Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 22:07:44Я чмырю если нахожу человека что не учился в институте.
Піздожди...
Человєков - багато. Місць у вишах - набагато менше. Тобто ти чмириш тих, хто не влазяє?!

Dmytro

Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 22:25:44Бляяя, мы не в СССР и я не учился за госсчет, я не обязан работать за ту же говносферу что учился.
В загалі то - об'язан.
Інакше ти проїв держ кошти. Нецільове використання.

Держава замовила економіста. Ти взявся ним стати. А аотфм наїбав державу. Та ще будеш пізніше жвлітись, що пенсія мала і шарової мкдицини нема, і мєнти тебе не захищають!

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 22:30:12О! А вот тут нюанс). Где противоречит? В США или в Украине?))
я тобі процитував українські освітні рівні. можу ще закон про вищу освіту процитувати. ти ж диплом маєш, в тебе був семестр чи два права. прогулював?

до речі в штатах зараз теж відбувається інфляція вищої освіти. все більше людей отримують корочки, все більше вакансій просять корочку. ці люди оотримавши корочку вважають що вони тепер дуже круті і їм всі винні, тому все менше людей хочуть вирощувати їжу, доставляти товари, мити поли... але штати знайшли вирішення, вони для цього юзають нелегалів різних.
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 27 Червень 2025, 22:33:16В загалі то - об'язан.
Інакше ти проїв держ кошти. Нецільове використання.

Держава замовила економіста. Ти взявся ним стати.
Так у меня ж плата своя была. Мамка платила за учебу, частный же вуз.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 22:32:08Что?
Економіст їтіть...

Два пости підряд хуяре дічь, несумісну з базовими принципами економіки.

Державі не потрібно, щоб усі були з ВО. Суспільству це теж не потрібно. Тож всі підлітки фізично не можуть вступити до вузу. Це призведе до фатальних наслідків.

Держава оплатила економіста, він її набав.

А тепер цей шулєр розказує, що кожен має мати ВО.

Ой піздєц...

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 22:34:06я тобі процитував українські освітні рівні. можу ще закон про вищу освіту процитувати. ти ж диплом маєш, в тебе був семестр чи два права. прогулював?
Так пускай, в том то и прикол что я это все манал и работаю без этого. Но в свое время доказал что могу, а не тупой колхозник или курьер.

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 27 Червень 2025, 22:36:55Держава оплатила економіста, він її набав.
Держава ничего не оплачивала.

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 22:35:43Так у меня ж плата своя была. Мамка платила за учебу, частный же вуз.
Нахєра?
Чому економіст, а не юрист тоді?
Чому не Гарвард?
Ой я фігєю.

Ну ок. Замість держави - мамка. Оплатила економіста. Отримала латентного задрота

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 22:37:10Так пускай, в том то и прикол что я это все манал и работаю без этого. Но в свое время доказал что могу, а не тупой колхозник или курьер.
ага, дав задню))
так в тому і прикол? що не потрібно нічого доводити і ти міг прямо з 18 років піти працювати в суппорт, при тому навіть не треба диплом, просто показати що ти не зовсім дебіл на співбесіді.
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 27 Червень 2025, 22:39:09Нахєра?
Чому економіст, а не юрист тоді?
Потому что именно тогда КИИМ сделал подготовительные курсы в школе №98.

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 22:37:10Так пускай, в том то и прикол что я это все манал и работаю без этого. Но в свое время доказал что могу, а не тупой колхозник или курьер.
доводять на бюджеті
а ти - купив!

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 22:40:17міг прямо з 18 років піти працювати в суппорт,
Не мог, в 18 без института я был бы дебил.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 22:38:05Держава ничего не оплачивала.
до речі, а ти реально думаєш коли ти на контракті, то твоя плата повністю покриває витрати на твою освіту?) ех наївний... економіст каже... а які з цим схеми робили ректори вузів в свій час, охххх

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 27 Червень 2025, 22:40:42доводять на бюджеті
а ти - купив!
Купил законно. Это важно. Не пойманный не вор.

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 22:40:17ага, дав задню))
так в тому і прикол? що не потрібно нічого доводити і ти міг прямо з 18 років піти працювати в суппорт, при тому навіть не треба диплом, просто показати що ти не зовсім дебіл на співбесіді.
як? він же з порогу "это я не буду, то я не хочу, клиент - дебил, пива мне налейте"

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 22:41:21Не мог, в 18 без института я был бы дебил.
взагалі ніяк не корелює

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 27 Червень 2025, 22:42:05як? він же з порогу "это я не буду, то я не хочу, клиент - дебил, пива мне налейте"
;D  ;D  ;D  ;D
ржу
але ж ми не знаємо того і що в нього з порогу було)

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 27 Червень 2025, 22:42:05як? він же з порогу "это я не буду, то я не хочу, клиент - дебил, пива мне налейте"
именно, и это институт с меня начал делать члена общества.

