Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

Edd.Dragon

Цитата: Phantom of the Opera від 09 Вересень 2012, 16:57:37Сильно накосячили, раз всі в захваті
В восторге от чего?! От образа, искуссно навязанного? Или от реально чудесного необычного уникального девайса? Ты второй день утверждаешь, что от самого девайса (его качества, как ты говорил, хотя не уточнил, что именно подразумевать под этим). Я утверждаю, что не от объективного девайса, а от субъективного убеждения "он лучше", вживленного в умы СЛОВАМИ Джобса, прессы, и СЛАБОСТЯМИ, в частности "у всех есть, я обязан купить, чтобы не быть лохом". И это не манипулирование? Или Джобс - не корифей манипуляции и убеждения? А чего ж тогда он корифей? Что есть искусство продажи? Что есть бренд, доверие, привычка, статусность и т.д.

Вот в чем суть спора, от которой мы шатаемся от сосны к сосне. На сколько восторг объективен, а на сколько субъективен. И за счет чего такой результат достигнут.

И да, я помню твой ответ - успех Эппл почти полностью (в первую очередь) достигнут качеством/характеристиками продукта. А убеждение - это они нахватались от лукавого и могли бы и без этого обойтись.

Цитата: Phantom of the Opera від 09 Вересень 2012, 17:04:20Емпірично можна до нього дойти, а джерел при бажанні достатньо, ніколи не ставив собі за мету читати емпірично - зрозумілі речі.
Нене, я хотел бы почитать более общепризнанные источники, показывающие и поясняющие, что сознание в организме.

omg_wtf

Цитата: Phantom of the Opera від 09 Вересень 2012, 17:16:03
Не достатньо портативний та дорогий, вдома є комп. 7" це вже цікавіше, проте ще нема.
7" покупаешь ведроид за эти же деньги и получаешь еще больше функциональности и большой экран.
Цитата: Phantom of the Opera від 09 Вересень 2012, 17:16:42попробуй S!N-у пояснити
не вырезай слова из песни.

omg_wtf

Цитата: Phantom of the Opera від 09 Вересень 2012, 17:10:24Потрібен кому? S!N-у не потрібен, тобі, ймовірно, теж.
да, ты прав, мне тач нафиг не вперся.

у меня есть нокия, у меня айпод классик 120 + фиио е6 + провод фиио л7 + акг к518 ле, на котором я отлично слушаю луслесс(после конвертации в алак)*
мне надо планшет, либо смарт + читалка, а то нокия что-то глючит.

*кстати посморим много ли ты луслессов на 8гб таче наслушаешь)

Volan

Хряк, игру запустил то?

Phantom of the Opera

Цитата: Edd.Dragon від 09 Вересень 2012, 17:17:21В восторге от чего?!
Іди запитайся, я там не голосував :)

Цитата: Edd.Dragon від 09 Вересень 2012, 17:17:21вживленного в умы СЛОВАМИ Джобса
Легко за інших розписуватись, правда?!

Цитата: Edd.Dragon від 09 Вересень 2012, 17:17:21успех Эппл почти полностью (в первую очередь) достигнут
Саме досягнений в першу чергу якістю, а маркетингом вже пізніше підпертий для стійкості. Як би не був кусок дешевої пластмаски розрекламований, ніхто б його не юзав. І бренд Apple пішов не від айпода, а від Маків - професійно орієнтованих компів.

Цитата: Edd.Dragon від 09 Вересень 2012, 17:17:21Нене, я хотел бы почитать более общепризнанные источники, показывающие и поясняющие, что сознание в организме.
Не хочеш думати сам - шукай самостійно, думаю це не проблема.
"Мыслящий ум - тот, который постоянно учится, никогда не делая заключений; стили и шаблоны уже приведены к заключениям, и, таким образом, они не могут способствовать мышлению." Брюс Лі

omg_wtf

Цитата: omg_wtf від 09 Вересень 2012, 17:22:08а то нокия что-то глючит.
товарищи есть телефон нокия на с40. в общем эта падла стала самопроизвольно ребутаться.

Phantom of the Opera

Цитата: omg_wtf від 09 Вересень 2012, 17:18:02еще больше функциональности
яка проявляється в кілька разів меншій якості та кількості програм (якщо волпейпри програмами не вважати), поганих тачпадах (в того ж гнусмаса), ос, котра жре батарею. Шикарна функціональність, ага.
"Мыслящий ум - тот, который постоянно учится, никогда не делая заключений; стили и шаблоны уже приведены к заключениям, и, таким образом, они не могут способствовать мышлению." Брюс Лі

Миха

Цитата: omg_wtf від 09 Вересень 2012, 17:16:56
стоп-стоп. ты не с тем сравниваешь. надо сравнивать со смартом без звонилки т.е. эээ 3.2" планшетом О_О
Признаю, то что я привёл не в сравнение лучше тача. Увы, но тач практически уникален в своём вымершем класе, потому сравнить можно разве что с какими-то кетайскими плеерами на дроиде (если такие есть).
В случае атаки ботов - три красных свистка вверх.

