Флудилка:)

Автор S!N, 29 Квітень 2008, 13:06:50

Попередня тема - Наступна тема

Phantom of the Opera

"Мыслящий ум - тот, который постоянно учится, никогда не делая заключений; стили и шаблоны уже приведены к заключениям, и, таким образом, они не могут способствовать мышлению." Брюс Лі

Volan

сейчас разбираюсь как флеш поставить, на сайтие адоба несколько вариантов, буду все по очереди пробовать

Volan

Hryak

Цитата: Mr_Volan від 27 Лютий 2013, 20:12:13
пишу с Open SUSA :)
Какой это у тебя линь стоит? Так и называется что-ли?
Поменьше свинства - побольше свинины

GA-EV3

Крематорий - Мама, это яд!
Поторопитесь восхищаться человеком, ибо упустите радость!

Volan

Цитата: Hryak від 27 Лютий 2013, 20:13:23Какой это у тебя линь стоит? Так и называется что-ли?
угумс, версия 12,2

Phantom of the Opera

"Мыслящий ум - тот, который постоянно учится, никогда не делая заключений; стили и шаблоны уже приведены к заключениям, и, таким образом, они не могут способствовать мышлению." Брюс Лі

Phantom of the Opera

Цитата: Mr_Volan від 27 Лютий 2013, 20:15:20
угумс, версия 12,2
На сайті пише, що за два тижні вийде нова :D

Hryak

Hryak

Цитата: Phantom of the Opera від 27 Лютий 2013, 20:16:44
На сайті пише, що за два тижні вийде нова :D
А ты сам на чём? Ты ж тоже линуксоид

Phantom of the Opera

Цитата: Hryak від 27 Лютий 2013, 20:17:08
Та как ни назови, это не винда :D
Так компанія - партнер Майкрософта :)

Phantom of the Opera

Цитата: Hryak від 27 Лютий 2013, 20:17:34Ты ж тоже линуксоид
місцями зараз на вісімці :-[

Volan

Цитата: Phantom of the Opera від 27 Лютий 2013, 20:15:56openSUSE
очепятка :-[

Цитата: Phantom of the Opera від 27 Лютий 2013, 20:16:44На сайті пише, що за два тижні вийде нова :D
тут хоть бы в этой разобраться

Phantom of the Opera

Цитата: Mr_Volan від 27 Лютий 2013, 20:20:58тут хоть бы в этой разобраться
А що не так? :)

Hryak

Цитата: Mr_Volan від 27 Лютий 2013, 20:20:58тут хоть бы в этой разобраться
А ну ка выложи скрин (хотя у тебя не получится, там не в винде, где всё просто и опнятно) ;D

Phantom of the Opera

Цитата: Hryak від 27 Лютий 2013, 20:23:30просто и опнятно
краще і не скажеш ;D

Hryak

Цитата: Phantom of the Opera від 27 Лютий 2013, 20:28:01
краще і не скажеш ;D
Угу. Я как-то запускал убунту и ещё что-то. Там еле еле в инет зашёл, а про скрин и мечтать не стоит :D

GA-EV3

Цитата: Hryak від 27 Лютий 2013, 20:29:57Я как-то запускал убунту и ещё что-то. Там еле еле в инет зашёл
У меня, в отличии от ХР, она сама подключилась. :P

Volan

Цитата: Phantom of the Opera від 27 Лютий 2013, 20:22:25А що не так? :)
побил себе загрузчик винды :D теперь без внешнего жесткого комп не запустишь  ;D

Цитата: Hryak від 27 Лютий 2013, 20:23:30А ну ка выложи скрин (хотя у тебя не получится, там не в винде, где всё просто и опнятно) ;D
уже с винды, ща перезагружусь

Volan

все, опять на лине
сейчас попробую сделать скрин

Phantom of the Opera

Цитата: Mr_Volan від 27 Лютий 2013, 20:51:11сейчас попробую сделать скрин
пройшло 13 хвилин... тишина

WEBLegolas

Цитата: Phantom of the Opera від 27 Лютий 2013, 21:05:03пройшло 13 хвилин... тишина
Про те ж думаю.

Phantom of the Opera

Цитата: WEBLegolas від 27 Лютий 2013, 21:07:35
Про те ж думаю.
Певно з вінди пробує зробити скрін лінукса :)

Volan

Цитата: Phantom of the Opera від 27 Лютий 2013, 21:05:03пройшло 13 хвилин... тишина
не смог понять... даже музыку не захотел играть :(

WEBLegolas

Цитата: Phantom of the Opera від 27 Лютий 2013, 21:09:37Певно з вінди пробує зробити скрін лінукса
Через віртуальну машину...

