Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

dojik

После того, как он САМ признлся, все Анонимы перед ним бледнеют)

IK91

А я вот продал всех своих старичков, старый комп, N73 и 5610 теперь скучаю  :'( :)!
Звонишь мэру в офис, и он высвечивает сигнал в небе, в виде <мораль не позволяет>.

ostman

це якийсь *мат*, пів дня проігрався з процесором і *мат*, ніяк він не хоче стабільно робити на 3.6, це якийсь не процесор а *мат*, вилітає навіть при 1.52В. і нереальних напругах на см і фсб, копець ні... *мат*, ще нізчим так не щастило як з цим процом ні... *мат*, краще я б амд купив і не розганяв взагалі...

IK91

А чо за проц и память !?
Звонишь мэру в офис, и он высвечивает сигнал в небе, в виде <мораль не позволяет>.

ostman

*мат*... ой Е6750, Team Xtreem Dark 2*1Gb 1066Mhz(CL5) TXDD2048M1066HC5DC-D

IK91

С такой памятью.......вероятно не очень удачный экземпляр, если напряжение поднимал до 1.5В  :o !

ostman

да попалась якась *мат*, тупий кусок кремнія..., думав з waterchill щось поміняється, ага... щщщщассс..., як був фсб вал на 460 так і остався, як не запускався при 3.8 так і не запускається, єдиний плюс - класно працює як обігрівач...
пора напевне його дельнути і поставити собі якусь Е-шку з степінгом С0

BigShark

Ну вот, опять закрыли тему... придется флудить тут по поводу "Анабіоз vs. BioShock" :D, да, IGOR_KRUTOI_91 ? :D

XPOHUK

Цитата: BigShark від 02 Серпень 2008, 16:03:44
Ну вот, опять закрыли тему... придется флудить тут по поводу "Анабіоз vs. BioShock" :D, да, IGOR_KRUTOI_91 ? :D
Сколько душе угодно  ;).

IK91

Мы не флудили, а тонко намекали на то, что тема откровенно говоря - шлак  :)!

dojik

Слабенько флудите.

MishaM

Форум, мовчить, нема ні одного модератора. Даже флуділка вмерла!

RIP21

Разрушу молчание флудилки.... уже молчит около часа...

dojik

Вай, зачэм рэкхорд испортил, дарагой?

MishaM

Хм, ще ніхто не повернувся з зустрічі...

dojik

О, м1ша, с юбилеем сообщений)

MishaM

Я і не помітив. Не женуся з за статусами, синіми зірочками та великими цифрами :-X

dojik

Не отмазуйся, выставляйся! ;)

dojik

Пошел я в винду, а то в контру не бегал уже дней 20.

MishaM

Цитата: dojik від 02 Серпень 2008, 19:19:24
Не отмазуйся, выставляйся! ;)
Добре, з мене квас і пончик.

linuxdrom

graved1gger

я... тут...

WTS beep_boop photo 666k each
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

MishaM

graved1gger

Цитата: Міша Воронич від 02 Серпень 2008, 19:51:54
Як зустріч?
\
нормально... теперь про ктулху узнали многие...
this gravedigga is completely broken. all we want is an old version of that toxic angry guy who hates everything and everyone © link. А вот я не уверен,  что старая версия будет доступна.

ostman

Цитата: Міша Воронич від 02 Серпень 2008, 19:51:28
Що обідно?
напевне це:
Цитатаподобрать видеокарточку под мою конфигурацию  как можно мошьную(512мб и выше)

MishaM

Хто був? Як я зрозумів, Дмитро...

graved1gger

Цитата: Міша Воронич від 02 Серпень 2008, 19:54:40
Хто був? Як я зрозумів, Дмитро...
beep_boop Dmytro немой(ratslayer) и Богдан(без ОЫИЕ)...

а блин забыл, и я...

Богдан

Нормально?!! Я катаю на вас донос!
:-)

βεερ_βooρ

Цитата: Богдан від 02 Серпень 2008, 20:04:29
Нормально?!! Я катаю на вас донос!
:-)
А я на вас с graved1gger-ом  :P
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
All that's here is Fear! Suppression! Betrayal! Despair! Contempt! Regret! Sadness! Anguish! Madness! And Pain, right?

MishaM

А я на вас всіх :P
Цікаво, як впізнали одне-одного?

meΛkuu

Фотоотчет хотелось-бы.

немой

meΛkuu

MishaM

Цитата: meΛkuu від 02 Серпень 2008, 20:30:02
Фотоотчет хотелось-бы.
І мені теж. Нога боліла, інакше я б прийшов (800км - не проблема :))

dojik

И чем занимались?

βεερ_βooρ

Цитата: dojik від 02 Серпень 2008, 20:43:44
И чем занимались?
По предложению товарища Dmytro(а вы кстати знали, что он, а точее она - симпатичная шатенка?) мы сначала обсудили гипотизу Римана, потом Риманову геометрию, а в конце поговорили про интеграл Римана.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
All that's here is Fear! Suppression! Betrayal! Despair! Contempt! Regret! Sadness! Anguish! Madness! And Pain, right?