Миха

Цитата: Edd.Dragon від 09 Вересень 2012, 17:17:21А чего ж тогда он корифей?
Очевидно же - патентосрачей.

omg_wtf

Цитата: Phantom of the Opera від 09 Вересень 2012, 17:25:59яка проявляється в кілька разів меншій якості та кількості програм
по количеству еще можно поспорить, по качеству - ты же на пк не жалуешься на качество программ? только ты забыл один факт -  в аппсторе они все стоят денег и даже можно было бы купить, но у нас в стране не купишь, потому ты будешь по любому сайдлоадить аппы. в этом случае все "качество" сводится на нет.

Цитата: Phantom of the Opera від 09 Вересень 2012, 17:25:59ос, котра жре батарею
для планшетов не актуально

Цитата: Phantom of the Opera від 09 Вересень 2012, 17:25:59поганих тачпадах (в того ж гнусмаса)
ну мне самому не нравится гелексти таб. но я про него и не говорил.

Phantom of the Opera

Цитата: omg_wtf від 09 Вересень 2012, 17:22:08у меня есть нокия
співчуваю, маю вагому причину не любити телефони даної компанії

Цитата: omg_wtf від 09 Вересень 2012, 17:22:08айпод классик 120
якого покоління?

Цитата: omg_wtf від 09 Вересень 2012, 17:22:08*кстати посморим много ли ты луслессов на 8гб таче наслушаешь)
З його звуком, підозрюю, там краще в іграшки бавитись і проги юзати

Phantom of the Opera

Цитата: Миха від 09 Вересень 2012, 17:26:10потому сравнить можно разве что с какими-то кетайскими плеерами на дроиде (если такие есть).
Плеєри Самсунг чим не догодили? :D

omg_wtf

Цитата: Миха від 09 Вересень 2012, 17:26:10
Увы, но тач практически уникален в своём вымершем класе, потому сравнить можно разве что с какими-то кетайскими плеерами на дроиде (если такие есть).
Именно, и да, такие есть. стоят по около 100 баксов - греби не хочу)

omg_wtf

Цитата: Phantom of the Opera від 09 Вересень 2012, 17:28:27якого покоління?
классик 120 он один как бы. вот же фанат яблока и не знает... О_о

Volan

Цитата: omg_wtf від 09 Вересень 2012, 17:24:51
товарищи есть телефон нокия на с40. в общем эта падла стала самопроизвольно ребутаться.
попробуй обновить ПО телефона. иногда помогает ;)

omg_wtf

Цитата: Phantom of the Opera від 09 Вересень 2012, 17:28:27З його звуком, підозрюю, там краще в іграшки бавитись і проги юзати
о, первый камень в огород своего же тача)

omg_wtf

кстати, я вот думаю что с развитием ссд я таки наверну пихну в классик ссд. а то покупать в свое время ссд на 64, который стоит как новый классик было не охота))

Volan

гитлер! что ты там с велом решил?

WEBLegolas

Цитата: Phantom of the Opera від 09 Вересень 2012, 15:51:20
Вибачте, але ви не маєте права на перегляд спойлерів.

Самсунги хіба є з чорно-білим екраном та довготривалим акумулятором?

Миха

Цитата: Phantom of the Opera від 09 Вересень 2012, 17:29:14
Плеєри Самсунг чим не догодили? :D
Ибо привык покупать телефоны с нормальным проигрывателем, а не отдельно звонилку отдельно мр3-плеер?

Volan

Цитата: omg_wtf від 09 Вересень 2012, 17:32:59я таки наверну пихну в классик ссд.
в япод класик?

Миха

Цитата: omg_wtf від 09 Вересень 2012, 17:32:59
кстати, я вот думаю что с развитием ссд я таки наверну пихну в классик ссд. а то покупать в свое время ссд на 64, который стоит как новый классик было не охота))
А подойдёт? там разве не IDE?

Volan

Цитата: WEBLegolas від 09 Вересень 2012, 17:33:58Самсунги хіба є з чорно-білим екраном та довготривалим акумулятором?
есть и с цветным долгоживущие)))

Phantom of the Opera

Цитата: omg_wtf від 09 Вересень 2012, 17:28:21по количеству еще можно поспорить
посперечатись про все можна, навіть можна стверджувати, що земля має форму куба, от тільки що це дасть?

Цитата: omg_wtf від 09 Вересень 2012, 17:28:21по качеству - ты же на пк не жалуешься на качество программ?
на ПК є найбільший вибір, сам знаєш

Цитата: omg_wtf від 09 Вересень 2012, 17:28:21только ты забыл один факт -  в аппсторе они все стоят денег
в гугл плеї теж, на ПК теж, тебе це лякає? не купуєш ПК?

