Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

Dmytro

Цитата: Xella від 27 Червень 2025, 21:15:00пофартило з вос
В смысле пофартило?
ЗЫ. На сборах взводными были курсанты военного института.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 21:20:27боже, какой же ты дурак... прям махровый такой гомо советикус
В 6 идут в школу, в 16 в институт. Вопросы?
Кто идет в институт после - тот дурак.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

graved1gger

сам принцип обучения в вузе - это получение специальности, у тебя диплом, специалиста, то эсть получил специальсноть! чтобы эту специальность применять в дальнейшем.
то что сейчас это не имеет никакого значения, как ты говоришь, учатся не для работы, это проблема инфляции и обесценивания полученых знаний и корочек.
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

graved1gger

я одного не розумію чого дмитро зі своїм світоглядом не в ростові чи анадирі, прийняли б за свого одразу.
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 21:25:40сам принцип обучения в вузе - это получение специальности, у тебя диплом, специалиста, то эсть получил специальсноть! чтобы эту специальность применять в дальнейшем.
Ну а если применять не хочешь - то что, получать не надо?

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 21:27:24я одного не розумію чого дмитро зі своїм світоглядом не в ростові чи анадирі, прийняли б за свого одразу.
Границы закрыты. И воевать могут заставить против Украины.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 21:22:36В 6 идут в школу, в 16 в институт. Вопросы?
Кто идет в институт после - тот дурак.
ах да
в школу идут в 7+-
школу заканчивают в 17+-

а в институт можно идти хоть в 50, а можно и не идти.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 21:28:24Ну а если применять не хочешь - то что, получать не надо?
именно так.
по сути ты потратил время и деньги вникуда, так как если не применяешь, то значит эти 5 лет можно было потратить на работе, где тебя обучили б всему нужному, еще и платят зп.

Xella

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 21:21:16В смысле пофартило?
ЗЫ. На сборах взводными были курсанты военного института.
що тобі написали бухгалтера а не командир механізованого відділення, а то би ще в 2014 поїхав

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 21:30:19именно так.
по сути ты потратил время и деньги вникуда, так как если не применяешь, то значит эти 5 лет можно было потратить на работе, где тебя обучили всему нужному, еще и платят зп.
Ты дурачок? Без института, если ты  домашняя сычина, тебя вообще никуда не возьмут. Я таких видел, то пздц. Институт это третинг взрослой жизни. Если ты ребенок. Если нет - то да, наверно можно без него.

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 21:30:19на работе, где тебя обучили всему нужному, еще и платят зп.
ну у меня это лет с 30 началось наверно.

Dmytro

Цитата: Xella від 27 Червень 2025, 21:32:30що тобі написали бухгалтера а не командир механізованого відділення, а то би ще в 2014 поїхав
На командира надо учиться отдельно, это отдельная специальность конечно же.
Их не хватало и не хватает сейчас. И для мехподразделений, и для танковых.

Dmytro

Вот и берутся дебилы - а нах учиться если можно и так работать.
Потом еще кто-то с онлифаниц ржет. Вот они такие же. Но есть девушки которые принципиально не хотят быть такими быть.
Вот и я работяга такой же.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 21:34:12Ты дурачок? Без института, если ты  домашняя сычина, тебя вообще никуда не возьмут. Я таких видел, то пздц. Институт это третинг взрослой жизни. Если ты ребенок. Если нет - то да, наверно можно без него.
дурачок тут только ты, который имея диплом экономиста работает за 20к по сути неквалифицированным работником. 
и даже не видит где тут проблема.

отета научился жизни, да?

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 21:34:12ну у меня это лет с 30 началось наверно.
Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 21:34:12Институт это третинг взрослой жизни.
то есть даже тебе не помогло  ;D  ;D  ;D

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 21:39:54дурачок тут только ты, который имея диплом экономиста работает
отета научился жизни, да?
Я знаю что такое трансцентдентость и отличаю Толстого от Маркса хотя оба бородатые . Это и есть высшее образование.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 21:39:54имея диплом экономиста работает за 20к
Но мне не нравится работать экономистом, вопросы?? Я ж пробовал - жопа горела, не мое.

Dmytro

Институт нужен, без него ты дебил. Это продолжение школы.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 21:39:54работает за 20к по сути неквалифицированным работником. 
А можно ли работать им без опыта? Нет.
И диплом нужен.

Dmytro

А кто-то работает экономистом за 20К те же. Так что?

