Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

Обама

Цитата: Sanьka від 27 Серпень 2012, 23:27:32
а при чем тут самс? в плане харда у нее всегда новье.
А смысл от мощного железа, если софт кривой? Это явно от комплекса неполноценности - все эти ядра, гигагерцы, гигабайты...

Phantom of the Opera

Цитата: Sanьka від 27 Серпень 2012, 23:10:35Да. Раз потом я или кто то другой сможет купить такой девайс как у них или кого то другого (у меня НТС)
Тобто по-твоєму якщо хтось вкраде результат твоєї довгої праці і передасть це іншим людям, то вони повинні сприймати це позитивно, бо не у них вкрали?

Цитата: Sanьka від 27 Серпень 2012, 23:10:35к чему это сказано
А нема сенсу в класному хардвері, якщо він не дає особливих переваг у швидкості.

Цитата: Sanьka від 27 Серпень 2012, 23:10:35Я говорю про себя
Так це часто і є тим, що противники Apple не розуміють - якщо особисто мені не зручно, то і всім не зручно, і тому продукт дорогий, поганий. Продукція Apple страшно не зручна, а от Гнусмас, максимально близько копіюючи її, стає зручнішим... парадокс :)
Тобі не зручний iTunes, мені він, навпаки, зручний... так чому заявляти, що техніка Apple погана, бо саме тобі не зручна?

Цитата: Sanьka від 27 Серпень 2012, 23:10:35Дорогой только Флагман
А решта по функціональності далеко позаду (про ергономіку мовчу)
Цитата: Sanьka від 27 Серпень 2012, 23:10:35и то за те деньги они дают больше
Більше чого, температури планшета під-час ігор?

Цитата: Sanьka від 27 Серпень 2012, 23:10:35Но есть куча других более доступных и не менее качественных девайсов.
Не менше якісних девайсів у плані кількості люфтів, хіба-що.

Цитата: Sanьka від 27 Серпень 2012, 23:10:35А вообще до событий с Самсом я относился к Аппле нормально за исключением цены.
Почитай ту статтю, що я сьогодні кидав ;)

Цитата: Sanьka від 27 Серпень 2012, 23:10:35единственное что мне от него нравится - телики
А мені - монітори і харди :)

Цитата: Sanьka від 27 Серпень 2012, 23:10:35но так как повела себя Аппле явно не красиво
Захищати свою працю єдиною можливістю, яку дає закон - не красиво? Бігти за грабіжником, який у тебе вихопив телефон з руки - теж не красиво?

Цитата: Sanьka від 27 Серпень 2012, 23:10:35Да хотя бы то что она намекнула что ее покупатели тупые ослы
???
Так прямо про всіх і сказала...
По-перше деякі не можуть, а не всі
По-друге не всім людям цікаво розбиратись у техніці, не всі можуть через вік. Прекрасній половині людства це зовсім не цікаво. Тому не Apple, а ти назвав майже всіх дівчат/жінок/старших людей ослами, що
Цитата: Sanьka від 27 Серпень 2012, 23:10:35явно не красиво
"Мыслящий ум - тот, который постоянно учится, никогда не делая заключений; стили и шаблоны уже приведены к заключениям, и, таким образом, они не могут способствовать мышлению." Брюс Лі

Phantom of the Opera

Цитата: Sanьka від 27 Серпень 2012, 23:27:32Вот тут по моему Апплэ себя выставила угнетателем бедной Самсунг.
Я так бачу, кожен бачить у висновку суда те, що йому бажано (і я теж) :)
"Мыслящий ум - тот, который постоянно учится, никогда не делая заключений; стили и шаблоны уже приведены к заключениям, и, таким образом, они не могут способствовать мышлению." Брюс Лі

Phantom of the Opera

Цитата: Sanьka від 27 Серпень 2012, 23:27:32а при чем тут самс? в плане харда у нее всегда новье.
При тому, що продукт то його! Я б заповажав підрозділ Самсунга з випуску планшетів, якби він купив/ліцензував Блекберрі Таблет ОС

Phantom of the Opera

Цитата: Богданыч від 27 Серпень 2012, 23:30:43А смысл от мощного железа, если софт кривой?
Цитата: Phantom of the Opera від 27 Серпень 2012, 23:32:16Більше ... температури планшета під-час ігор
:)