Цитата: omg_wtf від 09 Вересень 2012, 17:28:21в этом случае все "качество" сводится на нет.
юзай безплатні або S!N-ПК стайл

Цитата: omg_wtf від 09 Вересень 2012, 17:28:21для планшетов не актуально
???

Цитата: omg_wtf від 09 Вересень 2012, 17:28:21ну мне самому не нравится гелексти таб. но я про него и не говорил.
Скажи де хороші тачпади на андроїді, як матиму змогу - перевірю.

Hryak

Цитата: Mr_Volan від 09 Вересень 2012, 16:52:38
конечно)))
мои действия пошагово:
1, распаковываем архив в ту же папук
2, ищем Setup.exe запускаем
3, заходим в папку с DirectX жмякаем, выбираю "Переустановить" - ОК
4, запускаю игру
Вот та табличка выскакивает при нажатии сетап ексе...и дальше не пройдёшь :(
Поменьше свинства - побольше свинины

WEBLegolas

Цитата: Mr_Volan від 09 Вересень 2012, 17:35:43есть и с цветным долгоживущие)))
Не люблю дешевих телефонів з кольоровим екраном. Кольоровий екран потрібен мені хіба що якщо на телефоні можна комфортно лазити по інтернету або фотографувати. А для дзвінків+смс краще ч/б. А якби ще був МР3+картка пам'яті - це було б взагалі супер. Якщо не помиляюсь колись давно був таки сіменс. Але  ці часи вже давно у крижинах минулого.

Phantom of the Opera

Цитата: omg_wtf від 09 Вересень 2012, 17:30:23
классик 120 он один как бы. вот же фанат яблока и не знает... О_о
Я себе фанатом не вважаю, складно написати якого покоління?

Цитата: omg_wtf від 09 Вересень 2012, 17:31:19
о, первый камень в огород своего же тача)
І що? Для якості звуку є інші девайси, в тому числі серед плеєрів. Я ж вважаю тач хорошим КПК.

Цитата: WEBLegolas від 09 Вересень 2012, 17:33:58Самсунги хіба є з чорно-білим екраном
Не знаю, а з чорно-білим обов'язково?

Цитата: WEBLegolas від 09 Вересень 2012, 17:33:58та довготривалим акумулятором?
Все відносно, в мене колись огого як довго працювали, хоча, можливо, Нокіям по цьому не конкурент.

Цитата: Миха від 09 Вересень 2012, 17:34:02
Ибо привык покупать телефоны с нормальным проигрывателем, а не отдельно звонилку отдельно мр3-плеер?
Ну як знаєш... не підкажеш телефон з хорошим звуком? А то він як НЛО, бачать багато, а показати не можуть.

Hryak

Цитата: Mr_Volan від 09 Вересень 2012, 17:22:09
Хряк, игру запустил то?
Я пока этим не занимаюсь. Целый день смотрю прохрждение одной игрушки на трубке. Потом как-то...

WEBLegolas

Цитата: Hryak від 09 Вересень 2012, 17:39:46Вот та табличка выскакивает при нажатии сетап ексе...и дальше не пройдёшь
Спробуй поставити найновіші бази С++ та .НЕТ

Hryak

Цитата: WEBLegolas від 09 Вересень 2012, 17:43:33
Спробуй поставити найновіші бази С++ та .НЕТ
Танцы с бубном? :D

Phantom of the Opera

WEBLegolas

Цитата: Hryak від 09 Вересень 2012, 17:42:41Я пока этим не занимаюсь. Целый день смотрю прохрждение одной игрушки на трубке. Потом как-то...
Цікава гра?  ;D До речі, що за гра?

S!N

Цитата: Миха від 09 Вересень 2012, 17:15:22за 2к можно откопать xperia neo или desire c
что и требовалось доказать
Нео вообще отличный выбор за эти деньги
High tech. Low life.

Volan

Цитата: Hryak від 09 Вересень 2012, 17:39:46
Вот та табличка выскакивает при нажатии сетап ексе...и дальше не пройдёшь :(
тю блин :(
а если в режиме совместимости запустить?

Цитата: WEBLegolas від 09 Вересень 2012, 17:41:42Але  ці часи вже давно у крижинах минулого.
ну да.. сейчас ч/б с плеером не вижу вообще

Цитата: Hryak від 09 Вересень 2012, 17:42:41Я пока этим не занимаюсь. Целый день смотрю прохрждение одной игрушки на трубке. Потом как-то...
ну я свое выполнил. дело за тобой

WEBLegolas

Цитата: Hryak від 09 Вересень 2012, 17:44:12Танцы с бубном?
Це всього лише поставити їх, та й все.
Цитата: Phantom of the Opera від 09 Вересень 2012, 17:44:31Чим?
1)Не вицвітає на сонці
2) Має дуже хороші кути огляду
3)Споживає менше енергії
4)Зображення видно навіть без підсвічування.