Phantom of the Opera

Цитата: Mr_Volan від 27 Лютий 2013, 21:13:31даже музыку не захотел играть
кодеків нема

Phantom of the Opera

Цитата: WEBLegolas від 27 Лютий 2013, 21:13:37
Через віртуальну машину...
на нетбуці ;D

Volan

Цитата: Phantom of the Opera від 27 Лютий 2013, 21:09:37
Певно з вінди пробує зробити скрін лінукса :)
придется теперь вынь перебивать, даже восстановление не восстанавливает запуск, Grub все равно первый грузится

Volan

Цитата: Phantom of the Opera від 27 Лютий 2013, 21:14:40
кодеків нема
это я понял, я не смог понять как их загрузить. говорит что в данных репозиториях нифига нет, хотите мол другие указать. типа я знаю :(

Phantom of the Opera

Цитата: Mr_Volan від 27 Лютий 2013, 21:15:59Grub все равно первый грузится
а вінду він не бачить? :-\

WEBLegolas

Phantom of the Opera

Цитата: Mr_Volan від 27 Лютий 2013, 21:17:19хотите мол другие указать. типа я знаю
по-ідеє воно шукає кодеки на dvdчи оф.сайті, попробуй http://opensuse-community.org/codecs-kde.ymp

Phantom of the Opera

WEBLegolas

Phantom of the Opera

просто гарно звучить: зробити скріншот лінукса через виндовс на віртуальній машині на нетбуці))

WEBLegolas

Цитата: Phantom of the Opera від 27 Лютий 2013, 21:23:01просто гарно звучить: зробити скріншот лінукса через виндовс на віртуальній машині на нетбуці))
:D А можна з лінукса у віртуальні машині запустити віндовс, а з віндовса у вірт.машині лін?

GA-EV3

"Мислячий розум - той, який постійно вчиться, ніколи не роблячи висновків; стилі і шаблони вже приведені до висновків, і, таким чином, вони не можуть сприяти мисленню." Брюс Лі

Phantom of the Opera

Цитата: WEBLegolas від 27 Лютий 2013, 21:25:14
:D А можна з лінукса у віртуальні машині запустити віндовс, а з віндовса у вірт.машині лін?
на нетбуці? ;D

навіть не знаю, може і можна, але апаратна віртуалізація, скоріш за все, не буде працювати, певно тормозитиме страшно і HDD мучитиметься

GA-EV3

Цитата: GA-EV3 від 27 Лютий 2013, 21:26:29стилі і шаблони вже приведені до висновків,
Як варіант: "стилі і шаблони стали догмою"

Phantom of the Opera

Цитата: GA-EV3 від 27 Лютий 2013, 21:26:29висновків
ось це слово мене не влаштовувало, як сам перекладав, висновок і "умозаключение" - трохи різні речі

Phantom of the Opera

Цитата: GA-EV3 від 27 Лютий 2013, 21:28:34Як варіант: "стилі і шаблони стали догмою"
мені перша частина афоризму в підписі більше подобається, тонко підмічено :)

Volan

Цитата: Phantom of the Opera від 27 Лютий 2013, 21:18:11а вінду він не бачить? :-\
он говорит что не может себя найти, ведь физически то он на внешнем ОТКЛЮЧЕННОМ жестком
Цитата: WEBLegolas від 27 Лютий 2013, 21:18:50Волан, а ти на нетбуці?
ноуте
Цитата: Phantom of the Opera від 27 Лютий 2013, 21:20:47
по-ідеє воно шукає кодеки на dvdчи оф.сайті, попробуй http://opensuse-community.org/codecs-kde.ymp
я на винде уже, но спасибо, попробую в следующий раз

WEBLegolas

Phantom of the Opera

Цитата: WEBLegolas від 27 Лютий 2013, 21:31:41На звичайному ПК.
Цитата: Phantom of the Opera від 27 Лютий 2013, 21:28:02навіть не знаю, може і можна, але апаратна віртуалізація, скоріш за все, не буде працювати, певно тормозитиме страшно і HDD мучитиметься
це я писав і для нормального ПК, на нетбуці навіть слайд-шоу не буде :)

WEBLegolas

Цитата: Phantom of the Opera від 27 Лютий 2013, 21:33:22
це я писав і для нормального ПК, на нетбуці навіть слайд-шоу не буде :)
На нетбуці можна дивитись фільми у якій якості? Якщо процесор Атом.

Klaxonn

Ахахахаха, момент по таймкоду просто угар ;D
http://youtu.be/tpMI5Bc5FLI?t=5m10s

S!N

Цитата: Klaxonn від 27 Лютий 2013, 21:37:42
Ахахахаха, момент по таймкоду просто угар ;D
http://youtu.be/tpMI5Bc5FLI?t=5m10s
налажал походу))
High tech. Low life.

Phantom of the Opera

Цитата: WEBLegolas від 27 Лютий 2013, 21:37:01
На нетбуці можна дивитись фільми у якій якості? Якщо процесор Атом.
Та HD має бути можна, там апаратне декодування атома має допомагати... а взагалі краще відгуки по моделі читати, планшет зручнішим буде для фільмів, з IPS і тачскріном

Klaxonn

GA-EV3

Цитата: Klaxonn від 27 Лютий 2013, 21:37:42Ахахахаха, момент по таймкоду просто угар
Что за угар? Что там за 2-3 монстра рок-музыки в Украине? Почему они говорят "Западная Украина", а в субтитрах "восточная..."?
И да, во что превратился A-ONE?  A-ONE Ukraine пока ещё транслирует музыку с гитарами.