S!N

Цитата: Phantom of the Opera від 27 Серпень 2012, 23:32:16Тобі не зручний iTunes, мені він, навпаки, зручний...
ужснах
http://dpk.itc.ua/forums/index.php/topic,9905.msg1081819.html#msg1081819

Цитата: Phantom of the Opera від 27 Серпень 2012, 23:32:16Так прямо про всіх і сказала...
ага: http://www.overclockers.ru/hardnews/48966/Apple_vyyasnila_pochemu_pokupateli_smartfonov_predpochitajut_Android.html
ЦитатаРезультаты исследования были предоставлены компанией Samsung в суде в качестве доказательства несостоятельности утверждения о том, что покупатели просто путают продукцию Samsung с изделиями Apple.
High tech. Low life.

Phantom of the Opera

Цитата: S!N від 27 Серпень 2012, 23:41:38ужснахhttp://dpk.itc.ua/forums/index.php/topic,9905.msg1081819.html#msg1081819
Перед перевстановленням ОС забекапити документи, експортувати бібліотеку, решта все і так на ПК, то в чому проблема?
Цитата: S!N від 27 Серпень 2012, 23:41:38ага:
Так де там сказано, що мова про всіх? Чи ти може здивований, що більша половина людства (наскільки я знаю) - жіночої статі і їй просто не цікаво вивчати торгові марки телефонів?

фред

¯\_(ツ)_/¯

Миха

Цитата: Phantom of the Opera від 27 Серпень 2012, 23:49:02Перед перевстановленням ОС забекапити документи, експортувати бібліотеку, решта все і так на ПК, то в чому проблема?
А зачем это делать на мобильном барахле? Это равноценно тому что после переустановки форточек вся инфа на твоём мобильнике, который вообще никаким боком к твоей ОС не относится, кроме того что ты подключаешь его к твоему пк, накроется. И да, на нормальных телефонах от переустановки ОС/перепрошивки инфа на внешних носителях никуда не пропадает.
И да, если держать документы на отдельном диске то всё будет на месте даже после переустановки ОС.
В случае атаки ботов - три красных свистка вверх.

Phantom of the Opera

Читаю на хабрі:
ЦитатаC наплевательским отношением к обновлению предыдущего поколения планшетов Самсунг убил во мне фаната их планшетов.

Phantom of the Opera

Цитата: Миха від 28 Серпень 2012, 00:07:03А зачем это делать на мобильном барахле?
Так чи інакше, з кожним із виробників телефонів чи планшетів прийдеться іти на компроміс, особисто для мене - це дуже малий компроміс, на відміну від продуктів інших компаній. Що складного раз у пару років зробити бекап? Та і що такого важливого тримати на телефоні/планшеті? Періодичний бекап і так - хороша ідея.

Цитата: Миха від 28 Серпень 2012, 00:07:03Это равноценно тому что после переустановки форточек вся инфа на твоём мобильнике, который вообще никаким боком к твоей ОС не относится, кроме того что ты подключаешь его к твоему пк, накроется.
До синхронізації не накриється. Не хочеш - не синхронізуй. Хочеш перекидати щось нове - бекапни і синхронізуй. Ну дуже складно :)

Цитата: Миха від 28 Серпень 2012, 00:07:03И да, если держать документы на отдельном диске то всё будет на месте даже после переустановки ОС.
І та, якщо не бекапити документи на любому планшеті, то вони можуть пропасти, планшет може впасти чи його свиснуть.

Миха

Цитата: Миха від 28 Серпень 2012, 00:07:03
А зачем это делать на мобильном барахле? Это равноценно тому что после переустановки форточек вся инфа на твоём мобильнике, который вообще никаким боком к твоей ОС не относится, кроме того что ты подключаешь его к твоему пк, накроется. И да, на нормальных телефонах от переустановки ОС/перепрошивки инфа на внешних носителях никуда не пропадает.
И да, если держать документы на отдельном диске то всё будет на месте даже после переустановки ОС.
Хотя, не, я не прав - тут правильнее сказать что "перед переустановкий ОС на стационарнике забекапьте внешние ЖД и прочие мобильные устройства, включая цифровой фотик"

Миха

Цитата: Phantom of the Opera від 28 Серпень 2012, 00:16:55І та, якщо не бекапити документи на любому планшеті, то вони можуть пропасти, планшет може впасти чи його свиснуть.
или еще хуже всего - инопланетяне сопрут: тогда точно фиг инфу вернешь.