Volan

Цитата: Phantom of the Opera від 09 Вересень 2012, 17:44:31
Чим? ???

тем что на солнце все читабельно. а на цветном и тем более дешевом хер что прочтешь

omg_wtf

Цитата: Mr_Volan від 09 Вересень 2012, 17:33:51
гитлер! что ты там с велом решил?
та ничего пока, числа 15го будут деньги и пойду в магазы смотреть если еще остался корратек моего размера.

omg_wtf

Цитата: Phantom of the Opera від 09 Вересень 2012, 17:41:54Я себе фанатом не вважаю, складно написати якого покоління?
я не знаю какого он поколения)

Hryak

Цитата: WEBLegolas від 09 Вересень 2012, 17:44:55
Цікава гра?  ;D До речі, що за гра?
Dungeons of Dredmor

Миха

Цитата: Phantom of the Opera від 09 Вересень 2012, 17:44:31
Чим? ???
єлементарно, Ватсон: жрёт меньше и контрастность 100%

omg_wtf

Цитата: Mr_Volan від 09 Вересень 2012, 17:34:55
в япод класик?
Цитата: Миха від 09 Вересень 2012, 17:34:56
А подойдёт? там разве не IDE?
там иде в виде зиф. когда менял жд то гуглил, были зиф ссд и как раз нужного размера. 64 версия около 300 баксов была.

фред

Цитата: WEBLegolas від 09 Вересень 2012, 17:41:42А якби ще був МР3+картка пам'яті - це було б взагалі супер. Якщо не помиляюсь колись давно був таки сіменс. Але  ці часи вже давно у крижинах минулого.
Siemens SL45.
¯\_(ツ)_/¯

Phantom of the Opera

Цитата: WEBLegolas від 09 Вересень 2012, 17:46:351)Не вицвітає на сонці2) Має дуже хороші кути огляду
Ну якщо це так тобі критично, то бери нокію. Чимось все-одно прийдеться жертвувати, я б пожертвував краще чіткістю зображення на сонці.

omg_wtf

Цитата: Phantom of the Opera від 09 Вересень 2012, 17:35:54Цитата: omg_wtf от Сегодня в 17:28:21для планшетов не актуально
ну вон нексус7 - батарея около 9 часов. для 7" планшета с 4хядерным процессором по-моему гуд.

Phantom of the Opera

Цитата: Mr_Volan від 09 Вересень 2012, 17:48:36
тем что на солнце все читабельно. а на цветном и тем более дешевом хер что прочтешь
Закриваєш рукою чи відходиш в тінь, або збільшуєш підсвітку, ну яле це як кому зручно. для мене це не особлива проблема.

Phantom of the Opera

Цитата: omg_wtf від 09 Вересень 2012, 17:49:05
я не знаю какого он поколения)
:D
Від того аудіо чіп і, відповідно, якість звуку залежить. Якщо Wolfson, то добре, якщо Cirrus, то гірше.

Phantom of the Opera

Цитата: Миха від 09 Вересень 2012, 17:49:30єлементарно, Ватсон: жрёт меньше
В мене несмартфони всі мало жруть ;)
Цитата: Миха від 09 Вересень 2012, 17:49:30и контрастность 100%
Ну кому це критично... мені приємніше на колір дивитись :)

WEBLegolas

Цитата: Stupid Monkey від 09 Вересень 2012, 17:50:17Siemens SL45.
Вроді це він :)
Цитата: Phantom of the Opera від 09 Вересень 2012, 17:50:28Чимось все-одно прийдеться жертвувати, я б пожертвував краще чіткістю зображення на сонці.
А які жертви якщо купити з ч/б екраном?
Цитата: Phantom of the Opera від 09 Вересень 2012, 17:50:28Ну якщо це так тобі критично, то бери нокію.
Я не то, що її взяв, а у мене вона вже є. Це модель ще 2003 року, а я  її до тепер іноді ношу ;)

Phantom of the Opera

Цитата: omg_wtf від 09 Вересень 2012, 17:51:24
ну вон нексус7 - батарея около 9 часов. для 7" планшета с 4хядерным процессором по-моему гуд.
Як побачу вживу, гляну.

WEBLegolas

Цитата: Phantom of the Opera від 09 Вересень 2012, 17:52:49Закриваєш рукою чи відходиш в тінь
;D
Цитата: Phantom of the Opera від 09 Вересень 2012, 17:52:49або збільшуєш підсвітку
В мене на С5 нокії це не завжди допомагає, а за дешеві телефони взагалі краще не згадувати. Хоча і серед дешевих може попастись модель з хорошим екраном відносно вицвітання від потрапляння сонячних променів.