів обороту за квартал. По 22.5 бакса в середньому з клієнта. І при цьому за КВАРТАЛ(!) у них 15 лямів видатків на сапорт (сервера, софт і, як я розумію, сапорт клієнтів у них теж на оутсорсі). Ну тобто майже половина з обороту йде на підтримку інфраструктури і клієнтів! А друга половина... на операційні розходи і управління! В компанії з 200 чоловік. 14 лямів розходів. За 3 місяці! Приблизно 25 тис баксів на робітника в середньому за місяць! Ну хай зарплата середня аж 5к. 20к операційних розходів в місяць на робітника окрім зарплати.

Я шибу так жить. Тіпа хуярь бакси куди тільки можеш поки не збанкрутував!

https://www.exodus.com/investors/news-events/press-releases/detail/75/exodus-reports-first-quarter-2025-results

graved1gger

Цитата: Dmytro від 25 Червень 2025, 13:56:15Кто там еще в рашку хочет? Что там Сина? Ему норм без Стим?
Не, ну конечно можно впном обмазаться, но почему-то люди в другим странах не имеют такой необходимости. А когда бухаешь, то хочется максимальной прстоты и прозрачности всех операций, потому что сложное не тянешь.
сін же казав, що він в раю на землі
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 26 Червень 2025, 00:16:40Ну есть дебилы что считают что я получил диплом за деньги. Может то что ты написал туда же?
оце дастіжєніє так дастіжєніє. ти з тим дипломом носишся
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

aNGeL

Цитата: graved1gger від 26 Червень 2025, 18:23:14оце дастіжєніє так дастіжєніє. ти з тим дипломом носишся

Він так часто це повторює, що я починаю сумніватися що він його чесно отримав)
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Dmytro

Цитата: graved1gger від 26 Червень 2025, 18:23:14оце дастіжєніє так дастіжєніє. ти з тим дипломом носишся

Ну это единственная моя корочка, потому и сказал для примера. И да, было ж что на одной работе сомневались).
Ну еще есть разряд по шахматам, но, учитывая, что я не мастер, то разряд вряд-ли кто-то будет покупать.

Dmytro

Что вы тут про Дес Стрэндинг 2 молчите? Никто не играет? Я обзоры посмотрел - мне вот вряд-ли зайдет.

Dmytro

Тем более патч для Сталкера вышел.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 26 Червень 2025, 18:05:04сін же казав, що він в раю на землі
Ага. Пусть скажет сколько там 0,5 водки стоит.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 06:00:13Ну это единственная моя корочка, потому и сказал для примера. И да, было ж что на одной работе сомневались).
Ну еще есть разряд по шахматам, но, учитывая, что я не мастер, то разряд вряд-ли кто-то будет покупать.
ангелоша вірно сказав, ти з ним так носишся... що можна подумати шо купив.

мені на одній співбесіді теж так думали, хоча нас з групи двоє чесно здало, я в диплом просто з роботи проект здав)

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 10:26:46ангелоша вірно сказав, ти з ним так носишся... що можна подумати шо купив.
Ну покупают дипломы МАУП, Шевченко, Могилянки, Богомольца, КПИ, КНЭУ в конце концов.
Но кто сyка купит диплом КИИМ...

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 12:05:58Ну покупают дипломы МАУП, Шевченко, Могилянки, Богомольца, КПИ, КНЭУ в конце концов.
Но кто сyка купит диплом КИИМ...
ті хто прийшли за клрочкою
маленькі вузи славляться корупцією
бо менше перевірок

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 12:23:02ті хто прийшли за клрочкою
маленькі вузи славляться корупцією
бо менше перевірок
И кому нужна корочка хз какого вуза?

aNGeL

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 13:03:23И кому нужна корочка хз какого вуза?
Тим кому треба корочка.

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 13:03:23И кому нужна корочка хз какого вуза?
Например... у тебя такая!

Edd.Dragon

Звук не забудьте увімкнути
В форумі він автоматом вмикається, а на сторінці Інсти - вимкнено

Xella

Цитата: Edd.Dragon від 27 Червень 2025, 13:43:22Например... у тебя такая!
як би там не було, а він лейтенант і ходив на кафедру в нормальний вуз

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 27 Червень 2025, 13:43:22Например... у тебя такая!
Да, но я оттрубил 5 лет честно и кроме официальной оплаты за учебу ничего не платил ибо нафига.

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 14:05:05Да, но я оттрубил 5 лет честно и кроме официальной оплаты за учебу ничего не платил ибо нафига.
И что, вся группа так же? Или в соседних, со специальностями попроще.