Phantom of the Opera

Цитата: Миха від 28 Серпень 2012, 00:22:24
или еще хуже всего - инопланетяне сопрут: тогда точно фиг инфу вернешь.
Рекомендую не зловживати алкоголем і інопланетяни не будуть турбувати :)

З компа бекап теж не робиш? Чи диск D:\ це для тебе надійно?

Wolf256

Я ненавижу/презираю/желаю разориться этой жадной конторке

Wolf256

Побачив рекламу "Україна - вПРдє" на форумі - знову увімкнув адблок для сайту ДПК

Миха

Цитата: orel245 від 28 Серпень 2012, 02:00:35
Побачив рекламу "Україна - вПРдє" на форумі - знову увімкнув адблок для сайту ДПК
пфф, не выключал еще с 2008 года

RIP21

Хорошо, но есть неприятные моменты
:)

S!N

Цитата: Phantom of the Opera від 27 Серпень 2012, 23:49:02Перед перевстановленням ОС забекапити документи, експортувати бібліотеку, решта все і так на ПК, то в чому проблема?
В том, что на нормальных девайсах все можно залить по USB через съемное устройство

Цитата: Phantom of the Opera від 27 Серпень 2012, 23:49:02що більша половина людства (наскільки я знаю) - жіночої статі і їй просто не цікаво вивчати торгові марки телефонів?
а их и не нужно изучать, но если человек женского пола не может отличить Самсунг от Айфона, более того, не удосуживается спросить консультанта, что она покупает, а так же прочитать название на телефоне\коробке, то она просто ТП
High tech. Low life.

Обама

Цитата: S!N від 28 Серпень 2012, 09:44:28
В том, что на нормальных девайсах все можно залить по USB через съемное устройство
я ж и говорю, что есть неприятные моменты :)

Phantom of the Opera

Цитата: S!N від 28 Серпень 2012, 09:44:28В том, что на нормальных девайсах все можно залить по USB через съемное устройство
Цитата: Phantom of the Opera від 28 Серпень 2012, 00:16:55Так чи інакше, з кожним із виробників телефонів чи планшетів прийдеться іти на компроміс, особисто для мене - це дуже малий компроміс, на відміну від продуктів інших компаній.

Цитата: S!N від 28 Серпень 2012, 09:44:28а их и не нужно изучать
Ну та, ці знання нам дані з народження :)

Цитата: S!N від 28 Серпень 2012, 09:44:28но если человек женского пола не может отличить Самсунг от Айфона
Ну знаєш, з таким підходом кожну людину, через незнання чиєїсь професії, можна назвати
Цитата: S!N від 28 Серпень 2012, 09:44:28просто ТП

Цитата: S!N від 28 Серпень 2012, 09:44:28более того, не удосуживается спросить консультанта
Може існувати безліч причин, чому вони цього не зроблять, серед них:
-Консультант
Цитата: S!N від 28 Серпень 2012, 09:44:28просто ТП
-Покупцю до лампочки хто зробив айфон, він не хоче тратити час, а час - це втрачені можливості, ну і гроші теж.
-Соромно за погану ерудицію, котра штучно стала вважатись обов'язковою для цивілізованої людини
-Покупець думає, що айпед зробив Самсунг і йому потрібен час, щоб зрозуміти що йому говорять і відійти від шоку :D
Може тобі нагадати інші галузі, де ти, як цивілізована людина, мав би розбиратись, але тобі "до лампочки"? Кожна людина такі має, як і причину для того, щоб не вчити те, що їй не потрібно. А ти подаєш себе у ролі судді, який визначає культурні цінності і подає знання телефонних брендів як одну із них.

і та, ця фраза була спростована, більшість таки відрізняє :)

aNGeL

Цитата: Phantom of the Opera від 28 Серпень 2012, 10:17:19Ну знаєш, з таким підходом кожну людину, через незнання чиєїсь професії, можна назвати
При чем тут профессия? 0_о

Цитата: Phantom of the Opera від 28 Серпень 2012, 10:17:19-Покупцю до лампочки хто зробив айфон, він не хоче тратити час
Ну так потом пусть не ноют что купили не то что хотели.
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Phantom of the Opera