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 21:46:05Я знаю что такое трансцентдентость и отличаю Толстого от Маркса хотя оба бородатые . Это и есть высшее образование.
це не вища освіта, це загальні знання. для цього не обов'язково бути дипломованим економістом.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 21:46:58Но мне не нравится работать экономистом, вопросы?? Я ж пробовал - жопа горела, не мое.
ну то ти мав би бігти отримати диплом спеціаліста в сфері якій ти хотів би працювати.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 21:48:35Институт нужен, без него ты дебил. Это продолжение школы.
ні. я знаю більше дебілів з корочками про вищу освіту, ніж без неї.

ні, в цьому і проблема, це ти думаєш що це продовження школи, а це не продовження школи, це здобуття ФАХОВОЇ спеціалізованої освіти. яку в ідеальному світі ти б мав використовувати напряму. блин. ти коли поступав, ти хоча б читав куди і що це взагалі таке? чи дімачку паступілі - дімачка даволєн?

а зараз диплом економіста на посаду вантажника питають не через "школу жізні", а через те що зараз ледь не кожен дебіл має корочку про вищу освіту і отакий дмитро вважає що якось відфільтрує зовсім дебілів. але воно так не працює. і не має так працювати))

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 21:54:10ну то ти мав би біти отримати диплом спеціаліста в сфері якій ти хотів би працювати.
Ну давай бутылки собирать и сидеть на телефоне после школы. Норм? Я считаю что нет.

Ты выучись, а потом уже думай что тебе надо, а что нет. Тогда и окрепнешь так сказать.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 21:56:40дімачку паступілі - дімачка даволєн?
Именно так, потому что надо посутпить чтоб быть человеком.
У нас подготовительные были в школе.

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 21:56:40а зараз диплом економіста на посаду вантажника питають не через "школу жізні", а через те що зараз ледь не кожен дебіл має корочку про вищу освіту
И правильно. Если ты не экономист даже - то пздц.

Dmytro

Та мне просто рассказывали про работников в Эпицентре которые без ВО). Они вот в философии не шарят.

graved1gger

таке питання, а як так виходить, що дипломований дімка працює на 20к некваліфікованим работніком і живе з мамкою.
в той час як людина без ніякого диплома сіньор погроміст, працює на двух галерах одночасно, заробляє по 6-7к і не гривень і може собі дозволити знімати ахуєнні двухкімнатні апартаменти на в 5хв від хрещатика? (тут правда питання, що там жити дуже не ок, але забаганки багатих нє понять)

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 21:57:48Ну давай бутылки собирать и сидеть на телефоне после школы. Норм? Я считаю что нет.
не хочеш отримувати вищу освіту - піздуй працюй. знаю особисто таких людей.
знаю людей які після першого курсу дропнули інститут і пішли працювати і норм себе почувають.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 21:56:40зараз диплом економіста на посаду вантажника питають не через "школу жізні", а через те що зараз ледь не кожен дебіл має корочку про вищу освіту

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 21:39:54дурачок тут только ты, который имея диплом экономиста работает за 20к по сути неквалифицированным работником. 
Ээээ, а оно связно или нет?

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 22:03:35не хочеш отримувати вищу освіту - піздуй працюй. знаю особисто таких людей.
знаю людей які після першого курсу дропнули інститут і пішли працювати і норм себе почувають.
Я не хочу быть без ВО, это неправильно и тупо.
Ты еще футболистов в пример приведи. Или Януковича.

Dmytro

Я чмырю если нахожу человека что не учился в институте.

Dmytro

Давай еще Фишера сюда.
Только вот его поведение и показывало что он без образования.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 22:07:44Я чмырю если нахожу человека что не учился в институте.
вот она руская культура))

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 22:07:07Я не хочу быть без ВО, это неправильно и тупо.
Ты еще футболистов в пример приведи. Или Януковича.
а до чого тут професійні спортсмени які вже життя витрачають до речі якраз на професію - якою для них є спорт?

не треба маніпулювати

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 22:02:50дипломований дімка працює
Диплом не для этого получают, как ты не можешь понять...

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 22:08:59вот она руская культура))
А что не так?

graved1gger

карочі, я тепер зрозумів чого дімка носиться з тим дипломом і згадує постійно.
дімку мамка відпиздила і поступіла в інститут, дімка там прєвозмагал і отримав диплом.
дімка вважає що диплом це пиздець як круто і без диплому працювати навіть некваліфікованим робітником не можна, бо ДІМКА ПРЄВАЗМАГАД І ДАСТІГ ДІПЛОМА, а хтось інший скіпнув прєвазмаганія і мамка їх не пиздила, то значить вони лохі і дімка їх гнобить, бо він же взяв ту корочку, а вони нє! і пох що ті люди набагато і розумніше і успішніші за нього.