Edd.Dragon

Или вот я на держ службі. Мне же нужна корочка? Не пох какого именно вуза? Важна специальность / направление

graved1gger

в кого не вистачило грошей на побільше

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 27 Червень 2025, 14:07:30Или вот я на держ службі. Мне же нужна корочка? Не пох какого именно вуза? Важна специальность / направление
колишній колега, зараз якийсь там сініор погроміст хотів влаштуватись в держ компанію яка щось для дії пише.
пройшов співбесіду, наче все заєбісь, а потім питають, а диплом є? а він такий... нема... 
йому кажуть чувак, ну ти нам підходиш, але ми не можемо без диплома тебе взяти, хоч якогось, пох якого вуза і спеціальності, аби шо закінчив

finalplayer

graved1gger

graved1gger

знайшов

finalplayer

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 17:35:13це ж вже було, я на 286 грав
ты попал в петлю. А вообще в новой интересно сделали укрытия.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 14:13:58колишній колега, зараз якийсь там сініор погроміст хотів влаштуватись в держ компанію яка щось для дії пише.
пройшов співбесіду, наче все заєбісь, а потім питають, а диплом є? а він такий... нема... 
йому кажуть чувак, ну ти нам підходиш, але ми не можемо без диплома тебе взяти, хоч якогось, пох якого вуза і спеціальності, аби шо закінчив
Так и у нас без диплома нет. самка КАК МОЖНО БЫТЬ ВЗРОСЛЫМ И НЕ ИМЕТЬ ДИПЛОМА??

Dmytro

У нас повар работает, но у него ж диплом что он повар.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 14:09:15в кого не вистачило грошей на побільше

Я просто охуеваю. Походу те у кого нет военки реально дауны.

Xella

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 19:51:21Я просто охуеваю. Походу те у кого нет военки реально дауны.
у нас не було в обласному центрі десь з початку 90х до 2014. Та і ВОС у тих хто вчиться зараз ніхуя не той який у тебе, і я б двічі подумав чи вчитися на лейтенанта механізованого підрозділу.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 19:50:07самка КАК МОЖНО БЫТЬ ВЗРОСЛЫМ И НЕ ИМЕТЬ ДИПЛОМА??
а лесом він потрібен?
для твоєї роботи диплом магістра лесом не потрібен. пту з головою.
самка комусь блин скажи, що магістр шоб сидіти індусом в підтримці... самка навіть індуси будуть з цього ржать.

для моєї роботи диплом магістра теж нахер не всрався. 70% вакансій на ринку праці, лесом не треба той диплом.

у нас інфляція цих корочок.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 20:37:05а лесом він потрібен?
для твоєї роботи диплом магістра лесом не потрібен. пту з головою.
самка комусь блин скажи, що магістр шоб сидіти індусом в підтримці... самка навіть індуси будуть з цього ржать.
Ну я не магистр, а специалист.

Цитата: Xella від 27 Червень 2025, 20:31:23у нас не було в обласному центрі десь з початку 90х до 2014. Та і ВОС у тих хто вчиться зараз ніхуя не той який у тебе, і я б двічі подумав чи вчитися на лейтенанта механізованого підрозділу.
Я лейтенант финсулжбы с общевойсковым образованием, т.е. присяга, стрельбы, тактополе и т.п.

Dmytro

Но индусы порой реально упоротые, нет, не тупые, но будто без учения что ли нормального.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 20:37:05а лесом він потрібен?
Что не быть Сином. Чтоб быть образованым винтиком страны. Своей страны. Чтоб быть как все.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 20:37:0570% вакансій на ринку праці, лесом не треба той диплом.
А потом есть те, кто не понимает что такое годовой процент депозита.

Dmytro

А Дима отучился и знает.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 20:58:22А Дима отучился и знает.
но для работы диме этого знать нахера не надо.
вот дела так дела

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 21:02:53но для работы диме этого знать нахера не надо.
вот дела так дела
Ну а что, учатся для работы?
Учатся потому что надо, как я в свое время на пианино и на гитаре. Сейчас это нах не надо. Но сказали надо и пиздили если не учишься. И правильно.

Dmytro

Тем более откуда тебе в 16 лет знать кем ты будешь работать в 40 лет.

Xella

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 20:51:38Ну я не магистр, а специалист.
Я лейтенант финсулжбы с общевойсковым образованием, т.е. присяга, стрельбы, тактополе и т.п.
пофартило з вос

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 21:05:05Ну а что, учатся для работы?
Учатся потому что надо, как я в свое время на пианино и на гитаре. Сейчас это нах не надо. Но сказали надо и пиздили если не учишься. И правильно.
Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 21:11:44Тем более откуда тебе в 16 лет знать кем ты будешь работать в 40 лет.
боже, какой же ты дурак... прям махровый такой гомо советикус