Цитата: aNGeL від 28 Серпень 2012, 10:19:14При чем тут профессия? 0_о
Ну як, все підпадає під якусь професію. S!N хоче, щоб його попитали по філософії, географії, математиці, логіці, психології, харчовій промисловості ... ... ... і прийшли до висновку, що він, як і всі, ніфіга не знає, і назвали його... а не назвуть, бо не всі люблять із себе вдавати суддю :-X

Цитата: aNGeL від 28 Серпень 2012, 10:19:14Ну так потом пусть не ноют что купили не то что хотели.
Згоден. Але чи правильно називати техніку Apple поганою, коли величезна кількість людей "знає, за що платить кожну копійку"?

aNGeL

Цитата: Phantom of the Opera від 28 Серпень 2012, 10:24:03Але чи правильно називати техніку Apple поганою, коли величезна кількість людей "знає, за що платить кожну копійку"?
Ничерта они не знают
[CCCР]: ИС-7, ИС-4, Об. 277, Об.705А, СТ-II, Об. 268, Об. 268\4, Об. 261, Об. 140, Т-62А, Об. 430У, К-91
[Германия]: Maus, Е100, G.W. E 100 [США]: T110E5 [Франция]: AMX M4 mle. 54, AMX 50B [Британия]: Super Conqueror

Sanьka

Цитата: Phantom of the Opera від 27 Серпень 2012, 23:32:16Тобто по-твоєму якщо хтось вкраде результат твоєї довгої праці і передасть це іншим людям, то вони повинні сприймати це позитивно, бо не у них вкрали?
прямоугольник выдумала нпплэ  :o
Или они украли дизайн  :) ИМХО люди просто стали больше брать Самс, и епплэ прибегла к таким действиям.
Цитата: Phantom of the Opera від 28 Серпень 2012, 10:17:19-Покупцю до лампочки хто зробив айфон, він не хоче тратити час, а час - це втрачені можливості, ну і гроші теж.
ЛОЛ это касается в лучшем случае 5% человечества, у которых время-золото.

И вообще, раз человек не отличает и вообще не разбирается, значит и не увидит разницы при эксплуатации.
Главный эксперт во всем!!!

Garfield

Уря, я на i5-3570K  :%)

Sanьka

Цитата: Phantom of the Opera від 28 Серпень 2012, 10:24:03Але чи правильно називати техніку Apple поганою,
Стоп, а при чем тут техника? В плане харда там все гуд - Ретина от Самунга,ЛыЖы; ЦПУ от Самсунга. Все качественно  ;)
За исключением софтверной части, которая страдает из-за своей "особенности".
Мне не нравится сама компания из-за своей ценовой и политики, действий по отношению к конкурентам, скудности выбора.
Я глубоко сомневаюсь что она выстоит натиск всех остальных фирм. Да и стержня епплэ уже нет, того одного человека что смог вытянуть компанию с ямы и поднять стоимость акций в 3хх раз.
Это напоминает ситуацию с автомобилями. Япошки прорвались на американский рынок и предлагают дешевле, функциональней, технологичней, экономичней. Америкосовские просто не выдерживают конкуренции.

Sanьka

Цитата: Garfield від 28 Серпень 2012, 10:37:13Уря, я на i5-3570K
Поздравляю  :)
А че весь конфиг в профиль не выложишь?

Potter

Цитата: Phantom of the Opera від 27 Серпень 2012, 23:32:16
Тобі не зручний iTunes, мені він, навпаки, зручний.

"скинул2 музычки в мп3шку, не нажал синхронизировать(забыл, спешил и т.п. и т.д.) и вышел на улицу с кирпичем в кармане)))

sddd

Нейтрально, фиолетово, по барабану. но....   :)

- Идите к чертовой матери со своим "студебекером"!

sddd

ЦитатаLogezosse    11:31:13   Просматривает профиль пользователя Logezosse.
полку ботов прибыло? :)

Garfield

Цитата: Sanьka від 28 Серпень 2012, 10:46:36А че весь конфиг в профиль не выложишь?
лень-матушка....  :D

sddd

Sanьka

Apple определила какие из смартфонов Samsung надо запретить в первую очередь http://www.overclockers.ru/hardnews/49219/Apple_opredelila_kakie_iz_smartfonov_Samsung_nado_zapretit_v_pervuju_ochered.html
ЦитатаКаждая из перечисленных моделей компании Samsung, по мнению людей с улицы, волею случая ставших присяжными, нарушает определённую группу патентов компании Apple.