всьо. тайна носіння дмитра з дипломом як з іконою розкрита)

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 22:12:20А что не так?
чмиріть - не так.
але тобі норм.
ти навіть не бачиш проблеми

боже, ти реально тупий, хоч і з дипломом. повна тупиця. не допоміг тобі диплом.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 22:14:40карочі, я тепер зрозумів чого дімка носиться з тим дипломом і згадує постійно.
дімку мамка відпиздила і поступіла в інститут, дімка там прєвозмагал і отримав диплом.
Это норм, это сила.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 22:15:37чмиріть - не так.
По праву сильного можно. Кто сильней чмырят тебя, кого ты сильней - ты их.
Я, например, всегда угораю с разведенок с прицепами.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 22:11:51Диплом не для этого получают, как ты не можешь понять...
ні, ти не правий.
тому я для тебе роз'ясню. просто цитатами.

ЦитатаУ закладах вищої освіти України вища освіта громадянами України та іноземними громадянами здобувається за освітньо-кваліфікаційними рівнями молодшого спеціаліста, бакалавра, спеціаліста та магістра.

ЦитатаСпеціаліст — освітньо-кваліфікаційний рівень вищої освіти особи, яка на основі освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра здобула повну вищу освіту, спеціальні уміння та знання, достатні для виконання завдань та обов'язків (робіт) певного рівня професійної діяльності, що передбачені для первинних посад у певному виді економічної діяльності

ЦитатаБакала́вр — освітній ступінь, що здобувається на першому рівні вищої освіти та присуджується закладом вищої освіти у результаті успішного виконання здобувачем вищої освіти освітньо-професійної програми, обсяг якої становить 180—240 кредитів ЄКТС (Європейської системи трансферу оцінок).

Перший (бакалаврський) рівень вищої освіти відповідає сьомому рівню Національної рамки кваліфікацій і передбачає здобуття особою теоретичних знань та практичних умінь і навичок, достатніх для успішного виконання професійних обов'язків за обраною спеціальністю.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 22:14:40а хтось інший скіпнув прєвазмаганія і мамка їх не пиздила, то значить вони лохі і дімка їх гнобить, бо він же взяв ту корочку, а вони нє! і пох що ті люди набагато і розумніше і успішніші за нього.
Ну вот Янукович как раз какой-то.
Ты как Син, тот тоже ищет где проще и пофиг что он неправильно ведет себя.

graved1gger

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 22:23:20для виконання завдань та обов'язків (робіт) певного рівня професійної діяльност
Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 22:23:20для успішного виконання професійних обов'язків за обраною спеціальністю
ну і т.д.

що я там не розумію?
що ти там казав що вища освіта не про те?

те що ти кажеш, це твоє особисте трактування, яке є невірним, навіть виходячи з визначень

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 22:23:20ні, ти не правий.
тому я для тебе роз'ясню. просто цитатами.
Бляяя, мы не в СССР и я не учился за госсчет, я не обязан работать за ту же говносферу что учился.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 22:17:49По праву сильного можно. Кто сильней чмырят тебя, кого ты сильней - ты их.

поняв, тебе в школі ображали, ти отримав диплом і тепер ображаєш тих в кого нема диплома, хоча в реальності ти можеш бути тупіше них

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 22:25:10що ти там казав що вища освіта не про те?
Вищя освита - это такой крутой тренинг если можно та сказать. Чтоб потом можно было работать кем угодно.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 22:24:25Ты как Син, тот тоже ищет где проще и пофиг что он неправильно ведет себя.
до чого тут я? я нічого не шукаю. а от ти несеш якусь ерунду, ще й хто сильніше той і правий в тебе... блин ти точно рузкій. і це тобі до сіна треба. казав же, за свого приймуть одразу.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 22:26:11поняв, тебе в школі ображали, ти отримав диплом і тепер ображаєш тих в кого нема диплома, хоча в реальності ти можеш бути тупіше них
Да. Тут не дело в том кто умнее. Хорошо что ты понял. Дело в том что учится.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 22:27:26і це тобі до сіна треба. казав же, за свого приймуть одразу.
А у нас не так? Если не так, буду делать чтоб было так!

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 22:27:04Вищя освита - это такой крутой тренинг если можно та сказать. Чтоб потом можно было работать кем угодно.
це твоє особисте трактування яке протирічить загальним визначенням освітніх рівнів і яке є результатом інфляції (кількість людей з корочками) та девальвації (читай знецінення) цих самих освітніх рівнів.
шо ти там про філософію казав? навіть не можеш далі свого носа глянути. це фейспалм.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 22:29:08це твоє особисте трактування яке протирічить загальним визначенням освітніх рівнів
О! А вот тут нюанс). Где противоречит? В США или в Украине?))