Dmytro

Цитата: beep_boop від 02 Серпень 2008, 20:49:58
(а вы кстати знали, что он, а точее она - симпатичная шатенка?)
Вы мне льстите, мужчина!
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

Богдан

Шановна адміністрація сайту ДПК! Я хочу поскаржитися на страшні злочинні дії деяких учасників цього форуму, а конкретніше на осіб, відомих як beep_boop, graved1gger, Німий і Dmytro.

Ці зловмисники, користуючись своїм станом і репутацією на сайті та, як наслідок, моєю довірою, виманили мене на зустріч з ними. Прийшовши на місце зустрічі, я побачив підозрілу особу в дивному культистському одязі, яка читала ритуальні молитви. Особа, відома за кличкою Німий, стояла осторонь і спостерігала за діями культиста.

Через деякий час переді мною несподівано з'явилась величезна зелена потвора з МАЦАЛЬЦЯМИ! Німий та культист (відомий як Dmytro) цьому несказанно зраділи, викрикуючи незрозумілу фразу "Ктулху Фхтагн". Далі ця жахлива зелена потвора за допомогою своїх жахливих мацалець почала поїдати мій головний мозок!

Прошу адміністрацію звернути увагу на цей небачений акт хуліганства, вчинений учасниками вашого сайту. Також я вимагаю від адміністрації матеріальної компенсації у вигляді нового функціонуючого мозку на сокеті 775 та з системою азотного охолодження (за необхідності, можу показати гарантію на свій старий).

Опісля скоєння вищезгаданого злочину з'явилися ватажок цих злочинців, відомий у кримінальномі світі як beep_boop (він же "Професор", він же "Качок"), і особа, відома як graved1gger (він же "Гробовщик", цілком можливо, що холоднокровний вбивця). Група злочинців потягнула мене без свідомості у невідомому напрямку.

В решті решт вони кинули мене в якомусь генделику, після чого почали над беззахисним мною знущатися. Вони насильно (!) влили в мене півлітра пива, яке я просто терпіти не можу.

Ви тільки подивіться на вираз обличчя їхнього ватажка! Досвідчений психолог зміг би розрізнити в ньому неймовірну злобу, ненависть і бажання поставити всім людям світу Лінукс.

Але найжахливіший злочин (!) вчинив graved1gger. О Боже, мені страшно про це згадувати. ВІН БУВ НЕ ТРУЪ!!!!!!!!!!!!!!1111111111

(для порівняння)

Прошу не ігнорувати мої скарги, вручити мені мою компенсацію (див. вище) та вчинити необхідні заходи щодо цих злочинців. Бажано ввести фейс-контроль при регістрації на сайті.

Дуже сподіваюсь на вашу компетентність,
Спасибі.

Дядя Вася - сторож. Досвід, кваліфікація, якість.

<тут може бути ваша реклама>

dojik

А, понятно, то-то ОН девочек не любит)

Богдан

Хде ж фотокомпромат?

Dmytro

Цитата: Богдан від 02 Серпень 2008, 21:00:02
Хде ж фотокомпромат?
На изучении в Институте математики.

2 тайм, я пошел смотреть.
Сегодня звезды встали таким образом, что ты можешь гонять интересы. Однако, есть риск что на бесптичье и твоя жопа - соловей.

RIP21

Хы, а я даже не знал что ДПК шники встречались. Вот что..... ну ясное дело 40 страниц в день не прочтёшь...

RIP21

Ктулху Фхтагн!

RIP21

У меня мажорное кол-во сообщений 512. Столько сколько оперы на старом компе  8) :D

dojik

Моск у фотика тоже ктулхиных сосалец дело)

βεερ_βooρ

Цитата: Богдан від 02 Серпень 2008, 20:52:52
Опісля скоєння вищезгаданого злочину з'явилися ватажок цих злочинців, відомий у кримінальномі світі як beep_boop (він же "Професор", він же "Качок"),
Ну хорошо что хоть с одним ф. А на качка я совсем не похож - вот так я выгляжу когда снимаю верхнию одежду:

В верхней одежде

Без верхней одежды
і особа, відома як graved1gger (він же "Гробовщик", цілком можливо, що холоднокровний вбивця).
Зачем на злодея(тм) со стажем клевещите?  :-X

В решті решт вони кинули мене в якомусь генделику, після чого почали над беззахисним мною знущатися. Вони насильно (!) влили в мене півлітра пива, яке я просто терпіти не можу.
Ну тренироваться надо было. Я думал мне придется тебя уносить из заведения. Но услышав что несу я тебя в институт математики(который был прямо рядом) ты очень быстро протрезвел.

linuxdrom

гуляки похоже хорошо погуляли, даже ничего не пишут  :)

З.Ы. как же мучительно долго копируются ~230 ГБ с винчестера на винчестер....

Dmytro

Динамо - Металлист 1:2.

немой

Цитата: linuxdrom від 02 Серпень 2008, 21:50:15
гуляки похоже хорошо погуляли, даже ничего не пишут  :)
что то интересует? спрашивайте. я пока в Gunrox )