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 22:43:42;D  ;D  ;D  ;D
ржу
але ж ми не знаємо того і що в нього з порогу було)
Жесть был совсем. Теорию Большого Взрыва смотрел? Я был как Шэлдон в плане выебста, и это мне лечили постепенно.
Таким плохо быть, я не горжусь этим. Именно институт помогает таким не быть. Ну или начать таким не быть.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 22:44:32именно, и это институт с меня начал делать члена общества.
це твоя особиста проблема

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 22:42:04Купил законно. Это важно. Не пойманный не вор.
та законно, хто ж сперечається

але в ітогі по твоєму талановитий слюсарь, яких зараз критична недостача, - гамно на паличці, якщо без вишки.

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 22:45:46Жесть был совсем. Теорию Большого Взрыва смотрел? Я был как Шэлдон в плане выебста, и это мне личили постепенно.
Таким плохо быть, я не гожусь этим.
тільки шелодн розумний, а ти дебіл, ну да...  ;D

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 22:42:04Не пойманный не вор.
Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 22:17:49По праву сильного можно. Кто сильней чмырят тебя, кого ты сильней - ты их.
мммм... вот ані, панятія.... дім, шо ти про януковіча казав? сам-то бачу справжній януковіч росте, па-панятіям

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 22:44:32именно, и это институт с меня начал делать члена общества.
май же будт який виш зробив би те саме, якщо ти в нього ходиш і спілкуєшся.

заочка - ні

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 22:46:29тільки шелодн розумний, а ти дебіл, ну да...  ;D
Та не важно что он умный. Тем более он умный очень относительно.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 27 Червень 2025, 22:46:17гамно на паличці, якщо без вишки
ти не поняв.
він не гавно, він може існувати, але дімка вирішив шо він має моральне право чмиріть)

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 22:47:14мммм... вот ані, панятія....
Да, я по понятиям! А что такого? Так и надо.

Edd.Dragon

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 22:48:07ти не поняв.
він не гавно, він може існувати, але дімка вирішив шо він має моральне право чмиріть)
ну і однажди получе розвідним ключем в переносицю

graved1gger

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 22:48:47Да, я по понятиям! А что такого? Так и надо.
зато з дипломом  ;D

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 27 Червень 2025, 22:48:59ну і однажди получе розвідним ключем в переносицю
а далі по праву сільного...  ;D

Dmytro

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 22:50:08а далі по праву сільного...  ;D
Ну так и есть всегда.

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 22:48:47Да, я по понятиям! А что такого? Так и надо.
не являючись членом відповідної спільноти (кримінал, зеки, мєнти, та хоча б гопота)?

Dmytro

Цитата: Edd.Dragon від 27 Червень 2025, 22:50:56не являючись членом відповідної спільноти (кримінал, зеки, мєнти, та хоча б гопота)?
А что мешает принять какой-то принцип если он тебе близок?

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 27 Червень 2025, 22:36:55Це призведе до фатальних наслідків.
до речі це цікаве філософське питання.
якщо є можливість якось компенсувати ці наслідки, то чого б і ні? в принципі бізнес на навчанні крутиться, бабло мутиться, задоволені в принципі всі.
а кому підлогу мити? якщо створити заманливі умови, то можна завезти фреда. чи хуаніто з хав'єром та ібрагімом.
а ще можна тримати нелегалів, от є теорія, що якщо трамп реально вижене всіх нелегалів з техасу, то економіка техаса загнеться, бо американець в полі яблука збирати не буде, а нелегал за кілька баксів на день - впалнє. чи сиділки... пройшли часи коли як в кіно красиві студентнки дивляться за малечею.

graved1gger

Edd.Dragon

ска...

захоплюється паравозіками
мріяв стати рекетиром чи паханом
мамка насильно записала в економісти
працює в сапорті

Dmytro

Цитата: graved1gger від 27 Червень 2025, 22:54:13нуль різниці.

А мне - нет. На этом закончили. Я побухать и спать.

graved1gger

Цитата: Edd.Dragon від 27 Червень 2025, 22:54:37ска...

захоплюється паравозіками
мріяв стати рекетиром чи паханом
мамка насильно записала в економісти
працює в сапорті

ахуєнна я счітаю
мамку дімкину жалко канешна, але ми це ще років з 10 тому обговорювали колись

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 22:52:36А что мешает принять какой-то принцип если он тебе близок?
те, що ти варишся в зовсім іншій спільноті.

ну як обнаковенна дорожня ризина, натягнута на трекову заряжену тачку. на такій навіть стартувати стрьом. не в тєму. не туди. і взагалі питання "якого біса ти тут, якщо тобі туди?"

Edd.Dragon

Цитата: Dmytro від 27 Червень 2025, 22:55:18А мне - нет. На этом закончили. Я побухать и спать.
добраніч

graved1gger

до речі, на тему "за меня платілі", а нічого що навіть якщо в ідеалі оплата контракту магічно покрила всі витрати виша, то це все одно забирає місце у людини яка б реально хотіла б бути економістом?

ну тобто дімка сапортер забрав місце в людини яка б хотіла бути саме економістом. хм...

OzzyZig

фух
як тяжко закидати пачку фоток на форум поштучно.