Надо сказать, что в комментариях многих американцев к сообщениям в Интернет-СМИ о победе Apple над Samsung сквозит неприкрытая гордость за отечественного производителя. Это наглядно демонстрирует "непредвзятость" присяжных при вынесении вердикта о виновности Samsung.

Обама

Цитата: Garfield від 28 Серпень 2012, 10:37:13
Уря, я на i5-3570K  :%)
Мажор 8)
Цитата: sddd від 28 Серпень 2012, 11:40:26но...
А что такое "iPhone 4G" и "iPad 3GS"? :-\
Цитата: Potter від 28 Серпень 2012, 11:35:01
"скинул2 музычки в мп3шку, не нажал синхронизировать(забыл, спешил и т.п. и т.д.) и вышел на улицу с кирпичем в кармане)))
Бывает, чо :D

Миха

sddd

Цитата: Богданыч від 28 Серпень 2012, 12:26:48А что такое "iPhone 4G" и "iPad 3GS"?
может это траблы перевода?или стеб)  могу оригинал кинуть, если интересно.

Миха

Цитата: Sanьka від 28 Серпень 2012, 12:16:04Каждая из перечисленных моделей компании Samsung, по мнению людей с улицы, волею случая ставших присяжными, нарушает определённую группу патентов компании Apple.
Ага, особенно тем что там находятся одинаковые компоненты. Вот честно - гнусмас и другие производители без еппла смогут спокойно прожить, но еппл при отказе 2-3 производителей от него тупо ж загнётся.
Так почему б не сделать такое?

Обама

Цитата: sddd від 28 Серпень 2012, 12:29:43
могу оригинал кинуть, если интересно.
Да, давай.

Миха

Цитата: Sanьka від 28 Серпень 2012, 10:45:25Япошки прорвались на американский рынок и предлагают дешевле, функциональней, технологичней, экономичней. Америкосовские просто не выдерживают конкуренции.
Но япошки ведь не делают кирпичных масклкаров с нулевой управляемостью!!!

sddd

Garfield

Обама

sddd

Цитата: Богданыч від 28 Серпень 2012, 12:45:27
Все ясно, там то же самое :(
ну, хз. я в их линейке не шарю. скорее всего стеб.  там же не в эппл смысл, а в потребителе)

Garfield

холодно однако...

sddd

Garfield

max.sim

Цитата: Hryak від 27 Серпень 2012, 20:47:59
Вы в курсе, что тойота начина свой путь с того, что производила ткацкие станки? И знак этот означает ткацкую петлю? ;) :D
У меня дома швейная машинка Toyota.  :D

Цитата: Богданыч від 27 Серпень 2012, 21:35:34
А мне интересно, кто эти жалкие и мелочные людишки:
Я среди них. Шёл бы Эппл со своими патентами нафиг, скоро руку пользователя запатентуют и остальные вынуждены будут делать девайсы для ног... 

max.sim

Все на обед!

ЦитатаКак сделать тесто помогите!

Как сделать КРУТОЕ тесто для пельмешек ?
Тролли лесом

Модераторы не удаляйте тему мне больше не куда пойти.  Раздел подходит к теме 
ЦитатаРецепт для крутых пельменей.
Нужно взять крутую муку, добавить крутые яйца и немного крутой соли, и все это дело развести в крутой воде и вуаля. Получится такое крутое тесто, что можно даже мясо не добавлять.
Цитатамука + масло + яйца + руки = тесто
Цитатаруки это что с ними вкуснее?
ЦитатаЕстественно. Сначало делаешь тесто из 3х первых составляющих, потом засовываешь в него руки (мыть руки перед этим нельзя ни в коем случае) и отгрызаешь их.

Можно начинать готовить.  :D

RIP21

Цитата: Potter від 28 Серпень 2012, 11:35:01
Угу...
Я так однажды сидел, думал, думал....
И вдруг... прояснилось.
iTunes говно же!))

foobar2000 и AIMP3 наше все. А заливать музыку на iPod надо совсем другим софтом. Не тунцом точно. Я юзаю MusicBee, а еще есть вагон подобного софта. В общем тунец УГшечка... и все такое.
По сути, Ятунец это и есть тот не хороший момент. Ладно, для софта и прочего он очень ок, если юзаешь смарт и япэд. Но вот для заливки музыки и прочего, полная херь.